Alles over computers en technologie

Hoe terug te keren naar Android 8

Hoe terug te gaan naar Android 8? Wifi- en telefoonprobleem - Motorola ...

Ik heb ook het wifi-probleem en het telefoonprobleem op mijn XT1789-06 na het updaten naar Android 9! Het was een grote fout om te updaten! Hoe installeer ik de nieuwste versie van Android 8 op mijn ontgrendelde Motorola Z2 Force?

Google neemt misbruik van haar diensten zeer serieus. We doen er alles aan om dergelijke misbruiken aan te pakken in overeenstemming met de wetten van het land waar u woont. Wanneer u een melding indient, zullen wij deze onderzoeken en passende maatregelen nemen. We zullen alleen op u reageren als we aanvullende details nodig hebben of meer informatie hebben om te delen.

Teruggaan naar een eerdere activiteit kan twee dingen betekenen. Je hebt de nieuwe activiteit vanuit een andere activiteit geopend met startActivityForResult. In dit geval kunt u gewoon de functie finishActivity () aanroepen vanuit uw code en u gaat terug naar de vorige activiteit.

Het lijkt correct te installeren, opnieuw op te starten, enz. elke keer (en ik bevestigde dit door naar instellingen te gaan om te bevestigen dat de versie 8.1.0 is), maar een paar weken later krijg ik weer een melding dat Android 8.1.0 klaar is om alles opnieuw te installeren. Hoe zit het hiermee?

Teruggaan naar eerdere activiteit in Android

In de bovenstaande code hebben we finish () gegeven omdat elke activiteit wordt opgeslagen in de activiteitenstapel. Dus wanneer u de bovenste activiteit van de activiteitenstapel sluit, wordt de vorige activiteit weergegeven. Laten we proberen uw app uit te voeren. Ik neem aan dat je je huidige mobiele Android-apparaat hebt aangesloten op je computer.

Oos gebouwd op Android OS. Als je terug wilt naar op marshmallow gebaseerde oos, download dan oos-versie 3.2.8 van de site, flash het via herstel of upgrade lokaal.

Helium Premium ($ 4,99) werkt voor zowel root- als niet-rootgebruikers, en je kunt er back-ups mee plannen om toegang te krijgen tot een synchronisatie- en cloudopslagservice, waaronder Google Drive, Dropbox en Box. Er is een gratis versie van Helium beschikbaar, maar je kunt er geen back-up van maken naar een cloudservice, wat echt het deel is dat je wilt als je al af en toe handmatig een kopie van je SD-kaart maakt en .. .

Om een ​​firmware-update op Android ongedaan te maken, moet u de oudere firmwareversie flashen. ODIN wordt gebruikt om het op een Samsung-telefoon te installeren. U vindt de vorige waarnaar u wilt terugkeren door heel voorzichtig te zijn met het downloaden van de juiste voor uw apparaat en provider. Download het naar uw computer pak het uit ...

[GIDS] Keer terug naar Android 9 na installatie van Android 10 | XDA-forums

Android-hoofdeenheden. XDA Developers is opgericht door ontwikkelaars, voor ontwikkelaars. Het is nu een waardevolle hulpbron voor mensen die het meeste uit hun mobiele apparaten willen halen, van het aanpassen van het uiterlijk tot het toevoegen van nieuwe functies.

Hoe u terug kunt gaan naar uw standaard Android op Mi A3 van miui Dosto is video door hum aaj aapko Batayengey kaise aap aapne mi a3 ...

Hoe een stock-ROM te flashen. Onze aangepaste ROM-installatiegids geeft u alle informatie die u nodig hebt. Voor een snelle herinnering, hier zijn de stappen: Zoek een opgeslagen ROM voor uw telefoon. Ga naar de XDA Developer Forums en zoek het forum voor uw apparaat. Stock-ROM's worden vaak gevonden in berichten die aan de bovenkant van ontwikkelborden worden geplakt.

1. Alleen inzendingen die rechtstreeks verband houden met Android zijn toegestaan. Alle berichten op r / Android moeten op de een of andere manier gerelateerd zijn aan het besturingssysteem of het Android-ecosysteem. Als het niet duidelijk is, dient u de link als een auto-post in te dienen en een uitleg bij te voegen. Opmerkingen die resulteren in puur politieke discussies kunnen worden geblokkeerd en overtreders kunnen worden verboden als ze ook regel 9 overtreden.

6 methoden om Android-telefoonwachtwoord te ontgrendelen zonder fabrieksreset

Dus lees gewoon hieronder, maar voordat we rechtstreeks naar de methoden gaan, laat het ons weten over het Android-telefoonwachtwoord en hoe het werkt. Over het algemeen, als we het hebben over telefoonwachtwoorden, worden ze gebruikt om uw apparaat te beschermen tegen toegang door andere mensen en zijn ze een manier om uw gegevens en bestanden veilig te houden.

Schuif met uw vinger vanaf de linker- of rechterrand van het scherm om terug te gaan. Het is een snelle zet en je weet wanneer je het goed hebt gedaan, want er verschijnt een pijl op het scherm.

Om iets gerelateerd aan Yahoo Messenger te vinden met behulp van de categorieën, kunt u naar de categorie gaan: Internet Het zal andere subcategorieën openen waar u Voice-Chat kiest. Van daaruit kunt u naar de Yahoo-subcategorie gaan. Met deze filters komt u uiteindelijk op een pagina waar de enige items gerelateerd aan Yahoo Messenger of Yahoo Mail.

Als u merkt dat uw probleem is opgelost terwijl uw telefoon zich in de veilige modus bevindt, kunt u de apps één voor één verwijderen en opnieuw testen in de normale modus om te proberen de problematische app te identificeren, of u kunt uw apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen en toepassingen installeren. selectief. en games, en let erop dat eventuele problemen zich na elk opnieuw voordoen.

Download en installeer Android 12 GSI op Project Treble ... - DroidWin

Hiermee sluiten we de handleiding af over het downloaden en installeren van Android 12 GSI op elk Project Treble-apparaat. We zullen deze handleiding regelmatig bijwerken met meer GSI-bestanden zodra deze beschikbaar komen. Als u vragen heeft over de bovenstaande stappen, laat het ons dan weten in de opmerkingen.

Android Data Recovery kan Android-gegevens herstellen die verloren zijn gegaan door onzorgvuldige verwijdering, fabrieksinstellingen herstellen, Android-systeem bijwerken, aangevallen worden door een virus, enz. Herstelbare Android-gegevens inclusief contacten, berichten, foto's, video's, oproeplogboeken, WhatsApp-berichten, documenten, enz.

Afmelden en terugkeren naar Android 11. Volg de onderstaande instructies om u af te melden via de Fastboot-modus. Als u ter plaatse hulp nodig heeft, gaat u naar uw dichtstbijzijnde ASUS-klantenservicecentrum. Randvoorwaarden. Maak eerst een back-up van alle persoonlijke gegevens. Alle gebruikersgegevens worden gewist na het installeren van de firmware. Zorg ervoor dat het laadniveau van uw batterij meer dan 20% is. Stap 1. Schakel het apparaat uit, houd de toets Volume omhoog ingedrukt en houd vervolgens de aan/uit-toets ingedrukt om de Fastboot-modus te openen. Sluit daarna je Zenfone 8 aan op je pc via een USB-kabel.

Over het algemeen is het downgraden naar Android 6.0.1 Marshmallow van Android N buitengewoon eenvoudig, net als het downloaden en installeren van software-updates. Ga akkoord met de voorwaarden, download de software naar uw apparaat en laat het al het werk doen. Dat gezegd hebbende, zijn er bepaalde voorzorgsmaatregelen die gebruikers mogelijk willen nemen om:

Hoe Android Auto in 2021 aan uw BMW aan te passen | BimmerTech

Om te wisselen tussen het iDrive-menu van uw BMW en de MMI / Android Auto-weergave, drukt u op ...

het is net zo erg als er geen oplossing is, de televisie van mijn vader gaat terug naar de winkel. Ik heb de kD 49xe, hij heeft de xg819 onder Android 8, beide met fouten.

Nu Google de mogelijkheid voor gebruikers om tabbladgroepen op Android uit te schakelen volledig heeft verwijderd, is de enige plausibele manier om van de geforceerde functie-update af te komen, terug te gaan naar een eerdere versie van Chrome. De snelste manier om dit te doen, is door naar de Google Play Store te gaan, naar Google Chrome te zoeken, op het zoekresultaat te tikken en op Verwijderen te klikken.

Ondersteuning voor het downloaden van de op M1 gebaseerde emulator is toegevoegd aan de SDK Manager, dus het is niet langer nodig om naar de Github-versiespagina te gaan om een ​​zelfstandige .app te downloaden. Ga in AVD Manager naar het tabblad Meer afbeeldingen omdat het standaard geen ARM64-afbeeldingen weergeeft. Overzicht van Android M1-emulator.

navigatie - Hoe moet de terug-knop van Android zich gedragen als het niet ...

Standaard wordt een Android-applicatie geminimaliseerd en keert deze terug naar het startscherm wanneer het niet langer mogelijk is om verder terug te gaan in de applicatie zelf. Afwijken van een dergelijk patroon veroorzaakt waarschijnlijk irritatie en ongemak bij gebruikers. Of zoals de Android-richtlijnen zeggen.

Controleer of uw app-versie overeenkomt met de minimaal vereiste versie. Zo controleer je of je...

Ga terug naar de vorige activiteit nadat je op de knop in Android hebt geklikt. hoe om te gaan met terugkeer naar vorige Android-activiteit.

Als u besluit deze route te volgen, houd er dan rekening mee dat dit een tijdelijke oplossing is. U moet de beveiligingsmethode van uw telefoon daarna onmiddellijk opnieuw inschakelen, en ja, dat betekent dat u de mogelijkheid om opnieuw op te slaan verliest, totdat u de stappen herhaalt. Een XDA-forumbericht van januari vermeldt een betere langetermijnoplossing ...

Hoe de terugknop van de actiebalk in Android toevoegen en aanpassen?

Met de terugknop kunt u teruggaan van het eerder door de gebruiker bezochte scherm. De meeste Android-apparaten hebben een speciale terugknop, maar een terugknop op de actiebalk verbetert de gebruikerservaring. Voeg de Terug-knop toe in de actiebalk. Om een ​​nieuw project in Android Studio te maken, raadpleegt u Een nieuw project maken/starten in Android Studio. Het is niet nodig om iets in het activity_main.xml-bestand te wijzigen. Het enige bestand waarmee we moeten werken is Werken met het MainActivity-bestand.

Keer terug naar de eerste pagina met het taalkeuzescherm. Druk op de startknop en vervolgens op de springknop om de BLU-privacypagina te openen. Tik hier op de link privacy-instellingen en tik vervolgens op om het privacybeleid van BLU te bekijken. Selecteer het privacybeleid in de lijst. Houd vervolgens een woord langer ingedrukt om het te selecteren.

Android 10 introduceert een vernieuwd gebarennavigatiesysteem op volledig scherm en nieuwe animaties voor het openen en sluiten van apps, met gebaren zoals vegen aan weerszijden van het scherm om terug te gaan, omhoog vegen om toegang te krijgen op het startscherm, omhoog vegen en vasthouden om toegang te krijgen tot Overzicht, diagonaal vegen vanuit een benedenhoek van het scherm om Google te activeren

Sony: Instellingen> Apps & meldingen> Speciale app-toegang> Installeer onbekende apps> kies je browser-app> Toestaan ​​van deze bron. Samsung (Android 8 en eerder): Instellingen> Vergrendelscherm en beveiliging> Onbekende bronnen> OK.

Android :: Terug naar het startscherm van de app

Android :: Als u een app gebruikt en op de startknop drukt, wordt het startscherm uitgeschakeld - 10 seconden vertraging om alle pictogrammen te herstellen. Android: Wanneer u op GDE klikt en op de startknop klikt, keert u terug naar het startscherm van de inventaris. HTC EVO 4G :: Youtube werkt niet - Snelle flits op zwart scherm en keert terug naar startscherm?

In dit artikel laat ik je zien hoe je dit kunt bereiken met behulp van de Android-navigatiecomponent en display-pager, en dit zijn de dingen die je aan het einde van dit artikel zult leren. Configureer navigatie met ViewPager en BottomNavigation en synchroniseer beide. Synchronisatie van individuele rootbestemmingen naar boven met de globale back-stack.

Methode 2: Gegevens overbrengen van Android naar iPhone met Verplaatsen naar iOS na installatie Stap 1: Ga naar Instellingen> Algemeen

D-Back (Android) heeft drie herstelmodi waaruit u kunt kiezen: Android Data Recovery, Broken Android Data Extraction en Data Recovery van Google Backup. Met de eerste twee modi kunt u verloren foto's, video's, audio, WhatsApp-berichten en bijlagen, sms-berichten, contacten, oproeplogboeken en documenten van Android-telefoons en -tablets herstellen, zelfs voor kapotte Android-apparaten. Voor de derde modus, als u een back-up van Android-gegevens naar uw Google-account hebt gemaakt, kunt u gemakkelijk selectief gegevens van Google-back-up op uw computer herstellen.

Google Duo in de App Store

Als deze app ons gaat bespioneren, moet ik zeggen dat ik het niet leuk vind en het niet zou gebruiken. In de tussentijd zal ik ervan blijven genieten en hopen dat het niet buggy, geïnfecteerd en gekoppeld wordt als veel mensen vast komen te zitten in wat andere mensen aan het doen zijn, anders moet het misschien uit elkaar worden gehaald.

Als je niet kunt wachten op de OTA-update van Android Pie naar Note 8. Je kunt deze handleiding gebruiken om Note 8 officieel te installeren of bij te werken naar Android Pie 9.

Eindelijk, Android 12 Beta 3.1 brengt live uit voor in aanmerking komende Pixel-apparaten na bèta 3-releases op Google I / O 2021 Developer Conference

Om eerlijk te zijn, maak ik me niet al te veel zorgen over 4G, aangezien ik op de meeste plaatsen waar ik kom een ​​draadloze verbinding heb en ik op mijn huidige apparaat niet overdrijf via internet. Ik heb normaal gesproken ongeveer 500 per maand in mijn 1 GB per maand tegoed. Ik zit op een pc, dus snelheid maakt me niet zoveel uit, zolang de informatie maar binnen een redelijke tijd bij me komt (3g is meer dan genoeg voor mij).

Hoe RCS uit te schakelen bij het schakelen tussen Android-telefoons

RCS-berichten worden uitgeschakeld totdat u het weer inschakelt, wat u kunt doen door terug te gaan naar de instellingen zoals hierboven beschreven. RCS-chatfuncties voegen veel toe aan wat ooit standaardberichten waren. De toegevoegde waarde van Chat-functies is de kleine extra moeite die het kost om ervoor te zorgen dat ze goed werken op je telefoon waard.

Hoe krijg ik mijn toetsenbord weer normaal op Android?

Dus besloot ik uiteindelijk terug te gaan naar v8.1, mijn telefoon herstelt momenteel mijn laatste back-up voordat ik upgrade. Mijn belangrijkste redenen om terug te gaan zijn. - Slechte levensduur van de batterij - Telefoon is over het algemeen langzamer (hoewel de upgrade van deze week dit lijkt te hebben verbeterd) - Lijnen op het scherm - Kleine lettertypen, hoewel ik ben ingesteld op 175%, kan ik niet alleen e-mails lezen in de W10M mail-app en als ik lettertypen groter maak zodat de app niet op het scherm past en ik wel.

U hebt een speciale iOS / Android-hersteltool zoals Dr. Fone nodig om ze terug te krijgen van de telefoonschijf, SD-kaart ...

Hoe verbinding te maken met Google Drive op Android: 8 stappen ... - Pedalaman

Zoek naar Autosync op Google Drive. Als Drive wordt geopend voor de inhoud van een map, drukt u op de knop Terug om terug te keren naar de My Drive-pagina.

Bijna alle Android-gebruikers hebben ten minste één Gmail-account. Bij het instellen van een nieuw of gebruikt apparaat moeten gebruikers een Google-account toevoegen voor beveiligings- en personalisatiedoeleinden. Er is een aanzienlijk aantal mensen met meerdere Gmail-adressen; misschien voor werk, privé, school, enz.

8. Wanneer het wissen is voltooid, klikt u op de knop Terug om terug te keren naar het hoofdscherm van TWRP.

Met de D-Back-tool voor Android kunt u al uw verwijderde of verloren WhatsApp-gegevens herstellen, zoals foto's, berichten, spraakopnamen, video's, documenten en stickers. Je kunt die kostbare bestanden binnen enkele minuten terugkrijgen van je WhatsApp, zelfs zonder back-up. Wat maakt D-Back voor Android (pc-versie) professionele data?

Eenvoudige Android-oplossingen: hoe u terug kunt gaan naar Stock Eclair op uw ...

Hoe Samsung Galaxy S Plus GT-I9001 officiële ROM te rooten (bijgewerkt op 15 augustus 2013). Het rooten van de Samsung Galaxy S Plus GT-I9001 is niet zo'n moeilijk proces. Het is eigenlijk een heel kort proces en je kunt je Samsung Galaxy S rooten ...

Start uw nieuwe Android-telefoon en volg de installatie-instructies op het scherm totdat u het Tap & Go-scherm bereikt. Als u hulp nodig heeft bij het instellen van uw nieuwe Android-telefoon, kunt u deze handleiding raadplegen. : Uw nieuwe Samsung Galaxy-telefoon instellen.

Kan ik teruggaan naar oude Samsung Notes? Zorg ervoor dat er een back-up van uw Samsung-notities is gemaakt. Ga hiervoor naar de optie Back-up en herstel van de optie Cloud en accounts in het menu Instellingen en selecteer Back-up van gegevens.

Ik moet mijn telefoon weer in de opslag doen en ik heb hulp nodig. Ik bekijk enkele van de tutorials, maar ze zijn verouderd en sommige bestanden ontbreken. Ik wil terugkeren naar niet-geroote Android 2.2, met voorraadherstel.

Werken met de lay-outelementen van een scène in Android

... Het programma wordt gebouwd en gestart, maar sterft onmiddellijk daarna vanwege een uitzondering: java.lang.NullPointerException: findViewById (R.id.wall2) mag niet null zijn, ik denk dat dat komt omdat er letterlijk geen item met zo'n id in de xml-layout na compilatie, maar hoe doe je dat goed?

Je kunt nu de Galaxy S8 of Galaxy S8 + opstarten en opstarten in de downloadmodus. Dit is nodig voor Odin om de firmware die we nodig hebben daadwerkelijk te installeren. Richt nu uw aandacht op Odin en klik vervolgens op de AP-knop die u hier ziet. Dit zal een bestandsbrowser openen, en dat is waar je dat zult vinden ...

Google heeft beveiliging (FRP = Factory Reset Protection) toegevoegd aan alle Android-telefoons. Nadat de harde reset is voltooid, vragen Android-apparaten u om de laatste Google die u eerder op uw telefoon hebt gebruikt, in te voeren. Dit is erg belangrijk en is bedoeld om misbruik van het apparaat bij diefstal of verlies te voorkomen. sommige gebruikers tegelijkertijd dat ze hebben

Gezien de omvang van de vermindering van e-waste, zou dit de standaard moeten zijn die we toepassen op alle OS-fabrikanten, waaronder niet alleen Google, maar ook Samsung en elke andere OEM die ervoor kiest Android eerder aan te passen. Ik bedoel, ik wilde onlangs een webcam om mijn 3D-printer in de gaten te houden en ik gaf niet echt om de ...

[GCAM] Download GCam Mod voor Android 11 | GCam 8.2 (nieuwste)

Schakel app-installatie van onbekende bronnen in om apps van andere apps dan Google Play Store te installeren. Ga hiervoor naar Instellingen en zoek naar het onbekende woord - Voor Android Nougat of lager, klik op Onbekende bronnen en schakel deze instelling in. - Voor Android Oreo of hoger, klik op Onbekende apps installeren die u naar een lijst met apps brengt.

In deze tutorial zullen we een terugknop toevoegen aan de actiebalk, wanneer erop wordt geklikt, gaat deze naar de vorige activiteit

Показано 58 записей