Alles over computers en technologie

Hoog computer-RAM-gebruik

Hoe een hoog geheugen / RAM-gebruik in Windows 10 te repareren - YouTube

Dit probleem met het hoge geheugengebruik of het hoge RAM-gebruik van Windows 10 kan ervoor zorgen dat de computer vastloopt, vastloopt en steeds langzamer werkt. Slechte prestatie. Gelukkig zijn er enkele eenvoudige oplossingen om dit hoge CPU / geheugen / RAM-gebruiksprobleem op Windows 10 op te lossen. Deze tutorial is van toepassing op computers, laptops, desktops en tablets met Windows 10-besturingssystemen, Windows 8 / 8.1, Windows 7.

Het bevat RAM (Random Access Memory), ROM (Read Only Memory) en Cache (klik op het opstarten van de computer om de relatie tussen RAM en ROM te kennen). Hiermee heeft de CPU (Central Processing Unit) snel toegang tot instructies en gegevens. Geheugen wordt gebruikt om operationele CPU-gegevens en gegevens tijdelijk op te slaan

Systeem - NT-kernel en systeem - Hoog geheugengebruik. Deze tutorial werkt op Windows 10-tablets, computers, desktops, laptops vervaardigd door onder andere Samsung, Dell, HP, Toshiba, Acer, Lenovo en ASUS. Er zijn veel redenen waarom dit kan gebeuren, zoals incompatibiliteitsproblemen met stuurprogramma's, verouderde stuurprogramma's die geheugenlekken veroorzaken in Windows 10, een beschadigd record maakt uw Windows-pc traag, vastgelopen, langzamer of crasht.

Naast het omgaan met problemen met RAM-gebruik en veel virtueel geheugen, raden we je ook aan om EaseUS schijfbeheersoftware toe te passen om je computer weer soepel te laten werken. EaseUS Partition Master helpt bij het beheren van partities, het volledig benutten van schijfruimte en het optimaliseren van de schijfprestaties naar de beste conditie.

Top 10 manieren om hoog CPU- / RAM- / geheugengebruik op te lossen na Windows 10 ...

Voer een volledig systeemvirus uit om op uw Windows 10-computer te scannen om er zeker van te zijn dat u geen programma's van derden hebt die ervoor zorgen dat uw systeem-RAM meer gebruikt. Way 9. Los een hoog geheugenprobleem op via registerhack. In feite komt een hoog geheugengebruik niet alleen voor in Windows 10, maar ook in Windows 8 en Windows 8.1.

Is het RAM-gebruik te hoog, zelfs tot 100% RAM-gebruik? Doe het rustig aan! Dit artikel laat je 12 effectieve manieren zien om RAM vrij te maken en het RAM-gebruik te verminderen.

Geheugen is een van de basisbouwstenen van een computer. Het heeft verschillende componenten: RAM (Random Access Memory), ROM (Read-only Memory) en cache. Als de pc het geheugen niet efficiënt gebruikt, kunnen er problemen optreden zoals vastlopen wanneer u een programma dat veel resources nodig heeft (bijvoorbeeld games of videobewerkingssoftware) uitvoert.

U kunt Runtime Broker uitschakelen om hoog CPU- en geheugengebruik te corrigeren Recente discussies op Reddit suggereren sterk dat Runtime Broker een systeemproces is dat vaak een groot deel van de CPU-cycli in beslag neemt, vanwege de slechte prestatie-optimalisatie. Het kan echter als volgt worden uitgeschakeld: Ga naar menu Start> Instellingen-app en open vervolgens Systeem> Meldingen en acties.

Leer hoe u het RAM-gebruik op uw Windows-computer kunt verminderen met behulp van ...

In de meeste gevallen kunt u het selectievakje Wisselbestandsgrootte automatisch beheren voor alle stations aangevinkt laten om Windows dit te laten regelen. Als u echter weinig virtueel geheugen heeft, moet u deze optie mogelijk uitschakelen en de initiële grootte en maximale grootte instellen op hogere waarden. 8. Probeer ReadyBoost om meer RAM toe te voegen.

Methode 2: Voer ook de Microsoft-beveiligingsscanner uit en controleer of uw computer is geïnfecteerd met malware. Microsoft Security Scanner is een gratis downloadbare beveiligingstool die scans op aanvraag biedt en helpt bij het verwijderen van virussen, spyware en andere malware.

Hoog CPU- en RAM-gebruik op een Windows-computer kan ook worden veroorzaakt door malware, virussen, malware, onjuiste of corrupte registerinstellingen. Afhankelijk van de reden voor het probleem op uw computer, zou u het probleem met het hoge RAM- en CPU-gebruik op uw computer moeten kunnen oplossen door een van de volgende methoden te gebruiken.

Is het u opgevallen dat uw computer op schijnbaar willekeurige tijden langzaam wordt, en die tijden correleren vaak met hoge schijfactiviteit? Dan is uw probleem waarschijnlijk uw antivirusprogramma! Terwijl een antivirusprogramma uw schijf actief scant op bedreigingen, kan het verrassend veel processorbelasting verbruiken.

Hoe Windows 10-systeem te repareren Hoog RAM- en CPU-gebruik ...

Windows-gebruikers klagen over een hoog CPU- / RAM-gebruik op Windows 10 vanwege algemene problemen en het ntoskrnl.exe-proces. U kunt deze problemen oplossen met technieken zoals 1. Registerhack 2. Stuurprogrammaproblemen oplossen 3. Harde schijf defragmenteren enz. We zullen u door deze processen in detail leiden om u te helpen de oorzaak te vinden.

Gebruikers meldden ons dat ze niet echt een prettige ervaring hebben gehad met Windows 10. Ze vinden dat het na een tijdje onmogelijk is om de pc te gebruiken vanwege het hoge geheugengebruik. De computer opnieuw opstarten helpt een beetje, maar het probleem komt vrij snel terug.

Controleer eenvoudig het geheugengebruik van de computer. Om Resource Monitor te openen, drukt u op de Windows-toets + R en typt u resmon in het zoekvak. Resource Monitor vertelt u precies hoeveel RAM wordt gebruikt, wat het gebruikt, en stelt u in staat om de lijst met toepassingen die het gebruiken te sorteren op verschillende categorieën.

Het probleem is dit: ik gebruik momenteel in totaal 1,3 GB RAM, maar op de een of andere manier gebruikt het tot 15 GB / 16 GB? Ik kan geen app of service vinden die zoveel RAM gebruikt. Ik ben geen computerexpert, ik heb alleen zeer basiskennis, dus ik begrijp het RAM-lek niet echt. Ik zal wat printscreens toevoegen om je het probleem te laten zien.

6 manieren om geheugengebruik te controleren Antwoorden op al uw "Hoe?"

Deze wikiHow leert je hoe je zowel het RAM-gebruik (Random Access Memory) van je computer als de capaciteit van de harde schijf van je computer kunt controleren.

Wanneer je een heleboel programma's hebt geopend, je computer traag wordt en je RAM op zijn maximum staat, loop je tegen de slechte kant van een hoog geheugengebruik aan. De kans is groot dat uw computer in de cache op schijf staat in plaats van op RAM en dat deze over het algemeen traag is.

na nog 3 uur (de pc stond al een tijdje uit) was het als volgt: 70% gebruik. Natuurlijk had de volgende dag al een hoog percentage van 90. Het lijkt erop dat het RAM-geheugen om de een of andere reden niet alle gebruikte gegevens wist en zich in de loop van de tijd opbouwt. Wat ik heb geprobeerd

Welnu, het hoge RAM- en CPU-gebruik is een zorg geworden voor veel Windows-gebruikers. Vooral na het upgraden van Windows naar Windows 10 wordt dit probleem door veel mensen geconfronteerd. Op de forums ging de meest gestelde vraag over het hoge RAM- en CPU-gebruik na het installeren van Windows 10.

Zeer hoog geheugengebruik in Windows 10 | Tom's hardwareforum

8 GB RAM wordt tegenwoordig langzaam het minimum in een systeem, maar vanaf dat moment is het een lange weg om te zien dat "Uw computer weinig geheugen heeft". Na het starten van Chrome ziet u een toename van 24% in het RAM-gebruik. Controleer Taakbeheer -> Prestaties (tabblad) -> Geheugen - controleer details om te zien wat hoe gebruikt ...

De laatste tijd wordt het CPU- en RAM-gebruik steeds hoger, waardoor de server crasht. Ik dacht dat er een aanval op de server was, dus ik probeer de beveiliging van de AWS-console te wijzigen. Ik blokkeer alle poorten behalve de toegang tot het configuratiescherm van mijn hostingpaneel dat ik heb geconfigureerd om alleen vanaf mijn IP-adres te accepteren.

Als u 100% schijfgebruik of hoog CPU- of geheugengebruik ziet in Taakbeheer en Windows 10/8/7 niet meer reageert, bevat dit artikel enkele ideeën voor probleemoplossing om dit probleem op te lossen.

RAM (Random Access Memory) wordt ook wel systeemgeheugen genoemd. Het is een computeronderdeel dat tijdelijk software en bestanden in gebruik draagt. Het stelt de processor in staat om veel sneller toegang te krijgen tot gegevens in vergelijking met toegang tot gegevens op opslagapparaten zoals harde schijf (HDD) of SSD

Wat is het msmpeng.exe-proces en waarom veroorzaakt het een hoog RAM-gebruik?

Terwijl Antimalware Service Executable actief is, controleert Windows Defender alle downloads en programma's op virusinfecties, malware en meer. Het voert ook periodiek een automatische scan van harde schijven uit. Waarom veroorzaakt msmpeng.exe een hoog RAM-gebruik? Zelfs als het goed werkt, kan het uitvoerbare bestand van de antimalware-service (of msmpeng.exe) veel systeembronnen gebruiken, maar in de meeste gevallen gebeurt het ...

De computer bereikt 80% RAM-gebruik, blijft dan ongeveer 5 minuten hangen, komt dan terug en alle programma's rapporteren een "schijf I / O-fout". Ik heb een video die het probleem als volgt beschrijft (dit is wat er gebeurt nadat de pc is ontdooid, wat ongeveer 5 minuten duurt en het crasht opnieuw als ik niet opnieuw opstart.): [Video = youtube

Dit probleem met veel geheugen of RAM-gebruik van Windows 10 kan ervoor zorgen dat de computer vastloopt, vastloopt en langzamer en langzamer werkt. Slechte prestatie. Gelukkig zijn er enkele eenvoudige oplossingen om dit hoge CPU / geheugen / RAM-gebruiksprobleem op Windows 10 op te lossen. Deze tutorial is van toepassing op computers, laptops, desktops en tablets met Windows 10-besturingssystemen, Windows 8 / 8.1, Windows 7. Works voor alle grote computerfabrikanten (Dell, HP, Acer, Asus, Toshiba, Lenovo, Samsung).

De meeste malware wordt waarschijnlijk verwijderd bij het uitvoeren van alle door moderators geleide scans, maar mijn computer gebruikt nog steeds een hoog geheugengebruik, zelfs als er geen vensters zijn geopend, behalve een Chrome-tabblad en de bronmonitor. Ik werk op 4 GB RAM. Bedankt en ik waardeer je hulp.

Gecomprimeerd geheugensysteem en proces Hoog CPU- en RAM-gebruik

De huidige waarde van het gecomprimeerde geheugengebruik wordt weergegeven door de waarde van de parameter In gebruik (gecomprimeerd). In mijn voorbeeld wordt 4,5 GB gebruikt, waarvan 373 MB gecomprimeerd. Om de werkelijke grootte van de gegevens te begrijpen die het systeem in een gecomprimeerd blok verpakt, beweegt u de muis over de grafiek Geheugencompositie

Het is belangrijk om te controleren of het bestaande RAM-geheugen compatibel is met het moederbord. Het aanpassen van enkele BIOS-instellingen om ervoor te zorgen dat het RAM herkent, is een andere stap. Om verschillende pc-problemen op te lossen, raden we Restoro PC Repair Tool aan: deze software repareert veelvoorkomende pc-fouten, beschermt u tegen bestandsverlies, malware, hardwarestoringen en optimaliseert uw pc voor maximale prestaties.

Mijn normale gebruik met niets open is ongeveer 1,8 GB en dat komt omdat ik mijn systeem schoon houd en niet veel rotzooi op de achtergrond heb. een hele kwestie van instellingen en ongebruikt RAM-geheugen is zinloos. U hoeft uw RAM-geheugen alleen te behouden wanneer u het bijvoorbeeld niet snel genoeg in een wisselbestand kunt dumpen.

Mijn systeemmonitor zegt echter dat ik alleen 50-60% gebruik als ik Chrome en Spotify gebruik? Dat lijkt me wat hoog. Ik werk op een desktop-pc, ik zou dit hoge RAM-gebruik niet moeten hebben. Is er een manier om te zien wie het zuigt?

RAM controleren op Windows 10 | Cruciaal

Als de grafiek laat zien dat uw RAM-gebruik meer dan 70% is en u alleen eenvoudige taken uitvoert of helemaal niets doet, heeft u mogelijk extra RAM nodig om slechte prestaties te voorkomen. Soms kan het hoge RAM-gebruik dat in Taakbeheer wordt weergegeven, te wijten zijn aan te veel programma's ...

Bij het werken in deze 3D-tabbladen is het CPU-gebruik nooit hoger dan 50% en het GPU-gebruik nooit hoger dan 20%. RAM is constant op het maximum van 60-70% gebruik (nooit hoger). Als ik te veel tabbladen open of te veel andere apps open, loopt de GPU waarschijnlijk vast. Wat ik daarmee bedoel, is dat alle monitoren een paar seconden zwart worden en dan een paar keer kunnen knipperen wanneer ze weer normaal worden.

Direct uit de doos gebruikte het het en ik keek naar de taakbeheerder om te zien waarom, maar niets echt enorms vreet aan mijn RAM, dus ik wist niet zeker of het dat was. was een probleem met laptops met 32 ​​GB RAM of alleen met voortekenen in het algemeen.

zonder programma's open, is mijn ram ongeveer 6.5-7gb ram-gebruik. Ik vind dit niet normaal. En als ik vr speel, gaat mijn RAM-geheugen tot meer dan 15,5 GB. Ik gebruik deze pc pas ongeveer een maand en heb niet op het RAM-gebruik gelet. dus ik weet niet of dat vanaf het begin een probleem was ... het is ...

RAM vrijmaken en geheugengebruik op uw Mac verminderen

Hieronder geven we enkele tips om het hoge geheugengebruik handmatig te verminderen als u eenmalige waarschuwingen of problemen tegenkomt. Vaste kernel_task, een bug met hoog CPU-gebruik. Je hebt misschien gemerkt dat via Activity Monitor iets genaamd kernel_task een grote hoeveelheid verwerkingskracht verbruikt.

Kunt u alstublieft de browser repareren, het GPU-proces gebruikt veel van mijn RAM en CPU en de browser wordt vaak zwart en dat blijft een paar minuten zo, daarna werd het weer normaal. Ik heb geprobeerd de browsegegevens te wissen en Chrome opnieuw te installeren, maar de probleem is er nog steeds.

Heb een 3,5 jaar oude Dell XPS i7 quad core computer met Windows 10. Ik weet niet zeker of dit er iets mee te maken heeft, maar ik merkte dat de Windows Indexing Service die ik normaal gesproken had afgesloten, weer aan stond. Opnieuw gestart met Indexing Service uitgeschakeld en de zaken zijn al beter.

Heb je onlangs FortiGate geüpgraded en merk je na een week dat het geheugengebruik veel hoger is dan voorheen? Mogelijk ondervindt u een geheugenlek. Ik zal je laten zien hoe je dieper in het probleem kunt graven en een tijdelijke oplossing kunt toepassen.

RAM - Wikipedia

De geheugencel is de fundamentele bouwsteen van het computergeheugen. De geheugencel is een elektronisch circuit dat een beetje binaire informatie opslaat en moet worden ingesteld om een ​​logische 1 (hoogspanningsniveau) op te slaan en te worden gereset om een ​​logische 0 (laagspanningsniveau) op te slaan.

Om te controleren hoeveel RAM u op uw computer heeft, opent u Taakbeheer door op Ctrl + Shift + Esc te drukken en gaat u naar het tabblad Prestaties. Selecteer Geheugen in het linkerdeelvenster. Het rechterdeelvenster opent de RAM-details. Als het RAM-gebruik hoger is dan 90%, moet u overwegen de RAM-capaciteit van uw systeem te upgraden, de geheugenbelasting te verminderen en deze te verlagen tot onder 80% voor optimale prestaties.

Dus weinig geheugen of low-end chipsets zijn hier zeker niet de problemen. Als u in Windows 10 te maken heeft gehad met hoge CPU- en geheugengebruiksproblemen. Nu we die twijfel hebben weggenomen, volgen hier enkele dingen die ervoor kunnen zorgen dat uw Windows 10-pc alle kracht van CPU en RAM verbruikt.

Als de CPU-belasting constant hoog is, zelfs als er voldoende RAM beschikbaar is, probeer dan het CPU-gebruik te verminderen door ...

Hoe CPU-gebruik te verminderen: veelvoorkomende oorzaken en tips | N-geschikt

Om het percentage CPU te kennen dat door een computer wordt gebruikt, opent u eenvoudig Windows Taakbeheer (Ctrl + Shift + ESC) en klikt u op het tabblad Prestaties. Het tabblad Processen biedt een meer diepgaande kijk op wat mogelijk bijdraagt ​​aan het probleem en geeft een overzicht van welke processen het meeste stroom en RAM verbruiken, wat essentieel is om te bepalen hoe het CPU-gebruik kan worden verminderd.

Hoe hoge RAM-lekken en hoog CPU-gebruik van Windows 10 op te lossen Voer pc / laptops uit vanwege het NTOSKRNL-proces. Als u een pc of laptop met Windows 10 gebruikt, heeft u dit probleem mogelijk eerder ondervonden. Verschillende Windows 10-gebruikers hebben naar verluidt op de Reddit- en Microsoft-forums geklaagd over onverwachte geheugenlekken met betrekking tot systeemprocessen zoals ntoskrnl.exe en Runtime Broker, waar een groter RAM- en CPU-gebruik tijdens het opstarten van de pc op grote schaal is gemeld.

Hoog geheugengebruik. Ik heb net een week een nieuwe laptop gekocht. Wanneer ik mijn computer opstart, is het geheugengebruik ongeveer 50-60%, hoewel ik niets doe.

Incompatibiliteitsproblemen met stuurprogramma's: sommige hardwarefabrikanten hebben hun Windows-stuurprogramma's nog niet bijgewerkt om goed te werken met Windows 10, wat resulteert in prestatieproblemen. Vanwege incompatibiliteit van stuurprogramma's kan er een geheugenlek zijn, wat resulteert in een hoog CPU- en geheugengebruik. Windows 10-updates: we gaan ...

5 commando's om geheugengebruik in Linux te controleren - BinaryTides

Het is vaak belangrijk om het geheugengebruik en het geheugengebruik per proces op servers te controleren, zodat de bronnen niet laag zijn en gebruikers toegang hebben tot de server. Bijvoorbeeld een website. Als u een webserver gebruikt, moet de server voldoende geheugen hebben om bezoekers van de site te bedienen.

enig nieuws hierover? Ik gebruik Microsoft Teams veel op mijn werk (niet via deze e-mail) en ben bezig met het opzetten van de rest van mijn personeel, maar de computers die aan ons worden verhuurd hebben slechts 8 GB RAM, en ik merk dat Teams ongeveer de helft daarvan gebruikt hoeveelheid. ...

SRAM (Static Random Access Memory. Het voordeel van een grotere RAM-grootte is dat u meerdere software tegelijkertijd kunt gebruiken, u kunt ook grote geheugenintensieve software gebruiken. Als de RAM-grootte klein is, werkt het systeem langzaam en de algehele ervaring van het gebruik van de computer is slecht.

Hoewel Google Chrome niet verantwoordelijk is voor het enorme geheugengebruik, kan het inderdaad de prestaties van uw Mac beïnvloeden. Als u Chrome als uw primaire browser gebruikt, heeft u daar waarschijnlijk veel vensters geopend. Chrome voert veel processen uit om ervoor te zorgen dat u snel kunt browsen.

Hoe kom ik erachter hoeveel video-RAM of geheugen er op mijn videokaart beschikbaar is?

Dedicated GPU's (grafische verwerkingseenheden) hebben RAM (Random Access Memory) dat alleen door de videokaart wordt gebruikt. De methode om te bepalen hoeveel video-RAM de kaart beschikbaar heeft, hangt af van het besturingssysteem dat u gebruikt.

Waarom gebruikt het niet eerst meer fysiek geheugen? Mijn Linode wordt helemaal niet intensief gebruikt - ik heb een grotendeels genegeerde website en een paar PHP / MySQL-webapplicaties met weinig gebruikers en allemaal slapend op dit moment. (Natuurlijk, gehackte computers beuken het 24/7, tevergeefs op zoek naar een manier om binnen te komen, maar dat geldt voor iedereen.)

"Het gebruik van RAM door het proces" is geen goed gedefinieerde waarde: als meerdere exemplaren van hetzelfde programma worden uitgevoerd, delen ze het uitvoerbare bestand. De meeste programma's delen glibc (en andere geassorteerde bibliotheken, ze worden ergens voor "gedeeld" genoemd). Veel daemons laden de configuratie in geheugen en fork (2)

Computer-RAM is een van de meest cruciale stukjes hardware die de algehele systeemprestaties beïnvloeden. Van de 3 soorten geheugens (harde schijf, RAM en cachegeheugen), slaat RAM programma's op die op de computer worden uitgevoerd en kan onmiddellijk en willekeurig worden geopend en gewijzigd. Dus, wil je weten hoe je het RAM-gebruik kunt optimaliseren?

Het RAM-gebruik regelen in Windows 7 | Forum

Er zijn verschillende manieren waarop u uw RAM-gebruik kunt regelen. De belangrijkste manier om uw RAM-gebruik te verminderen, is door het actieve programma zo veel mogelijk te minimaliseren. wanneer u niet minder programma's tegelijk opent, krijgt u de ...

Hoe meer CPU-kracht u het geeft, hoe meer CPU-vermogen het zal gebruiken om de client goed te laten werken. Nu zag ik dat er een opdrachtregelargument is om het RAM-gebruik te beperken bij het starten van de client. Is er zoiets om het CPU-vermogen te beperken? Zo interessant, hoe kan een CPU van een latere generatie en OC'd op 4,6 Ghz evenveel CPU gebruiken als een 2600k?

Welnu, het kan te wijten zijn aan zwaar RAM-gebruik. Toepassingen of software hebben RAM nodig om te kunnen werken en om ze zonder enige vertraging te gebruiken, hebt u voldoende RAM nodig. Er zijn verschillende soorten RAM met verschillende frequenties. Hoe hoger de frequentie van RAM, hoe sneller de prestaties.

Dus met minder middelen kan het processen uitvoeren, terwijl de rest kan worden gebruikt voor games en andere geheugen-hongerige programma's. Inactief RAM-gebruik op een Asus T100 voor Windows 10-machine was lager dan in Windows 8.1 (maart 2015). Hoewel het afhangt van verschillende factoren, zoals de RAM-grootte, hangt het ook af van de bèta.

Hoe u het geheugengebruik (RAM) van uw cloudcomputer kunt verminderen

Het geheugengebruik (RAM) kan drastisch toenemen, afhankelijk van het aantal gebruikers en het type applicaties dat ze gebruiken. Wanneer een cloudcomputer 95% geheugengebruik bereikt, wordt hij traag en kan hij externe verbindingen weigeren. We sturen je op dat moment een vriendelijke melding en je hebt 2 opties in je V2 Cloud-omgeving

RAM wordt door de CPU gebruikt voor snelle verwerking van enkele belangrijke gegevens. Dit gebeurt tijdelijk, d.w.z. onbelangrijke gegevens worden na verwerking gewist. De reden dat uw pc zoveel geheugen gebruikt, is dat het gedeelte van de RAM-ruimte dat eerder aan een bepaald programma was toegewezen, niet wordt teruggegeven na ...

Start vervolgens opnieuw in grafische modus en controleer onmiddellijk daarna het geheugengebruik. Dit geeft u slechts een ruwe schatting van hoeveel geheugen de X-omgeving nodig heeft. Van de LXDE-site

Het hoge geheugengebruik van Windows 10 is sterk gerelateerd aan RAM en virtueel geheugen. Hoewel geheugen nauw verwant is aan de processor en de harde schijf, verschilt het probleem van een hoog geheugengebruik van een probleem met een hoog CPU- en schijfgebruik.

Hoog RAM-gebruik in Windows 8 | Pagina 3 | NotebookReview | Forum

Ik heb een computer die lijkt op de OP (Samsung Series 7 780Z5E-S01), en ik krijg een extreem hoog inactief geheugengebruik dat de computer lijkt te vertragen. Ik heb de computer al een aantal dagen en hij draait constant rond de 60% (zie bijgevoegde foto's). Huidige processen lijken niet

Wat is volgens jou het probleem? Heb je andere apps zoals Google Chrome actief terwijl je speelt? Is uw RAM correct geïnstalleerd? Ik zou googlen naar manieren om onnodige services / apps uit te schakelen die op de achtergrond worden uitgevoerd. Windows 10 heeft ongeveer 1 GB nodig en zal meer gebruiken als dat kan, terwijl Dota minimaal 4 GB nodig heeft.

Het opnieuw opstarten van uw computer is de gemakkelijkste manier om RAM vrij te maken. Er is een reden waarom IT je altijd zegt: "Zet het uit en weer aan!" Meestal lost dit je probleem op.

Показано 67 записей