Alles over computers en technologie

Iphone ios 8 tips en geheimen

41 iOS 8-tips en -trucs | Een nieuw iPhone-toetsenbord of iPad-toetsenbord gebruiken

Je kunt ze gebruiken op de iPhone op elke provider en op wifi- of LTE iPad-modellen. Vergeet het lezen van de lange handleiding voor iOS 8 en ontdek hier de beste iOS 8-tips en -trucs.

Dit artikel introduceert de 25 best verborgen iOS 8-tips en -trucs met belangrijke functies die de meeste gebruikers niet kennen.

Na een korte oplaadtijd verschijnen alle apps en hun batterijgebruik op uw iPhone. Zo heb je altijd controle over je batterij. Je bent nu op dit punt, met apps die je bijna nooit gebruikt - activeer ze gewoon of verwijder ze van je apparaat.

Nu hoef je je computer niet meer te verlaten om te controleren of je de belsignalen uit de andere kamer hebt gehoord, en kun je je berichten veel sneller typen. Natuurlijk hebben we dit al een tijdje voor iMessages, maar nu kun je verzenden en ontvangen van niet-iPhone-mensen (sms vereist een mobiele provider terwijl iMessages worden gerouteerd via ...

25 essentiële tips en trucs voor de iPhone 8 | Tom's gids

IPhone 8 Plus-gebruikers kunnen genieten van vier nieuwe camera-effecten in de portretmodus. Het diepte-effect dat met iOS 10 werd geïntroduceerd, is er nog steeds, maar is vergezeld door twee lichteffecten (die drama toevoegen aan het gezicht van je onderwerp) en twee dramatische spotlight-effecten die de achtergrond achter het onderwerp verwijderen.

Bekijk alle coole nieuwe functies en features in iOS 8 en iPhone 6! Wat deze app bevat: -Volledige lijst met compatibele iOS 8-apparaten -Volledig nieuwe functiegids voor iOS 8-gebruikers -Basisfuncties en gebruikershandleiding voor iOS 8-gebruikers -Tutorial over iOS8-apps - Tips voor het upgraden naar iOS 8! - iOS 8 probleemoplossing! Geniet van eenvoudige stapsgewijze uitleg en gemakkelijk te volgen schermafbeeldingen om u door de NIEUWE iOS 8 te leiden! Ook inbegrepen zijn een aantal tips en trucs om u te helpen navigeren door iOS 8 als een professional!

iOS 8 introduceerde Continuity, een platformonafhankelijk systeem (Mac, iPhone en iPad) dat communicatie tussen apparaten van verschillende productcategorieën mogelijk maakt. Continuïteit activeert de telefoongesprekfunctie voor de iPad en Mac, waarbij oproepen via de iPhone naar een secundair apparaat worden geleid.

Gerelateerd: Releasedatum iPhone 8. Een beetje grimmig, je iPhone verzamelt nog steeds gegevens over jou op de achtergrond - of het nu de apps zijn die je het meest gebruikt, hoeveel data je gebruikt... of zelfs, de engste, van waar je ook bent. Om te zien wat we bedoelen, ga naar Instellingen> Privacy> Locatieservices> Systeem

INSTAGRAM TIPS EN TRUCS iOS 8 en iPhone 6

Kent u nog andere tips of trucs waarmee onze gebruikers door de functies van Instagram iOS 8 kunnen navigeren of de nieuwe iPhone 6- en iPhone 6 plus-camera kunnen maximaliseren? Naarmate de telefoon en het besturingssysteem een ​​beetje ouder worden, zullen we zeker meer en meer informatie en tips over het gebruik ervan zien.

Sommige instellingen kunnen ook worden gewijzigd vanuit uw traditionele app voor iOS-instellingen. Als je echter een voorsprong wilt nemen en indruk wilt maken op je vrienden met je superieure iPhone-kennis, lees dan verder en ontvang de belangrijkste geheime codes die beschikbaar zijn voor je iOS-apparaat. Houd er rekening mee dat sommige tips mogelijk niet bij alle providers werken.

Met al deze aankondigingen is een van de geweldige functies van iOS 8 extensies. Met extensies kunnen apps de functies en functionaliteit van andere apps gebruiken zonder de huidige app te verlaten. Dit verhoogt de productiviteit van alle toepassingen die gebruikmaken van extensies.

6 beste manieren om ruimte vrij te maken op uw iPhone en GEEN daarvan omvat het verwijderen van apps! Bekijk dan deze verrassende tips en trucs! iphone, android, spatie, toepassingen, vol, verwijderen, smartphone, enz.

83 IOS 8 ideeën | ios 8, ios, iphone | Beste tips voor iOS 8-camera - video

Apple iOS 8 versus iOS 7: een visuele rondleiding door de grootste updates. Download het nieuwe besturingssysteem van Apple en je zult verschillende veranderingen zien in de algemene gebruikersinterface. Sommige apps in iOS 8 hebben nieuwe functies en er zijn er zelfs een paar die helemaal nieuw zijn.

Dit zijn alle geheime tips en trucs die u moet weten voor degenen die tot Apple iPhone-gebruikers behoren. Nu kunt u uw apparaat veel enthousiaster gebruiken. Nadat je deze tips en trucs hebt geleerd, kun je ze thuis op je eigen Apple-apparaat oefenen. Ga voor meer informatie over dit apparaat naar de iPhone 8-zelfstudiewebsite.

Toetsenbord met één hand - iPads hebben deze functie al heel lang, maar in iOS 11 kunnen iPhone-gebruikers de wereldboltoetsenbordknop ingedrukt houden en verschijnt er een minitoetsenbord dat links of rechts van het toetsenbord kan worden bevestigd. . Extra iPad-symbolen - Als u op de Shift-toets drukt, worden al lang alternatieve symbolen en cijfers weergegeven, maar het is nu mogelijk om toegang te krijgen tot andere alternatieven door op de Shift-toets te drukken.

Dit vaak over het hoofd geziene geheim kan een lange weg gaan als je vaak lange berichten of lijsten maakt met de iPad. Houd gewoon twee of meer vingers op het schermtoetsenbord en beweeg uw vingers zonder ze van het scherm te verwijderen en een cursor in de tekst beweegt met uw vingers mee.

Apple iOS 11-functies: verborgen tips en trucs voor iPhone 8, iPad

IPhone X is een van de Apple-apparaten met iOS 11. Justin Sullivan / Getty. De nieuwste grote software-update van Apple voor iPhone en iPad, iOS 11 genaamd, is nu voor iedereen beschikbaar om te downloaden. De nieuwe software biedt veel merkveranderingen, waaronder brede ondersteuning voor augmented reality-toepassingen en andere verbeteringen aan camerasoftware. Maar sommige van de meer opvallende verbeteringen zijn minder duidelijk.

Nu Apple's AirPods van de derde generatie naast de iPhone 13 zullen verschijnen, wat slechts een paar weken verwijderd is, hebben we alle consistente geruchten uit onze media-aandacht verzameld om een ​​volledig beeld te schetsen van de functies en upgrades die eraan komen. het bedrijf. - generatie draadloze hoofdtelefoons.

Checkm8 zijn mac-software, maar als je deze geweldige software moet gebruiken om je iphone of ipad te ontgrendelen, heb je hier een tutorial om checkm8 te gebruiken op Windows met behulp van een virtuele MVware-machine. MEID met belnetwerk op Windows iCloud Bypass Meid op Windows tot iOS 14.6 en 12.5.3, MEID met belnetwerk op Windows, checkm8

Er is een toetsenbord waarmee je bijvoorbeeld kunt vegen om tekst in te voeren, en een nieuwe donkere modus die je 's nachts automatisch kunt inschakelen. Er zijn leuke nieuwe Memoji's die je kunt ontwerpen om er precies zo uit te zien als jij. En je kunt twee paar AirPods op dezelfde iPhone aansluiten. Hier zijn een aantal kleine geheime trucs in de grote nieuwe iPhone-update van Apple.

Gekraakte apps op iOS uit de beste app store van 2020

CyrusHub is een nieuwe hub om apps, tweaks, emulators, jailbreak-tools op je iPhone, iPad, iPod-apparaten te installeren zonder jailbreak van een paar bronnen in één app. Hier kun je enkele pakketten vinden die beschikbaar zijn in Cydia-repositories en ze installeren op iOS 12. Geen computer vereist.

Ontwerp IOS 12. 185 schermen in 9 app-sjablonen. 2 versies: iPhone XS, iPhone 8. Resize constraints klaar (aanpasbare schermen voor alle iPhone-resoluties). Intuïtief ontwerpsysteem op basis van symbolen, nesting en vervangingen. Prototyping schets klaar. Compleet assortiment componenten.

U hoeft alleen deze geheime codes in de kiezer in te voeren om verschillende details te vinden, zoals apparaatinformatie.

Als je je smartphone hebt geüpdatet naar de volgende generatie besturingssystemen, zeg dan hallo tegen iOS 13. Naast een aantal coole extra functies, wordt het nieuwe besturingssysteem geleverd met een aantal handige tips. Maar maak je geen zorgen - je hoeft geen iPhone-kenner te zijn om ze allemaal te begrijpen.

Iphone 8 Tips en geheimen

De tips en trucs van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus komen echt van pas. Van iPhone-personalisatie tot beveiliging en privacy...

Het doel van deze webpagina is om informatie te verstrekken (de meeste is geheim of moeilijk te vinden) over de iPhone, iPad en iPod touch. Het zal zich voornamelijk richten op de meer feature-rijke iPhone, maar soms zal iPad- en iPod Touch-informatie worden toegevoegd als het niet te vervelend is.

Als je een iPhone of iPad hebt met iOS 10 of eerder, kun je de methoden in dit artikel niet gebruiken om de opname te filteren, maar je kunt Quicktime gebruiken.

10 waanzinnige iPhone-hacks: is de video mein lead 10 gemak ios tips en trucs ke baare mein bataya hai jo iphone-gebruikers ko bahot pasand ...

iOS 8-tips

Top 100 iOS 12 verborgen functies, geheimen en tips waar Apple ons niets over heeft verteld! Het beste van iOS 11-veranderingen ...

Compatibiliteit: iPhone en iPad. Rangschikkingsgeschiedenis van applicaties.

We schrijven dit artikel met de nadruk op het besparen van de batterijduur op de nieuwste versie van iPhones en iPads met iOS 8. Als je deze tips toepast op andere versies, optimaliseer dan je apparaat voor het stopcontact, ondersteuning en apparaatcompatibiliteit. Aanbevolen: zoek ontbrekende foto's op de iPhone na het upgraden naar iOS 8.

Verbind uw oude iPhone met Tenorshare iCareFone, ga naar Back-up en herstel en selecteer vervolgens de bestandstypen waarvan u een back-up wilt maken. Tip: als u Android gebruikt, kunt u bestanden handmatig naar de computer overbrengen en Tenorshare iCareFone gebruiken om die bestanden te importeren naar de nieuwe iPhone X, iPhone 8/8 Plus / 7s in het gedeelte Bestandsbeheer.

Beste tips en trucs voor iPhone 8, 7, 6 en SE

Sms-berichten op je Mac toestaan: Om dit te doen, moet je de functie op je iPhone inschakelen. Zorg ervoor dat je iOS 8.1 of hoger gebruikt en ga vervolgens naar Instellingen> Berichten> Tekstbericht doorsturen. Zoek uw Mac of iPad waartoe u toegang wilt geven en koppel de twee apparaten met een beveiligingscode.

iMyFone LockWiper iPhone Passcode Unlocker doet geweldig werk bij het beheren van de iPhone-toegangscode. De officiële versie is 100% schoon en veilig. Het is ook beoordeeld en sterk aanbevolen door professionele softwarebeoordelingssites, waaronder SOFTPEDIA, download.hr, iOS HACKER, enz.

We hebben de top 5 geheime functies van iOS 8 uitgelicht, de kleine verbeteringen aan dit nieuwe besturingssysteem. iOS 8 werd vorig jaar in september uitgebracht en voordat het zijn belangrijkste release kreeg, ging het door 5 bètaversies voor ontwikkelaars. Met veel functies, waaronder batterijbeheer, een volledige set instellingen, extensies

Voordat u iOS 9.3.2 op de iPhone of iPad installeert, kunt u bij een probleem gegevens kwijtraken. De update van iOS 9.3.2 duurt 10-15 minuten als er een snelle internetverbinding is en je geen problemen hebt met het installeren van iOS 9.3.2. Om de iPhone of iPad te installeren, is een batterijduur van 50% of meer en een Wi-Fi-verbinding vereist.

IPhone-tips: word een expert met deze geheime tips en trucs van ...

Het belang van deze iOS-apparaten kennende en wetende dat het een grote capaciteit heeft voor gebruik. Hier gaan we u enkele iPhone-tips laten zien waarvan u misschien niet weet dat ze u zullen helpen het meeste uit deze terminals te halen. Welke eigenschappen maken de iPhone uniek? Als we een iPhone-smartphone vergelijken met een ander type apparaat, is dat een zeer moeilijke taak, omdat deze terminals zeer geavanceerd zijn in vergelijking met de concurrentie, zozeer zelfs dat we kunnen zeggen dat het 3 apparaten in 1 zijn.

De service voor het delen van internetbestanden van Dropbox is voor veel gebruikers van onschatbare waarde gebleken, zowel op het werk als thuis. Nu Dropbox ook zijn functieset voor iOS 8 verbetert, is er echt geen reden om niet aan boord te gaan met cloudopslag. Dropbox is momenteel de populairste consumentenservice, maar concurrenten als Box en Google Drive zijn even bedreven.

En, This Is Just Tech, waar je veel kunt vinden over technische updates, recensies, unboxing, evenals technische tips en advies.

Rootless Jailbreak ondersteunt iOS 12 tot en met iOS 12.4.8-versies met A7 tot en met A11-apparaten. Maar Rootless Jailbrak installeert Cydia niet na het voltooien van het jailbreakproces. Je moet de Jailbreak-apps dus installeren via de Filza-bestandsbeheerder. Unc0ver Zojuist bijgewerkt voor iOS 12.4.8.

Показано 40 записей