Warning: fopen(cache/com/com#redirect): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: session_start(): open(/var/www/www-root/data/mod-tmp/sess_7glqpf27fakukv23r75udgdkjj, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/www/www-root/data/mod-tmp) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48
Android Go: wat het is en welke telefoons het ondersteunt – Wil je weten hoe je terug kunt gaan naar iOS 9 | Hoe kan ik overschakelen van iOS 10 naar iOS 9.3.2 zonder DFU ... - Quora | How-to: Downgrade van openbare beta van iOS 9.1 naar de huidige versie van iOS 9.0
Alles over computers en technologie

Hoe terug te keren naar ios 9

Terugdraaien naar iOS 9 vanuit iOS 9.1 bèta

Over het algemeen lijkt het downgraden van iOS 9.1 naar iOS 9 erg op het herstellen van je iPhone als nieuw, maar er is een speciale stap die je moet nemen. Deze gids laat je zien hoe je terug kunt gaan naar iOS 9, of welke versie dan ook, van de bètaversie van iOS 9.1 die Apple momenteel door gebruikers laat gebruiken.

Nu kan je iOS-telefoon ook meteen terug naar iOS 9. Dus we kunnen het ook maken. Maar laat uw telefoon upgraden wanneer deze veel app-informatie heeft. Nu de configuraties van de thuisweergave en nog veel meer.

Om iOS 9 opnieuw te installeren, moet je het 9 IPSW-bestand aanschaffen (het kan het beste een latere versie zijn, zoals iOS 9.3.2). Als het op uw harde schijf is opgeslagen, kunt u het vinden door het pad uwgebruikersmap / Bibliotheek / iTunes / en vervolgens in een map met de naam iPad-software-updates, iPhone-software-updates of iPad-software-updates te volgen.

Gebruik het iOS-apparaat dat u wilt downgraden, ga naar de app Instellingen en vervolgens naar het iCloud-paneel om ervoor te zorgen dat belangrijke informatie zoals contacten, herinneringen en notities allemaal zijn ingeschakeld als u van plan bent te downgraden. bewaar deze informatie. Waarschijnlijk vanwege privacyoverwegingen heeft Apple de synchronisatie van gegevens van Gezondheids- en Activiteit-apps via iCloud niet ingeschakeld, dus verwacht deze informatie te verliezen als u een downgrade uitvoert.

IOS 9-gids: zo gemakkelijk upgraden naar de nieuwste iOS-versie van Apple ...

iOS 9 vereist 1.3 GB gratis op uw apparaat 4,5 GB voor iOS 8 vorig jaar. Maar u moet ervoor zorgen dat u voldoende ruimte op het apparaat heeft voordat u de bestanden downloadt die nodig zijn voor de installatie, vooral als u dit over-the-air doet. Ga in Instellingen naar Algemeen, Opslag en iCloud-opslag en kijk hoeveel ruimte je hebt in termen van lokaal

Nadat het IPSW-bestand is gedownload, sluit u uw iPad, iPhone of iPod touch aan op uw computer met een Lightning-kabel van goede kwaliteit die geen verdere schade heeft. Open vanaf daar iTunes en klik vervolgens op het telefoonpictogram boven aan het scherm om het apparaatmenu te openen.

Hoewel je meestal wilt dat je de meest recente versie van iOS gebruikt, zodat je kunt werken van nieuwe functies, verbeteringen en beveiligingsupdates, zijn er situaties die je moet veranderen naar de vorige situatie. Of het nu komt omdat er een bug in de update zelf zit, de nieuwste versie van niet zo goed brengt op je oude iPhone, of je houdt gewoon niet van de wijzigingen die Apple heeft verbeterd. , ik kan teruggaan in de tijd naar een oud. ..

Ga naar IPSW-downloads, zoek uw verschijnt in download vervolgens de nieuwste versie van iOS 9 die ze aanbieden. Dit wordt een IPSW-bestand gedownload, het besturingssysteem iOS 9. Wanneer Apple stopt met het autoriseren van iOS 9, kunt u het niet langer downloaden.

Hoe iOS 9.1 te downgraden naar iOS 9.0.2 door de stappen te volgen

Er zijn veel redenen waarom het op zegt moment beter is om iOS-versie 9.0.2 te hebben. Je weet waarschijnlijk dat iOS 9.1 nog niet gejailbreakt kan worden en als je besluit te downgraden naar iOS 9.0.2 kun je gemakkelijk het jailbreakproces doorlopen met Pangu 9. En we weten Allemaal wat voor soort voordelen het gejailbreakte hij verschijnt heied te b.

Dit is alleen om ervoor te zorgen dat als er iets misgaat tijdens het downgradeproces, je altijd terug kunt gaan naar je normale iOS 9.3 zonder apps, afbeeldingen en andere gegevens te verliezen. Om een ​​back-up van je iPhone of iPad te maken, ga je naar Instellingen> iCloud. Daar kun je elk...

IK GEBRUIK GEEN Icloud. Ik leg al mijn foto's op mijn bureau. Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn contacten en notities voor vandaag aankomen als ik terugga naar iOS 9?

Als je er het slachtoffer van bent, is downgraden de beste keuze totdat Apple een nieuwe update uitbrengt voor ...

Teruggaan naar iOS 9 vanuit iOS 10 zonder te verliezen ... | Zollotech

Ik laat je de stappen zien om je telefoon te herstellen naar iOS 9 zonder apps te verliezen en zonder een back-up te hoeven herstellen.

Hoe te upgraden van iOS 10 naar iOS 9. David Price van Macworld zegt: "Er is een kort venster (meestal slechts een paar dagen) nadat Apple een nieuwe volledige versie van iOS heeft uitgebracht, waarin het bedrijf blijft "tekenen" (of autoriseren) de vorige versie. "In die paar dagen kun je redelijkerwijs downgraden

Terugkeren van de publieke bèta van iOS 9 naar een betrouwbaardere versie van iOS, momenteel iOS 8.4, is mogelijk. Hoewel dit niet het gemakkelijkste proces is, kun je als je het met een beetje geduld en tijd doet, binnen de kortste keren weer aan de slag. Om te downgraden van iOS 9 Public Preview, heb je het volgende nodig:

Maar dat is het dan voor Britse steden: fans van de Manchester-tram of de Glasgow-metro hebben pech. Lees volgende: Routes van het openbaar vervoer gebruiken in iOS 9 Maps. Als je je afvraagt ​​wat de kaartenmakers van Apple hebben gedaan, is je antwoord dat ons verlies de winst van China is: de lijst met in kaart gebrachte steden is enigszins scheef in die richting.

Een korte handleiding om terug te gaan naar het iPhone-instelscherm

Dus als technisch schrijver is het mijn taak om effectieve en betrouwbare oplossingen te bedenken om vragen te beantwoorden over hoe om te gaan met de problemen die ze hebben met hun apparaten. IOS-toolkit.

Als je nog steeds iOS 6 gebruikt en nog niet hebt geüpgraded naar iOS 7, zou je het spijt van de koper moeten kunnen vermijden door je SHSH-blobs te pakken voordat je vertrekt. Je kunt ze vangen met een klein programma genaamd TinyUmbrella. Start het en sluit vervolgens uw iOS 6-telefoon aan. Klik op uw telefoonnaam in de linkerbalk en klik op "SHSH opslaan".

Methode 1: De gemakkelijke methode, ook bekend als & apos; Bijwerken & apos; naar iOS 9. Er zijn twee verschillende methoden die u kunt gebruiken om uw firmware terug te zetten naar iOS 9.3.5. Dit laatste heeft de voorkeur, omdat het al uw bestaande gegevens en applicaties behoudt, dus er is minimale downtime.

Schakel na het installeren van de jailbreak-app terug naar iOS 9.3.5 met behulp van 3utools. Belangrijk: Upgrade uw apparaat met de functie (gebruikersgegevens behouden). Nu op iOS9.3.5 omzeil je icloud opnieuw met dezelfde icloud online-activeringsserver die je eerder gebruikte. Voer de pheonex jailbreak-app voor ios 9.3.5 uit en jailbreak uw apparaat.

Wat is er nieuw in iOS 9?

U kunt het waarschijnlijk uitvoeren. Als je je telefoon kon updaten naar iOS 8, kun je ook updaten naar iOS 9. Dit betekent dat gebruikers van iPhone 4S, iPad van de vierde generatie of iPod Touch van de vijfde generatie of een latere versie de update kunnen installeren, en je hebt niet eens zoveel vrije ruimte nodig om het te installeren.

Nadat u een repositorybron aan Cydia hebt toegevoegd, gaat u naar Zoeken. Typ de naam van de tweak en controleer of deze werkt op uw iOS-versie. Tik vervolgens op de optie Bewerken rechtsboven in het scherm en selecteer Installeren> Bevestigen.

De Move to iOS-app ondersteunt mobiele telefoons en tablets met Android 4.0 en hoger, terwijl de app gegevens kan overdragen naar apparaten met iOS 9 of hoger. Beide apparaten moeten zijn aangesloten om een ​​constante stroomtoevoer te behouden tijdens de overdracht. Om de versie van het besturingssysteem op beide te bevestigen:

Elke iOS-update kan leiden tot gegevensverlies op je iPhone. Als je iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5 naar iOS 9 upgradet, kan het alle sms-berichten van je iPhone wissen. Het is dringend nodig om belangrijke sms-berichten van de iPhone te herstellen na een upgrade van iOS 9, vooral voor degenen die veel geven om gevoelige sms-berichten en snel de

TutuBox voor iOS 14 | Officiële installatiegids (2021)

Conclusie: download TuTuBox op je iPhone iOS 13, 14, 14.1 toestellen en installeer gratis aangepaste applicaties op je Apple mobiel. Als je ideeën hebt over het downloaden en installeren van TuTuBox op de iPhone?, aarzel dan niet om het opmerkingenveld hieronder neer te zetten. Abonneer u ook op ons DigitBin YouTube-kanaal voor instructievideo's.

Bedankt, het helpt me terug te gaan naar iOS 9.3.2 voor de niet zo geweldige iOS 1 Developer Beta ^^.

Hoe iOS 10 Beta downgraden naar iOS 9. OPMERKING: Dit proces kan voor elke softwareversie worden gebruikt zolang de versie ...

Hoe iOS 9 op uw iPhone en iPad te installeren. BRENNAN'S TECH BITE 43.844 keer bekeken 5 jaar geleden. 8:10 uur. Hoe iOS 9 iCloud-activeringsvergrendelingsscherm te omzeilen op 9.1, 9.2 en 9.0.2. ToutApplePro EAP 2.875.018 keer bekeken5 jaar geleden.

Checklists maken in de Notes-app op iOS 9, OS X en iCloud

Om iCloud Notes op het web te gebruiken, gaat u naar iCloud.com in een ondersteunde browser op uw computer en logt u in met uw Apple ID.

1. Vereisten. Om eenvoudig over te schakelen van Android naar iOS, hebt u alleen een Android-apparaat met minimaal Android 4.0 nodig, uw nieuwe iOS-apparaat en de Move to iOS-app, die wordt geleverd met de iOS 9-update (iPhone-gebruikers 6s en 6s Plus en iPad Pro-gebruikers hebben deze app al op hun apparaat).

Het eerste dat u wilt proberen, is uw apparaat via iTunes te herstellen, dus pak uw kabel en sluit deze aan op uw computer. Dit zou een goed moment zijn om foto's op te slaan waarvan u mogelijk nog geen back-up hebt gemaakt. Je moet ook de functie "Vind mijn iPhone" uitschakelen als je deze hebt ingeschakeld, dus ga je gang en doe het.

Uw telefoon zal u automatisch vragen om de energiebesparende modus in te schakelen wanneer de batterij op 10% staat, maar als u LPM preventief activeert, kan uw apparaat een stap verder gaan. Het schakelt het controleren op nieuwe e-mails, verbindingsloze "Hey Siri" spraakactivering (voor iPhone 6S-telefoons), automatisch downloaden van app-updates en enkele visuele effecten zoals 3D-parallax-effect op het startscherm uit.

Ontdek hoe u iOS 10 verwijdert en teruggaat naar iOS 9 op uw iPhone

Foto's, video's, berichten, apps en andere bestanden kunnen tijdens het downgraden worden verwijderd, dus bewaar ze op een veilige plek, maar doe dit niet via iTunes. Maak een kopie van alles en sla het bij voorkeur op uw pc op. Stap 2: Je hebt een iOS 9-back-up nodig die door het systeem is achtergelaten na de update.

Apple heeft een flinke portie voorspellende intelligentie aan iOS 9 toegevoegd, inclusief de mogelijkheid voor het apparaat om je muzieksmaak te kennen. Of liever gezegd, uw smaak in de muziek-app. Apple begint dan uw gewoonten te kennen, gebaseerd op het tijdstip van de dag en uw huidige locatie, en zal proberen hierop te anticiperen.

Nee, dat kan niet, want iOS 9 zit vol met bugs / problemen. Blijf bij 9.2.

Het tweede is dat iOS 8.4 en iOS 8.4.1 stabiele firmwareversies zijn die beschikbaar zijn voor iDevices. Het heeft bijna alles met een lange batterijduur. Kortom, we kunnen terug naar iOS 8.4 na een downgrade van iOS 9.3.3 of iOS 9.3.3. Apple doet dit vaak speciaal wanneer ze nieuwe firmware uitbrengen, ze stoppen met het ondertekenen van de oude versie en voorkomen dat jailbreakgebruikers het oude iOS-systeem downgraden en jailbreaken. iOS 8.4 werkt probleemloos op iPad Mini, iPad Air, iPod Touch en iPhone en kan ook worden gejailbreakt. Apple weet al deze dingen.

Hoe iPhone 4s, iPad 2 te downgraden van iOS 9.3.5 naar ... - 3uTools

U kunt uw iPhone instellen als een nieuwe iPhone op iOS 6.1.3 als u de gegevens niet bewaart en alle back-upgegevens van 3uTools opnieuw herstelt. Een iOS 8.4.1-software-updatemelding zou moeten verschijnen nadat iOS 6.1.3 op uw apparaat is uitgevoerd. U kunt ervoor kiezen om te upgraden of te negeren.

Stap 2. Ga naar "Instellingen"> [uw naam]> "iCloud"> "iCloud-back-up". Stap 3. Schakel "iCloud-back-up" in, klik op "Nu een back-up maken" en wacht tot het proces is voltooid. (Hiervoor moet u voldoende iCloud-opslag hebben om de inhoud van uw oude iPhone op te slaan. Maak anders ruimte vrij in iCloud of koop meer iCloud-opslag van

Hoewel deze software net zo stabiel is als elke normale update, is het een goede gewoonte om ervoor te zorgen dat er een back-up wordt gemaakt als er iets misgaat.

Ga naar Instellingen> Algemeen> Profiel- en apparaatbeheer en vertrouw op het ontwikkelaarscertificaat.

Download NGXPlay, download CarBridge op elke iOS - UPDATE 2021

WheelPal is nu compatibel met iOS 9 tot iOS 15. Alleen jailbreak-apparaten kunnen er het maximale uit halen.

Apple heeft onlangs een belangrijke beveiligingsupdate aangekondigd voor gebruikers van iOS 9.3.4 om te upgraden naar iOS 9.3.5 vanwege de nieuwste malware die is gevonden die uw iPhone infecteert. Israel Secret Cyber ​​Army heeft in iOS 9.3.4 een exploit kunnen vinden die volgens het bug bounty-programma miljoenen waard is. dat heeft teveel aandacht gekregen

Tutorial over het herstellen / downgraden van iPhone-firmware iOS 10.0.1 / 10.0.2 naar iOS 9.3.5 op iPhone / iPad / iPod touch-apparaat, verwijder iOS 10 en downgrade naar iOS 9. BACK-UP EERST JE GEGEVENS!

Hoe te downgraden van iOS 10 naar iOS 9 met behulp van een back-up. Ik hoop dat je een back-up van je iPhone of iPad hebt gemaakt voordat je een upgrade naar iOS 10 hebt uitgevoerd. Als je dat hebt gedaan, is het verwijderen van iOS 10 en het opnieuw installeren van iOS 9 vrij eenvoudig. Deze back-up wordt als IPSW-bestand op uw pc of Mac opgeslagen. Dit wordt meestal opgeslagen in een pad zoals gebruikersnaam / Bibliotheek / iTunes /, waarbij "gebruikersnaam" de naam is die u gebruikt om in te loggen op Mac OS X of Windows.

Terugdraaien naar iOS 9 vanuit iOS 9.1 bèta

Misschien wil je teruggaan naar iOS 9 om bètaproblemen zoals buggy-gedrag, traagheid of app-compatibiliteit te voorkomen, wat allemaal dingen zijn die we zien bij vroege versies van een grote upgrade.

Tenzij Apple iets heeft veranderd met de nieuwste versies van iOS, is het naar mijn weten niet mogelijk om een ​​versie van iOS te downgraden. De enige manier waarop het voorheen mogelijk was, was als je iPhone gejailbreakt was en je zogenaamde blob-bestanden opsloeg (allemaal vóór de upgrade), dan kon je alleen daarna downgraden.

Per ongeluk iOS 9.1 software-update geïnstalleerd? Ontdek met onze stapsgewijze handleiding hoe u uw iPhone, iPad of iPod touch kunt downgraden van iOS 9.1 naar iOS 9.0.2.

Als je van gedachten bent veranderd en iOS 9.2 op je apparaat wilt herstellen, kijk dan eens naar: Hoe je iOS 9, 9.2 op iPhone, iPad, iPod touch op de juiste manier kunt downloaden / installeren. Als je hebt besloten om te upgraden van iOS 9.2 naar iOS 9.1, vergeet dan niet om het ons te laten weten in de reacties ...

Hoe iOS 10 te downgraden naar iOS 9 - iOS-hacker

Heb je iOS 10 bèta op je iPhone of iPad geïnstalleerd om de nieuwe functies uit te proberen en wil je nu terug naar iOS 9 stabiel totdat de definitieve versie van iOS 10 wordt uitgebracht? Nou, je bent zeker niet de enige. Miljoenen gebruikers hebben iOS 10 gedownload om de coole nieuwe functies te testen en na ze geprobeerd te hebben, keren ze liever terug naar de huidige versie van het besturingssysteem.

iOS: we zijn fans van iOS 10, maar niet iedereen houdt van het nieuwste besturingssysteem van Apple. Als je terug wilt naar iOS 9, heb je een beperkte tijd.

Teruggaan naar iOS 9 vanuit de bèta van iOS 10. Het eerste dat we moeten doen, zoals altijd, is een back-up maken van al onze belangrijke gegevens. Oog: bij het upgraden van een hogere versie waarin het eerste nummer verandert, kunnen we geen volledige back-up herstellen, dus het is de moeite waard om handmatige kopieën te maken van foto's, video's, muziek, enz. . alle gegevens later herstellen.

Hoewel je meestal wilt dat je telefoon de meest recente versie van iOS gebruikt, zodat je kunt profiteren van nieuwe functies, prestatieverbeteringen en beveiligingsupdates, zijn er momenten waarop je moet terugkeren naar de eerdere situatie. Of het nu komt omdat er een bug in de update zelf zit, de nieuwste versie van iOS niet zo goed presteert op je oude iPhone, of je houdt gewoon niet van de wijzigingen die Apple heeft aangebracht. , je kunt teruggaan in de tijd naar een oud . ..

Hoe iPhone te downgraden naar iOS 9.2.1 van iOS 9.3 beta

iOS 9.3 volgende debuut, Apple heeft al 6 firmware-bèta's getest. Veel ontwikkelaars en openbare testers hebben de nieuwste iOS 9.3 beta 6 op hun iPhone, iPad en iPod touch geïnstalleerd. Maar dit is tenslotte nog een bèta, er zijn veel bugs en onbekende problemen. Dus als u nu spijt heeft van de upgrade en het apparaat wilt downgraden naar het oude iOS 9.2.1, vindt u hieronder een eenvoudige tutorial om u een stabiele versie te geven.

Om iOS 9.3.2 te installeren, moet je deze stappen volgen. Allereerst is iOS 9.3.2 live en gratis beschikbaar en gebruikers kunnen iOS 9.3.2 rechtstreeks vanaf iPhone of iPad downloaden zonder verbinding te maken met de computer. Als de upgrade op deze manier moet worden uitgevoerd, moet iOS 9.3.2 met iTunes zijn geïnstalleerd, maar dit kan via telefoon of iPad.

Hoewel iOS 9.3 veel geweldige functies belooft, lieten de problemen met versie 9.2 ons een slechte smaak in de mond. Een aantal van ons is nog steeds aan het herstellen van wifi-problemen, problemen met het leeglopen van de batterij, enz. gerelateerd aan de 9.2-upgrade. Voor het grootste deel lijkt iOS 9.3 qua prestaties goed stand te houden.

Na bijna 4 jaar het Apple iPhone-toetsenbord te hebben gebruikt, ben ik bekwaam genoeg om op het toetsenbord te typen, bijna aanvoelend, terwijl ik vertrouw op autocorrectie. Het nieuwe toetsenbord met kleine letters verbijstert me volledig. Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn iPhone met iOS9 terugkeert naar het standaardtoetsenbord waarbij alle tekens in hoofdletters zijn?

cordova - Hoe verwijder ik de nieuwe iOS-app terug naar de vorige ...

Verbind en deel uw kennis op een enkele, gestructureerde, gemakkelijk te vinden locatie. Kom meer te weten. Hoe verwijder ik de nieuwe terug naar vorige iOS 9-app-knop uit mijn app?

Als gevolg hiervan is de niet-beschikbare jailbreak de belangrijkste oorzaak voor de downgrade van iOS 9.1. Als u een grootschalig bedrijf bent dat een dergelijk onderwerp volgt omdat u uw machines bijwerkt, en als u niet meteen deel gaat uitmaken van de pionierfirmware, weet u misschien dat dit gedrag ...

Heb je een verwarde Sileo-foutmelding? Hoe Sileo te repareren. Kwestie van jailbreak? Probeer eerst te zoeken naar r / jailbreak en sorteer op "nieuw". Lees ook de r / jailbreak FAQ. Benieuwd hoe je instellingen kunt ontwikkelen? Bekijk de iPhoneDevWiki (en zijn IRC-kanalen), inclusief aan de slag.

Als je sindsdien grote wijzigingen hebt aangebracht en ze niet op een andere manier synchroniseren, moet je ze mogelijk herhalen om precies terug te komen waar je was voordat je de upgrade uitvoerde. Als je genoeg hebt van de prestaties van je iPhone omdat hij zo oud is, hebben we enkele tips voor het kiezen van de beste iPhone voor jouw behoeften.

IOS 9 app wijzigen en terug naar app-knop

Met iOS 9 heeft Apple een paar wijzigingen doorgevoerd in de manier waarop gebruikers tussen apps kunnen schakelen: niet alleen heeft het de lijst met recente apps opnieuw ontworpen, maar ook een nieuwe knop Terug naar app geïntroduceerd. De nieuwe lijst met recente apps toont de verschillende apps in een stapel kaarten, net zoals de stapel kaarten die in Android voor hetzelfde doel wordt gebruikt. Maar Android maakt beter gebruik van de beperkte schermruimte door kaarten verticaal te stapelen in plaats van horizontaal en een fisheye-effect te gebruiken om sommige van de apps die later in het verleden werden gebruikt, nog steeds te accommoderen.

Als je iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5 naar iOS 9 upgradet, kan het alle sms-berichten van je iPhone wissen. Er is een dringende behoefte om belangrijke sms-berichten van de iPhone te herstellen na het upgraden van iOS 9, vooral voor degenen die veel om gevoelige sms geven en berichten snel willen herstellen.

U kunt de volgende tips bekijken om de iPhone te herstellen met Leawo iOS Data Recovery, en u mag de software gratis downloaden om het uit te proberen. Merk op dat de proefversie stopt bij het voorbeeldvenster, de onderstaande tips bevatten drie oplossingen: iPhone rechtstreeks herstellen vanaf iPhone, iPhone herstellen vanaf iTunes-back-up en iPhone herstellen vanaf iCloud-back-up.

Zorg voor een veilige iPhone-back-up op ten minste twee afzonderlijke locaties. Volg deze handleiding om je voor te bereiden op een eenvoudige en probleemloze update naar iOS 9. Hoe maak je een back-up van de iPhone zonder iTunes vóór de iOS 9-update? iTunes wordt vaak beschuldigd van ongrijpbare back-up- en herstelfoutmeldingen en onnodig omslachtige functies.

Alles over beltonen, downloaden: teruggaan naar een eerdere versie van iOS 9.3 ...

Nadat het herstel is voltooid, moet uw iPhone of iPad terugkeren naar waar deze was voordat de openbare bètaversie van iOS 9.3 werd geïnstalleerd. Als je sindsdien grote wijzigingen hebt aangebracht en ze niet op een andere manier synchroniseren, moet je ze mogelijk herhalen om precies terug te komen waar je was voordat je de upgrade uitvoerde.

Of, vaker wel dan niet, heb je de batterij van je iOS-apparaat leeg laten lopen. Nadat je het opnieuw hebt geladen en gestart, moet je het wachtwoord invoeren voordat je Face ID of Touch ID kunt activeren. Je hebt het dus vrij vaak nodig en daarom is het handig om het gedenkwaardig te maken. Maar je kunt het vaak veranderen om jezelf te beschermen, en je kunt er ook voor kiezen om de cijfers te vervangen door een alfanumerieke mix van cijfers en letters.

Het is niet gebruikelijk om belangrijke gegevens te verliezen tijdens het updaten naar iOS 9.3.4. Wat betreft de beschrijving van deze gebruiker, er is niet genoeg ruimte voor hem om de volledige iTunes-back-up op zijn iPhone te herstellen. Maar wat veel betekent, zijn de beoordelingen. Dus, is er een manier om selectief verloren notities van iTunes-back-up te herstellen?

We zijn terug met het geheel nieuwe iCloud-gegevensherstel. iCloud is zo belangrijk voor Apple-gebruikers omdat het uw foto's, bestanden, notities, app-gegevens van derden en meer automatisch kan synchroniseren met iCloud voor opslag.

[Help / Ondersteuning] Hoe het mac-adres op IOS te wijzigen ... - iOSGods

Opmerkingen: * onder een enkele schakelaar. Koop geen spullen die diamanten kosten, anders wordt je spel ongeldig. Sla dus af en toe op om terug te gaan als er iets gebeurt.

Het iOS 14 Control Center sluiten - Veeg omhoog, omlaag, naar rechts, naar links of tik op de bovenkant van het scherm of tik op de knop Terug, Home, Recent. Als u de manier wilt wijzigen waarop u toegang krijgt tot het Control Center op uw apparaat, opent u de Control Center-app.

In de meeste gevallen worden apps in alle landen uitgebracht voor iOS-apparaten. U kunt echter apps tegenkomen die beperkt zijn tot een bepaalde regio of land en dan moet u op de een of andere manier de landregio van de app store wijzigen om beperkte apps te downloaden. U kunt deze kleine truc uitvoeren door een paar eenvoudige stappen te volgen.

Meer weten over de iOS 14-update? Ontdek hoe u uw Smart Stack (de nieuwe widget op uw iPhone) en alles wat er is veranderd op het startscherm van uw iPhone kunt personaliseren en hoe u deze kunt gebruiken.

3 eenvoudige iOS 9-snelkoppelingen die uw workflow zullen veranderen

Hoe vaak heb je de app Instellingen doorzocht om een ​​bepaalde instelling te vinden, om vervolgens verdwaald te raken in de talloze opties zonder instructies over waar je de instelling kunt vinden die je nodig hebt? Welnu, Apple hoopt dat het dit probleem in iOS 9 heeft opgelost. Nu kun je rechtstreeks naar instellingen zoeken in de ...

Nu terug naar de iPad. Er is ook een functie genaamd "slide over", waarmee u applicaties kunt openen zonder degene te verlaten waarin u zich bevindt.

Hoe iOS 10 Beta downgraden naar iOS 9. OPMERKING: Dit proces kan voor elke softwareversie worden gebruikt zolang de versie ...

Deze methode is de gemakkelijkste manier om te updaten. 1-Zorg ervoor dat uw apparaat is verbonden met Wi-Fi. Sluit uw iPhone of iPad aan op een stopcontact. 2-Ga naar Instellingen> Algemeen> Software-update en druk op de knop Downloaden en installeren. Als je te horen krijgt dat iOS meer ruimte nodig heeft, kun je enkele apps verwijderen (na het updaten kun je ze opnieuw installeren) of je kunt updaten met iTunes (methode 2).

Hoe verloren notities te herstellen na het updaten naar iOS 9?

Deze video zal een gedetailleerde methode en stappen voor u delen om uw verloren notities terug te krijgen na het updaten naar iOS 9 met iFonebox.

Als u uw standaardtoetsenbord op iOS wilt vervangen door het toetsenbord dat u bevalt, kunt u dit op een eenvoudige manier doen: 1. Ga naar de Apple Store en download het gewenste toetsenbord van derden. bv. vlezig. 2. Zodra het toetsenbord op uw apparaat is geïnstalleerd, gaat u naar Instellingen -> Algemeen -> Toetsenborden -> Toetsenborden.

Activeer het, zoals hieronder weergegeven. U kunt nu op de startknop drukken en met één aanraking wakker worden en uw iOS-apparaat ontgrendelen. Hoewel we kunnen begrijpen waarom Apple de wijziging heeft aangebracht (om het gemakkelijker te maken om beveiligde apps te openen vanaf het vergrendelscherm), stellen we het ook op prijs dat ze een methode hebben achtergelaten om terug te gaan naar hoe iOS 9 is gedaan.

Oplossing 2: een back-up van uw iPhone maken met iTunes op uw Mac. 1. Verbind je iPhone of iPad via USB met je computer. 2. Open iTunes en klik op het apparaatpictogram in de tabbalk. 3. Blader in het gedeelte Samenvatting naar Back-ups. 4. Wijzig het gedeelte Automatisch een back-up maken in Deze computer.

Volledige handleidingen over het wijzigen van Android naar iOS

Maar iOS-apparaten (iOS 10) zijn niet goedkoop. Gelukkig voor jou hebben we een manier gevonden om de iOS-interface op je Android-apparaat te ervaren zonder Android te rooten of je Android op enigerlei wijze te beschadigen. Maar voordat we u laten zien hoe het werkt, moeten we u erop wijzen dat, aangezien dit een belangrijke procedure voor het wijzigen van het apparaat is, u

Stap 4. Tik op Wijzig toegangscode en voer uw oude toegangscode opnieuw in. Stap 5. Wanneer iOS 9 nu om uw toegangscode vraagt, tikt u op Toegangscode-opties. Stap 6. Selecteer in het menu de 4-cijferige numerieke code.

De iOS 14.2-vervanging voor iPhone wordt geleverd met 117 nieuwe emoji, nog acht wallpapers, integratie van Shazam in het managementcentrum, een mensenzoeker in het vergrootglas en andere coole opties, maar er is geen software beschikbaar. Als u vóór de update iOS 14.1 gebruikte en hierop moet terugkomen, kunt u dit doen zolang Apple dit blijft melden.

Stap 2: Schakel Zoek mijn iPhone uit: Ga nu terug naar de hoofdinstellingeninterface en ga naar iCloud> Zoek mijn iPhone.

[Antwoord 2021] Top 3 manieren om LINE-chatgeschiedenis te herstellen naar ...

Als u momenteel LINE op uw iOS-apparaat gebruikt, worden door het uitvoeren van een back-up de bestaande gegevens gewist. Nu u alle vereisten kent, kunt u de onderstaande stappen volgen om de LINE-chatgeschiedenis op uw iPhone te herstellen.

Voor iOS-gebruikers kun je Apple ID gebruiken om veel dingen te doen; het is een account voor alles in Apple. Telkens wanneer u een nieuw apparaat instelt, een Apple-service gebruikt of een aankoop doet, wordt u gevraagd in te loggen met uw Apple ID en wachtwoord. Om een ​​aankoop te doen, is uw Apple ID gekoppeld aan een land, dus u kunt alleen apps kopen of downloaden die in dat land beschikbaar zijn.

Nadat u deze twee items hebt gescand, selecteert u de notities of contacten die u nodig hebt en klikt u op de knop "Herstellen naar apparaat" op de interface om die herstelde notities en contacten rechtstreeks naar uw apparaat over te zetten. Deel 2. Herstel verloren gegevens via iTunes-back-up na de upgrade van iOS 9. Stap 1. Kies Herstellen vanuit iTunes-back-upmodus.

Hoe te downgraden van iOS 10 naar iOS 9 met behulp van een back-up. Ik hoop dat je een back-up van je iPhone of iPad hebt gemaakt voordat je een upgrade naar iOS 10 hebt uitgevoerd. Als je dat hebt gedaan, is het verwijderen van iOS 10 en het opnieuw installeren van iOS 9 vrij eenvoudig. Deze back-up wordt als IPSW-bestand op uw pc of Mac opgeslagen. Dit wordt meestal opgeslagen in een pad zoals gebruikersnaam / Bibliotheek / iTunes /, waarbij "gebruikersnaam" de naam is die u gebruikt om in te loggen op Mac OS X of Windows.

Hoe iOS 10 van de 9 te gebruiken: tips, aanbevelingen, instructies

Hoe iOS 10 naar 9 te herstellen met back-up van apparaatinformatie? We zullen ons moeten houden aan het eerder voorgestelde algoritme, maar met een paar aanpassingen. Wanneer u de firmware selecteert, moet u op "Shift" klikken en vervolgens "Update" selecteren. Anders is het algoritme van de acties precies hetzelfde. Tijdens het updaten moet u de gadget ontgrendelen om de bewerking te laten slagen.

Hoe ga ik terug naar Vista na een upgrade naar Windows 7? Nieuwere computers waarop Windows 7 of Windows Vista vooraf is geïnstalleerd, hebben vaak een zogenaamde herstelpartitie. Dit wordt gebruikt om een ​​besturingssysteem opnieuw te installeren in het geval van een systeemstoring. Om toegang te krijgen, moet u starten wanneer uw computer opstart door op een functietoets te drukken.

Gelukkig is het vrij eenvoudig om terug te gaan naar een oudere versie van de firmware, zolang je een Mac of Windows-pc hebt. Het downgraden van iOS 10.0.1 naar iOS 9.3.5 kost maar een paar minuten werk, dus ik zal je hieronder laten zien hoe je het doet. Methode 1: De eenvoudige methode, AKA "Update" naar iOS 9.

Het herstellen van ios 10 naar ios 9 of 8 duurt niet langer dan 30 minuten. Er zijn twee manieren om een ​​oudere versie van de software te installeren. Beide zijn eenvoudig en vereisen geen speciale kennis en vaardigheden. Het proces van het opnieuw installeren van het besturingssysteem kan worden gecontroleerd via een speciaal programma. Wanneer u iOS terugzet naar versie 9 of 8, kunt u het installatieproces niet onderbreken door het besturingssysteem.

Hoe iOS te downgraden en uw gegevens te behouden | Tom's gids

Hoewel je meestal wilt dat je telefoon de meest recente versie van iOS gebruikt, zodat je kunt profiteren van nieuwe functies, prestatieverbeteringen en beveiligingsupdates, zijn er momenten waarop je moet terugkeren naar de eerdere situatie. Of het nu komt omdat er een bug in de update zelf zit, de nieuwste versie van iOS niet zo goed presteert op je oude iPhone, of je houdt gewoon niet van de wijzigingen die Apple heeft aangebracht. , je kunt teruggaan in de tijd naar een oud . ..

Hoe terug te keren naar iOS 9 vanuit iOS 10 zonder apps te verliezen

U kunt alleen upgraden of downgraden naar de niet-ondertekende firmwareversie als u de SHSH-blobs-bestanden hebt opgeslagen. We gebruikten de iPhone 5s en keerden terug naar iOS 11.0.3, dat geen gyro-bug heeft zoals in iOS 11.1.x. Als je al een jailbreak hebt geïnstalleerd en het apparaat heeft 10 GB vrij geheugen, dan is je kans op een succesvol herstel veel groter.

Toen ik de telefoon met iTunes verbond, kon ik mijn gegevens niet herstellen totdat mijn nieuwe telefoon de versie van het besturingssysteem gebruikte die de vorige telefoon gebruikte bij het maken van een back-up. Dit betekende dat ik een bètaprofiel op mijn nieuwe telefoon moest installeren en deze moest updaten naar iOS 9.2 bèta 3. Verdomme!

Vraag: Hoe Ios te herstellen? - Besturingssysteem vandaag

Eigenlijk is iTunes niet alleen een handig hulpmiddel voor het maken van back-ups van iPhone-apps, maar ook een gemakkelijke manier om een ​​app-update ongedaan te maken. Stap 1: Verwijder de app van uw iPhone nadat de App Store deze automatisch heeft bijgewerkt. Start iTunes, klik op het apparaatpictogram in de linkerbovenhoek.

Ik heb geprobeerd mijn app achterwaarts compatibel te maken met ios 9. Na automatisch aanvullen kon ik niet teruggaan en de wijzigingen ongedaan maken en nu werkt niets meer. Ik heb de app in de Appstore, is er een manier om terug te keren naar deze versie, een back-up ervan te downloaden? Ik wil mijn oude code van versie 1 herstellen.

Pc-installatie-instructies: STAP 1: Verwijder indien nodig de applicatie als u deze op uw iDevice hebt geïnstalleerd. Sommige illegale API's worden geïnstalleerd als een dubbele toepassing. Zorg ervoor dat u het opslaat, zodat u uw voortgang niet verliest. STAP 2: Download het vooraf gekopieerde .IPA-bestand van de bovenstaande link naar uw computer.

Hoewel iOS 9.3 een aantal indrukwekkende functies biedt, en zeker beter is dan sommige eerdere 9.x-iteraties, zoeken sommige stemmen een downgrade vanwege talloze bugs die het systeem teisteren. Er kunnen echter momenten zijn waarop gebruikers van andere versies van iOS willen terugdraaien, en dit artikel helpt u te leren hoe u dit moet doen. Soms wordt de downgrade-aanbieding beperkt door Apple, wat handig is om in gedachten te houden als je de downgrade-missie niet kunt voltooien. Normaal gesproken raden we niet aan om te downgraden, omdat je dan de meest interessante voordelen kunt terugkrijgen waarnaar het systeem in de eerste plaats is geüpgraded.

12Показано 1-100 из 139 записей

Warning: fopen(data/stats/1660833600): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: fopen(data/stats/1660833600): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 21

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 22

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 23