Warning: fopen(cache/com/com#redirect): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: session_start(): open(/var/www/www-root/data/mod-tmp/sess_vmpnvio0fjso0akveofi0jnf30, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/www/www-root/data/mod-tmp) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48
Je iPhone, iPad of iPod terugzetten naar de fabrieksinstellingen - Apple Support – Hoe YouTube-video's naar iPhone of iPad te downloaden | Hoe YouTube-video's te downloaden op iOS, Android ... | Tom's gids | Hoe u YouTube-video's naar uw iPhone kunt downloaden
Alles over computers en technologie

Hoe video's van YouTube naar iOS 8 te downloaden

Hoe video's van YouTube naar Mac te downloaden?

Als je je afvraagt ​​hoe een bepaalde YouTube-video die je wilt downloaden op je Mac kan worden opgeslagen, onthoud dan dat "SaveFrom.Net Helper!" moet op uw apparaat zijn geïnstalleerd. Hier is hoe het echt werkt! Terwijl je de video bekijkt die je wilt downloaden, moet je de muis over die video gaan en je ...

Met deze YouTube-videodownloaders kun je YouTube-video's naar je iPhone of iPad krijgen en ze altijd en overal bekijken. Ik hoop dat je het nuttig vindt. Als je een andere geweldige app hebt om YouTube-video's naar iPhone / iPad te downloaden, laat dan gerust je reactie achter of deel deze hieronder met ons.

Het downloaden van YouTube-video's naar je iPhone en iPad is een beetje lastig omdat Apple de apps beheert die beschikbaar zijn in zijn winkel. Als je je telefoon jailbreakt, zijn er meer opties, maar als je die route niet wilt gaan, is dit de beste en gemakkelijkste manier.

Zoals je kunt zien, kan het downloaden van video's van YouTube naar je iPhone een beetje ingewikkeld zijn. Als je video's echt offline op je iOS-apparaat wilt bekijken, kun je ze waarschijnlijk het beste eerst naar je Mac downloaden. U kunt elk van deze YouTube-websites voor het downloaden van video's gebruiken en video's opslaan op ...

Hoe video op iPhone te downloaden - Quora

Apple doet verrassend goed werk door YouTube-downloader-apps uit de iOS-app store te verwijderen. Dus je beste optie is om de sneltoetstruc te gebruiken of gewoon te betalen voor YouTube Premium. Dat laatste doe ik zelf, door maandelijks mijn geld aan YouTube te doneren, maar dit komt ook voort uit de manier waarop ik geniet van een advertentievrije ervaring.

Als je jezelf de vraag stelt: "Hoe kan ik YouTube-video's downloaden naar mijn iPhone?" Voordat ik dit artikel las, geloof ik dat het probleem inmiddels is opgelost. Het downloaden van YouTube-video's is eenvoudig als je de juiste methode toepast. Naast het kopen van YouTube Premium, zijn er andere methoden om YouTube te downloaden ...

Het downloaden van YouTube-video's voor offline gebruik om later te bekijken is altijd een problematische zaak geweest. Toegewijde apps van derden gaan niet lang mee in de App Store, webconverters zijn niet erg functioneel op mobiel en kwaadaardige apps buiten de App Store zijn moeilijk te laden en openen de mogelijkheid van kwetsbaarheden.

Moet ik een aanroep gebruiken met een NSURLConnection-object en vervolgens de ontvangen gegevens in het juiste bestandsformaat opslaan? Een specifiek punt waar ik niet zeker van ben, is wat de URL zou zijn om het bestand op te vragen. Bij het bekijken van een video op youtube worden de downloadbare video's getriggerd met een knop, dus ik weet niet wat de url zou zijn.

10 beste gratis video-downloader-apps voor iPhone / iPad 2020

Ten slotte is Video Downloader ook een fantastische app met bijgewerkte tools voor het downloaden van video's op de iPhone. Het maakt de downloadoptie voor bijna alle video's die op internet beschikbaar zijn. Het biedt het veelzijdige platform om de video's te downloaden in meer dan 20 formaten die compatibel zijn met de iOS-mediaspeler.

Voor die YouTube-videofans die de iPhone gebruiken om YouTube-video's online te bekijken, ze zijn zeer bekend met de YouTube iOS-app, een geweldige app om YouTube-video's online te bekijken wanneer er een gegevensverbinding is. Er zijn echter veel gevallen waarin deze mensen worden geblokkeerd vanwege een gebrek aan wifi of mobiele data. Voor deze iPhone-gebruikers kunnen ze perfect

Wanneer je thuiskomt met de metro of vast komt te zitten tijdens een lange vlucht, is er niets dat je helpt de tijd te doden zoals het bekijken van video's op je iPhone. Maar wat te doen als je geen internetverbinding hebt? Gelukkig is er een manier om video's rechtstreeks naar je iPhone te downloaden.

Omdat YouTube zoveel data gebruikt, is het een goed idee om YouTube-video's op je iPhone op te slaan. Maar offline naar YouTube kijken is een lastige zaak. Als je het niet erg vindt om te betalen, kun je je abonneren op YouTube Premium om zonder advertenties te kijken en video's te downloaden voor offline weergave. Maar je moet nog steeds de video's in de YouTube-app bekijken. Wat als je YouTube-video's wilt opnemen en ze wilt bekijken in je iPhone-filmrol? We laten je zien hoe, en het vereist geen jailbreak of iets duisters.

12 Beste YouTube Downloader-apps om YouTube-video's te downloaden voor ...

Ga met een willekeurige browser naar youtube.com en de downloadknop verschijnt automatisch linksboven in elke video die je wilt downloaden. Als je de downloadknop niet hebt gevonden, klik dan hier voor meer informatie over hoe je een downloadextensie stapsgewijs in de browser installeert.

Kan ik YouTube-video's downloaden naar mijn iPhone?

Om YouTube-video's op een Windows-pc te downloaden, moet u eerst 4K Video Downloader downloaden en installeren. Deze veelzijdige software is volledig gratis en kan volledige afspeellijsten downloaden, evenals 360 graden en 3D-video's. Als het klaar is, vinkt u het vakje "Launch" aan en klikt u op "Voltooien".

In tegenstelling tot de standaard YouTube-app, kun je de videoresolutie niet ophalen in de YouTube Go-app. Zodra de download is voltooid, ga je terug naar een pagina of startpagina en tik je onderaan op de knop Downloaden om de video's te bekijken die je hebt gedownload. Hoe YouTube-video's te downloaden met Snaptube.

Hoe download ik video's van YouTube naar mijn computer?

Hoe download ik audio-, muziek- of MP3-bestanden van de YouTube-app? U kunt een muziekvideobestand downloaden, indien beschikbaar, door de stappen te volgen om een ​​video te downloaden.

> Myartrick We hebben deze blog gemaakt om nieuwe dingen met betrekking tot het menselijk leven te delen, vreemde dingen zoals plaats, hoe, telefoons, computer, apparatuur, fooi, fooi. myartrick.blogspot.co.

Als het gaat om platforms voor het delen van video's, is YouTube verreweg het beste platform waar je allerlei soorten video's kunt bekijken, variërend van grappige video's tot dagelijkse vlogs. Veel influencers hebben hun bekendheid verworven dankzij dit zeer populaire platform voor het delen van video's. Als je de YouTube-app voor iOS gebruikt, moet je verlangen

1. Open de YouTube-app op Android- of iOS-apparaten. 2. Klik op de zoekbalk typ de titel van de video die je wilt downloaden Klik op go.

Hoe gratis YouTube-video's downloaden?

YouTube Plus Plus (YouTube ++) is een speciale aangepaste app voor het downloaden van YouTube-video's, het kan advertenties activeren en kan ook naar muziek op de achtergrond luisteren. We kunnen YouTube ++ gratis downloaden van verschillende externe bronnen zoals TuTuApp, AppValley, TweakBox, TopStore, en je kunt ook de IPA-methode gebruiken met Cydia Impactor.

De kans is groot dat zodra je een iOS-app vindt die YouTube-video's kan downloaden, deze wordt "gefixeerd" of verbannen. De enige echte optie is om je iPhone te jailbreaken en side-loading-apps te gebruiken die downloaden wat je maar wilt. Er zijn oplossingen. Een daarvan is om je te abonneren op YouTube Premium; hiermee kunt u downloaden ...

Hoe u uw elektrische auto oplaadt: Pod Point Street ... Afdrukken vanaf een Android-telefoon of -tablet. Hoe YouTube-video's te downloaden op iOS 8. Hoe ios 8.1.1 te jailbreaken en cydia te krijgen met Pang ... Hoe maak je thuis ijs. Hoe MacBook Pro-toetsenbordtoetsen te repareren, zelfstudie en ...

De kans is groot dat zodra je een iOS-app vindt die YouTube-video's kan downloaden, deze wordt "gefixeerd" of verbannen. De enige echte optie is om je iPhone te jailbreaken en side-loading-apps te gebruiken die downloaden wat je maar wilt. Er zijn oplossingen. Men gebruikt een gratis iOS-bestandsbeheer-app zoals Documents van Readdle.

YouTube++ voor iOS downloaden

Deze ++ app kan eenvoudig worden geïnstalleerd op niet-gejailbreakte apparaten via een weblink of gedownload IPA-bestand. iOS 10 - iOS 13 worden ondersteund. Functies zoals ingestelde video-afspeelsnelheid (0,5x - 2,0x), automatisch opnieuw afspelen, leeftijdsbeperkingen uitschakelen, vooruit / achteruit besturing met aangepast aantal seconden, standaard afspeelkwaliteit en de audiospeler voor de gedownloade video zijn ook verpakt in de ++ app.

YouTube4KDownloader ondersteunt het eenvoudig downloaden en opslaan van FHD YouTube-privévideo's op uw Android- of iOS-mobiele telefoon. YouTube4KDownloader is de beste gratis online downloader-tool die je kunt gebruiken om gratis privéclips van YouTube te krijgen, je kunt niet alleen kiezen tussen verschillende formaten en kwaliteiten op basis van je behoefte, maar je kunt ook downloaden naar. .

Deel 3. Hoe download ik video's van YouTube op Mac? In vergelijking met Windows-gebruikers hebben Mac-bezitters mogelijk minder opties om bepaalde ergernissen op te lossen. Het kan zijn dat de meeste YouTube-downloaders alleen goed werken op Windws.

Weet je niet hoe je YouTube-video's naar je computer of telefoon moet downloaden? Lees verder om alle vragen over het downloaden van YouTube hier op te lossen. 4K video-downloader YouTube-apps voor Android en iOS.

YouTube Downloader - Download YouTube-video's naar ... | Y2mate.com

Met Y2mate kun je video's converteren en downloaden van YouTube, Facebook, Video, Dailymotion, Youku, enz. in mp3, mp4 in HD-kwaliteit. Y2mate ondersteunt het downloaden van alle videoformaten zoals: MP4, M4V, 3GP, WMV, FLV, MO, MP3, WEBM, etc. Je kunt eenvoudig duizenden gratis video's van YouTube en andere websites downloaden.

YouTube-video's downloaden voor offline gebruik, of gewoon om ze later te bekijken, is makkelijker gezegd dan gedaan op iOS. Als gevolg van door Google opgelegde beperkingen werken verschillende apps in de iOS App Store, zoals Video Downloader of Free Video Downloader, niet meer wanneer u probeert op te nemen vanaf de YouTube-website.

Hoe YouTube-video op de iPhone te downloaden. De methode voor het downloaden van YouTube-video's is een beetje anders, afhankelijk van het Apple-besturingssysteem dat u gebruikt. Als u iOS op iPad, iPod touch of iPhone gebruikt, moet u deze methode volgen. Op het iOS-systeem moet u een app met de naam Documenten installeren.

DE OMSCHRIJVING. youtube-dl is een opdrachtregelprogramma voor het downloaden van video's van YouTube.com en een paar andere sites. Het vereist de Python-interpreter, versie 2.6, 2.7 of 3.2+, en het is niet platformspecifiek.

2 gratis manieren om privé YouTube-video te downloaden [Update 2020]

Stap 4. Klik op Downloaden om deze video te downloaden. Het programma kiest automatisch de best beschikbare videokwaliteit om te downloaden. Als je ook YouTube-video op de iPhone wilt opslaan, vink je de optie Gedownloade video automatisch overzetten naar iOS-apparaat aan voordat je op de knop Downloaden klikt.

Open gewoon de Repeat YouTube-app die we zojuist hebben gedownload en deze haalt automatisch de video van de URL en begint de video in een lus af te spelen. Slotwoorden. Dit zijn enkele manieren om YouTube-video's in een lus af te spelen op Android en iOS. Afhankelijk van uw vereisten, kunt u YouTube-video's afspelen op de officiële website ...

Nadat we de methode kennen om de gemodificeerde YouTube-app voor Android en iOS te downloaden, komen we nu bij ...

How To: Vind je favoriete YouTube-video (of afspeellijst). Tik op de deelknop. Kopieer de link en voer de snelkoppeling uit of deel deze rechtstreeks met de JAYD-snelkoppeling. JAYD verwerkt de link en haalt de video op. Kies tussen Audio of Video voor uw download.

Snel YouTube-video's downloaden op iPhone en iPad ...

Nu je weet hoe je YouTube-video's naar de iPhone kunt downloaden, ben je klaar om AnyTrans eens te proberen? Gelukkig voor jou is AnyTrans zeven dagen gratis beschikbaar via Setapp, een platform van meer dan 150 productieve Mac-apps die drastisch uitbreiden wat je computer anders kan.

Een andere betrouwbare bron voor het downloaden van apps van derden op Apple of iOS is PandaHelper. De app heeft een gebruiksvriendelijke interface en biedt tal van apps en games. U hoeft uw telefoon niet te jailbreaken om PandaHelper te gebruiken. Het is eenvoudig om PandaHelper op uw telefoon te installeren en biedt eersteklas apps en games om te downloaden naar uw iOS-apparaat.

Om een ​​video van YouTube op je Android op te slaan, start je de YouTube-app, zoek je de video die je wilt downloaden, tik je op Downloaden onder de video en kies je de kwaliteitsopties, zoals 720p of 360p. Als je je abonneert op YouTube Premium, wordt de knop OK weergegeven in plaats van YouTube Premium downloaden.

UPDATE: leer hoe u video's snel en eenvoudig van iPhone naar pc en van uw Windows-computer naar iPhone kunt overbrengen met ...

Hoe YouTube-video's naar iPhone en iPad te downloaden ... - Macworld verenigd koninkrijk

(Houd er echter rekening mee dat de Documenten-methode - hoewel deze nog steeds werkt in het VK - mogelijk niet werkt voor Amerikaanse spelers.) Als u deze clips liever op uw bureaublad wilt opslaan, raadpleegt u YouTube-video's downloaden naar uw Mac ... Merk op dat je sinds de lancering van iOS 11 in 2017 het scherm van je ...

Allereerst wil ik mijn excuses aanbieden voor de slechte kwaliteit van deze video's. Deze video legt uit hoe je iOS 8 (bèta) installeert / downloadt op iPhone 4 Hoe dan ook ...

4. Hoe YouTube-video te downloaden en op te slaan in de telefoongalerij met KeepVid. Keepvid is een van de meest vertrouwde apps om video van YouTube te downloaden. Elke video wordt opgeslagen in de galerij van je telefoon, zodat je deze later offline kunt afspelen zonder dat je een internetverbinding nodig hebt.

Hoe video's downloaden op iPhone of iPad? Bekijk gewoon de video om de stappen te kennen om video's op iOS te downloaden ...

Hoe YouTube-video's naar iPhone en iPad te downloaden

Apple maakt het steeds moeilijker om YouTube-inhoud te downloaden, maar we weten nog steeds een paar manieren om die inhoud op iOS te krijgen ...

Download alleen video's voor persoonlijke offline weergave onder onvermijdelijke omstandigheden en elke distributie van dergelijke gedownloade video's voor commerciële doeleinden kan worden gesanctioneerd door een van deze bedrijven. Lees ook: YouTube naar MP3 Converter: 10 beste apps en software om audio van YouTube-video naar uw telefoon of laptop te downloaden.

U moet ervoor zorgen dat u een betrouwbare site gebruikt om video's te downloaden. De apps die in deze review worden genoemd, zijn getest en zijn veilig voor het downloaden van online video's. Q # 4) Hoe kun je video's van YouTube op je telefoon opslaan? Antwoord: Om een ​​video-downloader-app te gebruiken, moet je de video-URL in de zoekbalk plakken.

Heb je een video gevonden op YouTube die je wilt downloaden voor je vrije tijd? Voorheen was dit niet mogelijk, maar nu met de komst van de technologie is zelfs dat niet onmogelijk. Je kunt video's downloaden en bekijken op je mobiel of computer met behulp van de YouTube-videodownloader.

Een YouTube-video delen met iemand van ... | iPlus

Start de YouTube-app vanaf het startscherm van je iPhone of iPad. Zoek de video die je wilt delen. Als er nog geen bedieningselementen op het scherm staan ​​die de video overlappen, tikt u op het scherm in het videovenster om ze weer te geven. Tik op de Share-knop in de rechterbovenhoek.

Hoe video's te downloaden met YouTube Premium. De beste en meest betrouwbare manier om YouTube-video's te downloaden voor offline weergave is via de officiële manier. YouTube Premium is een abonnement dat ook advertenties van YouTube verwijdert en je de mogelijkheid geeft om video's te downloaden. Als u geïnteresseerd bent in deze functies, kunt u zich abonneren voor $ 11,99 per maand.

De legaliteit van het downloaden van YouTube-video's is nog steeds een beetje vaag; dus houd daar rekening mee als u besluit door te gaan. Dit artikel is alleen voor informatieve doeleinden en iDrop News keurt het gebruik van de hieronder beschreven methoden niet goed. Als je YouTube-video's op de juiste manier wilt downloaden, neem dan een YouTube Red-abonnement voor $ 9,99 per maand.

YouTube ++ is een officiële app MOD en staat niet op zichzelf. YouTube iPhone-applicatie die ons nieuwe functies geeft, zoals het blokkeren van advertenties of het downloaden van video's. YouTube, de online videostreamingsite, heeft uiteraard zijn officiële Android- en iOS-apps. Het past en het is het beste van YouTube ++.

Hoe YouTube-video's te downloaden op iOS, Android, Mac en pc

Premium YouTube-video's downloaden: stapsgewijze handleiding. Bijgewerkt: 18 minuten geleden.

Показано 53 записи

Warning: fopen(data/stats/1660834800): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: fopen(data/stats/1660834800): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 21

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 22

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 23