Warning: fopen(cache/com/com#redirect): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: session_start(): open(/var/www/www-root/data/mod-tmp/sess_9oo8orot72a7hikjd3o7s48olg, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/www/www-root/data/mod-tmp) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48
Windows XP / Basis computerbediening - ProProfs Quiz – Kopiëren naar een HP pc - 08/2021 | Hoe te kopiëren naar Hp! hoe stap voor stap te kopiëren naar een hp laptop-tutorial | Kopiëren en plakken op uw computer | Techwalla
Alles over computers en technologie

Hoe te kopiëren naar een hp computer

HP pc's - Foto's van een camera naar uw computer kopiëren ...

Hardware aansluiten, optie 1 - Sluit de camera met een USB-kabel aan op de computer. Zorg ervoor dat de computer is ingeschakeld en dat Windows is geopend. Voor de beste resultaten slaat u al het lopende werk op en sluit u alle geopende software.

Het systeem heeft 20 bruikbare resultaten opgeleverd voor de zoekopdracht "hoe te kopiëren naar een HP computer". Dit zijn de aanbevolen oplossingen voor uw probleem, waarbij u hulpbronnen selecteert.

Hoe?'Of' Wat. Details: klik op Kopieer of Kopieer afbeelding. De afbeelding of het bestand wordt gekopieerd naar het klembord (een soort tijdelijke opslag) op uw computer. Druk anders op Ctrl + C. In veel toepassingen kunt u ook op Bewerken in de menubalk klikken en vervolgens op Kopiëren.

Afhankelijk van wat u wilt kopiëren en plakken, kan deze basisvaardigheid u veel tijd besparen. Naarmate u vordert in uw computervaardigheden, wordt kopiëren en plakken een automatisch proces dat weinig aandacht vereist. Zorg er voor nu echter voor dat u de juiste toetsencombinatie indrukt om te voorkomen dat u per ongeluk iets anders doet.

Hoe te kopiëren naar een HP computerwebsitelijst - mei 2021

Hoe maak je een screenshot op een HP laptop of desktop.

Aangezien alle HP computers standaard op Windows draaien, gebruikt u hiervoor de Windows-methoden. Zoek de toets "Print Screen".

Dit is wat ik zou willen doen: Ik heb meerdere pc's met Windows 10. Op deze andere pc's kan ik alle 8 bovenstaande stappen volgen. Kan ik gedownloade printerstuurprogramma's van de pc kopiëren en op mijn pc plakken met de HP DeskJet 995ck-printer? Ik werd ertoe gebracht te geloven dat Windows deze printerstuurprogramma's hier opslaat

Details: Om HDD naar SSD of HDD-kopie goed uit te voeren op een HP computer, is het belangrijk om een ​​betrouwbaar en krachtig hulpprogramma voor het klonen van schijven te gebruiken. Hier zou ik AOMEI Partition Assistant Professional aan u willen aanbevelen. Het ondersteunt het klonen van de volledige harde schijf (verborgen partities zoals HP herstelpartities zijn inbegrepen) naar een andere harde schijf.

Kopiëren en plakken op HP Windows 10-laptop

Ik laat je zien hoe je alles kopieert, plakt en selecteert met de sneltoets op een Windows-computer, pc of laptop.

Krijg direct oplossingen voor hp envy photo 7855 hoe u een foto afdrukt, hoe u scant, hoe u kopieert en hoe u faxfuncties instelt.

Voor meer informatie over hoe u het meeste uit de functie haalt en uw schermafbeelding opslaat zodra u de stick gebruikt, raadpleegt u ons artikel over methoden voor schermafbeeldingen van Windows. Hoe maak je een screenshot op een HP tablet.

Hoe maak je een screenshot op een HP laptop. De standaardmethode voor volledig scherm. HP desktops en laptops draaien op Windows- of Chrome-besturingssystemen, wat betekent dat u screenshots kunt maken met een klik op een toetsenbord. De Print Screen-toets bevindt zich meestal rechtsboven op uw toetsenbord en kan worden afgekort als PrtScn of

Windows 7-wachtwoord vergeten op HP computer - Hoe?

Hoewel HP een manier heeft om het vergrendelingsscherm te omzeilen als u het wachtwoord vergeet, loopt u het risico bestanden op de harde schijf te verliezen na het uitvoeren van een HP systeemherstel. Het goede nieuws is dat u dit niet hoeft te doen, tenzij u geen uitweg meer heeft. Er zijn veel manieren om vergeten te herstellen of te resetten

Ontdek meer zoals Kopiëren en plakken op een computer.

Als je geen netwerk hebt opgezet, is er een hardware-oplossing om bestanden rechtstreeks van de ene laptop naar de andere over te zetten. Wat je nodig hebt, is een Ethernet-crossover-kabel. Deze kabel ziet eruit als een gewone LAN-kabel en heeft dezelfde connectoren, maar de bedrading is anders, waardoor je gegevens kunt verzenden tussen twee ...

Klik daarna op "Repareer uw computer", een paar opties zullen beschikbaar komen, maar u hoeft alleen "Problemen oplossen" in de lijst te selecteren. Klik daarna op "Deze pc opnieuw instellen" en de geselecteerde versie van Windows wordt op uw HP-laptop geïnstalleerd. Nadat u Windows opnieuw hebt geïnstalleerd, worden al uw bestanden van de systeempartitie volledig gewist met het wachtwoord.

Hoe u uw Windows-installatie naar een SSD kopieert | PCMag

Het kopiëren van belangrijke gegevens naar een externe harde schijf is ook voldoende. Als u upgradet naar een SSD die kleiner is dan uw huidige harde schijf, moet u hier extra voorzichtig zijn. Dit is niet zo gebruikelijk als vroeger, dankzij grotere en goedkopere SSD's, maar als dat voor jou het geval is, moet je enkele bestanden verwijderen en wat ruimte vrijmaken.

Dit zijn de manieren om een ​​screenshot te maken van HP computers en tablets. Als u alleen een eenvoudige schermafbeelding nodig heeft, kunt u de standaardmethoden gebruiken.

Nieuwe gebruikers van HP-laptops willen misschien de antwoorden op deze vragen vinden. Eigenlijk is er een gemakkelijke manier om een ​​screenshot te maken op een HP laptop met slechts een klik op een toetsenbord. Meestal bevindt deze knop zich rechtsboven op uw toetsenbord en kan deze Print Screen-toets worden afgekort als PrtScn of Prt SC.

“Ik heb een HP laptop en ben het wachtwoord vergeten om in te loggen op het systeem, wat moet ik doen? Dit is het enige beheerdersaccount om in te loggen op mijn laptop. Kan ik toegang krijgen tot mijn HP Pavilion-laptop zonder het wachtwoord? laptop, bedankt geavanceerd voor je behulpzame antwoord! "

Kan ik de harde schijf van mijn oude computer naar mijn nieuwe verplaatsen ... - Vraag het Leo!

Meestal kunt u de interne harde schijf van een oude computer halen en deze als extra schijf in een nieuwe installeren.

Wel ja, u kunt legaal een kopie op twee machines gebruiken als de originele licentie commercieel is en u slechts één machine tegelijk gebruikt. De beste manier om dit te doen is door op elkaar te klonen. Houd er rekening mee dat de waarschijnlijke kap van het klonen van een systeem naar een andere machine zal variëren, afhankelijk van de gelijkenis van de belangrijkste computercomponenten van elke computer.

Leer hoe u ID-kaarten scant en opslaat op HP Enterprise MFP's. Voor meer informatie over kopiëren en scannen zowel ...

Daarom zijn all-in-one computers kleiner dan conventionele desktopcomputers. Wat betreft de HP All-in-One pc, deze ondersteunt de aanraakfunctie die gebruikers een betere ervaring kan bieden.

De 6 beste methoden om HP-laptop te ontgrendelen wanneer u het wachtwoord bent vergeten [2021]

Hoe een HP-laptop te ontgrendelen Tegenwoordig besteden mensen veel aandacht aan de beveiliging van hun computers en de persoonlijke gegevens die op de apparaten zijn opgeslagen. Om gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, wordt het altijd aanbevolen dat gebruikers een complex wachtwoord instellen met een hoog beveiligingsniveau voor hun computers.

"Kopiëren naar één computer" op

Een andere positieve kant is dat de interface vrij intuïtief is en dat iedereen met elementaire computerkennis deze kan gebruiken. Stappen om een ​​screenshot te maken op een HP laptop. Eenmaal gedownload, start u de installatie en gaat u verder met het accepteren van de algemene voorwaarden. U moet de locatie op uw apparaat selecteren ...

Wat is de sneltoets om te kopiëren? Hieronder vindt u een lijst met sneltoetsen voor het kopiëren naar verschillende besturingssystemen. Houd er rekening mee dat alles dat wordt geknipt, eerst moet worden gemarkeerd of geselecteerd. Desktop-pc en laptop = Ctrl + C.

Wat is HP JumpStart en heb ik het nodig? Ondersteuning voor HP-printers

HP Jumpstart is software die door HP is ontwikkeld om gebruikers te helpen hun computersysteem te onderhouden. Het geeft je enkele relevante tips en trucs, zodat je jezelf vrij kunt helpen met zijn advies en daarom moeiteloos je computer kunt aanpassen en verschillende applicaties kunt installeren zonder onderbreking.

Een systeemkopie is een andere manier om "volledige back-up" te zeggen, omdat het een kopie bevat van alles op de computer, inclusief installatie, instellingen, toepassingen en bestanden. Meestal vindt u deze tool het meest geschikt voor het herstellen van het hele systeem van kritieke hardware- of softwareproblemen, zoals een harde schijf of wanneer u probeert terug te keren naar een eerdere versie van Windows 10.

U moet ofwel een kopie van deze pagina online zoeken of de pagina uit het gewenste tijdschrift halen en naar uw computer scannen.

Bedrijven kunnen apparaatinstellingen exporteren om de installatie en het beheer van nieuwe werkstations te stroomlijnen. In plaats van handmatig een printer te configureren op elke computer in een kantoor, kunnen beheerders apparaateigenschappen opslaan in een gegevensbestand of DAT en het bestand vervolgens importeren naar de juiste pc.

Het At (@)-symbool op een laptop schrijven - CCM

Het @-symbool op een Windows-laptop krijgen Op een laptop met een numeriek toetsenblok drukt u op Ctrl + Alt + 2 of Alt + 64. Op een Amerikaans Engels toetsenbord drukt u op Shift + 2.

HP printers hebben een lade met opties die beschikbaar zijn voor gebruikers, van printen tot faxen en scannen. Als we het over scannen hebben, HP scanners kunnen bijna alle soorten 2D-afbeeldingen lezen, zoals foto's of tekeningen. Onthoud dat als u de afbeeldingen eenmaal hebt gescand, u ze rechtstreeks naar het bureaublad van de pc kunt sturen of naar andere apparaten die op de HP-printer kunnen worden aangesloten.

Volgens de My Digital Life-website kunt u het BIOS ook openen door tijdens het opstartproces op "F2", "F12" of "Esc" te drukken, afhankelijk van het model van de HP-computer. Biografie van de schrijver. Nicole Vulcan is journalist sinds 1997, over ouderschap en fitness voor The Oregonian, carrières voor CareerAddict en reizen ...

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het kopiëren en plakken van tekst op twee verschillende computers. Sommige gebruikers kunnen hiervoor e-mail gebruiken. Ze voegen de tekst die ze beschikbaar willen maken op het andere systeem toe aan de e-mail en sturen deze naar een van hun e-mailadressen om deze op het tweede systeem te openen. Andere oplossingen die in me opkomen zijn Mouse without Borders en ShareMouse, die op beide systemen moeten worden uitgevoerd om automatisch bestanden of gegevens van het klembord tussen beide systemen over te dragen.

Hoe BIOS-wachtwoord opnieuw in te stellen op HP laptop (Probook, Elitebook of ...)

Andere methoden om het BIOS-wachtwoord op HP notebookcomputers te verwijderen. 1. Vervang de BIOS-chip. 2. Probeer een oplossing te vinden op het HP Support Forum. Werkte het voor jou? Laat een reactie achter in de commentaarsectie hieronder of nog beter: like en deel deze blogpost op sociale media om het woord te verspreiden ...

Hallo ik heb hetzelfde probleem. Na het upgraden van bios naar versie 1.10 wil mijn ipaq h1940 geen windows meer opstarten. Wanneer de schakelaar wordt ingeschakeld, wordt het HP-logo weergegeven, eindigt de tijdlijn en loopt de ipaq vast.

Installeer uw HP-printerscan met uw Mac met 123 hp com setup WPS-pin door de onderstaande stappen te volgen: Zorg er eerst voor dat de 123 hp setup scanner support com, de router en de laptop allemaal zijn ingeschakeld en dat uw computer ook is aangesloten op de draadloos netwerk. ... Ga naar het configuratiescherm en klik vervolgens op het pictogram voor draadloze communicatie.

Met internetinstellingen kunt u eenvoudig door internetwebsites bladeren op de HP pc of laptop. Blijf daarom gefocust om geavanceerde instellingen te configureren voor veilige browsesessies. Daarnaast kunt u de browser van uw keuze downloaden en installeren. HP computers zijn speciaal ontworpen met de nieuwste versies van populaire ...

Hoe HP te repareren ... het raamwerk zal uw computer beschadigen

Selecteer in Finder in het menu bovenaan het scherm Ga, Computer, Bibliotheek, Printers, klik met de rechtermuisknop op "hp" en hernoem "hp.old", en verwijder vervolgens in Systeemvoorkeuren, Printers alle HP-printers.

Niet alle HP computers hebben ingebouwde of interne microfoons. Desktopcomputers bieden bijvoorbeeld geen interne microfoons, en sommige HP-laptops ook niet. Door je interne microfoon te lokaliseren, kun je bepalen of je er echt een hebt, en kun je jezelf correct positioneren voor optimale spraakopname. Als je geen interne microfoon hebt, heb je een microfoonaansluiting, waar je in plaats daarvan een externe microfoon kunt aansluiten.

Het Personal Computer Museum is gevestigd in Brantford, Ontario, Canada en is open voor het publiek om de interactieve tentoonstellingen over de geschiedenis van personal computers met duizenden artefacten te bezoeken. Het museum ontvangt donaties van oude elektronische apparatuur, software en videospelletjes en stelt ook gratis computers ter beschikking voor degenen die ze anders niet kunnen betalen.

Kopieer alle bestanden die u wilt opslaan naar een map op de computer. Bestanden kunnen desgewenst worden onderverdeeld in meerdere mappen. Door alle bestanden in één map te plaatsen, wordt het gemakkelijker om ze over te zetten en voorkomt u dat u per ongeluk bestanden mist als er een groot aantal is.

(2 snelle manieren) - Hoe de WPS-pincode op de HP-printer te vinden?

Deze unieke code is ook aanwezig op HP printers om een ​​verbinding tot stand te brengen tussen uw computer en uw printer. Met deze moderne draadloze techniek kan een persoon zijn document afdrukken, zelfs als de printer zich in een hoek van zijn kantoor bevindt. WPS-technologie werd gelanceerd in 2006 en biedt een netwerk van zeer goed beveiligde verbindingen tussen:

Eens kijken, Kyocera en Minolta hebben allebei een georganiseerde lay-out. Canon kan wel wat werk gebruiken. maar al deze merken kon ik in 5 minuten de handleidingen vinden die ik nodig had. HP-handleidingen ... altijd op zoek naar hen. m630, 20788 jam ... en ze beweren dat het de nummer 1 gestemde portal voor partners is.

HP Scan and Capture is een eenvoudige en leuke toepassing waarmee u foto's of documenten kunt vastleggen vanaf elk * HP-scanapparaat of de ingebouwde camera van uw computer. Deze afbeeldingen kunnen worden bekeken, bewerkt, opgeslagen en gedeeld met andere applicaties. * OPMERKING: De juiste HP-stuurprogramma's voor uw scanner moeten worden geïnstalleerd vanaf de HP-ondersteuningswebsite.

Het totaal aan zoekresultaten voor het kopiëren en plakken van hp laptop is nu 20 met de laatste update op 21 ...

Hoe kopieer ik naar de HP Officejet Pro 9010-printer?

Handleiding downloaden: een technisch document dat volledige details bevat van de functies die kunnen worden uitgevoerd met de HP Officejet 9010 printer, wordt een handleiding genoemd. Om de PDF-kopie van de gebruikershandleiding te verkrijgen, klikt u op de knop Handmatig downloaden die beschikbaar is op deze webpagina.

In de volgende zelfstudie wil ik u laten zien hoe u een back-up van Windows-stuurprogramma's kunt maken, zodat u ze naar een andere computer kunt kopiëren of ze op de bestaande computer kunt terugzetten. Dit kan u veel tijd besparen, vooral na een herlaadbeurt. U kunt hetzelfde proces ook gebruiken om een ​​back-up van Windows-stuurprogramma's te maken, zodat u ze kunt toevoegen aan uw Windows-installatie-cd's zonder toezicht.

123.hp.com/setup - Voltooi HP Printer Setup, Driver Software Install, Wireless Setup 123 hp com

Deze handleiding is in de eerste plaats bedoeld om dvd-kopieën te maken die video bevatten en kunnen worden afgespeeld op een standaard dvd- of Blu-ray-speler. We zullen echter ook informatie opnemen over het snel en gemakkelijk kopiëren van gegevens-dvd's. Hoewel dvd's al heel lang bestaan ​​en grotendeels zijn vervangen door Blu-ray en online streaming, blijft de bescheiden dvd een betaalbare en veelzijdige manier om video's van hoge kwaliteit te delen en gegevens op te slaan voor back-updoeleinden en archivering.

HP envy 5544 - Kopiëren en scannen

1. Documenten kopiëren: Met het menu Kopiëren op het printerscherm kunt u eenvoudig het aantal exemplaren en kleur of zwart-wit selecteren om op gewoon papier te kopiëren. U hebt ook gemakkelijk toegang tot geavanceerde instellingen, zoals het wijzigen van het papiertype en -formaat, het aanpassen van de donkerheid van de kopieën en het wijzigen van het formaat van de kopie.

Suzanne Collins, auteur van de bestverkochte Hunger Games-trilogie, en bekroond illustrator Mike Lester werken samen aan een hilarisch en actueel verhaal dat jonge computerverslaafden en degenen die van hen houden, aan het lachen zal maken. Laten we hier eens kijken hoe we in onze smartphone ook de functie "Kopiëren en plakken" hebben die we zo vaak op onze computer gebruiken om met name de teksten te beheren.

De geheel nieuwe MEmu 7 is de beste keuze voor het gebruik van HP Smart op uw pc. Gecodeerd met onze absorptie, stelt de multi-instance manager u in staat om 2 of meer accounts tegelijkertijd te openen. En het belangrijkste is dat onze exclusieve emulatie-engine het volledige potentieel van uw pc kan ontketenen en alles soepel en plezierig kan maken.

Aangezien snelkoppelingen voor schermopname verschillen tussen HP-modellen, kunt u het beste de handleiding van uw laptop raadplegen voor meer informatie. Daarna kun je je scherm een ​​tijdje donker zien worden, wat betekent dat het is vastgelegd. Als uw HP-laptop Windows 7 draait, wordt de schermafbeelding naar het klembord gekopieerd, u ...

Hoe kopieer ik alle instellingen / desktop van de ene laptop naar de andere

Ik hield nooit van de gelijktijdige bestandskopie van Windows. Ik sleep een seizoen televisie naar een harde schijf, ik sleep een ander seizoen terwijl dit wordt gekopieerd, en ze kopiëren allemaal langzamer en langzamer om ze allemaal tegelijkertijd af te ronden. Ik zou graag een ... willen ...

In plaats daarvan maakt docker het gemakkelijk om bestanden van en naar containers te kopiëren. In dit artikel zullen we leren over de opdrachten waarmee we dit kunnen doen. We gaan op zoek naar commando's om bestanden van de lokale machine naar de container te kopiëren en vice versa.

Ik heb geprobeerd UT te kopiëren en ik kan sommige nummers op de bronschijf niet afspelen. Ik gebruik adaptec, maar ben me ervan bewust dat sommige games de codering gebruiken of de schijf te vol vullen om een ​​650 te overschrijden. Is dit mijn probleem en is er een gemakkelijke manier om dit te omzeilen?

Bekijk hoe HP Elite pc's zijn gebouwd met hardware-verbeterde beveiligingsfuncties en beschermingslagen onder, in en boven het besturingssysteem om bedreigingen proactief te voorkomen en snel te herstellen van inbreuken.

Opstartmenutoets en BIOS-toets voor HP laptop en desktop pc

Als het doel van toegang tot het opstartmenu is om uw computer op te starten en u er niet zeker van bent, kunt u de juiste oplossing vinden in Uw computer configureren om op te starten vanaf een USB-flashstation. gerelateerde artikelen

Allereerst gefeliciteerd met uw aankoop van deze nieuwe HP Active Pen of HP Touchscreen Laptop. Nu u de trotse eigenaar bent van een van de twee, kan ik u vertellen dat Windows de aanraakervaring drastisch heeft verbeterd met

Stap 4 Wanneer de opname is voltooid, kunt u op het pictogram Stoppen klikken om het proces te voltooien. Daarna mag u de vastgelegde video bekijken. Het schermopnamebestand wordt standaard opgeslagen in MP4-indeling. Deel 2. Scherm opnemen op HP Laptop met Gamebar (Windows 10).

HP Easy Scan is speciaal ontworpen voor gebruik met uw HP scanner of MFP. Met functies zoals automatische fotodetectie, documentverwerking van meerdere pagina's, tekstherkenning (OCR) [1] en uitvoer van PDF-bestanden, helpt HP Easy Scan u het meeste uit uw HP product te halen.

Details: een programma van de ene computer naar de andere kopiëren

Ten eerste kan de e-mailprovider voorkomen dat bepaalde software aan uw map wordt toegevoegd, en ten tweede is er een limiet aan de grootte van één bestand dat u tegelijk kunt verzenden. Gmail heeft bijvoorbeeld een limiet van 25 MB Lees ook: Hoe maak je de USB-poorten van laptops schoon? 5. Sluit uw interne schijf aan op de andere pc.

Ga vervolgens naar de computer om de smartphone-informatie in te voeren. Geef het de naam van uw keuze en voer vervolgens de 8-cijferige code in die door de toepassing wordt gegeven. Uw terminals zijn goed met elkaar verbonden. Vervolgens moet u de sneltoetsen configureren. Dit gebeurt op uw computer, ga naar "sneltoetsen" ...

Hoe wordt het gemaakt? (3075 weergaven). Hoe het snelkoppelingsvirus van de computer en schijven te verwijderen. /

Ik heb een HP Officejet Pro 8600 gekocht. Toen ik hem instelde, klikte ik op een optie die zei dat ik alle documenten kan kopiëren voordat ik ze afdruk. Ik zou graag willen weten hoe ik deze optie kan negeren omdat het de kopieën van mijn afdruktijd vertraagt ​​en de printer op een blanco pagina drukt tussen elke pagina die hij afdrukt, wat nogal vervelend is.

123.hp.com/setup - HP Printer Setup voor Windows

Vertrouwen op een merk lijkt misschien eenvoudig, maar het is een moeilijke prestatie voor een bedrijf om te bereiken. Het product is microscopisch klein en elke dimensie en elk aspect van het product is zorgvuldig overwogen. Verschillende mensen zoeken naar verschillende toepassingen, maar HP-printers blijken veelzijdige printers te zijn die voldoen aan de behoeften van verschillende klanten.

Ik heb zojuist een HP 3800-scanner gekocht en heb een vraag over het hulpprogramma 'HP kopiëren'. Dit lijkt een geweldig klein hulpprogramma te zijn dat een eenvoudige "kopie" van documenten mogelijk maakt door simpelweg op de kopieerknop op de scanner te drukken. Het probleem is dat de standaardprinterinstellingen Letter zijn en niet A4. U kunt handmatig stoppen met scannen en de instellingen wijzigen naar A4, maar dat gaat voorbij aan het doel van de functie voor kopiëren met één druk op de knop, nietwaar? Als u de instellingen wijzigt, onthoudt het de wijziging niet voor de volgende keer. Kan iemand een oplossing voorstellen om A4-formaat de standaard te maken? bedankt Chris.

Показано 70 записей

Warning: fopen(data/stats/1660832400): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: fopen(data/stats/1660832400): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 21

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 22

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 23