Alles over computers en technologie

Homekit ios 9-app

Gerelateerde onderwerpen

iOS 9 - homekit - Apple-community

Vraag: V: iOS 9 - homekit. Onlangs kochten we de Philips hue starterskit. Maar tot mijn verbazing verdween de Apple HomeKit-app van haar iPhone nadat ik de hue-app op de iPhone van mijn vrouw had gedownload. Als we halverwege de instellingen ingaan, zijn de HomeKit-opties er, maar er is geen pictogram op de ipbone-startpagina.

L'application, selon 9to5Mac, est "assez basique", permettant des choses comme la configuration et l'organisation de l'appareil HomeKit, la découverte d'applications et d'appareils HomeKit et l'utilisation d'Apple TV comme hub de verbinding. Uiteindelijk zal het platform dingen kunnen doen zoals de voordeur ontgrendelen of de garage openen.

Mijn moeder is nu de enige persoon die geen toegang heeft tot het HomeKit-huis. Ik heb haar als persoon in huis geannuleerd en het verzoek aan haar teruggestuurd. Dit loste het probleem op, maar slechts tijdelijk tot maandag. Gisteren (maandag 21 maart) liet mijn moeder me weten dat ze sinds haar Eve-aanvraag geen ...

Apple introduceerde HomeKit in iOS 8 als een manier om meerdere domotica-apparaten van verschillende leveranciers naadloos te integreren in een enkele, samenhangende eenheid. Door een gemeenschappelijk protocol te promoten voor het ontdekken, configureren en besturen van domotica-apparaten, stelt HomeKit apparaten van niet-gerelateerde leveranciers in staat om samen te werken, allemaal zonder dat individuele leveranciers hun inspanningen hoeven te coördineren. Met HomeKit kun je een Xamarin.iOS-app bouwen die elk HomeKit-apparaat bestuurt zonder gebruik te maken van API's of door de leverancier geleverde apps.

Geruchten suggereren dat Apple's #IoT Homekit bloatware-apps zijn opgenomen in iOS 9

Homekit - Apple's antwoord op de internet der dingen buzzspeak - werd vorig jaar met veel tamtam gepresenteerd op de Worldwide Developers Conference (WWDC). Sindsdien wordt het project gehinderd door vertragingen en tegenslagen in de ontwikkeling. Het kan echter beter worden voor Apple. Volgens een anonieme bron is Home - een IoT-app voor eindgebruikers - als botfly ingebed in huidige versies van iOS 9-ontwikkelaars.

Als je de thermostaat hoger wilt zetten of de waterkoker wilt aanzetten voordat je uit bed komt, dan kun je dat met HomeKit doen. Niets van dit alles is nieuw, let wel - iPhone-compatibele en app-compatibele slimme apparaten bestaan ​​​​nu al een paar jaar. Wat HomeKit doet, is een uniforme reeks standaarden creëren die deze apparaten kunnen volgen, zodat ze met uw telefoon of tablet kunnen werken.

Ja, ondanks dit zeer op iOS gerichte opnameschema, heeft je iPhone of iPad geen officiële HomeKit-app waar je accessoires kunt bekijken en bedienen: in plaats daarvan leidt het je naar apps van verschillende HomeKit-fabrikanten. En aangezien de meeste fabrikanten van domotica grotendeels hardwaregericht zijn

Nieuwe iOS 9-functies: HomeKit. We hadden verwacht dat HomeKit het middelpunt van WWDC 2015 zou zijn, maar die eer ging naar Apple Music. Toch hebben we gehoord hoe iOS 9 slimme apparaten en sensoren voor thuisgebruik kan monitoren en besturen. iOS 9 voegt ondersteuning toe voor jaloezieën, CO en beweging ...

LinkDesk HomeKit-app iOS-apparaten REVIEW | MacSources

Apparaten is, zoals ik hierboven al zei, een HomeKit-beheerapp. Hiermee kunt u alle smart home-apparaten bedienen en beheren in één beknopte app. Elk type apparaat (licht, ventilator, schakelaar, etc.) heeft zijn eigen pictogram in het dashboard, zodat je snel de items kunt vinden die je zoekt zonder een uitgebreid menusysteem te hoeven doorzoeken.

iOS 14 heeft ons veel nieuwe functies gebracht in HomeKit en de Shortcuts-app, waarbij lokale gezichtsherkenning voor HomeKit Secure Video en snelkoppelingen op Apple Watch onze favorieten zijn. We hopen dat deze preview een nuttige oriëntatie is geweest en je heeft geïnspireerd om de Apple Shortcut Gallery te verkennen en je eigen ...

iOS 9 - thuiskit. Onlangs hebben we de Phillips Tinting Starter Kit gekocht. Maar tot mijn verbazing, na het downloaden van de schaduw-app op de iPhone van mijn vrouw, ontbreekt de Apple HomeKit-app op haar iPhone. Als je halverwege naar instellingen gaat, zijn de HomeKit-opties daar, maar er is geen pictogram op de ipbone-homepage. Ik heb online met Apple-technici gepraat en ze stelden voor om opnieuw op te starten en binnen en buiten te ondertekenen, maar niets lijkt te helpen.

Met de app kun je al je HomeKit-gadgets bedienen, van compatibele slimme thermostaten en beveiligingscamera's tot gloeilampen en deursloten. Volgens een rapport dat woensdag door 9to5Mac is uitgebracht, kun je met Home je HomeKit-apparaten op een visueel aantrekkelijke manier aansluiten en bedienen vanaf je iPhone of iPad.

Aanbeveling om oud iOS-apparaat naar IP-camera te converteren?

Intimidatie kan ervoor zorgen dat je de eerste keer wordt verbannen uit r / HomeKit, afhankelijk van de ernst (probeer geen mods te testen) of de tweede keer, bijna altijd wat er ook gebeurt. Het betekent dat je ervoor hebt gekozen om de regels te overtreden. Van onbeschoftheid wordt je verbannen (gemiddeld 7 dagen) wanneer het wordt herhaald, en voor onbeschoftheid wordt je ook verbannen wanneer het wordt herhaald.

In mijn app heb ik een HomeKit-compatibel accessoire toegevoegd aan mijn huishoudelijke artikel. Het is een lamp die ik met succes kan in- en uitschakelen vanuit de app. Echter, elke keer dat ik het aan/uit zet krijg ik deze logs...

Van HomeKitapp in iOS 9 zou momenteel worden getest door Apple-medewerkers en biedt de mogelijkheid om nieuwe apparaten te zoeken en aan te melden. Ook kan er een verticaal overzicht worden weergegeven van verschillende kamers, omdat HomeKit het mogelijk maakt om apparaten te groeperen, bijvoorbeeld per kamer. De functionaliteit van de applicatie is echter nu nog niet beperkt dat het commerciële is van deze weergegeven gaat worden op de aankomende WWDC. bestaat uit kans dat van HomeKit-app alleen voor intern gebruik bedoeldest.

OS X 10.11 zal zich hoogstwaarschijnlijk concentreren op bugfixes, optimalisatieverbeteringen en beveiligingsverbeteringen, net zoals iOS 9. Het gerucht gaat dat Apple veel op IMAP gebaseerde applicaties zoals Notes, Reminders en Calendar naar zijn eigen iCloud-schijf zal converteren. systeem, waardoor de communicatie in deze toepassingen tussen apparaten wordt verbeterd en de beveiliging wordt vergroot.

Ios 9 welkomstpakket

In deze video hebben we het over updaten van iOS 9.3.5 naar iOS 12. Om te weten hoe je de video tot het einde kunt bekijken 2e manier om te updaten naar iOS ...

Apple plant naar verluidt een nieuwe "Home"-app die wordt geleverd met iOS 9. Met Home kunnen gebruikers toekomstige HomeKit-compatibele accessoires beheren. HomeKit werd minstens een jaar lang tentoongesteld op WWDC als een manier voor ontwikkelaars om "slimme" woonaccessoires te integreren met iOS, met diepe integratie via het besturingssysteem via Siri, en nu de zogenaamde Home-app.

Zoals verslaggevers opmerkten, stelt de app gebruikers in staat om het volgende te doen: draadloze HomeKit-apparaten ontdekken en configureren. Creëer een virtuele weergave van de kamers in huis en beheer eenvoudig HomeKit-apparaten. Gebruik de Apple TV settopbox als hub voor het aansluiten van alle apparaten.

Alle items zijn getagd met "HomeKit-app". 667. Apple-nieuws. Download de wallpapers voor de app voor Apple HomeKit. De nieuwe wallpapers voor iOS 10 en macOS Sierra zijn al gedeeld door Apple. Er zijn nog een paar achtergronden ...

HomeBridge / HomeKit for AutomationManager - Apps op Google Play

AM HomeBridge verbindt apparaten die worden beheerd door uw AM-server met Apple HomeKit. Ja, dit geldt ook voor Belkin-apparaten die zijn weggelaten uit hun eigen implementatie van de thuisbrug. Door deze bridge te gebruiken, kunnen uw apparaten op uw iPhone en met Siri worden gebruikt zonder uw iCloud-inloggegevens te delen met apparaataanbieders.

De Mac HomeKit-app is vernieuwd met een nieuwe verticale zijbalk op volledige hoogte die de bruikbaarheid drastisch verbetert. Bovendien heeft het veel gedeelde functies gekregen die we op iPhone en iPad zien. Daarover gesproken, de Home-app van Apple heeft nu een rij statuspictogrammen bovenaan het huis als geheel, evenals individuele kamers.

Apple kondigde HomeKit in juni 2014 aan. Het was echter pas onlangs dat het bedrijf een aparte HomeKit-app voor iOS-apparaten uitbracht. De app, simpelweg Home genoemd, arriveerde in september 2016 met de iOS 10-update van het bedrijf voor iPhone / iPod touch en iPad. Nu er eindelijk een HomeKit-app is, is dit een goed moment om te overwegen een compatibel apparaat aan te schaffen. In dit rapport leert u over de groeiende lijst van HomeKit-gerelateerde producten en hoe u deze kunt bedienen.

De Apple iOS biedt nu de Apple Home-app die aangesloten apparaten bestuurt die zijn ontworpen om ze op één plek te integreren en samen te werken. Er zijn drie hoofdcategorieën: kamers, automatisering en scènes en u hebt toegang tot de apparaten vanuit elke kamer (slaapkamer, woonkamer), scènes (welterusten, film ...

iOS 10 wordt geleverd met de HomeKit-app [RAPPORT]

Nieuwe functies gepland voor iOS 10. HomeKit bestaat al als een platform dat slimme gadgets koppelt aan iPads en iPhones, maar gebruikers moeten nog steeds speciale apps gebruiken voor elk van hun slimme apparaten. Een nieuwe HomeKit-app maakt het veel gemakkelijker om je slimme huis te kalibreren. Het nieuwe besturingssysteem wordt onthuld op WWDC 2016 in juni. Er wordt aangenomen dat het bedrijf direct na het evenement een versie van iOS 10 voor testers en ontwikkelaars zal uitbrengen. Apple zal naar verwachting een reeks wijzigingen aanbrengen in het nieuwe besturingssysteem.

Volgens een bron die met 9to5Mac spreekt en kennis heeft van de plannen van Apple, stelt de Home-app gebruikers in staat om compatibele HomeKit-apparaten draadloos te ontdekken, koppelen en configureren; het zal ook een virtuele weergave van kamers in het huis van een klant creëren om HomeKit-apparaten te helpen organiseren - en om bijvoorbeeld de lichten in elke kamer te regelen.

In de vergelijking tussen iOS 10 en iOS 9.3 kunnen we ook zien dat het nieuwe besturingssysteem verbeterde prestaties levert met een groot aantal verbeterde apps. Met iOS 10 kunnen we een slimmere berichten-app zien, een beter presterende camera-app waarmee je volledige controle over het beeld hebt, een betere weer-app die geluid dieper zal integreren ...

Als je iOS 12.x-apparaten hebt aangemeld bij je iCloud-account, kunnen mediaspeler-entiteiten met device_class: tv deze toestand activeren. Het filteren van de entiteit of het loskoppelen van het iOS 12.x-apparaat van iCloud zou het probleem moeten oplossen nadat andere apparaten opnieuw zijn opgestart. De accessoires worden allemaal vermeld als niet-reagerend.

HomePass voor iOS is een handige HomeKit-app om al die ...

HomePass is een gloednieuwe iPhone- en iPad-app die is ontworpen om dit probleem op te lossen door al die achtcijferige codes gemakkelijk voor je op te slaan, en het maken van nieuwe items in de app is supereenvoudig. Verleen HomePass eenvoudig toegang tot je HomeKit-configuratie en de app kan detecteren welke slimme woonaccessoires al zijn aangesloten. Van daaruit kunt u de juiste accessoirebeschrijving vinden die de kamer omvat die is toegewezen via HomeKit, en vervolgens verwijzen naar uw installatielabel om de achtcijferige code handmatig in te voeren.

Dit is een draadloze wifi-switch die verbinding kan maken met apparaten van verschillende typen en merken. Sonoff stuurt gegevens naar het cloudplatform via de wifi-router, waarmee je alle apparaten op afstand kunt bedienen met de eWeLink-app op je smartphone. Sonoff basisondersteuning statusbewaking, snelle feedback van de status van huishoudelijke apparaten naar uw app.

13. iOSGoods App Store: iOSGods App is een gratis App Store met toegang tot gekraakte apps en veel gamehacks voor iOS. Het platform richt zich op hacks en in-game modificaties waarmee je vals kunt spelen en speciale functies kunt activeren in games zoals extra geld en levens, oneindig veel wapens of munitie kunt ontgrendelen, en nog veel meer.

Als u het systeem wilt resetten en opnieuw wilt beginnen, opent u de app Instellingen op uw iPhone en selecteert u Privacy. Selecteer vervolgens HomeKit en druk op "Reset HomeKit Setup". Gedeelde verbindingen. Meerdere iOS-gebruikers uit hetzelfde huishouden kunnen de aangesloten apparaten gebruiken.

10 manieren om uw app te presenteren in de iOS App Store | Gemiddeld

Een iOS-app kan apparaatspecifieke weergaven uitvoeren op iPhone en iPad, terwijl een universele codebase voor app-logica wordt gedeeld en met een API wordt gecommuniceerd. Slimme iOS-app-ontwerpers kunnen zelfs manieren vinden om efficiënt te zijn met de in-app-weergaven, met behulp van automatische lay-out en grootteklassen om de app er geweldig uit te laten zien op grotere iPhones en iPads.

Met HomeKit, een gestandaardiseerd netwerkprotocol, kunnen applicaties verschillende gadgets en services voor huisautomatisering in huis bedienen. De iOS 8 SDK introduceert ook Metal, een nieuw grafisch platform waarvan Apple zegt dat het games op iOS 8 zal verbeteren door ontwikkelaars in staat te stellen 3D-graphics van consoleklasse naar iOS-apparaten te brengen.

Bovendien kunnen applicaties van derden wallpapers insluiten in het wallpapers-gedeelte van de systeeminstellingen. HomeKit om de kleurtemperatuur van lichten gedurende de dag aan te passen aan het tijdstip van de dag. Het zal een nieuwe toegankelijkheidsfunctie bieden waarmee telefoons geluiden zoals alarmen, deurbellen en andere kunnen identificeren voor gebruikers met ...

Показано 35 записей