Alles over computers en technologie

Hoe iphone ios 9 opnieuw in te stellen

iPhone6 ​​​​(iOS9) hoe alles te wissen - YouTube

Hoe iCloud-account te verwijderen zonder wachtwoord - Elke iOS-versie - iPhone 8, -7, -6S, - 5S, 5, 4S, 4.

De meest voorkomende redenen voor het uitvoeren van deze taak zijn omdat u uw iPhone kwijtraakt of als een laatste poging om een ​​probleem op te lossen dat u anders niet kunt oplossen. Als je denkt dat je later wat gegevens op je iPhone nodig hebt, laat dit artikel je zien hoe je een back-up van het apparaat kunt maken.

Het toetsenbordwoordenboek van IOS 9-apparaten is zo ontworpen dat het leert hoe de gebruiker een woord typt en invoert en het woord wordt ingevoerd in een woordenboek. Dit helpt het woordenboek om de woorden voor te stellen wanneer een gebruiker een bericht typt. Veel gebruikers vinden deze functie misschien saai.

Deze knop staat in het pop-upbericht dat in Finder of iTunes verscheen toen de iPhone naar de herstelmodus ging. Als u deze optie kiest, wordt geprobeerd iOS te repareren zonder uw gegevens te verwijderen. Als dit proces de iPhone repareert, wordt deze normaal opnieuw opgestart. Als het downloaden van de update meer dan 15 minuten duurt, verlaat de iPhone automatisch de herstelmodus.

Hoe iPhone en iPad te resetten: veeg het apparaat in de fabriek schoon ... - Macworld verenigd koninkrijk

Om je iPhone of iPad te resetten, ga je naar Instellingen> Algemeen> Reset en selecteer je Wis alle inhoud en instellingen. Als je een iCloud-back-up hebt ingesteld, zal iOS je vragen of je deze wilt bijwerken, zodat je niet-opgeslagen gegevens verliest. We raden u aan dit advies op te volgen en op Opslaan en vervolgens op verwijderen te drukken.

Oplossing 3: iPhone resetten zonder wachtwoord via instellingen. Het klinkt misschien gek om te vermelden, maar het werkt natuurlijk alleen als je in het verleden een iCloud-back-up hebt gemaakt.

Manier 4: Hoe een bevroren of vastzittende iPhone opnieuw in te stellen met UltFone iOS-systeemreparatie (geen gegevensverlies)? Welnu, de bovenstaande methoden waren voldoende om uit te leggen hoe u een iPhone kunt resetten, maar wat als het apparaat niet meer reageert en vastloopt. In dergelijke gevallen kunt u altijd vertrouwen op UltFone iOS System Repair om uw iPhone opnieuw in te stellen. Deze tool kan zelfs omgaan met apparaten die vastzitten in de herstelmodus gerelateerd aan de iOS 12-update, evenals herstellen en iTunes herkent iPhone-problemen niet. Het openen en verlaten van de herstelmodus is een fluitje van een cent met deze software met één klik. Om ook kapotte iPhones opnieuw op te starten, moet de ...

Als het hele proces goed verloopt, verschijnt er een iOS-opstartscherm op uw apparaat en wordt uw iPhone teruggezet naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen. Oplossing 4: reset de iPhone met Zoek mijn iPhone.

Hoe u uw iPhone kunt resetten naar de fabrieksinstellingen en alle gegevens kunt wissen

Door je iPhone terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, keert hij terug naar de basis: geen contacten, afspeellijsten, afbeeldingen, wachtwoordgeheugen of iets anders dat je hebt toegevoegd sinds de dag dat je het kocht. Maar voordat u begint met het resetten van uw iPhone, is het belangrijk om een ​​back-up van al uw gegevens te maken, zodat u uw belangrijke informatie niet kwijtraakt. Nadat uw iPhone is gereset, kunt u deze herstellen met uw back-up. Hier leest u hoe u uw iPhone terugzet naar de fabrieksinstellingen en ervoor zorgt dat er een back-up van uw gegevens wordt gemaakt.

Hoe een iPhone of iPad te resetten. Als uw telefoon is vergrendeld en u wilt hem gewoon opnieuw opstarten, maar geen van de knoppen werkt, houdt u de aan/uit-knop en de startknop tegelijkertijd ingedrukt totdat het apparaat wordt uitgeschakeld en ziet u het Apple-logo. Laat vervolgens los en uw telefoon of iPad wordt weer normaal.

Een fabrieksreset is in feite een herstel voor uw smartphone. Het wist alle gebruikersgegevens en cache en herstelt ze zoals ze net uit de doos waren, waarbij gebruikersinvoergegevens, zoals contacten, oproeplogboeken, gedownloade apps en al het andere, de gebruiker zichzelf heeft geïnstalleerd of opgeslagen.

Het belangrijkste is dat PhoneRescue voor iOS het gecompliceerde resetproces net zo eenvoudig maakt als een enkele klik. Het kost u slechts een paar minuten om het hele proces te voltooien. Daarnaast helpt het je om verschillende vervelende iPhone-fouten moeiteloos op te lossen, zoals de iPhone die langzaam draait, vastzit op een zwart, wit scherm ...

Hoe u uw iPhone-instellingen, netwerk ... opnieuw instelt en herstelt | iPlus

Heb je bugs of eigenaardigheden met je iPhone? Hier leest u hoe u uw instellingen, netwerkverbindingen, toetsenbordwoordenboek, startscherm of locatie- en privacy-instellingen kunt resetten en herstellen.

100% werkt om snel uit te loggen bij iCloud zonder wachtwoord.; Verwijder op de meest effectieve manier Apple ID van iPhone / iPad / iPod touch zonder de vorige eigenaar te kennen; Ondersteun iOS-apparaten van iPhone 6S tot iPhone X (iOS 12.0-iOS 14.4).

Waarschuwing: fabrieksreset iPhone zal alle gegevens van de iPhone wissen. Het is beter voor u om een ​​back-up van de iPhone te maken en deze te verwijderen

Voordat u uw iPhone of iPad terugzet naar de fabrieksinstellingen, moet u een back-up maken van uw iOS-gegevens vanaf het apparaat. Hierdoor kun je het apparaat eenvoudig herstellen of je contacten, apps en instellingen verplaatsen naar een nieuw apparaat nadat je het oude hebt schoongemaakt. U kunt rechtstreeks een back-up van uw gegevens naar iCloud maken, of u kunt een back-up maken op een Mac of Windows-pc waarop iTunes is geïnstalleerd. Het proces op je telefoon is veel eenvoudiger, maar er is wel behoorlijk wat iCloud-ruimte voor nodig. Gerelateerd: Een back-up maken van uw iPhone en iPad. Stap 2. Schakel Zoek mijn uit.

Deel 2. Vergrendelde iPhone resetten met iTunes

Veel iPhones met iOS 12 / iOS 11 / iOS 10 / iOS 10.1 / iOS 10.2, iOS 9, iOS 8 en iOS 7 hebben de onderstaande methoden geprobeerd en zijn succesvol. iOS Toolkit kan u helpen de iPhone zonder wachtwoord te vinden en opnieuw in te stellen wanneer u het schermwachtwoord van de iPhone bent vergeten. Het fungeert ook als de krachtige software voor het resetten van het iPhone-wachtwoord.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de iPhone kunt resetten zonder toegangscode en Apple ID. Voordat u de iPhone reset, moet u er rekening mee houden dat u niet beschikbaar bent om een ​​back-up van uw iPhone-gegevens naar iTunes en iCloud te maken als u geen Apple ID en wachtwoord hebt.

Hoe een met een wachtwoord beveiligde iPhone 6 opnieuw in te stellen. Deze stappen zijn handig als u een wachtwoord moet omzeilen en weer toegang moet krijgen tot een iOS-apparaat. iTunes en een computer zijn vereist. Begin met je telefoon uitgeschakeld. Om uit te schakelen, houdt u de iPhone Sleep / Wake-knop ingedrukt totdat de afsluitschuifregelaar verschijnt.

"Hoe reset ik de iPhone zonder wachtwoord? Ik heb geprobeerd mijn iPhone 6 te ontgrendelen nadat ik het wachtwoord had gewijzigd, maar dat is niet gelukt." Een oplossing om de iPhone opnieuw in te stellen zonder het wachtwoord? Ja! Ervan uitgaande dat je het wachtwoord bent vergeten, zul je wanhopig op zoek zijn naar manieren om iPhone XS / XR / X / 8/7 Plus / 6 / 5s / SE / 4 terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Maak je geen zorgen, ik ben degene die je een handje helpt. In dit artikel zal ik 5 effectieve manieren introduceren om je iPhone terug te zetten naar de fabrieksinstellingen zonder wachtwoord, inclusief het gebruik van iTunes, Herstelmodus, Zoek mijn iPhone, iOS-ontgrendeling en Instellingen.

Hoe u uw iPhone-toegangscode kunt resetten

Ik kan mijn telefoon ontgrendelen, maar ik ben mijn schermwachtwoord vergeten. Wat zal ik doen? Ten slotte hebben gebruikers met iOS 14 een gemakkelijke manier om hun schermtoegangscode te wijzigen. Het enige dat u hoeft te doen (naast ervoor te zorgen dat uw telefoon is bijgewerkt naar iOS 14) is naar Instellingen te gaan en op de optie Schermtijd te tikken.

Deel 4. Hoe een uitgeschakelde / vergrendelde iPhone te resetten zonder iTunes. De laatste methode is handig wanneer uw iPhone is uitgeschakeld, vastgelopen, gecrasht of vastzit in andere problemen. Wat je nodig hebt, is om iOS Systeemherstel te gebruiken, waarmee je iPhone met systeemprobleem naar normaal wordt teruggezet. Opmerking: u moet ervoor zorgen dat uw iPhone met succes is verbonden met de computer en met een vertrouwde computer. Naast het terugzetten van de iPhone naar de fabrieksinstellingen, kan met deze software je gejailbreakte iPhone worden vrijgegeven, de door de provider ontgrendelde iPhone opnieuw worden vergrendeld en kan de iOS-versie van de iPhone worden bijgewerkt naar de nieuwste ondersteunde versie ...

Als u te maken krijgt met verschillende iPhone-fouten, zoals iPhone-fout 21, iTunes-fout 3014, iPhone-fout 9, iPhone vast op Apple-logo, enz., Kunt u de oplossingen uit deel 1 proberen, uit deel 2 of iOS-systeemherstel in deel 5.

Methode 2. Hoe de iPhone opnieuw in te stellen zonder gegevensverlies. Als uw iPhone helemaal niet reageert, kunt u dit probleem gemakkelijk oplossen door een harde reset uit te voeren. De processen variëren enigszins tussen verschillende iPhone-modellen. Op iPhone 8/8 Plus / X / XS / SE/11: druk snel op de knop Volume omhoog en laat deze weer los> Druk onmiddellijk op de knop Volume omlaag en laat deze weer los

Een iPhone resetten

De iPhone gaat naar een leeg scherm met een Apple-logo en wanneer deze opnieuw wordt opgestart, ziet u het installatiescherm van de iPhone. Van daaruit kunt u instellen als een nieuwe iPhone, herstellen vanaf iCloud-back-up of herstellen vanaf iTunes-back-up.

Hoe een iPhone terug te zetten naar de fabrieksinstellingen met de smartphone Voer een herstel uit op de iPhone. 1. Maak een back-up van uw iPhone-gegevens voordat u de fabrieksinstellingen herstelt. Als u uw iPhone terugzet naar de fabrieksinstellingen om enkele fouten te herstellen, moet u mogelijk uw iPhone-gegevens behouden. U kunt proberen een back-up van uw iPhone te maken en vervolgens naar de fabrieksinstellingen te gaan en deze te herstellen. Het back-upproces kan heel eenvoudig zijn met behulp van een applicatie van derden - Syncios Data Transfer, waarmee u een back-up kunt maken van alles op uw iPhone 4/5/6/6s inclusief contacten, berichten met één klik. , muziek, video, notities, oproeplogboeken, foto's, bladwijzers, enz. naar een computer of ...

Om de iPhone opnieuw in te stellen, kunt u rechtstreeks op het apparaat naar de iOS-instellingen gaan of iTunes gebruiken om de telefoon bij te werken naar de nieuwste versie van het besturingssysteem. De twee bewerkingen zijn hetzelfde, maar de benodigde tijd is anders, omdat in het tweede geval iTunes de meest bijgewerkte versie van iOS moet downloaden en installeren.

Hoe een iPhone terug te zetten naar de fabrieksinstellingen (alle modellen). Ga naar Instellingen> Algemeen> Reset> Wis alle inhoud en instellingen. Voer het wachtwoord in, lees de waarschuwing en kies Wissen.

Hoe de toegangscode voor iPhone-beperkingen opnieuw in te stellen - softwareadvies

Als u deze website nuttig vindt om ons te steunen door deze site te delen op uw waardevolle sociale media-accounts zoals Facebook, Instagram enz. computers met Windows-besturingssystemen of Command + D voor draagbare apparaten met Mac OS.

Ga naar Instellingen> Algemeen> Reset> Reset alle inhoud en instellingen. Door een iPad terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, wordt deze gewist voor een nieuwe eigenaar of wordt een probleem opgelost dat het herstarten van de iPad niet oplost. Het proces wist alle instellingen en gegevens en zet deze bij aankoop terug in de staat. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een iPad terugzet op de fabrieksinstellingen voor apparaten met iOS 9 of hoger, en vindt u tips over hoe u het apparaat volledig kunt wissen.

Hardware> Wis alle inhoud en instellingen ... Voor eerdere versies: Simulator> Reset inhoud en instellingen ... (In eerdere versies van de simulator was de titel van het bovenste menu-item "iOS Simulator".

Iphone harde reset Iphone Fabrieksinstellingen Iphone Code Vergeten Hoe reset ik Iphone 7 / Se / 6S / 6/6 Plus / 5 / 4S / 4 Zonder wachtwoord Hoe reset ik Apple Iphone 6S en Iphone 6S Plus (Ios 9 ... Iphone Resetten Van Iphone Opnieuw Opstarten - Mobifo Iphone 7: Factory Reset - Technipages Drie manieren om een ​​Iphone te resetten met of zonder toegangscode

Herstel uw iPhone Screen Time-toegangscode of beperkingen ...

Als je technisch onderlegd bent en denkt dat het je misschien lukt om handmatig je manier te hacken om Plist-beperkingen zelf te wijzigen, dan is hier onze gids over hoe je de toegangscode voor beperkingen opnieuw instelt met behulp van iPhone Free Edition.Backup Extractor. Afhankelijk van de versie van iOS op uw apparaat, worden toegangscodes voor beperkingen verschillend behandeld en op verschillende plaatsen opgeslagen. iPhone ...

Kies ervoor om alle instellingen op je iPhone of iPad te resetten. Hiermee wordt alles teruggezet naar de standaardinstellingen, inclusief meldingen, waarschuwingen, helderheid en klokinstellingen zoals wekalarmen. Als u alle instellingen opnieuw instelt, worden ook al uw gepersonaliseerde en gepersonaliseerde functies, zoals achtergronden en toegankelijkheidsinstellingen, hersteld.

In deze tutorial laat ik je zien hoe je je iPhone terugzet naar de fabrieksinstellingen. Hiermee wordt alles op je iPhone gewist en teruggezet naar hoe het was toen je het voor het eerst ontving. Het resetten van je iPhone kan handig zijn als je van plan bent hem te verkopen of als hij niet goed werkt en je hem wilt resetten om iOS-problemen op te lossen. Laat het me weten in de reacties als je vragen hebt terwijl je de iPhone terugzet naar de fabrieksinstellingen.

Hoe de gedetailleerde batterijstatistieken van iOS 12 voor iPhone te gebruiken

Hoe een iPhone opnieuw in te stellen: onze gids voor opnieuw opstarten of fabrieksinstellingen ... | TechRadar

Dus hier zijn we dan, het is tijd om je iPhone terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Het proces is vrij eenvoudig, vooral nu je een back-up van je telefoon hebt gemaakt. Stap 1. Ga naar Instellingen, tik op Algemeen en tik vervolgens op Reset. Dit geeft veel reset-opties, maar degene die je nodig hebt om je iPhone terug te zetten naar de fabrieksinstellingen is "Wis alle inhoud en instellingen".

Het resetten van de iPhone is het eerste dat u moet doen als u van plan bent uw iPhone te verkopen of op te sturen voor reparatie, dan moet u de inhoud van uw iPhone wissen en al uw accounts verwijderen of als u een kritiek probleem heeft en u doet dit niet kan het niet oplossen.

Deel 3. Hoe iPhone resetten zonder wachtwoord via iTunes. De volgende stap die u kunt doen, is de iPhone resetten via iTunes. Voordat u dit soort reset in iTunes uitvoert, moet u er echter voor zorgen dat u uw iOS-apparaat perfect hebt gesynchroniseerd met iTunes of op zijn minst een back-up op iTunes hebt gemaakt. Anders verlies je meer gegevens als je zo'n back-up niet hebt gemaakt

Hoe verwijder ik mijn wachtwoord voor beperkingen met MobiKin Eraser voor iOS? Stap 1. Na het downloaden en installeren van het programma, start u het op een computer en sluit u uw iPhone aan op de computer met behulp van de USB-kabel. Stap 2. Nadat u bent ingelogd, drukt u op "Wissen" op de interface om het wisvenster te openen.

Hoe een uitgeschakelde iPhone te resetten: de snelle en gemakkelijke handleiding! | OmhoogTelefoon

Nee, u kunt een uitgeschakelde iPhone niet ontgrendelen. Het enige dat u op dit moment kunt doen, is alle gegevens op uw iPhone wissen en opnieuw beginnen. Als u al een back-up van gegevens op uw iPhone hebt gemaakt, kunt u gelukkig al uw gegevens herstellen. Kan ik een uitgeschakelde iPhone resetten zonder iTunes te gebruiken?

Een iPhone resetten met een fysieke home-knop Houd tegelijkertijd de Home-knop onderaan in het midden van de iPhone en de Sleep / Wake-knop bovenaan de iPhone ingedrukt. Blijf beide knoppen ingedrukt houden totdat de iPhone wordt uitgeschakeld en opnieuw wordt opgestart.

Verwijder eenvoudig wachtwoordbeperkingen op iPhone 4,4s, 5,5c, 6,6plus iPad of iPod en alle IOS-versie 2017 Link Download ibackupBot ...

Deel 1. Hoe het iPhone-wachtwoord opnieuw in te stellen als u het huidige wachtwoord onthoudt. Als je het huidige wachtwoord nog weet, is het resetten van het iPhone-wachtwoord vrij eenvoudig: ga naar Instellingen> Algemeen> Touch ID & Passcode (iOS 9/8/7) of Wachtwoordvergrendeling (iOS 6)> voer het huidige wachtwoord in en tik op Wijzig toegangscode .

Een zachte reset uitvoeren op je iPhone

Over het algemeen zijn iPhones betrouwbare apparaten. U zou onder ideale omstandigheden jarenlang van dienst moeten kunnen zijn, en elke generatie heeft opwindende nieuwe functies die de technologie vooruithelpen. Dat gezegd hebbende, dit zijn nog steeds elektronische apparaten, dus ze zijn mogelijk vatbaar voor hardware- en softwareproblemen. Sommige softwareproblemen kunt u zelf oplossen en een van de technieken die u kunt proberen, is een harde reset. In dit artikel bekijken we wanneer het gepast is om een ​​harde reset uit te voeren, hoe u dit doet en hoe dit verschilt van andere manieren om uw ...

Soms stel je per ongeluk een beperkt wachtwoord in op een iPhone-apparaat waarvan we het wachtwoord zijn vergeten, dus hoe je deze video met beperkt wachtwoord kunt resetten, zal ik je vandaag laten zien hoe je het moet doen?

Hier leest u hoe u de iPhone of iPad terugzet naar de fabrieksinstellingen Als u afscheid neemt van uw iPhone of iPad, is het een goede optie om alle inhoud erop te wissen. Het resetten van je iPhone is een laatste redmiddel en je zou hem alleen in uitzonderlijke omstandigheden moeten gebruiken, zoals wanneer je het apparaat verkoopt of als je zeker weet dat niets anders het probleem dat je ermee hebt zal oplossen. De methode die we hieronder hebben beschreven, werkt op alle nieuwste iPhones zoals iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, enz. Als uw apparaat niet reageert of uw iPhone is vastgelopen, kunt u in plaats daarvan een harde herstart overwegen.

Of u nu uw iPhone 8 wilt resetten naar de fabrieksinstellingen of een zachte reset wilt uitvoeren waarbij uw gegevens behouden blijven, dit artikel leert u hoe u beide kunt doen. Een reset is handig als uw Apple iPhone 8 vastloopt of vastloopt en niet meer reageert.

Een iPhone terugzetten naar de fabrieksinstellingen - PhoneArena

Toetsenbordwoordenboek resetten - Wist u dat uw iPhone alle fantasierijke nieuwe woorden bijhoudt die u gebruikt die niet in het ingebouwde woordenboek staan? Ja, al dat gênante verhaal van je woordcreaties kan vanaf hier worden gereset. Startschermlay-out opnieuw instellen - Dit brengt uw startscherm terug naar zijn oorspronkelijke uiterlijk, wat betekent dat al uw apps op uw ...

Gids: Hoe niet-reagerende apps op iPhone opnieuw te starten | iOS 9 Apps opnieuw starten Hoe u niet-reagerende apps kunt afsluiten.

& q = hoe + naar + reset + iphone + 4 Wat als je een iPhone hebt met DEMO-software? Download de nieuwste iOS van iTunes (verbind de iPhone gewoon met de pc en ...

Ontdek hoe u Safari-instellingen en -gegevens van iPhone of iOS kunt resetten. U kunt eenvoudig de geschiedenis wissen, cachegeheugen en cookies verwijderen OF de telefoon volledig resetten. Zoals de meeste Apple-producten hebben iPhone en andere Apple-apparaten Safari als hun standaardbrowser. Safari is ontwikkeld door Apple, speciaal ontworpen voor iOS- en Mac OS-apparaten. De browser maakt gebruik van de WebKit-engine en heeft in de loop van de tijd verschillende wijzigingen en upgrades ondergaan. Soms heb je misschien gemerkt dat je browser vertraagt, dit is meestal te wijten aan cookies, caches, browsegeschiedenis enz. opgebouwd in de periode.

Hoe u het vergeten iPhone-wachtwoord kunt resetten - Dagelijkse update 2020

Geen iOS 12 / iOS 11 / iOS 10 / iOS 10.1 / iOS 10.2, iOS 9, iOS 8 en iOS 7-gebruikers hebben de onderstaande methoden geprobeerd en zijn succesvol geweest. iOS Toolkit kan u helpen de iPhone zonder wachtwoord te vinden en opnieuw in te stellen wanneer u het schermwachtwoord van de iPhone bent vergeten. Het fungeert ook als de machtige iPhone ...

Stap 8: Wacht tot iOS is gedownload naar je iPhone en je apparaat is teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Als je toevallig de iPhone tegenkomt die de fout tijdens het proces niet zal herstellen, zijn er ook enkele eenvoudige oplossingen om deze te repareren. Deel 3: iPhone 5s resetten met iTunes.

Ontdek hoe u een harde reset uitvoert met behulp van hardwaresleutels en iOS-instellingen. Hierdoor zal je APPLE iPhone 6 Plus als nieuw zijn en zal je Apple A8 APL1011 core sneller werken.

Hoe u een harde reset uitvoert om al uw informatie van de iPhone te wissen. Deze methode om de telefoon opnieuw in te stellen wordt gebruikt wanneer het wachtwoord is ...

Hoe de iPhone resetten zonder gegevens te verliezen? - Stellair

Sinds ik iOS 12 heb geïnstalleerd, loopt mijn telefoon vast in alle apps. Zelfs nadat ik naar 11.4.1 ben gegaan ...

Om de iPhone als nieuw of iPad te herstellen, ga je naar Instellingen> Algemeen> Reset> Wis alle inhoud en instellingen. Maar er zijn enkele stappen die u eerst moet nemen, zoals we in dit artikel zullen illustreren. We leggen uit hoe u een iPhone of iPad kunt resetten, welke stappen en voorzorgsmaatregelen u moet nemen en hoe u een back-up van de gegevens kunt maken voordat u dit op uw apparaat doet.

- Herstel het iOS-systeem naar de normale toestand zonder gegevensverlies. -Herstel verwijderde gegevens op iOS-apparaten onder alle omstandigheden, bijvoorbeeld onzorgvuldig verwijderd, iOS-update / jailbreak, herstel apparaat naar fabrieksreset. -Ondersteunt herstel van meer dan 22 verschillende bestandstypen op alle iOS-apparaten, zoals contacten, berichten, foto's, video's, audio, notities, oproeplogboeken, apps en app-gegevens, documenten, enz.

Fabrieksreset iPhone iOS 13 | Wis iPhone-gegevens delen met u Hoe u uw iOS 13-apparaten kunt resetten en volledig kunt wissen, inclusief ...

Показано 60 записей