Warning: fopen(cache/com/com#redirect): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: session_start(): open(/var/www/www-root/data/mod-tmp/sess_8r33ti6m0nd4lni7fa8rqvhtfk, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/www/www-root/data/mod-tmp) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48
Moederbord Asus P8Z77-V DELUXE Intel Z77 LGA1155 – Hoe u uw scherm kunt opnemen met VLC Media Player ... - Instructables | Hoe bureaubladscherm op te nemen met VLC | [Gids 2021] Audio opnemen met VLC Media Player - EaseUS
Alles over computers en technologie

Hoe u uw computerscherm opneemt met vlc player

Hoe u uw bureaublad opneemt met VLC Media Player

U weet dat de opname bezig is naarmate de timer van het spelerscherm toeneemt. Zoek na het afsluiten het videobestand dat u zojuist hebt opgenomen en speel het af om uw opgenomen scherm te zien. Als je een vloeiendere video wilt, probeer dan de framesnelheid te verhogen. Een hogere framesnelheid betekent vloeiendere video's, maar het kost meer rekenkracht en bronnen van je laptop of desktop.

Wauw. Het is echt opmerkelijk! Ik heb VLC al op mijn computer geïnstalleerd omdat het geweldig is voor het afspelen van films en video's. Ik weet niet of het een schermopnamefunctie heeft. Meestal gebruik ik Screen Grabber Pro die geweldige opnamefuncties heeft.

Aangezien u op een bepaald moment uw schermactiviteit moet vastleggen zonder extra software te willen installeren, laten we u hier in dit artikel de eenvoudige handleiding zien over hoe u VLC kunt gebruiken als een gratis schermrecorder voor het vastleggen van een desktopscherm op uw Mac of pc met slechts een paar klikken.

Hoe kan VLC audio opnemen op een Windows-pc. VLC Media Player is een gratis en open source mediaspeler. U mag computergeluid en microfoonstem opnemen, evenals een desktopscherm met dit scherm en deze audiorecorder.

VLC gebruiken om scherm en video met audio op te nemen

Screen Recorder is een professionele scherm- en videorecorder voor Windows- en Mac-computers. Het kan alles vastleggen wat er op het bureaublad, de programma's, de browser en de webcam van uw computer gebeurt. Bovendien biedt het een breed scala aan opnamemodi om vensters en regio's te selecteren of uit te sluiten voor ...

Hoe VLC te gebruiken om een ​​computerscherm op te nemen Waar is het het beste voor? : U kunt de direct afgespeelde video snel opnemen op de VLC-mediaspeler. De meeste mensen weten dat VLC een geweldige mediaspeler is voor het bekijken van populaire films in elk videoformaat. U kunt ook audiobestanden afspelen in MP3, FLV, WAV, AIFF en

Ja, de VLC-mediaspeler heeft een ingebouwde schermrecorder die u kunt gebruiken om uw bureaublad op te nemen zonder een andere te downloaden

Beste gratis alternatief voor VLC: de oorspronkelijke functie van VLC is nooit een schermrecorder geweest, maar het is interessant dat het deze optie voor zijn gebruikers bevat. Het probleem met VLC-schermrecorder is dat het beperkte opties heeft en dat het erg moeilijk is om elke keer in te stellen. Totdat je een beetje oefening hebt, is het echt niet zo gebruiksvriendelijk omdat VLC ...

Hoe u uw scherm opneemt met VLC

Om de opname te stoppen, klikt u op de knop Stop op de VLC-interface en het bestand wordt automatisch opgenomen. U vindt het wachtend in MP4-formaat op de locatie die u eerder hebt opgegeven. Dat is alles wat nodig is om een ​​snelle opname van uw scherm te maken. VLC biedt geen geavanceerde functies zoals speciale recorders, maar ...

VLC speelt verschillende videoformaten af, waaronder dvd-media, op veel besturingssystemen, waaronder Windows, Mac en Linux.

Deze functie is vooral handig als u een probleem met uw computer wilt opnemen, uw favoriete gameplay-opnamen wilt maken, een stapsgewijze handleiding wilt maken voor het gebruik van een bepaalde functie in Windows, enz. Wat de reden ook is, weten hoe je een scherm moet opnemen met VLC kan een grote hulp zijn wanneer dat nodig is.

De eerste keer dat u Apowersoft Gratis online schermrecorder gebruikt, wordt u gevraagd om een ​​kleine opstarttoepassing te downloaden. U ontvangt dan een bedieningsbalk met meer opties dan de meeste software voor het opnemen van desktopschermen. U kunt afbeeldingen vastleggen vanaf uw bureaublad of vanaf een ...

VLC-opnamescherm - Hoe een computerscherm op te nemen en ...

Hoe schermvideo met audio vastleggen met VLC-mediaspeler? Dit artikel geeft je een ...

Neem uw computerscherm op met VLC (9 eenvoudige stappen). We moeten vaak ons ​​computerscherm vastleggen als een videobestand, misschien om video-tutorials, gamevideo's, enz. te maken. Er is verschillende betaalde en gratis software beschikbaar op internet waarmee we ons computerscherm kunnen opnemen.

Werp je scherm op deze manier, hoe wordt het geluid opgenomen? Zal het gewoon opnemen met behulp van de microfoon, met het spinnen van de computer en omgevingsgeluid?

VLC is de meest populaire open source mediaspeler, bekend om zijn brede scala aan functies en compatibiliteit met verschillende mediaformaten. Bijna alle Windows-gebruikers gebruiken VLC-speler als standaard mediaspeler na het dumpen van zielige Windows-mediaspeler. Slechts een paar mensen weten echter dat je geliefde VLC-mediaspeler zelfs desktop kan opnemen zonder dat er extra plug-ins of software nodig zijn.

Hoe u uw pc-bureaubladscherm opneemt met VLC Media Player

Neem op met uw mobiele apparaat. Chutzpa. $ 0,02 gewonnen. 28s. Oude platenspeler. vlee66. 2m04s. Het zwarte scherm van Fraps-bureaubladopname verholpen. Oefening dummy. 1m52s. GRATIS Vimeo Deel 2 Schermopname. James Powell-promotiekanaal. 8m22s.

VLC Player staat bekend als een mediaspeler. Technisch gezien kan het alle soorten mediabestanden afspelen die je erop gooit. Afgezien van deze krachtige functie, weet je misschien niet dat VLC in staat is om schermen op te nemen. Dit is een geweldige functie, vooral wanneer u situaties tegenkomt die vereisen dat:

Stap 3: Als u klaar bent, klikt u op de kleine knop Opslaan in de menubalk bovenaan het scherm, zoals hieronder weergegeven. Druk anders op Command + Control + Esc. De video wordt standaard op het bureaublad opgeslagen. Gebruik QuickTime Player.

stop daarna met het opnemen van de video, open nu de video waar je deze hebt opgeslagen (zoals in mijn geval op het bureaublad). U kunt ook vastleggen met geavanceerde instellingen om uw eigen profiel te maken om de HD-kwaliteit of andere instellingen te wijzigen.

Hoe u uw computerscherm opneemt met VLC Player ...

VLC is gratis software die al uw films kan afspelen en al uw inhoud naar internet kan streamen. Maar wat als u uw computerscherm wilt opnemen? Nou, VLC heeft je gedekt, het doet echt goed werk en neemt je bureaublad op.

VLC is gratis software die al uw films kan afspelen en al uw inhoud naar internet kan streamen. Maar wat als u uw computerscherm wilt opnemen? Welnu, VLC heeft u gedekt; Het doet behoorlijk goed werk en bespaart je bureaublad.

In deze video weet je hoe je een desktopscherm kunt opnemen met de VLC-mediaspeler, ja vrienden volgens onze vereisten, we zullen de vlc-speler gebruiken om films te kijken, muziek af te spelen enz. maar we kunnen deze vlc-speler ook gebruiken voor schermopname.

Het bevat hulp- en configuratiehulpprogramma's voor "uw screenshot / uitzending opslaan". Het bevat ook een assistent (virtual-audio-capture) om "wat je hoort / ziet op je bureaublad" op te nemen voor het vista+-systeem. Om deze te kunnen gebruiken, moet u eerst de Java JRE op uw systeem hebben geïnstalleerd. Installeer vanaf java.com als je het nog niet hebt geïnstalleerd. Het bevat ook een gratis, voor algemene doeleinden en open source directshow screen source / desktop capture-filter. Je kunt het gebruiken met elk programma (compatibel met directshow) om vast te leggen of te streamen, zoals VLC, enz. Zie ook het bestand ChangeLog.txt voor een lijst met wijzigingen in de laatste versies.

Hoe u uw computerscherm opneemt met VLC-media ...

Hoe u het bureaublad van uw computer opneemt met VLC Media Player (2020). 13.

Hoe u uw computerscherm opneemt met VLC Player.

VLC is gratis software die al uw films kan afspelen en al uw inhoud naar internet kan streamen. Maar wat als u uw computerscherm wilt opnemen? Nou, VLC heeft je gedekt, het doet echt goed werk en neemt je bureaublad op.

In deze korte en eenvoudige zelfstudie laten we u zien hoe u uw computer- / desktopscherm kunt vastleggen en opnemen met VLC Media Player ...

Hoe een scherm op te nemen met Vlc Record Computer Laptop Screen ...

Hoe u uw computerscherm opneemt met Vlc Player

Films en muziek streamen via het netwerk met VLC Als u uw film- of muziekarchief naar uw thuisnetwerk of telefoon wilt streamen, dan kunt u dit doen.

In dit artikel leert u hoe u een bureaubladscherm opneemt met VLC-speler. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u het bureaublad van uw computer wilt vastleggen. Misschien speelt een persoon veel games op pc en wil je deze mensen opslaan als gamevideo om te delen op YouTube.

VLC-mediaspeler is de beste gratis schermrecorder die beschikbaar is om desktop vast te leggen.

Hoe Windows 10-scherm op te nemen met VLC Media Player

VLC Media Player wordt geprezen als het Zwitserse zakmes van alle mediaspelers, en zijn suprematie is niet zonder reden. Start gewoon een willekeurig mediabestand en deze slimme speler speelt niet alleen af, maar geeft je ook eindeloze opties, terwijl je alle relevante bestandsinformatie kunt bekijken, inclusief codec- en FPS-informatie.

Stappen: 1. Open VLC Media Player 2. Media - Vastlegapparaat 3. Wijzig de opnamemodus in Desktop 4. Wijzig de gewenste framesnelheid in 30 fps 5. Klik op de kleine pijl naar beneden naast de knop Afspelen - klik vervolgens op Converteren 6. Selecteer uw uitvoerbestemmingsmap 7. Geef het bestand een naam 8. Klik vervolgens op Start 9. Om de opname te stoppen, drukt u op de knop Afspelen stoppen op de VLC-mediaspeler. Dat is alles. Bedankt voor het kijken.

Vervolgens moet u overschakelen naar het tabblad Opnameapparaat en in de vervolgkeuzelijst de vastlegmodus wijzigen in Desktop. U moet nu de frames per seconde selecteren in het vak Desire frame rate. Pro-tip, voor basisopnames is 15 fps prima, maar als u op zoek bent naar HD-opnames, zet deze dan op tot 30 fps.

Hoe u uw computerscherm opneemt met Vlc Player

Hoe u uw computerscherm opneemt met VLC Player (2019)

Hoe u een computerdesktop en streaming video opneemt met VLC Player.

Voorbij dit punt doet VLC niets en moet ik het doden met Ctrl-C omdat er verder niets gebeurt. Uit het bovenstaande logboek denk ik dat het meest relevante aan het audiogedeelte is dat alles goed lijkt te werken, geen fouten of klachten van de VLC-kant.

Hoe u uw computerscherm opneemt met VLC Player VLC is gratis software waarmee u al uw films en ...

Je weet misschien niet dat de VLC-mediaspeler nog met een schermrecorder wordt geleverd. Voordat we VLC-opnamegidsen schreven, hebben we het scherm getest en opgenomen met VLC-schermrecorder. Zet het voorop, de ervaringen met het gebruik van de VLC-schermrecorder zijn niet zo prettig als die van de mediaspeler.

Schermvideo opnemen met audiobestanden via VLC Media Player

Stap 1 Start VLC Media Player op uw computer, ga naar het menu Beeld en kies de optie Geavanceerde bedieningselementen om het Open Media-venster weer te geven met de VLC-opnameknop.

gratis applicatie voor het opnemen van desktopscherm, pc-scherm opnemen, computerschermopname, desktoprecorder (720 X 720).

U kunt doorgaan met het uitvoeren van alle acties die u wilde om uw opnamewerk op te slaan. je pc-bureaublad met zie dat het een tutorial was zoals wij op Facebook, ik vind het geweldig.

Показано 43 записи

Warning: fopen(data/stats/1660833600): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: fopen(data/stats/1660833600): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 21

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 22

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 23