Alles over computers en technologie

Hoe te resetten naar ios 9

Uw iPhone, iPad of iPod touch wissen - Apple Support

Ontdek hoe u informatie van uw iPhone, iPad of iPod touch wist en hoe u uw apparaat terugzet naar de fabrieksinstellingen.

Deze knop staat in het pop-upbericht dat in Finder of iTunes verscheen toen de iPhone naar de herstelmodus ging. Als u deze optie kiest, wordt geprobeerd iOS te repareren zonder uw gegevens te verwijderen. Als dit proces de iPhone repareert, wordt deze normaal opnieuw opgestart. Als het downloaden van de update meer dan 15 minuten duurt, verlaat de iPhone automatisch de herstelmodus.

Het toetsenbordwoordenboek van IOS 9-apparaten is zo ontworpen dat het leert hoe de gebruiker een woord typt en invoert en het woord wordt ingevoerd in een woordenboek. Dit helpt het woordenboek om de woorden voor te stellen wanneer een gebruiker een bericht typt. Veel gebruikers vinden deze functie misschien saai.

Tijdens het testen van universele links op mijn iOS 9-app, drukte ik per ongeluk op "mijnwebsite.com>" (rechterbovenhoek). Hierdoor moest de app opnieuw door de website bladeren. Nu krijg ik de universele link niet meer werkend. Het lijkt erop dat iOS mijn voorkeur heeft onthouden dat ik graag links open zou willen zien in Safari in plaats van in mijn app. Is iemand dit tegengekomen? Is er een manier om dit te resetten?

Hoe iPhone 5 te resetten in iOS 9 - Los uw technologie op

Als je denkt dat je later wat gegevens op je iPhone nodig hebt, laat dit artikel je zien hoe je een back-up van het apparaat maakt. Zodra je alles hebt gerealiseerd dat je van je iPhone zult verliezen door dit proces te voltooien, ga je verder met de onderstaande gids om je iPhone 5 opnieuw in te stellen.

Om je iPhone of iPad te resetten, ga je naar Instellingen> Algemeen> Reset en selecteer je Wis alle inhoud en instellingen. Als je een iCloud-back-up hebt ingesteld, zal iOS je vragen of je deze wilt bijwerken, zodat je niet-opgeslagen gegevens verliest. We raden u aan dit advies op te volgen en op Opslaan en vervolgens op verwijderen te drukken.

Maar hoe voer je een fabrieksreset uit op een iPhone en aangezien er verschillende opties in het resetmenu zijn, welke je moet kiezen? We laten u hieronder in een paar eenvoudige stappen zien hoe u dit allemaal kunt doen, neem een ​​kijkje. Maar zorg er eerst voor dat u een back-up hebt gemaakt van al uw belangrijke gegevens vanaf uw apparaat.

Hoe te downgraden van iOS 10 naar iOS 9 met behulp van een back-up. Ik hoop dat je een back-up van je iPhone of iPad hebt gemaakt voordat je een upgrade naar iOS 10 hebt uitgevoerd. Als je dat hebt gedaan, is het verwijderen van iOS 10 en het opnieuw installeren van iOS 9 vrij eenvoudig. Deze back-up wordt als IPSW-bestand op uw pc of Mac opgeslagen. Dit wordt meestal opgeslagen in een pad zoals gebruikersnaam / Bibliotheek / iTunes /, waarbij "gebruikersnaam" de naam is die u gebruikt om in te loggen op Mac OS X of Windows.

3 eenvoudige handleidingen om de iPhone terug te zetten naar de fabrieksinstellingen zonder toegangscode - Dr. Fone

Oplossing 3: iPhone resetten zonder wachtwoord via instellingen. Het klinkt misschien gek om te vermelden, maar het werkt natuurlijk alleen als je in het verleden een iCloud-back-up hebt gemaakt. Niet zo voor de hand liggend, maar het werkt ook alleen als je "Vind mijn iPhone" hebt ingeschakeld, zodat Apple jou en je telefoon kan identificeren als de juiste gebruiker.

Tik op Reset alle inhoud en instellingen om uw iPad te wissen. U moet uw keuze twee keer bevestigen. Aangezien deze optie je iPad terugzet naar de fabrieksinstellingen, wil Apple je keuze controleren. Als u een vergrendelingscode op de iPad heeft, moet u deze ook invoeren om door te gaan.

Hoe iPad-modellen met home-knop, iPhone 6s of eerder en iPod touch (6e generatie) of eerder te resetten.

Welnu, de bovenstaande methoden waren voldoende om uit te leggen hoe u een iPhone kunt resetten, maar wat als het apparaat niet meer reageert en vastloopt. In dergelijke gevallen kunt u altijd vertrouwen op UltFone iOS System Repair om uw iPhone opnieuw in te stellen. Deze tool kan zelfs apparaten aan die vastzitten in de herstelmodus gerelateerd aan de iOS 12-update, evenals herstellen en ...

Eenvoudig de uitgeschakelde iPhone- of iPad-toegangscode opnieuw instellen? - wikigain

Klik in het iPad-softwarevenster op Volgende. Dit venster informeert u over de nieuwe ios 9-functie, nieuwe functies en nog veel meer.

Voordat u uw iPhone of iPad terugzet naar de fabrieksinstellingen, moet u een back-up maken van uw iOS-gegevens vanaf het apparaat. Hierdoor kun je het apparaat eenvoudig herstellen of je contacten, apps en instellingen verplaatsen naar een nieuw apparaat nadat je het oude hebt schoongemaakt. U kunt rechtstreeks een back-up van uw gegevens naar iCloud maken, of u kunt een back-up maken op een Mac of Windows-pc waarop iTunes is geïnstalleerd. Het proces op je telefoon is veel eenvoudiger, maar er is wel behoorlijk wat iCloud-ruimte voor nodig. Gerelateerd: Een back-up maken van uw iPhone en iPad. Stap 2. Schakel Zoek mijn uit.

* Herstel direct verloren bestanden van de iPhone zonder iPhone-back-up; * Herstel gegevens door iTunes / iCloud-back-upbestanden uit te pakken; * Herstel verloren bestanden van een beschadigde of kapotte iPhone; * Herstel verloren gegevens na iOS (iOS 12 / iOS 11) update / downgrade, jailbreak, fabrieksreset; * Ondersteuning voor computerback-up en herstel; * Gegevens permanent wissen voor iPhone iPad iPod Touch; * Ondersteuning tot 20 soorten bestanden, contacten, sms, foto's herstel

100% werkt om snel uit te loggen bij iCloud zonder wachtwoord.; Verwijder op de meest effectieve manier Apple ID van iPhone / iPad / iPod touch zonder de vorige eigenaar te kennen; Ondersteun iOS-apparaten van iPhone 6S tot iPhone X (iOS 12.0-iOS 14.4).

How To: Fabrieksinstellingen herstellen van je iPhone in iOS 9

Een fabrieksreset is in feite een herstel voor uw smartphone. Het wist alle gebruikersgegevens en cache en herstelt ze zoals ze net uit de doos waren, waarbij gebruikersinvoergegevens, zoals contacten, oproeplogboeken, gedownloade apps en al het andere, de gebruiker zichzelf heeft geïnstalleerd of opgeslagen.

Een oplossing om de iPhone opnieuw in te stellen zonder het wachtwoord? Ja! Ervan uitgaande dat je het wachtwoord bent vergeten, zul je wanhopig op zoek zijn naar manieren om iPhone XS / XR / X / 8/7 Plus / 6 / 5s / SE / 4 terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Maak je geen zorgen, ik ben degene die je een handje helpt. In dit artikel zal ik 5 effectieve manieren introduceren om je iPhone terug te zetten naar de fabrieksinstellingen zonder wachtwoord, inclusief het gebruik van iTunes, herstelmodus.

Stap 1. Verbind uw apparaat zoals iPhone, iPad of iPod Touch met wifi. Stap 2. Tik in iOS 8 of hoger op Instellingen> iCloud> Back-up (of Opslag en back-up op iOS 7 of eerder). Stap 3. Zorg ervoor dat iCloud-back-up is ingeschakeld> Tik op Nu back-up maken.

Om uitgeschakelde iPhone of iPad zonder iTunes te resetten, is de enige beschikbare manier om te profiteren van enkele professionele reset-tools die uw apparaat veilig kunnen resetten. En PhoneRescue voor iOS is een app die is ontworpen voor gevallen zoals die van jou.

Handleiding voor het resetten van de iPhone met iTunes

Zodra het proces is voltooid, verwijdert iTunes uw iPhone-informatie en -instellingen en installeert u de nieuwste versie van iOS-software.

Hier kunt u de persoonlijke hotspot-instelling in iOS resetten. Maar laten we eerst een beetje door de geschiedenis van een instant hotspot lopen. De eerste keer dat Internet-verbinding delen door Apple werd geïntroduceerd op de iPhone 3G. Maar het werkte alleen met USB en Bluetooth. Daarna werd het door het bedrijf vernieuwd en werd het Personal Hotspot op iPhone 4 of nieuwer + iPad Mini (Wi-Fi + Cellular).

Hoe u uw wachtwoord kunt resetten als u het wachtwoord weet. 1. Ontgrendel uw iPad met uw huidige wachtwoord of, afhankelijk van uw iPad-model, gebruik Touch ID of Face ID. 2. Ga naar de app Instellingen, die eruitziet als een grijs tandwiel.

De eenvoudigste manier om het wachtwoord voor beperkingen op uw iOS-apparaat opnieuw in te stellen.

iOS 9: niet-reagerende apps op iPad resetten - TapSmart

Wanneer een app niet meer reageert, kunt u deze resetten. Om de app te sluiten, open je de multitasking-weergave door twee keer snel op de Home-knop te drukken.

[Achtergrondhacks] Hoe de IOS 12.4.1-beperkingscode opnieuw in te stellen? (2019) Ik denk dat IOS 12 Vooral apparaten zouden moeten zijn ...

Hoe het Screen Time-wachtwoord op iOS 14 (of 13) uit te schakelen. Het proces schakelt Screen Time uit op een iOS-apparaat (en mogelijk alle andere iOS- en Mac-apparaten op dezelfde Apple ID). Het zal ook het wachtwoord opnieuw instellen, dus als Schermtijd weer wordt ingeschakeld, wordt u gevraagd een nieuw wachtwoord te kiezen.

Het resetten van je netwerkinstellingen is een drastische stap, maar kan al je wifi-problemen met iOS 9 oplossen. Als je nog steeds wifi-problemen hebt met iOS 9, is het de moeite waard om je netwerkinstellingen opnieuw in te stellen. Nadat je deze instellingen hebt gereset, moet je opnieuw verbinding maken met al je opgeslagen verbindingen, dus zorg ervoor dat je een lijst hebt met:

Oplossing voor probleem met mobiele gegevens werkt niet op iOS 9 - Hoe?

Mobiele data werken niet op iOS 9? Hier leest u hoe u het probleem in een mum van tijd op uw iPhone kunt oplossen. De uitrol van iOS 9 is enorm geweest. Hoewel de update behoorlijk wat problemen had op de dag van release, zoals de OTA-download die keer op keer mislukt, maar na verloop van tijd kreeg iedereen zijn fix van iOS 9 op hun iPhone, iPad of iPod touch.

1. Blader op je iPhone door 'Instellingen'> 'Algemeen'> tik op 'Reset'> 'Wis alle inhoud en instellingen'. 2. Ga naar "Apps en gegevens"> klik op "Herstellen van iCloud-back-up"> meld u aan bij "iCloud"> klik op "Back-up kiezen". Bevestig uw actie indien nodig en wacht tot de back-up is hersteld.

Stap 1. Verbind je iPhone met je computer met een USB-kabel. Start iTunes en maak een back-up van je iPhone met iTunes. Let op de locatie waar de iOS-bestanden worden uitgepakt. Stap 2. Er is een programma dat de mogelijkheid heeft om de 'Passcode Restrictions' op je Mac te lezen, vanuit iTunes ...

Dit artikel geeft een overzicht van alle herstelopties of beperkingen voor Screen Time-toegangscodes voor elke versie van iOS. Voor gebruikers die hun Screen Time-toegangscodes zijn kwijtgeraakt of vergeten, beschrijft het een eenvoudig geautomatiseerd herstelproces, een samenvatting van de tips van Apple en begeleide stappen voor het gratis resetten of herstellen van toegangscodes.

iphone - Hoe iOS Maps-gegevens opnieuw in te stellen - Vraag het anders

Misschien gerelateerd, zal iOS tijdens het browsen meestal extra namen aan de uitspraak toevoegen. Zo wordt bijvoorbeeld "Karel de Groote laan" uitgesproken als "Karel de-yipiyajeej-laan". Wanneer hij een straatnaam verkeerd uitspreekt, voegt hij er altijd "yipiyajeej" aan toe.

Een iPhone resetten met een fysieke home-knop Houd tegelijkertijd de Home-knop onderaan in het midden van de iPhone en de Sleep / Wake-knop bovenaan de iPhone ingedrukt. Blijf beide knoppen ingedrukt houden totdat de iPhone wordt uitgeschakeld en opnieuw wordt opgestart.

De officiële subreddit voor alle threads of nieuws met betrekking tot het verwijderen van setup.app van iOS-apparaten zonder een bepaald doel. Het verwijderen van setup.app is niets meer dan een wijziging van het bestandssysteem die mogelijk wordt gemaakt door jailbreak, wat 100% legaal is onder DMCA.

"Ik heb zojuist mijn iPhone geüpdatet naar iOS 12 en Schermtijd is standaard ingeschakeld. Dan wil ik hem uitschakelen, maar er is een 4-cijferig wachtwoord voor nodig. Ik weet niet meer hoe ik een wachtwoord heb ingesteld omdat het nieuw beschikbaar is op iOS 12. Dus hoe stel ik de toegangscode voor de schermtijd opnieuw in? Ik heb de eerste vier cijfers van de toegangscode geprobeerd

Hoe e-mailinstellingen op iPhone te resetten | Dr.fone - iOS-toolkit

Om uw e-mails onmiddellijk te zien, moet u ervoor zorgen dat ze op het vergrendelingsscherm van de iPhone verschijnen. U kunt e-mails zien zodra ze binnenkomen zonder de Mail-app te starten door uw meldingen in te stellen. Als je per ongeluk je e-mail hebt verwijderd, vergeet dan niet om deze te herstellen met dr.fone - Data Recovery (iOS), een van de toonaangevende tools voor gegevensherstel die je kunnen helpen dit probleem op te lossen.

Deel 3: Hoe de iPhone te herstellen na reset. Wat als u vergeet een back-up van iPhone-gegevens te maken voordat u iOS-apparaten reset?

Wilt u iOS 9.1 downgraden naar iOS 9.0.2 op uw iPhone, iPad of iPod touch? Met onze stapsgewijze handleiding kunt u binnen enkele minuten iOS 9.0.2 downgraden en uitvoeren op uw apparaat. Waarom zou je willen downgraden vanaf iOS 9.1? Omdat iOS 9.0.2 gejailbreakt kan worden met Pangu.

Je kunt deze hack zien werken in de onderstaande video. Hieronder vindt u stapsgewijze instructies om het gemakkelijk te volgen. Hoe iOS te hacken en wachtwoord te omzeilen. Deze instructies staan ​​in een iets andere volgorde dan de video.

Een volledige lijst om het iPhone-wachtwoord opnieuw in te stellen

Deel 1. Hoe het iPhone-wachtwoord opnieuw in te stellen als u het huidige wachtwoord onthoudt. Als je het huidige wachtwoord nog weet, is het resetten van het iPhone-wachtwoord vrij eenvoudig: ga naar Instellingen> Algemeen> Touch ID & Passcode (iOS 9/8/7) of Wachtwoordvergrendeling (iOS 6)> voer het huidige wachtwoord in en tik op Wijzig toegangscode .

Hoe een iPhone of iPad te resetten. Als uw telefoon is vergrendeld en u wilt hem gewoon opnieuw opstarten, maar geen van de knoppen werkt, houdt u de aan/uit-knop en de startknop tegelijkertijd ingedrukt totdat het apparaat wordt uitgeschakeld en ziet u het Apple-logo. Laat vervolgens los en uw telefoon of iPad wordt weer normaal.

Hoe iPhone of iPad terug te zetten naar de fabrieksinstellingen in iOS 9. U moet naar beneden scrollen en vervolgens op de optie Reset tikken. Stap (4): Door op de Reset-optie te tikken, ziet u zes verschillende fabrieksreset-instellingen (Reset alle instellingen, Wis alle inhoud en instellingen, Reset netwerkinstellingen, Reset toetsenbordwoordenboek, Reset toetsenbord startschermlay-out

In de onderstaande instructies laten we u zien hoe u eenvoudig toegang krijgt tot de instellingen van de iPhone 5 en de netwerkinstellingen kunt resetten zonder enig probleem.

Een iPhone 6 resetten - zachte reset en fabrieksreset

Of u nu uw iPhone 6 wilt resetten naar de fabrieksinstellingen of een zachte reset wilt uitvoeren waarbij uw gegevens behouden blijven, dit artikel leert u hoe u beide kunt doen. Een reset is handig als uw Apple iPhone 6 vastloopt of vastloopt en niet meer reageert.

Soms stel je per ongeluk een beperkt wachtwoord in op een iPhone-apparaat waarvan we het wachtwoord zijn vergeten, dus hoe je deze video met beperkt wachtwoord kunt resetten, zal ik je vandaag laten zien hoe je het moet doen?

Over het algemeen zijn iPhones betrouwbare apparaten. U zou onder ideale omstandigheden jarenlang van dienst moeten kunnen zijn, en elke generatie heeft opwindende nieuwe functies die de technologie vooruithelpen. Dat gezegd hebbende, dit zijn nog steeds elektronische apparaten, dus ze zijn mogelijk vatbaar voor hardware- en softwareproblemen.

Het uitvoeren van een fabrieksreset op uw iPhone of iPad is een goed idee als het gaat om het verkopen van het apparaat, het weggeven of het naar een winkel brengen voor reparatie. Het resetten van een iOS-apparaat kan ook enkele problemen oplossen, dus het is de moeite waard om te weten hoe. Maar voordat u reset, moet u een back-up van uw apparaat maken.

Hoe Ios 9 sneller te maken? - Besturingssysteem vandaag

Sluit alle ongebruikte actieve apps / games. Schakel transparantie en beweging uit. Versnel je Safari in iOS 9. Verwijder apps/games die je bijna nooit gebruikt/speelt. Ruim opslagruimte op door grote bestanden te verwijderen. Schakel automatisch vernieuwen en updaten van achtergrond-apps uit. Herstart of forceer herstart je langzame iPhone / iPad.

Het resetten van je iPhone kan handig zijn als je van plan bent hem te verkopen of als hij niet goed werkt en je hem wilt resetten om iOS-problemen op te lossen. Laat het me weten in de reacties als je vragen hebt terwijl je de iPhone terugzet naar de fabrieksinstellingen.

Nadat de reset is voltooid en het besturingssysteem is bijgewerkt, kan de back-up worden hersteld om het apparaat terug te brengen naar het punt voordat de gegevens werden gewist. Apple heeft gedetailleerde instructies over de juiste procedure om te upgraden naar een officiële versie van iOS vanuit een bèta.

Maak een back-up van uw inhoud met iCloud of iTunes, zodat u alles terug kunt krijgen als het proces niet goed werkt. Het proces vereist dat u het iDevice wist en vervolgens herstelt vanaf een back-up. Het duurt dus even, afhankelijk van de hoeveelheid gegevens die moet worden hersteld en van uw internetverbinding, of de gegevens worden hersteld vanaf een op iCloud gebaseerde back-up. ...

Hoe iPhone of iPad te resetten: wis iOS en begin opnieuw

iOS zal u eerst vertellen hoeveel ruimte u gebruikt en hoeveel er beschikbaar is, en vervolgens de apps weergeven die de meeste ruimte innemen. Om een ​​voltooide app te verwijderen, klikt u erop in deze lijst, vervolgens op App verwijderen en Bevestigen. U kunt ook vanuit het startscherm lang op een pictogram drukken en vervolgens op de X linksboven in een app tikken om de app te verwijderen.

Een andere manier om je iPhone te resetten, is door je iPhone in de DFU-herstelmodus te zetten. Voordat u dat doet, moet u ervoor zorgen dat u een back-up van uw iPhone hebt gemaakt, aangezien u een volledige fabrieksreset uitvoert.

Hoe iCloud-account te verwijderen zonder wachtwoord - Elke iOS-versie - iPhone 8, -7, -6S, - 5S, 5, 4S, 4.

De meest voorkomende redenen voor het uitvoeren van deze taak zijn omdat u uw iPhone kwijtraakt of als een laatste poging om een ​​probleem op te lossen dat u anders niet kunt oplossen. Als je denkt dat je later wat gegevens op je iPhone nodig hebt, laat dit artikel je zien hoe je een back-up van het apparaat kunt maken.

Hoe iPhone of iPad terug te zetten naar de fabrieksinstellingen in iOS 9

Het toetsenbordwoordenboek van IOS 9-apparaten is zo ontworpen dat het leert hoe de gebruiker een woord typt en invoert en het woord wordt ingevoerd in een woordenboek. Dit helpt het woordenboek om de woorden voor te stellen wanneer een gebruiker een bericht typt. Veel gebruikers vinden deze functie misschien saai.

Deze knop staat in het pop-upbericht dat in Finder of iTunes verscheen toen de iPhone naar de herstelmodus ging. Als u deze optie kiest, wordt geprobeerd iOS te repareren zonder uw gegevens te verwijderen. Als dit proces de iPhone repareert, wordt deze normaal opnieuw opgestart. Als het downloaden van de update meer dan 15 minuten duurt, verlaat de iPhone automatisch de herstelmodus.

Om je iPhone of iPad te resetten, ga je naar Instellingen> Algemeen> Reset en selecteer je Wis alle inhoud en instellingen. Als je een iCloud-back-up hebt ingesteld, zal iOS je vragen of je deze wilt bijwerken, zodat je niet-opgeslagen gegevens verliest. We raden u aan dit advies op te volgen en op Opslaan en vervolgens op verwijderen te drukken.

Oplossing 3: iPhone resetten zonder wachtwoord via instellingen. Het klinkt misschien gek om te vermelden, maar het werkt natuurlijk alleen als je in het verleden een iCloud-back-up hebt gemaakt.

Hoe de iPhone te resetten met 4 eenvoudige manieren IOS-beheer

Manier 4: Hoe een bevroren of vastzittende iPhone opnieuw in te stellen met UltFone iOS-systeemreparatie (geen gegevensverlies)? Welnu, de bovenstaande methoden waren voldoende om uit te leggen hoe u een iPhone kunt resetten, maar wat als het apparaat niet meer reageert en vastloopt. In dergelijke gevallen kunt u altijd vertrouwen op UltFone iOS System Repair om uw iPhone opnieuw in te stellen. Deze tool kan zelfs omgaan met apparaten die vastzitten in de herstelmodus gerelateerd aan de iOS 12-update, evenals herstellen en iTunes herkent iPhone-problemen niet. Het openen en verlaten van de herstelmodus is een fluitje van een cent met deze software met één klik. Om ook kapotte iPhones opnieuw op te starten, moet de ...

Als het hele proces goed verloopt, verschijnt er een iOS-opstartscherm op uw apparaat en wordt uw iPhone teruggezet naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen. Oplossing 4: reset de iPhone met Zoek mijn iPhone.

Door je iPhone terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, keert hij terug naar de basis: geen contacten, afspeellijsten, afbeeldingen, wachtwoordgeheugen of iets anders dat je hebt toegevoegd sinds de dag dat je het kocht. Maar voordat u begint met het resetten van uw iPhone, is het belangrijk om een ​​back-up van al uw gegevens te maken, zodat u uw belangrijke informatie niet kwijtraakt. Nadat uw iPhone is gereset, kunt u deze herstellen met uw back-up. Hier leest u hoe u uw iPhone terugzet naar de fabrieksinstellingen en ervoor zorgt dat er een back-up van uw gegevens wordt gemaakt.

Hoe een iPhone of iPad te resetten. Als uw telefoon is vergrendeld en u wilt hem gewoon opnieuw opstarten, maar geen van de knoppen werkt, houdt u de aan/uit-knop en de startknop tegelijkertijd ingedrukt totdat het apparaat wordt uitgeschakeld en ziet u het Apple-logo. Laat vervolgens los en uw telefoon of iPad wordt weer normaal.

How To: Fabrieksinstellingen herstellen van je iPhone in iOS 9

Een fabrieksreset is in feite een herstel voor uw smartphone. Het wist alle gebruikersgegevens en cache en herstelt ze zoals ze net uit de doos waren, waarbij gebruikersinvoergegevens, zoals contacten, oproeplogboeken, gedownloade apps en al het andere, de gebruiker zichzelf heeft geïnstalleerd of opgeslagen.

Het belangrijkste is dat PhoneRescue voor iOS het gecompliceerde resetproces net zo eenvoudig maakt als een enkele klik. Het kost u slechts een paar minuten om het hele proces te voltooien. Daarnaast helpt het je om verschillende vervelende iPhone-fouten moeiteloos op te lossen, zoals de iPhone die langzaam draait, vastzit op een zwart, wit scherm ...

Heb je bugs of eigenaardigheden met je iPhone? Hier leest u hoe u uw instellingen, netwerkverbindingen, toetsenbordwoordenboek, startscherm of locatie- en privacy-instellingen kunt resetten en herstellen.

100% werkt om snel uit te loggen bij iCloud zonder wachtwoord.; Verwijder op de meest effectieve manier Apple ID van iPhone / iPad / iPod touch zonder de vorige eigenaar te kennen; Ondersteun iOS-apparaten van iPhone 6S tot iPhone X (iOS 12.0-iOS 14.4).

Een iPhone resetten met of zonder toegangscode

Waarschuwing: fabrieksreset iPhone zal alle gegevens van de iPhone wissen. Het is beter voor u om een ​​back-up van de iPhone te maken en deze te verwijderen

Voordat u uw iPhone of iPad terugzet naar de fabrieksinstellingen, moet u een back-up maken van uw iOS-gegevens vanaf het apparaat. Hierdoor kun je het apparaat eenvoudig herstellen of je contacten, apps en instellingen verplaatsen naar een nieuw apparaat nadat je het oude hebt schoongemaakt. U kunt rechtstreeks een back-up van uw gegevens naar iCloud maken, of u kunt een back-up maken op een Mac of Windows-pc waarop iTunes is geïnstalleerd. Het proces op je telefoon is veel eenvoudiger, maar er is wel behoorlijk wat iCloud-ruimte voor nodig. Gerelateerd: Een back-up maken van uw iPhone en iPad. Stap 2. Schakel Zoek mijn uit.

Veel iPhones met iOS 12 / iOS 11 / iOS 10 / iOS 10.1 / iOS 10.2, iOS 9, iOS 8 en iOS 7 hebben de onderstaande methoden geprobeerd en zijn succesvol. iOS Toolkit kan u helpen de iPhone zonder wachtwoord te vinden en opnieuw in te stellen wanneer u het schermwachtwoord van de iPhone bent vergeten. Het fungeert ook als de krachtige software voor het resetten van het iPhone-wachtwoord.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de iPhone kunt resetten zonder toegangscode en Apple ID. Voordat u de iPhone reset, moet u er rekening mee houden dat u niet beschikbaar bent om een ​​back-up van uw iPhone-gegevens naar iTunes en iCloud te maken als u geen Apple ID en wachtwoord hebt.

Hoe de iPhone terug te zetten naar de fabrieksinstellingen zonder Apple ID en met Zoek mijn ...

Hoe een met een wachtwoord beveiligde iPhone 6 opnieuw in te stellen. Deze stappen zijn handig als u een wachtwoord moet omzeilen en weer toegang moet krijgen tot een iOS-apparaat. iTunes en een computer zijn vereist. Begin met je telefoon uitgeschakeld. Om uit te schakelen, houdt u de iPhone Sleep / Wake-knop ingedrukt totdat de afsluitschuifregelaar verschijnt.

"Hoe reset ik de iPhone zonder wachtwoord? Ik heb geprobeerd mijn iPhone 6 te ontgrendelen nadat ik het wachtwoord had gewijzigd, maar dat is niet gelukt." Een oplossing om de iPhone opnieuw in te stellen zonder het wachtwoord? Ja! Ervan uitgaande dat je het wachtwoord bent vergeten, zul je wanhopig op zoek zijn naar manieren om iPhone XS / XR / X / 8/7 Plus / 6 / 5s / SE / 4 terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Maak je geen zorgen, ik ben degene die je een handje helpt. In dit artikel zal ik 5 effectieve manieren introduceren om je iPhone terug te zetten naar de fabrieksinstellingen zonder wachtwoord, inclusief het gebruik van iTunes, Herstelmodus, Zoek mijn iPhone, iOS-ontgrendeling en Instellingen.

Ik kan mijn telefoon ontgrendelen, maar ik ben mijn schermwachtwoord vergeten. Wat zal ik doen? Ten slotte hebben gebruikers met iOS 14 een gemakkelijke manier om hun schermtoegangscode te wijzigen. Het enige dat u hoeft te doen (naast ervoor te zorgen dat uw telefoon is bijgewerkt naar iOS 14) is naar Instellingen te gaan en op de optie Schermtijd te tikken.

Deel 4. Hoe een uitgeschakelde / vergrendelde iPhone te resetten zonder iTunes. De laatste methode is handig wanneer uw iPhone is uitgeschakeld, vastgelopen, gecrasht of vastzit in andere problemen. Wat je nodig hebt, is om iOS Systeemherstel te gebruiken, waarmee je iPhone met systeemprobleem naar normaal wordt teruggezet. Opmerking: u moet ervoor zorgen dat uw iPhone met succes is verbonden met de computer en met een vertrouwde computer. Naast het terugzetten van de iPhone naar de fabrieksinstellingen, kan met deze software je gejailbreakte iPhone worden vrijgegeven, de door de provider ontgrendelde iPhone opnieuw worden vergrendeld en kan de iOS-versie van de iPhone worden bijgewerkt naar de nieuwste ondersteunde versie ...

Deel 5: iPhone terugzetten naar fabrieksinstellingen met systeemherstel ...

Als u te maken krijgt met verschillende iPhone-fouten, zoals iPhone-fout 21, iTunes-fout 3014, iPhone-fout 9, iPhone vast op Apple-logo, enz., Kunt u de oplossingen uit deel 1 proberen, uit deel 2 of iOS-systeemherstel in deel 5.

Methode 2. Hoe de iPhone opnieuw in te stellen zonder gegevensverlies. Als uw iPhone helemaal niet reageert, kunt u dit probleem gemakkelijk oplossen door een harde reset uit te voeren. De processen variëren enigszins tussen verschillende iPhone-modellen. Op iPhone 8/8 Plus / X / XS / SE/11: druk snel op de knop Volume omhoog en laat deze weer los> Druk onmiddellijk op de knop Volume omlaag en laat deze weer los

De iPhone gaat naar een leeg scherm met een Apple-logo en wanneer deze opnieuw wordt opgestart, ziet u het installatiescherm van de iPhone. Van daaruit kunt u instellen als een nieuwe iPhone, herstellen vanaf iCloud-back-up of herstellen vanaf iTunes-back-up.

Hoe een iPhone terug te zetten naar de fabrieksinstellingen met de smartphone Voer een herstel uit op de iPhone. 1. Maak een back-up van uw iPhone-gegevens voordat u de fabrieksinstellingen herstelt. Als u uw iPhone terugzet naar de fabrieksinstellingen om enkele fouten te herstellen, moet u mogelijk uw iPhone-gegevens behouden. U kunt proberen een back-up van uw iPhone te maken en vervolgens naar de fabrieksinstellingen te gaan en deze te herstellen. Het back-upproces kan heel eenvoudig zijn met behulp van een applicatie van derden - Syncios Data Transfer, waarmee u een back-up kunt maken van alles op uw iPhone 4/5/6/6s inclusief contacten, berichten met één klik. , muziek, video, notities, oproeplogboeken, foto's, bladwijzers, enz. naar een computer of ...

Hoe iPhone in 5 minuten resetten? (Alle iPhone-modellen gids)

Om de iPhone opnieuw in te stellen, kunt u rechtstreeks op het apparaat naar de iOS-instellingen gaan of iTunes gebruiken om de telefoon bij te werken naar de nieuwste versie van het besturingssysteem. De twee bewerkingen zijn hetzelfde, maar de benodigde tijd is anders, omdat in het tweede geval iTunes de meest bijgewerkte versie van iOS moet downloaden en installeren.

Hoe een iPhone terug te zetten naar de fabrieksinstellingen (alle modellen). Ga naar Instellingen> Algemeen> Reset> Wis alle inhoud en instellingen. Voer het wachtwoord in, lees de waarschuwing en kies Wissen.

Als u deze website nuttig vindt om ons te steunen door deze site te delen op uw waardevolle sociale media-accounts zoals Facebook, Instagram enz. computers met Windows-besturingssystemen of Command + D voor draagbare apparaten met Mac OS.

Ga naar Instellingen> Algemeen> Reset> Reset alle inhoud en instellingen. Door een iPad terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, wordt deze gewist voor een nieuwe eigenaar of wordt een probleem opgelost dat het herstarten van de iPad niet oplost. Het proces wist alle instellingen en gegevens en zet deze bij aankoop terug in de staat. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een iPad terugzet op de fabrieksinstellingen voor apparaten met iOS 9 of hoger, en vindt u tips over hoe u het apparaat volledig kunt wissen.

Hoe iPhone Simulator voor iOS 11 en nieuwer te resetten

Hardware> Wis alle inhoud en instellingen ... Voor eerdere versies: Simulator> Reset inhoud en instellingen ... (In eerdere versies van de simulator was de titel van het bovenste menu-item "iOS Simulator".

Iphone harde reset Iphone Fabrieksinstellingen Iphone Code Vergeten Hoe reset ik Iphone 7 / Se / 6S / 6/6 Plus / 5 / 4S / 4 Zonder wachtwoord Hoe reset ik Apple Iphone 6S en Iphone 6S Plus (Ios 9 ... Iphone Resetten Van Iphone Opnieuw Opstarten - Mobifo Iphone 7: Factory Reset - Technipages Drie manieren om een ​​Iphone te resetten met of zonder toegangscode

Als je technisch onderlegd bent en denkt dat het je misschien lukt om handmatig je manier te hacken om Plist-beperkingen zelf te wijzigen, dan is hier onze gids over hoe je de toegangscode voor beperkingen opnieuw instelt met behulp van iPhone Free Edition.Backup Extractor. Afhankelijk van de versie van iOS op uw apparaat, worden toegangscodes voor beperkingen verschillend behandeld en op verschillende plaatsen opgeslagen. iPhone ...

Kies ervoor om alle instellingen op je iPhone of iPad te resetten. Hiermee wordt alles teruggezet naar de standaardinstellingen, inclusief meldingen, waarschuwingen, helderheid en klokinstellingen zoals wekalarmen. Als u alle instellingen opnieuw instelt, worden ook al uw gepersonaliseerde en gepersonaliseerde functies, zoals achtergronden en toegankelijkheidsinstellingen, hersteld.

Hoe iPhone fabrieksinstellingen herstellen - iPhone fabrieksinstellingen herstellen ...

In deze tutorial laat ik je zien hoe je je iPhone terugzet naar de fabrieksinstellingen. Hiermee wordt alles op je iPhone gewist en teruggezet naar hoe het was toen je het voor het eerst ontving. Het resetten van je iPhone kan handig zijn als je van plan bent hem te verkopen of als hij niet goed werkt en je hem wilt resetten om iOS-problemen op te lossen. Laat het me weten in de reacties als je vragen hebt terwijl je de iPhone terugzet naar de fabrieksinstellingen.

Hoe de gedetailleerde batterijstatistieken van iOS 12 voor iPhone te gebruiken

Dus hier zijn we dan, het is tijd om je iPhone terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Het proces is vrij eenvoudig, vooral nu je een back-up van je telefoon hebt gemaakt. Stap 1. Ga naar Instellingen, tik op Algemeen en tik vervolgens op Reset. Dit geeft veel reset-opties, maar degene die je nodig hebt om je iPhone terug te zetten naar de fabrieksinstellingen is "Wis alle inhoud en instellingen".

Het resetten van de iPhone is het eerste dat u moet doen als u van plan bent uw iPhone te verkopen of op te sturen voor reparatie, dan moet u de inhoud van uw iPhone wissen en al uw accounts verwijderen of als u een kritiek probleem heeft en u doet dit niet kan het niet oplossen.

Hoe iPhone resetten zonder wachtwoord [Guide 2021]

Deel 3. Hoe iPhone resetten zonder wachtwoord via iTunes. De volgende stap die u kunt doen, is de iPhone resetten via iTunes. Voordat u dit soort reset in iTunes uitvoert, moet u er echter voor zorgen dat u uw iOS-apparaat perfect hebt gesynchroniseerd met iTunes of op zijn minst een back-up op iTunes hebt gemaakt. Anders verlies je meer gegevens als je zo'n back-up niet hebt gemaakt

Hoe verwijder ik mijn wachtwoord voor beperkingen met MobiKin Eraser voor iOS? Stap 1. Na het downloaden en installeren van het programma, start u het op een computer en sluit u uw iPhone aan op de computer met behulp van de USB-kabel. Stap 2. Nadat u bent ingelogd, drukt u op "Wissen" op de interface om het wisvenster te openen.

Nee, u kunt een uitgeschakelde iPhone niet ontgrendelen. Het enige dat u op dit moment kunt doen, is alle gegevens op uw iPhone wissen en opnieuw beginnen. Als u al een back-up van gegevens op uw iPhone hebt gemaakt, kunt u gelukkig al uw gegevens herstellen. Kan ik een uitgeschakelde iPhone resetten zonder iTunes te gebruiken?

Een iPhone resetten met een fysieke home-knop Houd tegelijkertijd de Home-knop onderaan in het midden van de iPhone en de Sleep / Wake-knop bovenaan de iPhone ingedrukt. Blijf beide knoppen ingedrukt houden totdat de iPhone wordt uitgeschakeld en opnieuw wordt opgestart.

Hoe Ios 9 10 11 beperkingen toegangscode te resetten

Verwijder eenvoudig wachtwoordbeperkingen op iPhone 4,4s, 5,5c, 6,6plus iPad of iPod en alle IOS-versie 2017 Link Download ibackupBot ...

Deel 1. Hoe het iPhone-wachtwoord opnieuw in te stellen als u het huidige wachtwoord onthoudt. Als je het huidige wachtwoord nog weet, is het resetten van het iPhone-wachtwoord vrij eenvoudig: ga naar Instellingen> Algemeen> Touch ID & Passcode (iOS 9/8/7) of Wachtwoordvergrendeling (iOS 6)> voer het huidige wachtwoord in en tik op Wijzig toegangscode .

Over het algemeen zijn iPhones betrouwbare apparaten. U zou onder ideale omstandigheden jarenlang van dienst moeten kunnen zijn, en elke generatie heeft opwindende nieuwe functies die de technologie vooruithelpen. Dat gezegd hebbende, dit zijn nog steeds elektronische apparaten, dus ze zijn mogelijk vatbaar voor hardware- en softwareproblemen. Sommige softwareproblemen kunt u zelf oplossen en een van de technieken die u kunt proberen, is een harde reset. In dit artikel bekijken we wanneer het gepast is om een ​​harde reset uit te voeren, hoe u dit doet en hoe dit verschilt van andere manieren om uw ...

Soms stel je per ongeluk een beperkt wachtwoord in op een iPhone-apparaat waarvan we het wachtwoord zijn vergeten, dus hoe je deze video met beperkt wachtwoord kunt resetten, zal ik je vandaag laten zien hoe je het moet doen?

12Показано 1-100 из 114 записей