Alles over computers en technologie

Hoe verborgen apps te vinden op iPhone iOS 8

Hoe verborgen apps op de iPhone te vinden

Uw iPhone biedt verschillende manieren om apps te verbergen die te gênant of te verslavend zijn om op het startscherm te houden. U kunt ze bijvoorbeeld in mappen gooien of naar de app-bibliotheek verplaatsen. Als je iOS 14 of hoger hebt geïnstalleerd, kun je de rommel ook verminderen door hele pagina's uit te schakelen vanaf het startscherm.

Als u vaak veel apps downloadt, moet u naar iCloud-opslag kijken. Hoewel je 5 GB gratis hebt, is het zeker niet genoeg om een ​​back-up te maken van alle gegevens op je iOS-apparaat, en ook om foto's, documenten en app-gegevens op te slaan, inclusief degene die je wilt verbergen voor je boodschappenlijstje.

Als u weet dat er een app op uw iPhone staat, maar u kunt deze niet vinden, is deze mogelijk verborgen in uw app-bibliotheek. En als u de app vaak gebruikt, wilt u deze misschien weer toevoegen aan uw startscherm. Er is een gemakkelijke manier om het te doen.

Zodra uw iPhone met succes is aangesloten en gedetecteerd door deze iOS-tool voor gegevensherstel, kiest u Herstellen van iOS-apparaat en klikt u op de knop Scan starten. Als uw iDevice op iOS 13 of hoger draait, vindt u twee scanmodi beschikbaar. De standaardscan scant uw apparaat automatisch en snel, terwijl de diepe scan 2-3 keer langer duurt en u de toegangscode 2-4 keer moet invoeren, omdat Apple de beveiliging en privacy van gegevens voor iOS 13 en hoger heeft verbeterd. ..

App Store-aankopen verbergen - Apple-ondersteuning

Als je Delen met gezin gebruikt en je verbergt een app waarop je bent geabonneerd, wordt het gezinshoofd altijd op de hoogte gebracht van de kosten telkens wanneer het abonnement wordt verlengd. Lees hoe u een abonnement opzegt.

Als u op zoek bent naar een bepaalde app die niet op uw iPhone wordt weergegeven, kan Spotlight Search u helpen alle verborgen apps op de iPhone te vinden. Deze tool kan alle apps doorzoeken die op uw apparaat zijn geïnstalleerd, inclusief de verborgen apps.

Zoek eerst uw app-bibliotheek door naar links te vegen totdat u voorbij de laatste startschermpagina bent. Je ziet de app-bibliotheek, die bestaat uit groepen of mappen met apps die automatisch worden gesorteerd op basis van waar iOS 14 denkt dat ze thuishoren. Als u uw app niet meteen opmerkt in de App Library, kunt u deze het snelst vinden door ernaar te zoeken.

Voordat we zien hoe we verborgen apps op je telefoon kunnen vinden, kijken we naar de redenen voor hun zoektocht. We zullen ook enig licht werpen op enkele van de apps die voor u van belang zouden moeten zijn. Ten slotte laten we u, naast de instellingsmethode, zien hoe Cocospy u kan helpen de verborgen telefoonsoftware te achterhalen.

Gekochte apps verbergen / tonen op iPhone, iPad, Mac [2021]

Zoek het boek of audioboek dat je wilt verbergen en tik op drie horizontale stippen voor meer opties, naast het specifieke boek of audioboek ...

Stap 1. Verbind je iPhone met je computer en start EaseUS MobiSaver. Klik op "Herstellen van iOS-apparaat" en klik vervolgens op "Scanner" om door te gaan. (U kunt ook kiezen voor "Herstellen van iTunes" of "Herstellen van iCloud"). Stap 2. Na het scannen toont EaseUS MobiSaver alle verwijderde items die het heeft gevonden.

IPhone 8 iOS 11 Waar is de Voice Memo-app? Het is verborgen.

Omdat het verbergen van een app deze niet van je iPhone-apparaat verwijdert, heb je extra stappen nodig om verborgen apps (van de gekochte lijst) op je iPhone 12 te verwijderen. De manier om verborgen apps op je iPhone 12 te verwijderen is vergelijkbaar met het verwijderen van een gewone applicatie. , om dit te doen: tik en houd de app vast> Tik op App verwijderen> Tik op App verwijderen en tik vervolgens op Verwijderen om te bevestigen.

Een handleiding voor het verbergen van apps op de iPhone

Om de apps te verbergen die vóór aankoop op uw iPhone waren geïnstalleerd: Stap 1: Start de Screen Time-module. Zoek in Instellingen het tabblad Schermtijd, tik erop en selecteer de optie Inhouds- en privacybeperkingen.

Stap #5: Hier onder het gedeelte AUTORISEREN vindt u uw aandelen-apps; schakel gewoon de knop uit om stock-apps op uw iPhone of iPad te verbergen.

Helaas zijn er momenteel geen apps beschikbaar die andere apps verbergen op de iPhone, wat mogelijk te maken heeft met de beperking van iOS op die apps. Wees echter niet ontmoedigd, er is altijd een uitweg. Eigenlijk kun je je geheime apps op je iPhone verbergen, ongeacht op iPhone 5 of 6, of zelfs iPhone X, zonder een extra app te installeren.

Zoek welke app de meeste batterijduur gebruikt - iOS 8 bevat een nieuwe optie Instellingen waarmee je het batterijgebruik per app kunt bekijken en het batterijverbruik van specifieke apps kunt controleren, zodat apps die veel energie verbruiken, kunnen worden gestopt. Vanaf bèta 2 geeft het ook de hoeveelheid lege batterij weer als er geen is

Hoe apps op de iPhone te verbergen en te beperken | Schermtijd in iOS 12

Maar met de release van iOS 12 heeft Apple een nieuwe benadering gekozen voor app-beperkingen. Nu zijn deze functies gebundeld in een nieuw hulpprogramma genaamd Screen Time. Velen van hen werken hetzelfde, maar de algemene benadering van beperkingen is anders. Het is moeilijker om een ​​app volledig te verbergen, maar we laten je zien wat je moet weten.

Je kunt foto's verbergen in de Foto's-app van je iPhone, zodat ze niet in je momenten, verzamelingen of jaren verschijnen. Zelfs als je verborgen foto's hebt, kun je ze nog steeds vinden in een album met de naam "Verborgen". Deze wikiHow leert je hoe je de ...

Bijwerken: In iOS 6 werkt de hieronder beschreven methode om apps rechtstreeks van uw boodschappenlijstje op uw iPhone te verbergen niet. Helaas moet u zich in iTunes wagen om de taak te voltooien. Met iCloud kunt u eerder verwijderde apps rechtstreeks vanuit de App Store terugzetten op uw iDevice.

Je iPhone georganiseerd houden kan soms een fulltime baan lijken, vooral als je regelmatig nieuwe apps installeert. iOS 14 biedt je verschillende manieren om je apps te beheren, inclusief de mogelijkheid om hele pagina's met apps volledig te verbergen. U verliest niet veel wanneer u dit doet, aangezien al uw apps nog steeds toegankelijk en gemakkelijk te vinden zijn in de App-bibliotheek, de meest rechtse pagina op uw iPhone (veeg naar links om deze te openen).

Apps verwijderen of verbergen in iOS 14 | Appleinsider

Alle apps op je iPhone kunnen nu eenvoudig worden opgeslagen in de app-bibliotheek en we kunnen je laten zien hoe je dat doet. Met de app-bibliotheek kunt u al uw apps op één plek opslaan, in plaats van afzonderlijke apps verspreid over meerdere startschermen.

De logica hierachter is dat je alle apps op één scherm hebt, met degene die je het meest gebruikt bovenaan en de andere gecategoriseerd of beschikbaar om te zoeken. Het doel is om het startscherm duidelijker te maken voor widgets. Ik was eerst ook terughoudend, maar de app-bibliotheek groeide in de loop van de ...

OPMERKING: Als u vragen of problemen heeft, lees dan onze sectie Problemen oplossen en onze sectie Veelgestelde vragen. Als je nog steeds geen oplossing hebt gevonden, plaats dan je probleem hieronder en we zullen ons best doen om je te helpen! Als de hack voor u werkt, plaats dan uw opmerkingen hieronder en help andere leden die problemen hebben.

Ga vervolgens naar iCloud.com of ga naar de instellingen van uw iOS-apparaat, log in bij iCloud met die Apple ID en dat wachtwoord.

Gekraakte apps op iOS uit de beste app store van 2020

Hoe gekraakte applicaties te installeren. Wat zijn de beste gekraakte app stores van 2020? Schakel intrekkingen op iOS uit. Alle AppStore-alternatieven kunnen op uw iDevice worden geïnstalleerd zonder een computer of de noodzaak om uw apparaat te jailbreaken. Net als in de originele app bieden ze toegang tot een lijst met apps en games van waaruit je door categorieën kunt bladeren of de zoekfunctie kunt gebruiken om de gewenste app te vinden.

Het is niet zo moeilijk om apps op elke iPhone te verbergen en vrijwel elke versie van iOS uit te voeren en hier is een korte tutorial over hoe je ...

Maar als je een extra apparaat hebt liggen, laat deze tutorial je zien hoe je apps op de iPhone of wat dan ook kunt zetten.

Wanneer u ervoor kiest om uw gegevens te migreren, maakt uw nieuwe iPhone, iPad of iPod touch een privé Wi-Fi-netwerk en vindt u uw nabijgelegen Android-apparaat met Move to iOS. Zodra u een beveiligingscode invoert, begint deze uw inhoud over te dragen en op de juiste plaatsen te plaatsen. Gewoon zo.

iphone - Hoe verberg ik het schermtoetsenbord in iOS-berichten ...

Een nieuwe truc gevonden in ios 13 om het toetsenbord te verbergen. Open vanaf de pagina waar u het toetsenbord wilt verbergen het systeemvak door vanaf de bovenkant over het scherm te vegen. Veeg naar rechts om het zoekpaneel te openen vanuit het systeemvak.

In dit artikel gaan we nader in op hoe u spyware op de iPhone kunt detecteren en hoe u verborgen tracking-apps op de iPhone kunt vinden.

Leer hoe u iPhone-apps kunt verbergen en vergrendelen met een wachtwoord. Als u op zoek bent naar de beste apps om te verbergen ...

Hoe een verborgen app op de iPhone te vinden. Dit is een van de eenvoudigste maar zeer nuttige tips. We doorzoeken verschillende pagina's van onze startschermen en mappen om apps te vinden. Het verspilt veel tijd, vooral als je je applicatie onderaan een map hebt begraven.

Een app op Android of iPhone verbergen

Zodra u een app uit de app-lade hebt verborgen, is er maar één manier om die app te vinden en dat is via Spotlight-zoeken.

Hoe apps op iPhone te verbergen met iOS 14. De optie om apps van je startscherm te verbergen en ze in je app-bibliotheek te houden, is alleen beschikbaar op iOS 14 en hoger. Zoek de app die je wilt verwijderen en tik en houd het pictogram vast. Selecteer in het pop-upvenster "Toepassing verwijderen".

SAP werkt ook samen met Microsoft om gebruikers te voorzien van tools voor gegevensvisualisatie en betere mobiele apps. Oracle: Oracle werd oorspronkelijk opgericht in 1977 en wordt beschouwd als het op een na grootste softwarebedrijf ter wereld, en Larry Ellison en Bob Miner begonnen het als softwareontwikkelingslaboratoria.

Hoe vind je verborgen apps op de iPhone? Het verplaatst het gewoon naar een verborgen lijst. U kunt uw verborgen apps zien door naar de onderkant van de pagina's Aanbevolen, Categorieën of Top 25 in de App Store-app op uw iDevice te scrollen en op uw Apple ID te tikken.

Hoe vind je verborgen apps op Iphone Xr

Abonneer u op IOS-updates: geni.us/A5eK5gd Win een gratis Iphone: geni.us/J1NU6q Must have Iphone-apps

Het verbergen van apps of het vinden van verborgen apps op de iPhone is niet zo eenvoudig als op andere apparaten. Maar het is nog steeds mogelijk. In dit artikel leggen we uit hoe je apps kunt verbergen en zichtbaar maken in IOS.

1. Om te leren hoe u iPhone-apps kunt verbergen, moet u eerst een map maken waarin de app die u wilt verbergen zich bevindt. Hier noemen we de map "map 1". Je hebt hier twee apps nodig. Tik op een app totdat deze begint te trillen.

De updates voor iOS 14 en iPadOS 14 brachten enkele verbeteringen aan privacy en beveiliging. Dingen als fotobibliotheeklimieten en wachtwoordbewaking zijn leuke verbeteringen. Nog een paar wijzigingen in deze categorie zullen u helpen bij het gebruik van uw camera of microfoon.

Hoe verborgen apps op Iphone 8 te vinden

Leren hoe je apps op iphone 8 / iphone 8 plus kunt verbergen, is absoluut een handig trucje om te leren. Het kan u helpen dingen privé te houden wanneer iemand uw telefoon een tijdje moet gebruiken. Het is ook een goed idee om de restrictie-instelling op uw iPhone te controleren, aangezien er ook andere handige dingen zijn die u daar kunt doen.

iOS 8 heeft belangrijke wijzigingen in het besturingssysteem doorgevoerd. Hij introduceerde Continuity, een multiplatformsysteem (Mac, iPhone en iPad) dat communicatie tussen apparaten van verschillende productcategorieën mogelijk maakt, zoals de mogelijkheid om oproepen en sms-berichten op Mac en iPad te beantwoorden.

De apps die je op deze manier hebt verborgen, staan ​​nog steeds op je telefoon en zijn te vinden met Spotlight-zoeken, maar verder is er geen manier om ze te vinden. Apps keren terug naar hun oude locatie nadat ze opnieuw zijn opgestart, dus houd daar rekening mee. Alle door Engadget aanbevolen producten zijn geselecteerd ...

Met iOS 14 en iPadOS 14 heb je met de app Bestanden nu toegang tot versleutelde schijven. Laten we eens kijken naar de Bestanden-app op iPhone en iPad om te zien hoe u met uw documenten kunt werken.

Hoe apps op iPhone / iPad (iOS 12) voor anderen te verbergen

Vous avez maintenant masqué les applications de l'écran d'accueil de l'iPhone, ce qui empêche également les autres de jeter un coup d'œil aux applications que vous utilisez, d'effectuer des achats intégrés ou de supprimer des applications sur votre toestel. Met deze functie kun je Safari, Camera, iBooks Store, iTunes Store, FaceTime, etc. verbergen.

Disclaimer: vanaf 2020 is de beperkingsoptie niet langer beschikbaar op nieuwe iOS-updates.

Hoe u gekochte apps kunt vinden die u op de iPhone hebt verborgen en ...

V: "Hoe vind ik verborgen apps op mijn iPhone? - Janice. Het is niet verwonderlijk dat je, met uitzondering van de apps die standaard op de iPhone zijn geïnstalleerd, zoveel apps kunt downloaden als je wilt om je beter van dienst te zijn. Er kan zich echter een situatie voordoen waarin u geen specifieke app kunt vinden om te gebruiken.

Hoe iOS-apps op Android te gebruiken

Filmstock is een geweldige bron van effectenbronnen die Filmora-gebruikers in hun video's kunnen gebruiken! U vindt geanimeerde titels, geanimeerde afbeeldingen, filters, intro's, overlays en meer. Om effectpakketten te krijgen, moet je inloggen bij de effectenwinkel met je Wondershare ID en je abonneren om toegang te krijgen tot alle Filmora-effecten.

IOS 14 kwam met een nieuwe functie genaamd App Library. Het helpt je bij het organiseren van apps op je iPhone om meerdere startschermen kwijt te raken. Zelfs als u apps van het startscherm verwijdert, zijn ze nog steeds toegankelijk in de app-bibliotheek. Verborgen apps vinden in iOS 14 met behulp van de app-bibliotheek

Dit is een van de belangrijkste redenen waarom veel mensen willen weten hoe ze apps op de iPhone kunnen verbergen. Een andere reden is dat de iPhone wordt geleverd met veel standaard-apps. Apple denkt misschien dat we deze apps nodig hebben of dat ze nuttig kunnen zijn, maar kom op!

Daarnaast zijn er nog vele andere apps op voorraad, zoals Rekenmachine, Kalender, Kompas, Game Center, Vrienden zoeken, Gezondheid, iBooks, iTunes Store, Nieuws, Boekje, acties, tips, video's, spraakmemo's en meer. Het is onwaarschijnlijk dat u al deze apps zult gebruiken en misschien wilt u veel van deze apps verbergen om de rommel van apps op uw apparaat te verminderen.

Zoek mijn iPhone in- of uitschakelen in iOS 10.3 en hoger

Met de release van iOS 10.3.x heeft Apple de zaken echter een beetje veranderd. Kortom, als je vóór deze versie naar de Zoek mijn iPhone-pagina wilde gaan, moest je naar Instellingen> iCloud> Zoek mijn iPhone. Dit is niet het geval met iOS 10.3 en hoger.

Gelukkig hebben Apple-gebruikers er veel klachten over geuit. Hopelijk zal Apple in de toekomst een optie toevoegen om deze functie uit te schakelen en terug te keren naar de oude manieren. In dit artikel bespreken we wat de app-bibliotheek voor je iPhone te bieden heeft en hoe je weer apps op je startscherm kunt installeren.

Показано 54 записи