Alles over computers en technologie

Hoe te schrijven op iOS 9-afbeeldingen

7 iPhone-apps om op afbeeldingen te schrijven

Tekst foto. Deze app is gratis, maar heeft een upgrade van $ 0,99 naar de Pro-versie als in-app-aankoop. Deze app richt zich alleen op het toevoegen van tekstbijschriften aan afbeeldingen en doet het echt goed. Het heeft 25 professionele lettertypen die je kunt gebruiken, de mogelijkheid om de tekst te verkleinen en te roteren, verschillende framestijlen en extra opties zoals tekstballonnen en instelbare schaduwen.

Ik ben net conceptueel begonnen voor een meme-generator (teksten over afbeeldingen schrijven), conceptueel als volgt. Maar meer voor een iPhone. wat zou de manier kunnen zijn om dat te bereiken en wat tekst op de afbeelding te tekenen en een afbeelding met tekst terug te sturen. Ik heb een 1000ft-weergave nodig van hoe dit zal worden gedaan. conceptueel?

Hoe te tekenen op een foto in de Foto's-app in iOS13 iPhone.

U kunt originele tekst op afbeeldingen schrijven of een willekeurige offerte aanvragen en vervolgens het formaat van de afbeelding wijzigen voor Instagram, Facebook of Twitter. Terwijl Typorama gratis is bij in-app-aankopen, voegt de Pro-versie voor $ 9,99 meer tekststijlen toe, ontgrendelt alle achtergronden en overlays, verwijdert de "made with Typorama"-stempel en voegt de mogelijkheid toe om het logo van uw merk toe te voegen.

De nieuwe functies van de iOS 9 Notes-app gebruiken

Zonder de toevoeging van opmaakopties kwam Notes niet verder dan de absolute basisprincipes van het schrijven van tekst. In de iOS 9-versie hebben ze veel opmaakopties opgenomen, zoals titels, opsommingstekens, lijsten, enz. Deze nieuwe opties voegen complexiteit toe bij het maken van doordachte notities en teksten.

Hoewel we meestal e-mails met een bijlage verzenden, laten eerdere versies van iOS ons nooit toe om gemakkelijk bijlagen toe te voegen aan iPhone of iPad. Dankzij iOS 9 hebben we nu een gemakkelijke manier om e-mailbestanden bij te voegen van iCloud Drive of andere apps die dit ondersteunen, waaronder Dropbox, Google Drive, OneDrive en meer.

Of liever gezegd, uw smaak in de muziek-app. Apple begint dan uw gewoonten te kennen, gebaseerd op het tijdstip van de dag en uw huidige locatie, en zal proberen hierop te anticiperen. Als u bijvoorbeeld elke ochtend uw hoofdtelefoon aansluit en Spotify start voor uw woon-werkverkeer, voegt uw iPhone een snelle link toe naar de app van uw keuze zodra u uw hoofdtelefoon vastmaakt.

Met Picture in Picture in iOS 9 kun je video bekijken in een klein venster op je iPad terwijl je tegelijkertijd een andere app gebruikt. iOS 9 wordt geleverd met een aantal geweldige nieuwe functies, en een daarvan is Picture in Picture.

iOS 9: gesplitst scherm en beeld gebruiken in ... - PhoneArena

Hoe u de functie voor gesplitst scherm van iOS 9 op uw iPad gebruikt. Apple noemt het Split View, maar dat is slechts een marketingterm die het bedrijf gebruikt om te definiëren wat algemeen bekend staat als gesplitste schermfunctionaliteit. Tomaat, tomaat, het maakt ons echt niets uit, dus laten we gaan: Stap 1. Open een app die

Ik heb besloten deze iOS 9-functie vóór alle andere te schrijven, omdat deze door de meesten van jullie zal worden gewaardeerd en geliefd. De nieuwe energiebesparende modus zorgt ervoor dat uw telefoon langer werkt door het ophalen van e-mail, het vernieuwen van apps op de achtergrond, het verminderen van visuele effecten en automatische downloads uit te schakelen. Het goede nieuws is dat je nog steeds bijna alle handige functies van je . kunt gebruiken

Wat ik doe is wanneer ik een document ontvang, ik er een foto van maak en de afbeeldingen importeer naar Notability zodat ik erop kan schrijven, met een appelpotlood of met een appelpotlood.help-tekstvakken. In het geval van het gebruik van tekstvakken, als ik per ongeluk op de afbeelding klik die ik heb geïmporteerd, "verdwijnt" de tekst, dus ik neem aan dat de afbeelding voor de tekstvaklaag wordt geplaatst.

Wanneer u een FaceTime-gesprek voert of een video bekijkt, drukt u gewoon op de Home-knop om de Picture-in-Picture-modus te activeren. U kunt het videovenster vervolgens verplaatsen en pauzeren, sluiten of terugkeren naar het volledige scherm.

Gemakkelijke manieren om over afbeeldingen in Word te schrijven (met afbeeldingen) - wikihow

Deze wikiHow laat je zien hoe je Microsoft Word kunt gebruiken om tekst toe te voegen aan een afbeelding op je computer, telefoon of tablet. De Microsoft Word-app is gratis beschikbaar voor Android, iPhone en iPad, maar je moet de app kopen bij ...

Cella schrijft voor iMore over sociaal en fotografie. Ze is een echte misdaadliefhebber, succesvolle horrorauteur, lippenstiftverzamelaar, buzzkill en Siciliaans.

Hoe vaak heb je een online teksteditor nodig gehad? Meerdere keren natuurlijk !! Van het zetten van een datum op een foto tot het schrijven van een liefdestoewijding in die romantische selfie die je had tijdens je laatste reis. Nu is het heel eenvoudig en hoeft u niets te downloaden. Upload gewoon je foto en laat je fantasie de vrije loop door fototeksten te maken met je favoriete foto's.

Picture in Picture (PiP) is een coole functie voor iOS en iPadOS waarmee je video's kunt verkleinen tot een kleiner formaat, zodat je andere dingen op het scherm kunt doen terwijl de video blijft spelen. PiP werd in 2015 geïntroduceerd op de iPad met iOS 9; het werkt op elke iPad Pro, 5e generatie iPad en later de

Rand toevoegen aan foto's op iPhone of iPad

ze zelf op een foto zoals hier getoond, klaart de klus. De tagfunctie van Foto's is echt geweldig, je kunt het gebruiken om op foto's te tekenen en te schrijven, PDF-formulieren in te vullen, handtekeningen aan documenten toe te voegen en meer. Hoewel deze tip duidelijk gericht is op het gebruik van deze opmaakfunctie op iPad en iPhone, kun je dezelfde functies op één uitvoeren.

Met iOS 13 heeft Apple een Picture-in-Picture-modus toegevoegd aan de iPad, en met iOS 14 is deze Picture-in-Picture-functie ook beschikbaar voor de iPhone, waardoor gebruikers video's kunnen bekijken en foto's kunnen maken. dingen op hun apparaat. ...

Picture-in-Picture Playback is een multitasking-functie die is ontworpen om u uw favoriete video te laten bekijken terwijl u andere taken uitvoert, zoals surfen op het web, berichten verzenden of notities maken. Stel je een situatie voor waarin je een spannende film aan het kijken bent, plotseling komt er een belangrijk bericht in je inbox.

Hoe repareer ik foto's op mijn iPhone? Om uw wijzigingen te bewerken of te verwijderen, opent u de foto in de Foto's-app en tikt u op Bewerken.

Hoe activeer ik de afbeelding in de afbeeldingsmodus op de iPhone? - Techchumz

Door de PiP-modus op een iOS-apparaat in te schakelen, kunnen we meer dan één taak tegelijk met ons iOS-apparaat uitvoeren terwijl we een film kijken of berichten uitwisselen met onze vrienden, of iets anders doen. Deze samenvatting heeft u onthuld hoe u Picture in Picture op de iPhone kunt activeren en hoe u deze optie kunt gebruiken in verschillende apps op uw iOS-apparaat.

We laten u zien hoe u schermopname activeert in uw Control Center en hoe u schermopname activeert. Als je je afvraagt ​​"waarom kan ik geen opname met geluid projecteren?" Ook deze vraag zullen we beantwoorden. Een iPhone-schermopname neemt standaard interne audio op (als uw iPhone-beltoon is ingeschakeld).

iOS 14. Ik schrijf al mijn hele beroepsleven als volwassene professioneel over technologie - meer dan 20 jaar. Ik begrijp graag hoe ingewikkelde technologie werkt en leg het uit op een manier die iedereen kan begrijpen. Macworld is je beste bron voor alles wat met Apple te maken heeft. We geven je de inside scoop over wat er nieuw en het beste is en hoe je het meeste kunt halen uit de producten waar je van houdt.

Wanneer een dergelijke situatie zich voordoet, wordt u geadviseerd om naar iPhone Data Recovery te gaan. Het programma is ontworpen om verloren gegevens te herstellen met meegeleverde foto's. Het ondersteunt alle soorten iDevices zoals iPhone 6s, iPad Pro en iPod touch. Laten we het proberen onder de gids.

Picture-In-Picture gebruiken in de YouTube iOS-app

Picture-in-Picture (ook bekend als PiP), geïntroduceerd in 2020 met de iOS 14-update, stelt iemand in staat om een ​​video te bekijken, omhoog te vegen om thuis te komen en deze video in een klein venster te blijven lezen. Gebruikers kunnen het formaat van het venster wijzigen om het groter of kleiner te maken, of video buiten het scherm verbergen terwijl ze nog steeds geluid horen.

pple implementeerde het beeld-in-beeld voor het eerst op de iPad in iOS 9, en sindsdien hebben gebruikers erop aangedrongen dat het naar de iPhone zou komen. Met, heeft Apple ons eindelijk onze wens gegeven. PIP is nu op de iPhone en het werkt bijna precies.

Lees Apple-documentatie: Lees Apple iPhone / iPad-documentatie; In het bijzonder de richtlijnen voor de menselijke interface en lees over het indienings- en publicatieproces. Ontwerp je app: het hoeft er niet fancy uit te zien, maar het schetsen van de schermlay-outs en het opschrijven hoe dingen zullen werken, is een ...

iOS staat PIP gemakkelijk toe, er zijn standaard manieren om alle video's te categoriseren en tenzij de website actieve stappen onderneemt om PIP uit te schakelen, werkt het. YouTube heeft voortdurend stappen ondernomen om de PIP-functie op iOS uit te schakelen en te verwijderen, maar er zijn nog steeds een paar manieren om hun inspanningen te controleren hoe je hun video-inhoud consumeert en Picture in Picture bekijkt.

Hoe geforceerd draaien in liggende modus op iPhone

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen hun iPhone-scherm willen draaien, is om video's in het juiste formaat te bekijken. Natuurlijk zijn video's natuurlijk het beste in liggende modus, maar de aard van smartphones betekent dat veel mensen hun video's in plaats daarvan in staande modus opnemen. Gelukkig zijn er enkele apps die je iPhone-video van staand naar liggend kunnen draaien en ...

In dit artikel laat ik je zien hoe je AssistiveTouch inschakelt en aanpast op iOS-apparaten met iOS 9 of hoger. AssistiveTouch met veel nieuwe en eerdere functies is bijgewerkt in ios 9, AssistiveTouch was ook op iOS 6, 7 en 8, maar op deze iOS-versie konden we assistive touch gewoon in- en uitschakelen.

Ryan Ariano groeide op in Baltimore toen de Macintosh de allernieuwste technologie was, woonde in Los Angeles toen de Blackberries plaatsmaakten voor iPhones, en woont nu in Jackson Hole, waar zijn leven wordt ondersteund door Bluetooth. Hij schrijft over een breed scala aan onderwerpen, maar vindt het vooral leuk om zich in het technische spectrum te wagen.

Met IPhone Picture in Picture kunnen gebruikers meerdere dingen tegelijkertijd op hun iPhone doen. U kunt bijvoorbeeld een video bekijken en FaceTime-gesprekken voeren terwijl u andere dingen op hun apparaat doet. Picture in Pictures wordt automatisch gebundeld met applicaties die video-inhoud afspelen.

Hoe gebruik je Picture in Picture op je iPhone in iOS 14 | TechRadar

iOS 14 bracht enkele van de meest populaire functies van Android, waaronder iOS-widgets en Apple's versie van een app-lade. Maar een van de meest opwindende nieuwe functies bestond al jaren op de iPad voordat deze naar iPhones verhuisde: Picture-in-Picture (PiP) -modus. Met PiP kun je video's bekijken of FaceTime-gesprekken bekijken in een hoek van je scherm

Op dit moment zijn er enkele beperkingen aan de Picture in Picture-video's die we zijn tegengekomen. YouTube-app-video's konden bijvoorbeeld de sprong niet maken, maar online YouTube-video's wel. Het vereist alleen een update van Google zodra iOS 14 officieel wordt gelanceerd. Dit is ook het geval bij sommige andere video-apps van derden.

Wat is Picture in Picture Video voor iOS 14? Met Picture in Picture kun je een video ter grootte van een miniatuur bekijken in de hoek van je scherm terwijl je andere dingen op je telefoon doet. De video blijft bestaan ​​wanneer u een chatvenster opent, door een nieuwsitem in uw browser bladert of uw scherminstellingen aanpast.

iOS Screen Recorder biedt u twee manieren om eenvoudig iPhone- en iPad-schermen op te nemen met slechts één klik.

How To: Scrollende screenshots maken van hele webpagina's in iOS...

U kunt altijd op "Reset" drukken als u het mis hebt. Druk op "Gereed" als u klaar bent. Vervolgens kunt u alle andere opmaakwijzigingen aanbrengen die u wilt, zoals op de afbeelding schrijven, delen vergroten, vormen toevoegen, erop tekenen, enz. Nieuwe tools voor dekking en liniaal zijn ook beschikbaar in iOS 13.

Een verzameling van de 48 beste IOS 9-achtergronden en -achtergronden die gratis kunnen worden gedownload. We hopen dat je geniet van onze groeiende verzameling HD-beelden om te gebruiken als achtergrond of startscherm voor je smartphone of computer. Neem contact met ons op als je IOS 9 wallpaper op onze site wilt plaatsen.

Er zijn veel redenen waarom het op dit moment beter is om iOS-versie 9.0.2 te hebben. Je weet waarschijnlijk dat iOS 9.1 nog steeds niet gejailbreakt kan worden en als je besluit te downgraden naar iOS 9.0.2 kun je gemakkelijk het jailbreakproces doorlopen met Pangu 9. En we weten allemaal wat voor soort voordelen het gejailbreakte apparaat te bieden heeft.

Herstel verwijderde gegevens van de iPhone. De gegevens die u hebt verwijderd, zijn niet echt verdwenen. Gebouwd op NO-DATA-LOSS-technologie, zal PhoneRescue ze gemakkelijk vinden en binnen enkele seconden herstellen wat u maar wilt. Kom meer te weten. Kies wat je wilt uit de back-ups.

Geheime informatie opslaan in de Notes-app? Hier is hoe...

Connexe : Tout ce que vous devez savoir sur iOS 9.3 et comment l'obtenir sur votre iPhone et iPad L'ajout d'un mot de passe à une note nouvelle ou existante est extrêmement facile à faire, et il y a deux façons de le doen. Methode één: ga naar Instellingen Ga naar Instellingen> Notities> Wachtwoord.

U kunt de audio-assistent activeren, waarmee u kunt ontdekken hoe de tekst in de originele taal klinkt. Deel de vertaalde tekst die naar elk formaat kan worden geconverteerd. U kunt direct vanuit elk kantoor documenten afdrukken.

Beste premium-app voor iOS en Android: Oringe Word Swag. Wordt geleverd met honderden ingebouwde citaten, gedachten en grappen.

In iOS 12 zal UIGraphicsImageRenderer de juiste keuze voor u maken. Vergelijk dan DemocreatCircleImageWithContext met creatCircleImageWithRenderer Deze twee manieren om geheugen te samplen, het verschil is het probleem, hun verschil is createCircleImageWithRenderer gebruik UIGraphicsImageRenderer Release codeviewdidload Middleimage = [self creatCircleImage]; image Ik zag het na het uitvoeren van If it is releaseimage = [self

iOS 9: Gesplitst scherm en Picture-in-Picture-multitasking gebruiken

Je kunt ook multitasken met de beeld-in-beeld-modus op iOS 9 als je iPad Pro, iPad Air of nieuwer en iPad mini 2 of nieuwer gebruikt. 1) Om het te gebruiken, opent u de app Video's en begint u een video af te spelen. 2) Tik nu op de Picture-in-Picture-knop (zie screenshot hieronder) in het onderste deelvenster of druk gewoon op de home-knop terwijl de

Kort nadat ios 9 voor alle gebruikers was uitgebracht, ontdekte ik per ongeluk een snelle en gemakkelijke methode om iPhone- en iPad-foto's over te zetten naar Windows-computers. Het was een wondermiddel voor mij, dus besloot ik een artikel te schrijven waarin ik uitlegde hoe ik het moest doen ... hoe ik erachter kwam ... en wat ik eerder had geprobeerd dat niet werkte.

Schrijf en verzend een MMS-bericht op uw Apple iPhone 6 Plus iOS 9.0. Lees hulpinformatie. Een MMS-bericht is een bericht dat afbeeldingen en andere mediabestanden kan bevatten en naar andere mobiele telefoons kan worden verzonden. Als u geen MMS-berichten kunt verzenden en ontvangen zodra u uw SIM-kaart plaatst, moet u uw telefoon instellen voor MMS-berichten.

Deel enkele foto's met je vrienden of familie door een gedeelde fotostream te maken in de Foto's-app.

Hoe u uw Android kunt wijzigen in iOS 9

Deze aflevering heeft nog geen berichten. Schrijf als eerste een bericht!

Links) omhoog of omlaag platform-app om notities op foto's te schrijven, kan individuele herinneringen aan elke notitie toevoegen! De gemakkelijkst te verliezen notities-app zijn veelvoorkomende problemen voor iPhone 2021 die de beste apps blijken te zijn. ) waarmee u aantekeningen kunt maken op whiteboards of schoolborden en met selectievakjes om al uw behoeften vast te leggen ...

(GEEN JAILBREAK) (iPhone, iPod en iPad): https://t.co/4IpNNxMHiD via @YouTube.

Hoe weet je of Apple's AirPods nep zijn? Om een ​​lang verhaal kort te maken, de snelste manier om valse AirPods te herkennen, is door het serienummer in de behuizing te scannen (zie de afbeeldingen hieronder om dat serienummer te vinden). Zodra je deze code hebt ontvangen, ga je naar checkcoverage.apple.com en kijk je of Apple ...

IPhone's opslagruimte is vol en je wilt foto's maken, wat?

Maar voor de Tijdelijke wil je foto's maken van mensen die geen tijd hebben gehad om te fotograferen waar je beetje bij beetje over gaat terwijl je het opslaat! Gelukkig biedt iBRIDGE een directe camerafunctie, er zit een iBRIDGE-camerafunctie in zijn app in: je drukt de ontspanknop ongeveer twee seconden in, de foto wordt binnen in iBRIDGE opgeslagen, de ...

Typ in deze app voor het schrijven van afbeeldingen gewoon elke gewenste tekst en kies de letterkleur, gebruik vervolgens het navigatiewiel om verschillende bewerkingsaspecten aan te passen, waaronder uitlijning, dekking, grootte en tekenspatiëring. Alle andere basisbewerkingstools, illustraties en effecten zijn ook beschikbaar.

Ik heb mijn iPad Air geüpdatet naar iOS 9 Beta 1 om te zien of de Emby-webclient werkt met de nieuwe Picture in Picture-functie. Ja inderdaad !

Показано 55 записей