Alles over computers en technologie

Gebruik de homepod mini als computerluidspreker

HomePod mini als M1 MacBook Pro-luidspreker - Apple-community

Ik gebruik een HomePod mini als computerluidspreker, aangesloten via Airplay. Dit werkt voor het grootste deel prima, maar er is latentie wanneer ik de volumeknoppen van het toetsenbord gebruik en tijdens het streamen van video, zal het geluid om de paar minuten ongeveer 3 seconden gedempt worden. Dit gebeurt vaker direct na het indrukken van play, en het lijkt minder vaak te gebeuren naarmate de videostreams langer zijn.

Ik wilde hetzelfde: gebruik een paar HomePod mini als luidsprekers voor MacBook Pro 16. En het werkt niet. Het is zo vervelend dat ik erover nadenk om ze terug te sturen. Kan iemand goede alternatieven aanbevelen? Ik gebruik ook Spotify en geen Apple Music. Om stereo op de HomePod mini af te spelen, moet ik deze vanaf een iPhone afspelen, want bij het afspelen vanaf een MacBook krijg ik maar één luidspreker.

Er is geen oplossing voor Windows (en elk ander besturingssysteem) om HomePod zonder vertraging als speakerphone te gebruiken. Je kunt er muziek naar streamen, en mogelijk video's, met andere oplossingen die AirPlay ondersteunen, zoals iTunes. AirFoil is iets dat ik eerder heb gebruikt en dat meer apps ondersteunt, kijk op Google voor andere producten.

De grotere vraag is: ben je van plan om de HomePod mini te gebruiken als meer dan alleen een audio-uitvoerapparaat (luidspreker)? Als het antwoord ja is en je het prijskaartje van $ 99 kunt betalen, dan is de HomePod mini zeker de moeite waard als je een slimme speaker wilt. Bekijk zeker ook ons ​​overzicht van reviews van anderen voor de HomePod mini.

Kan de Apple HomePod mini een desktopluidspreker zijn?!

Vandaag bekijken we hoe u de HomePod mini instelt als een luidsprekertelefoon voor de Mac Mini M1-desktopcomputer.

De HomePod mini is een geweldige manier om slimme apparaten in huis te bedienen met Siri-spraakopdrachten. Zolang deze slimme apparaten HomeKit-compatibel zijn, zou je ze moeten kunnen instellen en bedienen met de Home-app, wat betekent dat een Siri-opdracht ze ook kan bedienen.

De HomePod mini is misschien klein genoeg om in een koffer of draagtas te passen, maar om duidelijk te zijn, heeft hij een stroombron nodig om te functioneren. De met stof beklede bedrade oplaadkabel eindigt in USB-C, zodat de luidspreker zijn sap uit een computer kan halen, of door hem in de meegeleverde AC-adapter te steken en in de muur te steken.

[Update: je kunt de Apple HomePod mini nu gebruiken als speaker voor de Apple TV 4K. De functie, die ooit alleen beschikbaar was op de inmiddels stopgezette HomePod, werd aangekondigd op de jaarlijkse WWDC-conferentie van het bedrijf, samen met iOS 15, nieuwe upgrades voor AirPods en watchOS.

Apple HomePod mini Review: Siri in een compacte speaker

Het geluid wordt beter als je een paar HomePod mini's als stereopaar combineert. De stereoverwerking van het nep-surroundgeluid klinkt beter dan ik had verwacht; ze klinken goed genoeg dat voor veel mensen het acceptabel is om ze te gebruiken om te luisteren naar muziek die wordt gestreamd vanaf Apple Music of via AirPlay vanaf hun computer.

Hoewel de miniatuurluidspreker van Amazon ook geweldig klinkt en veel luider kan worden dan de HomePod Mini, verliest hij wat van zijn kwaliteit wanneer je het volume op de hoogste stand zet. Hetzelfde geldt voor oproepen; de HomePod Mini klinkt helderder en scherper in telefoongesprekken in vergelijking met de Echo Dot. Apple schrijft de geluidskwaliteit van de HomePod Mini toe aan verschillende technologieën, waaronder de S5-chip die afstemmingsalgoritmen toepast op de muziek die wordt afgespeeld en een akoestische golfgeleider die 360-graden geluid mogelijk maakt. Helaas moet er een grote afweging worden gemaakt met de HomePod ...

Als je Apple's HomePod of HomePod mini bezit, heb je waarschijnlijk een gevestigde interesse in Apple Music. Dat is tenslotte waar HomePod voor is ontworpen buiten de HomeKit-bedieningselementen, en al dat goede kunnen spelen vanuit een compacte luidspreker die je kamer met geweldigheid vult, is geen slechte primaire.

De HomePod mini biedt een veel goedkopere toegang tot het Apple-ecosysteem voor slimme luidsprekers. Voor $ 99 is het een aantrekkelijkere aankoop voor kopers die meerdere luidsprekers aan huis willen toevoegen. Dit kan stereoparen zijn, waarbij twee luidsprekers een enkele muziekstroom afspelen, elk met een stereokanaal.

12 tips en trucs voor HomePod en HomePod mini

Apple brengt momenteel een slimme speaker op de markt, de HomePod mini. Het heeft alleen het tweede woord van zijn naam nodig om het te onderscheiden van de originele, grotere HomePod die in februari 2018 is uitgebracht.

Door de HomePod mini te presenteren als een slimme luidspreker die "uw privacy en veiligheid voorop stelt", probeert Apple zich duidelijk te onderscheiden van slimme thuisconcurrenten zoals Facebook en Amazon. "Bij HomePod mini wordt pas nadat 'Hey Siri' lokaal op het apparaat wordt herkend of de gebruiker Siri door aanraking activeert, informatie naar de servers van Apple gestuurd", staat in een begeleidend blogbericht. “De verzoeken zijn niet gekoppeld aan de Apple ID van de gebruiker en persoonlijke informatie wordt niet verkocht aan adverteerders of andere organisaties.

Apple heeft een no-budget gemaakt voor mensen die een slimme luidspreker willen met een geweldige geluidskwaliteit. Waar HomePod $ 350 kost, kun je HomePod mini kopen voor minder dan de helft, of $ 99. Het wordt geleverd met handige functies zoals intercom, Siri-assistent, nieuwe A5-chipset en 360-graden geluidservaring.

U kunt ook intercomberichten verzenden en ontvangen met uw AirPods of een compatibele Beats-headset die is aangesloten op een iOS-, iPadOS- of watchOS-apparaat. Het bericht wordt verzonden naar elke HomePod-speaker in huis en naar elk apparaat waarop intercommeldingen zijn ingeschakeld.

Apple heeft zojuist zijn HomePod mini slimme luidspreker aangekondigd

U gebruikt een oudere browserversie. Gebruik een ondersteunde versie voor de beste MSN-ervaring.

TopMade tafelstandaard voor Apple HomePod Mini, standaard muurbevestiging, plankbeugel Compatibel met HomePod-luidspreker Bureaustandaardbeugel Antikras Antislipkussen voor Hompod Mini, ruimtebesparend, zwart.

Apple HomePod. Het is een soort van de beste en de slechtste. Siri vs Google vs Alexa vs Bixby: thexvid.com/video/BkpAro4zIwU/video.html MKBHD Merch: shop.MKBHD.com Videoapparatuur die ik gebruik: kit.com/MKBHD/video-gear#recommendation17959 Technologie die ik momenteel gebruik: www. amazon.com/shop/influencer-0bfe542e Introtracks: Muggsy Bugs door Alltta Ik denk dat ik er een heb van Alltta ~ twitter.com/MKBHD snapchat.com/add/MKBHD google.com/+Brownlee Instagram Brands .com / MKBHD facebook. com/MKBHD.

Maar over het algemeen is de luidspreker nog steeds ongeveer twee keer zo groot als de HomePod Mini, en over het algemeen is groter beter als het gaat om luidsprekers. Onze recensent noemde Nest Audio 'in elk opzicht een verbetering' ten opzichte van Google Home. Google Assistant blijft de meest natuurlijke stemassistent, hoewel Amazon de concurrentie scherp houdt met zijn recente upgrades. Voor de meeste mensen, of je nu de voorkeur geeft aan Siri, Alexa of Google Assistant, zal het waarschijnlijk neerkomen op use cases: Siri integreert met iPhone-functies, zoals messaging; Google Assistent werkt met Google Agenda, Gmail en ...

De Apple HomePod mini smart speaker heeft slimme berekeningen...

Het fungeert als het brein van je slimme huis en integreert automatisch met de Home-app om HomeKit-accessoires te bedienen. Met Intercom kunt u vanaf een HomePod praten met elk ander aangesloten Apple-apparaat. De Apple HomePod mini is verpakt in stof die de akoestische prestaties verbetert en is verkrijgbaar in wit en spacegrijs.

Als het gaat om audiokenmerken, heeft de HomePod mini een middenluidspreker die hoge en middentonen kan verwerken, terwijl twee passieve radiatoren voor de bas zorgen. Wat te bieden, zoals op de klassieke HomePod, een geluid op 360 graden. Naast deze akoestische kenmerken heeft Apple de integratie aangekondigd van een Apple S5-chip, die al aanwezig is in de Apple Watch Series 5, die muziek kan analyseren om de best mogelijke geluidskwaliteit te bieden ...

Je kunt overal genieten van je HomePod Mini waar je een wifi- of Bluetooth-verbinding hebt; de lucht is praktisch de limiet! Het nieuwe accessoire voor de batterijbasis bevat een innovatief kabelbeheersysteem dat integratie van het oplaadbare batterijsysteem met het USB Type-C-netsnoer van de HomePod Mini mogelijk maakt.

De in Cupertino, Californië gevestigde technologiegigant presenteerde dinsdag de HomePod-miniluidspreker tijdens een virtueel evenement.

Gebruik luidsprekers en koptelefoon tegelijkertijd in Windows 10

Stap 1: Sluit je koptelefoon aan op je pc en zorg ervoor dat de luidsprekers ook zijn aangesloten.

Als uw HomePod-configuratie al twee mini's bevat, kunt u deze configureren om een ​​stereopaar te creëren. Ze moeten zich in dezelfde kamer bevinden, dus als je ze aan verschillende kamers hebt toegewezen, moet je ze veranderen. Open de Woning-app op je iPhone of iPad. Druk lang op een van de vermelde HomePods.

De HomePod mini kan de baspunch van de HomePod op ware grootte niet evenaren, maar de output is nog steeds veel beter dan we zouden verwachten bij dit formaat en deze prijs. (Om te herhalen, het is een derde van de prijs en een zevende van het gewicht van zijn grote broer.) Voor jazz, rock en klassiek werden we weggeblazen door het heldere geluid

EEN LUIDSPREKER DIE MEER DOET Apple's HomePod Mini tilt slimme luidsprekers naar nieuwe hoogten en levert ongelooflijk geluid gezien het kleine formaat. Met een hoogte van net geen 8,5 centimeter neemt de HomePod Mini bijna geen ruimte in beslag, maar heeft hij de mogelijkheid om elke kamer te vullen met rijk 360-graden geluid dat in elke omgeving geweldig klinkt. De grensverleggende computationele audio creëert gemakkelijk de volle, gedetailleerde tonen van een veel grotere luidspreker en kan eenvoudig worden aangepast met behulp van eenvoudige spraakopdrachten.

HomePod mini-recensie: de nieuwe luidspreker van Apple is ... | Express.co.uk

Als je een grote Apple-fan bent en al een iPhone, Apple Watch, iCloud-account en Apple Music-abonnement hebt, is het eerste wat je moet weten over de HomePod mini hoe belachelijk eenvoudig het is om in te stellen. Apple gebruikt slimme technologie in de mini om zijn audiovermogen te vergroten (Afbeelding: APPLE).

Het meest vervelende in het leven met de HomePod Mini is het gebrek aan ondersteuning voor de services van derden die we allemaal zo vaak gebruiken. Je hebt het gevoel dat je op brute wijze in Apple's eigen aanbod wordt geduwd. Ja, je hebt TuneIn-radio, maar geen Spotify-, Tidal- of Deezer-integratie (Pandora en Amazon ...

Zoals vermeld, is de HomePod mini ontworpen om alleen te werken met beperkte protocollen en services die volledig gerelateerd zijn aan Apple. Dit betekent dat er geen ouderwetse Bluetooth-audioweergave is en dat je AirPlay moet gebruiken voor verbinding met de bronapparaten. Heb je een Mac, iPhone of...

De kleinere luidspreker heeft aan de buitenkant dezelfde gaasbekleding als de originele HomePod, zij het kleiner, maar de vorm is meer bolvormig dan de kolomvorm van de grotere HomePod. Het bovenste scherm van de Mini wordt gebruikt om aan te geven wanneer Siri naar uw spraakopdrachten luistert en aanraakopdrachten accepteert om het volume en het afspelen van muziek te regelen.

HomePod mini gebruiken als microfoon voor Mac mini - Ask Different

Ik heb een HomePod mini. Ik wil hem gebruiken als microfoon voor mijn Mac mini. Hoe kan ik dit doen?

De luidspreker lijkt bijna drie jaar geleden op de kleine, meer bolvormige versie van de grote HomePod. Een gaas van gerecyclede plastic stof bedekt de buitenkant en aan de bovenkant bevindt zich een aanraakschijf met een kleurrijke LED-monitor die oplicht en trilt terwijl je chat met de stemassistent, Siri.

Modelnaam: HomePod mini. Materiaal: gerecycled PET (polyethyleentereftalaat). Batterij: 0 Geen batterij gebruikt. Garantie: Een jaar beperkte garantie. Bel Target Guest Services op 1-800-591-3869 om een ​​kopie van de fabrieks- of leveranciersgarantie voor dit artikel te verkrijgen voordat u het artikel aanschaft.

Het verbetert ook je HomePod mini, dankzij een nieuwe Handoff-ervaring aangedreven door Apple's U1-chip. Vóór iOS 14.4 kon je snel audio overzetten van een iPhone of iPad naar je HomePod en vice versa, simpelweg door het iOS-apparaat bij de bovenkant van de luidspreker te houden. Er verschijnt een kleine meldingsbanner

Показано 36 записей