Warning: fopen(cache/com/com#redirect): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: session_start(): open(/var/www/www-root/data/mod-tmp/sess_1si0jolvpuls9fsdgg7sk32i8l, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/www/www-root/data/mod-tmp) in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/.loader.php on line 48
Speel online schaken tegen de computer – Computerwetenschappen versus computertechnologie: hoe ... - YouTube | Major in computertechniek | Elektrische en computertechniek | De beste banen voor computertechniek majors - Zippia
Alles over computers en technologie

Ingenieursdiploma in informatica

scholen die een major in computertechniek aanbieden | Amerikaans nieuws

Een major in computertechniek bestudeert hardware, software en principes van informatica en elektrotechniek. Studenten onderzoeken de rol van engineering in de samenleving en behandelen onderwerpen variërend van cloud computing tot applicatie-algoritmen. Met vaardigheden in creatieve probleemoplossing, analyse en implementatie, zijn studenten bereid om robots en supercomputers te ontwerpen, nieuwe softwaresystemen te maken en meer.

Informatica en computertechniek hebben veel overeenkomsten, maar ook grote verschillen. Informatica-majors leren meer over software, terwijl computeringenieurs meer leren over hardware.

Het computerengineeringprogramma legt een sterke nadruk op technische wiskunde en andere elementaire technische wetenschappen, evenals een solide achtergrond in informatica. Studenten moeten voldoende geschoold zijn in wiskunde op de middelbare school om eerstejaarsvakken te kunnen volgen in hun eerste semester.

Wat kun je doen met een graad in computertechniek? Als je probeert te achterhalen welk carrièrepad je moet volgen met je major, vind je de volgende loopbaanpadkaart misschien handig. We hebben een lijst samengesteld met carrières die beschikbaar zijn voor majors in de computertechniek en deze opgenomen in een carrièrepadkaart.

Computertechniek | Academische hoofdvakken | NDSU

Het gebouw Electrical and Computer Engineering maakt deel uit van een complex van acht gebouwen. Het gebouw bevat laboratoria en gespecialiseerde apparatuur. Veel beurzen en donaties van de National Science Foundation en de particuliere industrie leverden waardevolle apparatuur op.

Kies de juiste major in computertechniek. Met meer dan 2.100 verschillende specialiteiten om uit te kiezen, kan het lastig zijn om de beste te kiezen. Degene die bij u past, moet overeenkomen met uw doelen, interesses en natuurlijke sterke punten.

Computeringenieurs creëren, verbeteren en/of repareren computerhardware en -software door kennis uit de vakgebieden elektrotechniek en informatica te combineren. Computeringenieurs kunnen betrokken zijn bij elk aspect van computerontwerp, inclusief circuitontwerp, high-performance computing, microprocessorontwerp, personal computing, chips

Studenten die een technische opleiding willen combineren met computers kunnen deze major overwegen. Bovendien hebben studenten geduld nodig om met alle complexe onderdelen van een computer te werken. Wiskunde is een belangrijk onderdeel van deze...

majoor | IT en techniek

Het computergedeelte van deze twee programma's is identiek. Het belangrijkste verschil tussen de twee is dat de BS CSE meer wiskunde, wetenschap en techniek vereist, terwijl de BS CIS meer algemene onderwijscursussen vereist, inclusief een vreemde taal.

Computertechnisch onderzoek bij MSU richt zich op computerarchitectuur, computernetwerken en zeer grootschalige / micro-elektronica-integratie. Belangrijke onderzoekscentra zijn onder meer het BEACON Center for the Study of Evolution in Action (een wetenschappelijk en technologisch centrum van de National Science Foundation), het Fraunhofer Center for Coatings and Diamond Technologies (CCD) en het Institute for Cyber-Enabled Research (ICER) . VERVOLGERS VAN OUDERE OUDERS.

Majors Computer Engineering moeten een cumulatief cijferpuntgemiddelde van 2,0 behalen in ECE- en CS-cursussen als een vereiste voor afstuderen. Om een ​​uitzondering te maken op een van deze afdelingsvereisten op basis van verzachtende omstandigheden, moeten studenten een verzoekschrift indienen bij de bachelorcommissie van de afdeling. Rekening houdend met deze regels, dienen studenten, met de hulp van hun adviseur, hun programma te plannen op basis van de cursusverdeling die te vinden is op het tabblad Opleidingsplan.

Hoe ziet computertechniek eruit bij WVU? De omschrijving. Computer engineering leert u hoe informatiesystemen worden samengesteld uit componenten en geeft u inzicht in hardware- en softwaresystemen. Computertechniek biedt de training die nodig is voor enkele van de snelstgroeiende gebieden, waaronder big data-analyse, cyberbeveiliging, robotica en netwerken. Ons programma legt bijzondere nadruk op realtime- en boordsystemen.

Carrière in computertechniek | Hoe word je een computeringenieur?

Elke academische stap biedt studenten niet alleen de mogelijkheid om hun bestaande vaardigheden te verbeteren, maar ook om kennis en vaardigheden te ontwikkelen op nieuwe of meer gespecialiseerde gebieden. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste soorten computertechnische graden.

Het Bradley Department of Electrical and Computer Engineering beheert het Computer Engineering Diploma (CPE). CPE biedt de essentiële technologische basis voor een breed scala van industrieën, waaronder bio-informatica, computerhardware, computernetwerken en beveiliging, embedded computing, telecommunicatie en video-/beeldverwerking. Het programma bouwt voort op een solide basis in wiskunde, natuurwetenschappen en computerprogrammering.

Afgestudeerden van de major Computer Engineering hebben uitgebreide professionele werkgelegenheid op vele gebieden, waaronder ontwerp en management; elektronische chips en computers; toepassingsspecifieke hardware- en softwaresystemen; en computerondersteund ontwerp ...

Major in computertechniek. Beschrijving van het programma | Aanbevolen schema. 63 studiepunten (in totaal 96 studiepunten, inclusief MTH-, STAT- en PHY-vereisten. Studenten in deze major zijn vrijgesteld van de basisvereisten van het College of Science and Health).

Major in Computer Engineering <Universiteit van Maryland

De major Computer Engineering combineert de sterke punten van de afdeling Electrical and Computer Engineering en de afdeling Computer Science om studenten voor te bereiden op een loopbaan in de computerindustrie. Het programma omvat de studie van hardware-, software- en systeemproblemen die zich voordoen bij het ontwerp, de ontwikkeling en de toepassing van computers en boordsystemen.

Als major computertechniek ontwerp je in teamverband je eigen apparaten en systemen tijdens de synthesecursus die je in het laatste jaar volgt. Je leert over de belangrijke rol die elk van de technische takken speelt bij het ontwerpen en onderhouden van computers, computernetwerken en ...

1. Computertechniek (CE). Terwijl we het internet der dingen en andere ontwikkelingen in digitale technologie omarmen, worden computeringenieurs steeds meer een deel van de wereld. Als zodanig verdienen ze een gemiddeld startsalaris van $ 60.775.

Als major Computer Science (CS) volg je cursussen over algoritmen, datastructuren, logica, programmeertalen, systemen en theorie. Je kiest ook keuzevakken zoals kunstmatige intelligentie, computergraphics, computervisie, databases en wetenschappelijke wetenschappen ...

Major in Computer Engineering - College of Engineering and Application ...

De major Computer Engineering wordt aangeboden door de afdelingen Electrical Engineering en Computer Science van UWM. Computer engineering betreft het ontwerpen, implementeren en onderhouden van hardware- en softwarecomponenten van computers en computergestuurde apparatuur.

IT en engineering zijn het antwoord. Aangezien de trend van globalisering mensen in alle delen van de wereld met elkaar verbindt, zijn digitale netwerken en systemen in toenemende mate verantwoordelijk voor de verwerking en levering van de enorme hoeveelheden informatie die de

Computer technische scholen. Geen scholen gevonden of er was een probleem, probeer het later opnieuw. (fout: 6, http-code: 0). Gemeenschappelijke majors voor dit gebied. Computertechniek is de meest voorkomende afstudeerrichting voor computeringenieurs.

Een major in computertechniek is vergelijkbaar met een major in elektrotechniek, maar met een bijzondere nadruk op informatica. Veel technische programma's zijn geaccrediteerd door ABET. Werkgevers kunnen de voorkeur geven aan kandidaten die zijn afgestudeerd aan een geaccrediteerd programma. Om zich voor te bereiden op een major in computerwetenschappen of elektrotechniek, moeten studenten een solide achtergrond hebben in wiskunde en wetenschappen. Omdat hardware-ingenieurs meestal werken met computersoftwaresystemen ...

Major in computertechniek | ICT en techniek...

Computertechniek bevindt zich op het snijvlak van elektrotechniek en informatica. De major Computer Engineering neemt zijn studenten dieper in de hardware en software die onze wereld laten werken, en biedt u uitgebreide ervaring in componenten, systemen en programma's. De behoefte aan technologische vooruitgang vertraagt ​​nooit en de vraag naar CE-specialisaties is groot op een aantal gebieden.

Alumni van computertechnologie hebben functies als software-ingenieur voor een techgigant, ontwerper voor een startup en programmadirecteur voor NASA. Behalve dat het een van de meest lucratieve universitaire majors is, staat computertechnologie momenteel in de top 10 van meest gevraagde majors voor bachelor-, master- en doctoraatstitels volgens de National Association of Colleges and Employers.

Grote techbedrijven bieden vaak stages aan gekwalificeerde kandidaten aan. Stagiairs werken samen met ervaren professionals om hun verantwoordelijkheden en methoden beter te begrijpen. Studenten kunnen ook deelnemen aan diploma-gerelateerde wedstrijden, zoals ...

De opleiding Computer Engineering biedt een evenwichtige benadering van hardware en software, evenals andere technische gebieden. De afdeling biedt gerichte werkgebieden in aanvullende hardware of software, communicatie, discrete en geïntegreerde elektronica en robotica.

Major in Computer Engineering - College of Engineering

Onze studenten computertechniek gebruiken technologie in computerhardware en -softwaretoepassingen, zoals mobiele telefoons, computers en robotica. De afdeling Computer Engineering bereidt studenten voor op de technische expertise en uitgebreide training die nodig is om de samenleving te leiden en te dienen.

Hij promoveerde. in Electrical Engineering van de University of Texas in Austin en is een ontvanger van de Texas Exes Teaching Award 2012 en de JBU Faculty Excellence Award 2018. Buiten JBU is hij vice-president van de Christian Engineering Society en lid van de Commission for diversity en opname van de CCCU.

De CS-minor wordt aangeboden aan studenten die op zoek zijn naar zinvolle kennis van digitaal computergebruik zonder de uitgebreidere behandeling van een hoofdvak in informatica. Deze minor kan door elke student worden gevolgd, met uitzondering van de majors informatica en informatica-opleidingen ...

Computer engineering majors kunnen een wiskunde minor overwegen. (Zie de studieadviseur voor meer details.) Alle studenten computertechnologie moeten hun studieadviseur minstens één keer per jaar zien. Aan de eisen voor schrijfvaardigheid van de bovenbouw kan worden voldaan door het behalen van het universitaire examen of het volgen van een bovenschoolse schrijfcursus met letter C of beter op zijn vroegst aan het einde van de periode waarin 60 vakken zijn behaald.

Details: Computer Engineering, Major

Studenten computertechnologie hebben de mogelijkheid om hun kennis toe te passen op echte industriële problemen in het Robotics and Automation Lab, dat deel uitmaakt van het National Institute for Aviation Research (NIAR) aan de WSU. Toegepast leren bij Wichita State.

Als computeringenieur krijg je de kans om zowel hardware als software te ontwikkelen door kennis uit de deelgebieden elektrotechniek en informatica toe te passen. Je mogelijke carrièrepaden omvatten softwareontwikkeling en -onderhoud, VLSI-chipontwerp, computersysteemontwerp en digitale systeemtoepassingen in bijna elke branche - computer, communicatie, informatietechnologie, automobiel en...

Welke informatiesystemen majors moeten weten. O * NET interviewde mensen in CIS-gerelateerde beroepen en vroeg hen welke kennis, vaardigheden en capaciteiten belangrijk waren voor hun baan. De antwoorden werden gescoord op een schaal van 1 tot 5 met 5

Computerhardware-ingenieurs hebben een combinatie van creativiteit en technische expertise nodig. Het moeten enthousiaste leerlingen zijn die op de hoogte blijven van opkomende trends in het veld om materiaal te maken dat geschikt is voor de nieuwste programma's en toepassingen.

Programma: Major in Computer Engineering, BS in Computer Science ...

Van de vijf keuzevakken in de hogere divisie in computertechniek, moet je cursussen kiezen die 3 tracks beslaan, waarvan een van de tracks Networking and Integrated Systems is. De verdeling van vakken over de 3 trajecten dient het 2-2-1 model te volgen, waarvan maximaal 2 vakken op niveau 3xx kunnen zijn. De volgende reeks somt de aanvaardbare reeks keuzevakken op die kunnen worden gevolgd om te voldoen aan de keuzevakken van de hogere divisie voor de major in computertechniek. De keuzevakken zijn gegroepeerd in acht ...

Computertechniek wordt gedefinieerd als de discipline die de wetenschap en technologie belichaamt van het ontwerp, de constructie, de implementatie en het onderhoud van software- en hardwarecomponenten van moderne computersystemen en computergestuurde apparatuur. Computertechniek wordt traditioneel gezien als een combinatie van informatica en elektrotechniek. Het heeft zich in de afgelopen drie decennia ontwikkeld als een aparte, zij het nauw verwante, discipline.

Eerstejaarsstudenten met als hoofdvak Engineering bij Clemson worden in eerste instantie toegelaten tot ons General Engineering-programma, waar je een jaar de tijd hebt om veel verschillende technische disciplines te verkennen, professoren van elk van onze technische afdelingen te ontmoeten en erachter te komen welke major past bij jouw persoonlijke interesses en talenten . Op de toelatingsaanvraag solliciteert u als algemeen ingenieur. Teamwork en samenwerking zijn essentieel voor computeringenieurs om de ...

4 studiepunten. Cursus open voor eerstejaarsstudenten met een specialisatie in elektrotechniek of computertechniek. Inleiding tot techniek door elementaire technische concepten aan te leren. Onderwerpen zijn onder meer een inleiding tot basiscircuitcomponenten en ...

17 Best Computer Engineering Colleges Collegegeld Acceptatietarief

Het kiezen van een hogeschool of universiteit als hoofdvak in computertechniek is niet eenvoudig als je de beste opleiding wilt volgen. De beste computertechnische scholen met een hoge ranking zijn vaak erg competitief en duur. Desalniettemin houdt het zoeken naar het beste in dat je een uitstekende student bent of ernaar streeft te zijn. Daarom hebben we de beste scholen in de VS samengesteld met redelijk betaalbare collegegelden, waar je je kunt specialiseren in computertechniek. Ondertussen bieden sommige van die scholen die ...

Om af te studeren, moeten technische studenten voldoen aan de scope-eisen zoals bepaald door het uitvoerend comité van Bourns College of Engineering. Studenten kunnen voldoen aan de scopevereisten met elke cursus uit de BCOE-goedgekeurde scopelijst ...

Als afgestudeerde Bucknell Computer Science leer je coderen en nieuwe technologieën creëren. Het belangrijkste is dat je spannende toepassingen van IT ontdekt ten behoeve van de samenleving. In kleine klaslokalen en leergemeenschappen die zijn opgebouwd rond praktische ervaringen, kun je

Engineering majors opnieuw een van de meest gevraagde: dit jaar staan ​​werktuigbouwkunde, elektrotechniek en computertechniek verspreid over de lijst.

Computersysteemtechniek, ESB | Hoofdkaart | ASU diploma zoeken

Verken de cursussen die nodig zijn om dit diploma te behalen aan de Arizona State University op de hoofdkaart Computer Systems Engineering en BSE.

Computertechniek heeft twee hoofdspecialiteiten: de computersoftware-ingenieur en de computerhardware-ingenieur. De computersoftware engineer ontwikkelt, ontwerpt en test software of bouwt, onderhoudt computernetwerken, programma's voor bedrijven. Ze creëren computerinterfaces, besturingssystemen, nieuwe programma's en applicaties zoals desktops, smartphones, tablets.

PHY 211, Engineering Physics I (5) (aanbevolen). Schone Kunsten / Geesteswetenschappen, Gen. Ed (3). Spring Semester 2 - (16 credit-uren). ENG 102, Engelse compositie II (3). PHY 212, Technische Natuurkunde II (5). 1MTH 210, Berekening met analytische meetkunde II (5).

Bachelor in de informatica en techniek. Algemene Instituutseisen (GIR). De algemene instituutsvereisten omvatten een communicatievereiste die is ingebouwd in zowel de HASS-vereiste als de vereisten van elke major; zie de onderstaande details.

IT | Academische catalogus | Universiteit van de Stille Oceaan

De School of Engineering and Computer Science stelt alles in het werk om aan de behoeften van transferstudenten te voldoen. Professoren geven advies over studieprogramma's voordat ze naar de universiteit gaan, en stemmen vervolgens de achtergronden van studenten af ​​op de programma-eisen. Studenten worden aangemoedigd om inleidende wiskunde- en wetenschappelijke cursussen te volgen voordat ze aan het programma beginnen. Een inleidende cursus objectgericht programmeren (C++ of Java) is nuttig voor studenten die van plan zijn om een ​​major in informatica te gaan doen.

Problemen met databaseafwijkingen, problemen, inefficiënties en gegevensverlies oplossen. Samenstellen en presenteren van maandelijkse voortgangs- en operationele rapporten aan het managementteam. Beheer technische ondersteuningsvragen over grote en kleine bugfixes en andere problemen.

Secties van deze pagina Zoeken Ga naar hoofdnavigatie Ga naar linkernavigatie Ga naar pagina-inhoud Ga naar hoofd-/kleinfilter Ga naar voettekst.

Een cumulatief Grade Point Average (GPA) major CpE wordt berekend als het gemiddelde van de cijfers van alle CISE- en ECE-cursussen die door de student zijn gevolgd. CpE-studenten moeten een CpE cumulatieve, hogeschool, hogere en grote GPA van 2.0 behouden.

Waar werken computer engineering majors?

Wat doen majors informatica? Computeringenieurs, die over substantiële technische, kwantitatieve en ontwerpvaardigheden beschikken, worden gewaardeerd om hun unieke begrip van de relaties tussen hardware en software. Ze zijn in dienst van grote bedrijven en kleine bedrijven in verschillende sectoren en kunnen betrokken zijn bij het ontwerpen van computer- en netwerkproducten of bij het oplossen van computer- en netwerkproblemen voor hun werkgevers.

Computertechnisch onderzoek streeft naar hogere prestaties in de systemen en componenten die worden gebouwd, evenals in het ontwerpproces. Bij het USC richt het onderzoek zich op drie hoofdgebieden: computerarchitectuur en parallelle verwerking, ontwerp en analyse van computernetwerken en hun protocollen, en VLSI-ontwerp en computerondersteund ontwerp en verificatie door VLSI.

Het hoofdprogramma omvat het algemene eerstejaars wetenschapsprogramma, met aanvullende keuzevakken in wiskunde, uitgebreide training in het ontwerpen van computersoftware en een ruime keuze aan andere studies in de informatica.

Computer engineering richt zich op het ontwerp, de analyse en de toepassing van computers en hun toepassingen als componenten van systemen. Omdat computertechnologie zo breed is, biedt de BS in Computer Engineering vijf gespecialiseerde concentraties om het programma te voltooien: systeemprogrammering, computersystemen, robotica en besturing, netwerken en digitale hardware. Diploma's aangeboden. BS

IT | majoor | Natuurkunde van de ingenieur

De niet-gegradueerde major in computerwetenschappen biedt een brede en rigoureuze opleiding voor studenten die geïnteresseerd zijn in de wetenschap van informatica. De baanstructuur van het CS-programma stelt u ook in staat om de CS-gebied(en) na te streven die u het interessantst vindt, terwijl u

Invoering. Computer engineering-programma's bereiden studenten voor op het ontwerpen, ontwikkelen en evalueren van computerhardware en -softwaresystemen, -apparatuur en -faciliteiten. Specifieke programma's opgenomen in deze major

Het OSSU-programma is een uitgebreide computertraining waarbij gebruik wordt gemaakt van online materiaal. Het is niet alleen voor beroepsopleiding of professionele ontwikkeling. Het is voor degenen die een goede en uitgebreide basis willen in de fundamentele concepten van alle informatica-disciplines, en voor degenen die de discipline, de wil en (het belangrijkste!) De juiste gewoontes hebben om dit te bereiken.

Studenten kunnen zich niet inschrijven voor een technische cursus tenzij aan alle vereisten is voldaan met een cijfer van C- of beter. Studenten moeten een C- of beter behalen in elke cursus die wordt gebruikt om aan de belangrijkste technische vereisten te voldoen.

Computer en computertechniek | Staat van Californië ...

Afgestudeerden werken in grote hightechbedrijven, startups of in gebieden zoals de gezondheidszorg, waar IT-professionals een sleutelrol spelen en innovatieve ideeën vertalen naar zakelijke producten die de samenleving ten goede komen. De basisvereisten van zowel ...

Ik ben van plan om in de toekomst computerwetenschappen te gaan studeren, omdat ik heb gehoord dat CS Prog @ SJSU goed is, maar als ik ook in het zwart ga, hoe moeilijk zou het voor mij zijn om na het eerste jaar over te schakelen naar computerwetenschappen? Ik ben momenteel een middelbare scholier die Calculus AB volgt en had een C in het eerste semester. Ik heb echter ook enige codeerervaring, dus ik weet niet zeker of dit je veel zal helpen, maar als iemand van jullie tips / info heeft, laat het me weten!

Terwijl banen in de productie van computerhardware en systeemsoftware (stuurprogramma's voor codeerapparaten) relatief lucratiever zijn. Hoe kies je de juiste afstudeerrichting? Computerwetenschappen versus computertechnologie.

Afgestudeerde student met doctoraatsconcentratie in numerieke analyse en computationele wetenschappen gecombineerd met een major in signaalverwerking en een minor in communicatie. Het promotieonderzoek is gericht op de ontwikkeling van snelle directe oplossers en vermenigvuldigers voor grote systemen.

Afdeling Computerwetenschappen <Universiteit van Illinois Chicago

Het Department of Computer Science biedt ook een concentratie in Software Engineering als onderdeel van het BS in Computer Science-programma. De Software Engineering-concentratie benadrukt de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​professionele software-engineeringpraktijk te beginnen.

Als hoofdvak Computerwetenschappen aan Houghton College los je problemen op en begrijp je de ins en outs van programmeren, netwerken, databases, datastructuren, algoritmen en meer. Leer van een praktische benadering in het Houghton Scientific Computing Lab.

Computerwetenschappers en computertechnici werken bij Apple aan het ontwerp van deze telefoons, maar ze dienen verschillende doelen. Computerwetenschappers ontwerpen de chips die de geïntegreerde schakelingen bevatten die componenten produceren zoals het scherm, het geheugen, enz.

Informatica en engineering is een van de sterkste industriële sectoren in de staat en het land en biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden. Onderwijs bij UC Merced biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan innovatieve leerervaringen in de klas, betrokken te raken bij laboratoriumonderzoek, deel te nemen met andere studenten aan teamactiviteiten en projecten en rechtstreeks in contact te komen met onze uitstekende faculteitsleden.

Major en programma's in elektrische en computertechniek

Lees meer over de majors en programma's van de afdeling Electrical and Computer Engineering van UC!

De major Computer Engineering (CpE) biedt een solide kern van technische kennis binnen een vrije kunstopleiding. Dit uitgebalanceerde programma integreert informatica en elektrotechniek. Je bestudeert de principes van hardware- en softwareontwerp en volgt cursussen in digitaal ontwerp, besturingssystemen, netwerkprotocollen, embedded systemen en robotica.

Computeringenieurs ontwerpen, bouwen, testen en installeren hightech computerapparatuur voor alles, van de krachtigste supercomputers tot de kleinste, meest energiezuinige microprocessors die in vrijwel elk onderdeel van de moderne technologie worden gebruikt.

Computersysteemtechniek is een van de meest populaire technische gebieden, waarbij het aantal professionals gestaag toeneemt. Misschien is een van de redenen hiervoor dat er veel banen in de computertechniek zijn en dat er voor iedereen een functie openstaat.

Bachelor of Engineering (met onderscheiding) / Informatica

Mechatronische ingenieurs met een specialisatie in computertechniek ontwerpen en beheren computersystemen, inclusief elk apparaat met een geïntegreerde computer. Dit zijn tegenwoordig bijna alle apparaten, variërend van smartwatches tot slimme apparaten voor thuisgebruik, van slimme apparaten voor thuisgebruik tot netwerkrouters en conventionele desktops en laptops, tot de honderden computerchips die worden gebruikt in moderne auto's en toekomstige zelfrijdende apparaten. auto's rijden.

Cumulatief minimum van 2.00 GPA voor vakken die meetellen voor de minor. Minimaal 18 studiepunten buiten de major van de student. Studenten geven een presentatie op het Mary Gates Undergraduate Research Symposium of het Computational Neuroscience Connection Program.

Gebruik deze masterkaart om mogelijkheden te verkennen en succes te plannen in vijf overlappende gebieden van carrière en studie. Kies hieronder uw jaar en kijk wat u kunt doen als u: Leren. Ontwikkel de kennis en vaardigheden die nodig zijn om je major af te ronden.

Een student kan geen major declareren bij de Volgenau School of Engineering als hij op enig moment al aan de beëindigingscriteria voor die major heeft voldaan, ongeacht de major van de student op het moment dat de cursussen werden gevolgd.

Показано 76 записей

Warning: fopen(data/stats/1660833000): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/func/file/new.php on line 17

Warning: fopen(data/stats/1660833000): failed to open stream: No space left on device in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 21

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 22

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www-root/data/www/universeducatif.com/system/com/stats_by_bs/event/page_loading.php on line 23