Alles over computers en technologie

Houd wifi aan tijdens het slapen android 9

Houd wifi aan / uit tijdens slaapfunctie op Android ... | XDA-forums

Weet iemand hoe je wifi kunt vinden terwijl je slaapt op Android Pie? Ik heb S8 + op oreo en heb het nog steeds, maar mijn S9 + op taart niet.

wifi_saved_state = 0 wifi_scan_always_enabled = 1 wifi_sleep_policy = 2 wifi_wakeup_available = 0 wifi_wakeup_enabled = 1. Dus ik neem aan dat het de "wifi_sleep_policy" is die is ingesteld op 2. Er moet echter iets anders zijn dat de wifi blokkeert omdat er hierboven genoemde problemen zijn.

U kunt uw Android-smartphone zo configureren dat wifi automatisch wordt uitgeschakeld wanneer deze in de slaapstand gaat. Volg de onderstaande stappen om erachter te komen hoe. Configureer het wifi-standbybeleid op uw Android.

In deze tutorial gebruik ik de internationale versie van Samsung Galaxy S9 SM-G960FD met Android 8.0 (Oreo).

Houd wifi aan tijdens de stand-by-optie! -Motorola-gemeenschap

Ik dacht dat dit de optie "Keep WiFi On While Sleeping" zou kunnen zijn, die we hadden op Android, maar blijkbaar doen we dit niet meer ... Ik heb dit op google gezocht maar blijkbaar is het iets met latere versies van Android waar dit is niet meer standaard toegankelijk. Het is aan softwareontwikkelaars om een

android.provider.Settings.System.putInt (cr, android.provider.Settings.System.WIFI_SLEEP_POLICY, pol); Ik heb de PowerManager API als volgt gebruikt met de bovenstaande code en uiteindelijk is het opgelost. finalPowerManagerp = (PowerManager) getSystemService (Context.POWER_SERVICE); l = pm.newWakeLock (PowerManager.PARTIAL_WAKE_LOCK

Het gaat mij om het sparen van de batterij, maar als het is aangesloten op de stroom en WiFi beschikbaar is, waarom houdt het het dan niet gewoon aan ?? Instellingen: "houd wifi aan tijdens het slapen" zet op "altijd" instellingen -> locatie -> menu -> scan -> zet op "wifi scan" Batterij -> Batterijbesparing -> Uit. 25/10/2015 08:20. Zoals 0.146.675.

Pixel XL op Oreo toont de wifi-slaapstand (links), maar de Pixel 2 XL (rechts) niet. Vermoedelijk, als de optie is verwijderd, is de enige standaardoptie "altijd", dus zoals bij al onze teamunits werkt wifi nog steeds tijdens het slapen en kun je het niet meer uitschakelen terwijl je slaapt. Dit kan een kleine ergernis zijn voor een apparaat dat je van plan bent de hele tijd te gebruiken en toch meldingen wilt ontvangen, maar het zal later een grotere ergernis zijn als de Pixel 2 een secundaire telefoon voor je wordt.

Houd wifi aan terwijl je slaapt! - OnePlus-gemeenschap

Wanneer de telefoon inactief is maar wifi nog steeds aan staat. Echt handige functie. Andere opmerkingen. Ik heb zojuist een upgrade naar versie 9.0.3 uitgevoerd en de optie "WiFi ingeschakeld houden tijdens het slapen" in de wifi-instellingen is verwijderd. Ik heb het de hele tijd gebruikt om de batterij te sparen en kwam erachter dat je moet geloven dat het niet door veel mensen wordt gebruikt.

Methode 1: Houd wifi aan tijdens het slapen. Dit kan de belangrijkste boosdoener zijn achter het uitschakelen van wifi.Veel telefoons hebben een functie die is ontworpen om de batterij te sparen door alle wifi uit te schakelen wanneer je telefoon in de slaapstand staat.

De meeste mensen hebben deze functie op hun smartphones ingeschakeld, alleen omdat ze op de hoogte willen blijven. Dit omvat het ontvangen van meldingen van uw sociale media-apps. U ontvangt onmiddellijk elke e-mail of sms die mensen u sturen, zelfs als uw telefoon in de standby-modus staat.

Ik aarzel om het uit te schakelen omdat ik mobiele data altijd aan heb staan. Bespaart het echt de batterij als ik wifi uitschakel tijdens het slapen? Ik zie berichten dat anderen een betere batterijduur ervaren.

Hoe altijd wifi aan te houden tijdens het slapen in Android ...

Wanneer je iets zwaarders downloadt, door overmatig internetgebruik, wordt het net langzamer. In deze situatie is de normale praktijk om het Android-apparaat intact te laten zonder gebruik, zodat de download zonder enige interferentie kan worden voltooid. Nu, zonder enige bewerking, kan uw apparaat slapen.

S7 Edge nooit vergrendeld. Ik heb de wifi-instellingen ingesteld op altijd, maar de verbinding met wifi wordt ongeveer 15 minuten na het slapengaan verbroken. Omdat de instellingen "tijdens het opladen" zouden zijn, heb ik deze telefoon ongeveer een jaar gehad en dit wifi-probleem was pas een paar weken geleden aanwezig (misschien updatetijd?

Vanaf Android Oreo staat wifi altijd aan als het apparaat slaapt. Met wifi-vergrendelingen kan een app de WLAN-radio wakker houden wanneer de gebruiker het apparaat een tijdje niet heeft gebruikt, ze worden vaak gebruikt in combinatie met wake-up locks omdat elke app die achterwaarts werkt, waarschijnlijk WLAN-connectiviteit nodig heeft een groot bestand downloaden).

Dit bevestigt wat ik heb gezien dat 3g-gebruikers een vrijwel vergelijkbare levensduur van de batterij zien als wat ik via wifi kan krijgen. Ik ben in een 4G-zone, dus ik schakel het niet vaak uit, omdat ik het prima lijkt te doen op de originele batterij met een mix van 4G en wifi. 4G en scherm zijn de moordenaars op dit apparaat.

Houd wifi aan tijdens het slapen 8.0 PROBLEEM !! - Android

Alle hulp wordt op prijs gesteld voor deze mensen. In feite heb ik mijn Note 8 geüpgraded naar Oreo en in eerdere versies van Android koos ik er altijd voor om de optie "Nooit" te gebruiken om wifi aan te houden tijdens het slapen. Sinds de update wanneer ik mijn telefoon wakker maak uit slaperigheid, wordt mijn wifi niet meer ingeschakeld, terwijl het in eerdere versies zoals 7.0 Nougat wifi automatisch weer zou inschakelen, zodat ik niet zonder in mijn data-abonnement eet.

Door verbonden te blijven, kunt u de volgende keer dat u uw apparaat gebruikt onmiddellijk gebruikmaken van Wi-Fi, maar het trekt ook de batterij leeg. Het exacte proces om te voorkomen dat wifi wordt afgesloten, varieert enigszins, afhankelijk van de versie van Android die je hebt, maar je kunt de versie controleren in de apparaatinstellingen.

Sinds ik f-Safe heb geïnstalleerd, merkte ik dat wifi altijd aan stond, ook al had ik mijn instelling "WiFi aan tijdens het slapen" op "Nooit" gezet. Ik heb F-secure verwijderd en het werkt weer normaal. Is dit een bug of moet ik iets veranderen? & nbsp; Ik heb een Galaxy Note 4 en ik gebruik Android 6.0.1 (voorraad).

Ik heb de instelling geprobeerd: WiFi> Geavanceerd> Houd wifi aan tijdens het slapen> Nooit, maar wifi blijft altijd aan. Is Android 5.0 Lollipop een bug?

Geeft u controle over de wifi-status en maximaliseert de levensduur van uw batterij.

Machtigingen: - android.permission.ACCESS_WIFI_STATE: detecteren of wifi is ingeschakeld of uitgeschakeld - android.permission.CHANGE_WIFI_STATE, CHANGE_NETWORK_STATE en android.permission.UPDATE_DEVICE_STATS: verander de wifi-status - android.permission.WAKE_LOCK: onderhoud een wakelock

Dus ik heb geprobeerd Wi-Fi aan te zetten tijdens het slapen naar - Alleen wanneer aangesloten. Het leek te werken, ik denk dat het wordt uitgeschakeld omdat ik de tablet 's nachts op 100% batterij in de slaapstand liet staan ​​en 98% wakker werd.

Tik op Wifi aan laten staan ​​tijdens het slapen. Selecteer Altijd in het contextmenu. Als de puntindicator groen is, betekent dit dat deze optie is geselecteerd. Beëindigd. Nu blijft de wifi van je telefoon verbonden met het wifi-netwerk, zelfs als je telefoon in stand-by staat. Hoe schakel ik wifi uit terwijl ik slaap? Volg de onderstaande stappen als u deze optie om welke reden dan ook wilt uitschakelen vanuit dezelfde bron:

Ik heb mijn telefoon ongeveer een maand geleden geroot en nu verbreekt / deactiveert mijn telefoon wifi in stand-by als dat nog nooit het geval was. Ik weet zeker dat het een energiebesparende functie is. Zodra het nodig is, wordt het opnieuw geactiveerd. Mijn niet-WiFi-gegevensgebruik is niet toegenomen, dus dat lijkt het wel te zijn.

fluff: "Houd wifi aan tijdens het slapen" van adb

Zaterdag 24 november 2018. “Houd wifi aan tijdens het slapen” van adb. door Jonas Klang om 14.28 uur De adb shell-instellingen stellen global wifi_sleep_policy 2 in. * Altijd = 2 * Alleen wanneer aangesloten = 1 * Nooit = ​​0.

Als u De computer toestaan ​​dit apparaat uit te schakelen om stroom te besparen uitschakelt, wordt voorkomen dat uw netwerkadapter wordt uitgeschakeld wanneer het systeem in de slaapstand staat. Oplossing 4: houd wifi aan tijdens het slapen met de Groepsbeleid-editor. Een andere manier om de draadloze verbinding actief te houden, is de Groepsbeleid-editor ...

Android heeft de optie om "wifi te behouden tijdens het slapen". wat moet ik doen?

U kunt uw Android-apparaat ontgrendeld houden als het is verbonden met een ander vertrouwd apparaat. Zo kun je bijvoorbeeld je smartwatch, bluetooth speakers in de auto of fitnesstracker instellen als vertrouwd apparaat. Terwijl de twee apparaten een verbinding delen, blijft de Android-telefoon ontgrendeld.

Samsung Galaxy S7 Edge Hoe wifi in te stellen tijdens het slapen ...

Iphone X 7 8 6 5 wordt steeds losgekoppeld van Wifi Here S The Fix.

Zoals de titel al doet vermoeden, wordt mijn wifi steeds verbroken als mijn telefoon in de slaapstand gaat. Het begon toen ik me aanmeldde bij een nieuwe ISP en zij kwamen om de nieuwe apparatuur te installeren. Ik heb online gelezen dat het uitschakelen van wifi in de standby-modus de batterij zou moeten sparen en dat de iPhone dat zou moeten doen

U kunt de mobiele data van uw telefoon gebruiken om een ​​andere telefoon, tablet of computer met internet te verbinden. Het op deze manier delen van een verbinding heet tethering of het gebruik van een hotspot. Sommige telefoons kunnen wifi delen.

Je hebt een actieve wifi-verbinding. Kunt u uw browser openen en naar uw favoriete website navigeren? Voor sommige Android-apparaten kunnen uw instellingen voor batterijoptimalisatie uw verbinding onderbreken. We raden u aan deze uit te schakelen voor de bijbehorende app op uw Android-apparaat (ofwel Your Phone Companion of Link to Windows).

draadloos - Hoe houd ik wifi aan tijdens "Suspend"? - Vraag het aan Ubuntu

Tijdens het onderzoek zag ik een heleboel vragen over wifi die niet goed werd ingeschakeld nadat hij uit de opschorting was gekomen; WiFi is uitgeschakeld tijdens stand-by. Ik moet echter een paar achtergrondtaken uitvoeren die verbinding met internet moeten maken, zelfs in de slaapstand. Is er een manier om de wifi aan te houden wanneer deze is opgeschort?

Houd gratis wifi tijdens het slapen Windows 10 voor Android.

Nadat je de ontwikkelaarsopties hebt ingeschakeld, vink je het selectievakje Wakker blijven aan om te voorkomen dat je telefoon slaapt terwijl je hem hebt aangesloten. Als u op de aan/uit-knop drukt, wordt het scherm natuurlijk altijd uitgeschakeld, voor het geval u 's nachts uw ogen wilt sluiten. Opmerking: als je iets koopt nadat je op links in onze artikelen hebt geklikt, verdienen we mogelijk een beetje ...

Tik vervolgens op Vergeet dit netwerk. Nu je wifi-netwerk is vergeten, ga je terug naar Instellingen -> Wifi en zoek je je netwerknaam onder Kies een netwerk.

Wifi-wachtwoord vinden op Android [update 2020]

Voor Android-telefoons met Android 9 pie of eerder, zullen we het hebben over twee apps die u helpen het Android wifi-wachtwoord te vinden. Een daarvan is ES File Explorer, de andere is Wifi-sleutelherstel. Belangrijke opmerking, apps werken alleen op geroote apparaten.

PERFECT VOOR REIZIGERS Neem uw iPhone, iPod of iPad mee op reis. Bel en sms naar telefoonnummers in de VS of Canada via wifi, zonder buitensporige kosten te betalen. MAAK JE IPAD OF IPOD IN EEN TELEFOON Bel en sms vrienden en familie vanaf je iPad of iPod met Talkatone - geen mobiel abonnement vereist.

En (in tegenstelling tot de meeste vragen hier), wil ik de wifi-verbinding niet behouden terwijl ik slaap; juist het tegenovergestelde. De URL van worldstart.com verloopt bij mij. En van wat ik zie, lijkt het er niet op dat "het Windows-besturingssysteem uw netwerkadapter automatisch uitschakelt wanneer de slaapstand is ingeschakeld, en vervolgens weer wakker wordt wanneer u op een willekeurige toets drukt of op ...

Een nog beter voordeel is dat als u binnenshuis serviceproblemen ondervindt, zoals verbroken of mislukte oproepen, bellen via Wi-Fi u helpt deze problemen op te lossen door uw oproep veilig en met een ongelooflijke helderheid door uw internetverbinding te leiden !! Om te beginnen met bellen via wifi, heb je een compatibel apparaat nodig dat is verbonden met een wifi-netwerk en op een Android-apparaat moet bellen in HD zijn ingeschakeld.

macos - Hoe houd je wifi aan, zelfs als je Mac slaapt?

In OS X 10.8 introduceerde Apple "agressieve systeem-stand-by" om het stroomverbruik van de laptop en de levensduur van de batterij te verminderen. Dit betekent dat applicaties het besturingssysteem moeten vertellen wanneer ze niet willen dat het in slaapstand gaat, omdat ze bijvoorbeeld aan een lange taak werken waarvoor geen tussenkomst van de gebruiker nodig is. Als je een applicatie gebruikt die niet is bijgewerkt om deze verzoeken uit te geven (power assertions genoemd), kun je ze zelf uitgeven vanaf de opdrachtregel met behulp van de opdracht caffeinate.

De LG V60 ThinQ verbreekt regelmatig de verbinding met 5GHz wifi-netwerken en zal niet opnieuw verbinding maken of het netwerk zelfs niet zien totdat ik de telefoon opnieuw opstart.

Dan lijkt het alsof de app is opgeschort en er worden geen keepalive-items verzonden terwijl het apparaat slaapt. Dit leidt tot een NAT-time-out en vervolgens wordt de verbinding voor altijd verbroken. Ik heb het net geprobeerd met een andere mobiele Android-telefoon met hetzelfde effect. Alleen een MOBIKE-update zou het weer terug kunnen brengen.

Op Android 9 (Pie) kon elke WiFi-analyser-app slechts vier keer scannen in een periode van 2 minuten (link). Uiteraard was dit slecht en veroorzaakte het een lage nauwkeurigheid als je je wifi-netwerk wilde configureren via wifi-analyser-apps. Dit slechte gedrag had ook invloed op mijn WiFi Analyzer-app.

WiFi wordt steeds verbroken en opnieuw verbonden. Hoe te repareren?

Vandaag gaan we het hebben over een nogal vervelend probleem: wifi verbreekt constant de verbinding op je laptop, iPhone of Android. Soms maakt hij opnieuw verbinding, soms valt hij uit en heb je dus geen internet. Het spreekt voor zich dat op een apparaat met zo'n netwerkprobleem al je downloads zullen blijven mislukken, alle gesprekken zoals Skype zullen blijven wegvallen en je geïrriteerd zult zijn.

Samsung Galaxy-telefoons en andere Android-telefoons hebben de functie Smart Network Switch. Deze functie is ontworpen om uw Android-telefoon automatisch te verbinden met het mobiele netwerk, wanneer uw telefoon detecteert dat deze een zwak wifi-netwerk tegenkomt. Het is echter bekend dat het ingeschakeld houden van deze optie resulteert in verlies van wifi-verbindingen.

De daling van wifi is een van de meest voorkomende problemen bij Android-smartphones, maar deze worden zelden gezien op vlaggenschipapparaten zoals OnePlus 6T omdat ze de best mogelijke hardware gebruiken. Nu kunnen er verschillende redenen zijn waarom het wifi-netwerk uitvalt en dat zijn ze ook:

Hallo! We gebruiken de configuratiebibliotheek van uw apparaat en we hebben een gebruiker wiens wifi-apparaat niet in de configuratie wordt vermeld. Ik heb geen fatale of niet-fatale crashes opgemerkt in Crashlytics, dus ik vermoed dat er geen fouten zijn opgetreden.

Wifi / data automatisch uitschakelen wanneer het scherm wordt uitgeschakeld?

vreemd genoeg heb ik dit gisteren aangemoedigd. mijn telefoon is geroot werkt cyanogen mod & miui. onder instellingen> systeem> wifi> geavanceerd> wifi-standbybeleid waarmee u kunt selecteren wat u wilt.

[OPGELOST] Het Android-besturingssysteem bijwerken. Vraag Android 11 Bluetooth-meldingsvolume laag. Vraag Logitech F310 werkt niet op mijn Android-tablet? Vraag Android Multidex blijft stoppen. Vraag Android 10 standaard USB-bediening Vraag Hoe oude wifi-locaties van Android-tablet te verwijderen.

Interceptor-NG is een tool waarmee je bepaalde netwerken kunt vervalsen. Het is een van de oudste en beste tools voor mobiele Android-apparaten. Als je het ook op je apparaat wilt gebruiken, moet je geroot zijn en moet BusyBox Android hebben geïnstalleerd. De link om deze app te downloaden staat hieronder.

Bellen via wifi is een service die wordt aangeboden door de grote Amerikaanse mobiele serviceproviders waarmee je een wifi-netwerk kunt gebruiken in plaats van je mobiele telefoonabonnement om te bellen en gebeld te worden. Dit is een handige functie wanneer u geen mobiele telefoon kunt ontvangen of als u een beperkt aantal minuten op uw telefoonabonnement heeft.

'Lucid Sleep' houdt je Chromebook verbonden tijdens dutjes

Deze instelling handhaaft een beperkte wifi-verbinding wanneer het apparaat is uitgeschakeld, zodat het beter kan synchroniseren met de rest van uw apparaten en gegevens. Hierdoor kan uw Pixel bijvoorbeeld tijdelijk ontwaken en verbinding maken met een nieuw draadloos toegangspunt als u van locatie verandert. Het kan ook pushmeldingen en app-gegevens bijwerken, zodat alles up-to-date en klaar voor gebruik is zodra u het scherm opent. U kunt deze functie inschakelen en het zelf uitproberen door 'Wi-Fi aanhouden tijdens slapen' te selecteren in het menu Privacy-instellingen.

Hoewel er andere opties zijn, zoals het gebruik van uw laptop of rechtstreeks contact opnemen met de verantwoordelijke personen om het wachtwoord aan te vragen, is het waarschijnlijk de gemakkelijkste manier om uw Android-telefoon te gebruiken om de opgeslagen wifi-wachtwoorden te bekijken. Update: voor Android Q-gebruikers is het niet nodig om apps van derden te gebruiken om het wifi-wachtwoord te zien.

Samsung Galaxy S7 Instellingen wijzigen voor het onderhouden van wifi tijdens het slapen. Iphone 12 12 Pro Een snelkoppeling wijzigen of verwijderen. Hoe wisselgesprek te activeren op Samsung-telefoontablet juli 2019.

Sleepiest staat vol met verhaaltjes voor het slapengaan die je als favoriet kunt markeren, maar het bevat ook auditieve meditatietechnieken zoals witte ruis om bedtijdroutines gemakkelijker te maken. Pushmeldingen op de telefoon van een kind kunnen hen eraan herinneren dat het tijd is om te slapen, en rustgevende achtergrondmuziek kan hen ook helpen in slaap te vallen.

Показано 56 записей