Alles over computers en technologie

Stille melding Android 10

Stille meldingen in Android 10: GooglePixel

HET ZEGT ... "ANDERE MELDINGEN" Nou, hoe ingenieus zijn hun ontwikkelaars om een ​​andere manier te vinden om de melding op een andere manier te identificeren in plaats van nog een regel toe te voegen met de melding melding = "Overige meldingen "," STILLE MELDINGEN ". Ik zou minstens 10 andere manieren kunnen bedenken om hetzelfde te doen.

Verberg stille meldingen in de statusbalk. Sta herhalende meldingen toe. Voorgestelde acties en reacties.

Er staat Stille meldingen op mijn meldingsscherm wanneer ik het scherm omhoog veeg en ik heb dit nog nooit eerder gezien en ineens heb ik mijn meldingen op het geluid, maar ik kan het niet eens horen, help me alsjeblieft, ik heb de exacte hetzelfde probleem, behalve dat het alleen op mijn Twitter-meldingen staat.

Meldingsstatus = nieuw NotificationCompat.Builder (dit, CHANNEL_1_ID) .build (); status.contentView = weergaven; status.bigContentView = bigViews; status.flags = Melding.FLAG_ONGOING_EVENT; status.icon = R.drawable.ic_music_note; status.contentIntent = pendingIntent; staat.prioriteit = -2; startEerste plan ...

Android 10 "stille meldingen"? - Ars Technica OpenForum

Er is een constante melding van "stille meldingen" op mijn Pixel 3 met Android 10. Is dit WTF? Tik erop om de lijst met apps weer te geven die onlangs een melding hebben ingesteld, maar niet voor de activiteit die de melding heeft gegenereerd of een daadwerkelijke melding. Is er een manier om alle activiteiten te zien die stille meldingen genereren? Of moet ik elke activiteit in elke app opnieuw bekijken? Opmerking: ik heb geen door advertenties ondersteunde apps van derden geïnstalleerd en behalve Google-apps is Pocket Casts de enige app van derden op de lijst.

Een gebruikersinterface 2 (Android 10). Als u lang op een melding drukt, wordt "Alert" of "Stil" weergegeven voor het type melding dat u wilt hebben. U kunt meldingen voor deze app volledig uitschakelen door de schakelaar in de uit-stand te zetten. Vergeet niet op "Opslaan" te drukken als u hier wijzigingen aanbrengt.

Het meldingsbeheer van Android 10 heeft ook de optie toegevoegd voor slimme antwoorden rechtstreeks vanuit de schaduw. De apps geven suggesties voor snelle antwoorden, maar je kunt ze altijd uitschakelen. Android 10 gebruikt ML op het apparaat om contextuele acties in meldingen voor te stellen, zoals slimme antwoorden op berichten of het openen van een kaart voor een adres in de melding.

Pop-upmeldingen krijgen op Android 10. Stille meldingen uitschakelen Android 10 Android-updates hebben niet zoveel functies als vroeger, maar dat is het punt. Houd de toets Volume omhoog en de Bixby-toets ingedrukt en houd vervolgens de aan/uit-toets ingedrukt. (Voor sommige iPads bijvoorbeeld) In een dergelijk geval kunt u Control Center gebruiken om het dempen uit te schakelen.

Android 10-functies: nieuwe gebaren, geluidsversterker, live ondertitels, enz.

Android 10 verandert uw hoortoestellen in Bluetooth-headsets met ondersteuning voor directe Bluetooth-streaming met laag vermogen naar GN Hearing- en Cochlear-hoortoestellen, althans voorlopig. Google treedt in de voetsporen van Apple door deze functie aan te bieden op zijn mobiele besturingssysteem. Met deze functie kunnen degenen die hoortoestellen dragen ze gebruiken als gewone Bluetooth-hoofdtelefoons.

In Android 10 vindt u verschillende opties om meldingen te beheren en te beperken. Met het nieuwe en verbeterde meldingenscherm kun je meldingen gemakkelijker beheren en voor elke app in- en uitschakelen. U kunt een melding ook dempen. En dan is er nog de oude, betrouwbare Do Not Disturb-tool. Laten we eens kijken naar de verschillende manieren om uw meldingen in Android 10 te beheren.

Het is vooral vervelend bij berichten (zelfs Google berichten) omdat er geen geluid is bij het ontvangen van berichten. Algemene berichten en nieuwe berichten zijn op hetzelfde geluid ingesteld. Alle instellingen die ik kan vinden met betrekking tot meldingsgeluiden zijn ingesteld om een ​​hoorbare melding te geven.

Android-expert JAy3001. Nou, dit is een beetje raar omdat er geen instellingenpagina is in het systeemvak van mijn telefoon en ik heb geen idee hoe de telefoon beslist welke app moet worden afgesloten. Er zijn echter 2 manieren om instellingen voor stille meldingen te vinden.

Android Q Beta 5-meldingen: stille waarschuwingen nu gegroepeerd, snooze ...

Android organiseert al jaren notificaties op belangrijkheid, met belangrijke notificaties bovenaan en stille notificaties onderaan. In Android Q Beta 5 zijn stille meldingen volledig gescheiden van prioriteitsmeldingen. Ze zijn gegroepeerd op één kaart en kunnen allemaal tegelijk worden afgewezen. De mogelijkheid om notificaties te snoozen is tijdens de ontwikkeling van Android Q al meerdere keren gewijzigd.

Deze stille meldingen zijn voornamelijk dingen zoals Google die je een sport- of weersupdate stuurt, evenals de Now Playing-melding enzovoort. U kunt desgewenst ook andere soorten meldingen aan deze lijst toevoegen. Om dit te doen, kunt u eenvoudig een melding lang ingedrukt houden en dan

Ik heb onlangs mijn Note 10+ (VK) geüpdatet naar de openbare versie van One UI 3.0 en ik schijn problemen te hebben met de meldingsgeluiden. nogmaals, dit gebeurt met verschillende apps, WhatsApp, Sky Sports Scores, SofaScore, Messenger, etc.

Waarschuwing: meldingen met de bedoeling van volledig scherm zijn behoorlijk opdringerig, dus het is belangrijk om dit type melding alleen te gebruiken voor de meest urgente en urgente berichten. Opmerking: als uw app Android 10 (API-niveau 29) of hoger target, moet u USE_FULL_SCREEN_INTENT-toestemming aanvragen in het manifestbestand van uw app zodat het systeem de activiteit op volledig scherm kan starten die is gekoppeld aan de urgente melding.

Android - alarm_stream-meldingen altijd stil # 1186

Android Home Assistant-versie: BETA-515bd2ebb0-volledige Android-versie: v10 Telefoonmodel: SM-A405FN Home Assistant-versie: 0.117.5 Laatste versie van Home Assistant werkt (indien bekend): nvt Beschrijving van het probleem: Lopende problemen met alarm_stre ..... ...

Het Android-installatieproces probeert de oude instelling over te zetten, maar de vorige instelling is geen optie op de nieuwe telefoon. Dit kan zijn omdat het beltoonbestand niet is overgedragen, de vorige gebruiker een meldingsgeluid op systeemniveau heeft gebruikt dat is verouderd in Android 10, of om een ​​andere reden.

Volgens rapporten op het Pixel Forum meldden verschillende gebruikers dat er een probleem was met de pop-upmelding op apparaten met Android 10. Het gemelde probleem is eigenlijk wanneer je aan het bellen bent, de pop-upmelding doet het gewoon niet werk niet. functie. Het wordt erg onhandig in situaties ...

Prioriteitsmeldingen Met Android 10 kun je meldingen ordenen en prioriteren door ze te markeren als 'stil' of 'op alarm'. Stille en waarschuwingsmeldingen zijn gescheiden in de meldingsbalk, zodat u gemakkelijker kunt zien wat uw aandacht nodig heeft. Meldingen beheren Het is gemakkelijker om instellingen voor meldingen rechtstreeks vanuit het meldingenpaneel te vinden en te beheren. Trek het gewoon naar beneden, scrol omlaag en tik op Beheren in de linkerbenedenhoek. Donker thema U kunt nu uw gebruikersinterface en eigen apps donkerder maken door een donker thema in de instellingen in te schakelen.

Whatsapp Android 11 stille meldingstoon - Spiceworks

De meldingsinstelling bevindt zich in WhatsApp, dus als dat niet werkt, moeten de ontwikkelaar(s) dat oplossen. U kunt ze e-mailen op [email protected] en uw probleem beschrijven. Heb je geprobeerd Stilte opnieuw te selecteren door een andere toon te selecteren en vervolgens Stilte (Geen) opnieuw te selecteren?

Ik zou al deze meldingen gewoon dempen, ze laten trillen, knipperen ... wat het ook doet ... Oproepen mogen echter niet worden gedempt, ik zou graag hebben dat het normaal is wanneer iemand me belt (via een normaal gesprek, of via WhatsApp, Messenger, Viber, enz.). Ik kan niet geloven dat het tot op de dag van vandaag niet mogelijk is zoiets op Android 11 ... Het idee is niet om alle mogelijke applicaties afzonderlijk te beheren, maar om alle geluiden te dempen NO- bellen over het algemeen op de telefoon, behalve "lange gesprekken " (telefoon- en messenger-oproepen, wekkers, alle oproepen die wachten tot de gebruiker ze 'beëindigt').

Wat we kunnen doen, is de melding detecteren en de telefoon dempen zolang deze duurt. Maar er is nog een ander probleem: in de nieuwste versies van Android met de opname van meldingskanalen, kunnen apps voor meldingsbeheer het geluid dat een melding gebruikt niet kennen.

Een stille melding verschijnt altijd in de statusbalk via het app-pictogram, ze verschijnen altijd op het vergrendelscherm en in het meldingenpaneel. Het apparaat zal u op geen enkele manier waarschuwen wanneer er een nieuwe melding is. Ontvang dagelijkse tips in je inbox. Sluit je aan bij meer dan 35.000 andere lezers.

19 beste apps voor slimme meldingen voor Android-gebruikers - RankRed

Met flitsmelding kunt u de app selecteren (alle apps worden ondersteund) om flitswaarschuwingen in te schakelen, de snelheid van de flitslichtwaarschuwing te wijzigen, flitswaarschuwingen te stoppen met de aan / uit- / volumetoets, de flitser uit te schakelen wanneer de batterij bijna leeg is en de service handmatig te activeren / deactiveren de geluidsmodus van het apparaat, zoals trillen, bellen of stille modus.

Alle Windows 10-gebruikers hebben toegang tot Android-apparaatupdates wanneer de Windows 10 Anniversary Edition-upgrade deze zomer wordt uitgebracht, maar voor nu kunt u zich aanmelden voor het Windows Insider-programma. Insiders moeten het Windows Update Fast Track-proces doorlopen om Windows 10 versie 14342 te krijgen, die deze functie introduceert.

Stille meldingen op Android 10: GooglePixel. Reddit.com melding Meer resultaten. De meeste die ik heb ontvangen, kunnen worden gedeactiveerd. Het zal u vertellen welk type melding het is, en als u op het tandwiel tikt, kunt u dat specifieke type melding meestal uitschakelen.

Zoek naar gratis beltonen voor Android-meldingen op Zedge en personaliseer je telefoon naar wens.

Hoe de prioriteitsmodus van Android te configureren (en de stille modus te herstellen)

Android Lollipop (inclusief 5.0 en 5.1) heeft een nieuwe manier om u te helpen omgaan met onderbrekingen. Dit wordt de prioriteitsmodus genoemd, wat een soort poortwachter is voor meldingen. Je vertelt hem wat hij moet loslaten en wat hij moet vermijden. Hier leest u hoe u het kunt gebruiken om afleiding te beperken en terug te gaan naar de stille modus die u de vorige keer had.

Stille meldingen zijn meldingen die geen waarschuwingen weergeven of de gebruiker storen. Wanneer een stille melding binnenkomt, wordt de applicatiebeheercode op de achtergrond uitgevoerd zonder de applicatie op de voorgrond te brengen. Momenteel worden stille meldingen ondersteund op iOS-apparaten vanaf versie 7.

Ik heb net de Lenovo yoga smart tablet gekocht, ik zie geen optie om het geluid van meldingen van een bepaalde app uit te schakelen, ik wil bijvoorbeeld dat Twitter de meldingen laat zien, maar tegelijkertijd geen geluid. In miui hebben we deze optie.

Stille meldingen zijn passieve, onbelangrijke informatie die u misschien wilt weten, maar niet iets dat u moet weten. En hier is het beste deel: met Android Oreo kun je bijna elke melding omzetten in een stille melding, zolang de app is bijgewerkt met volledige ondersteuning voor 'Oreo.

Schakel Android stille meldingen uit - 03/20/21

Stock Android 10 Druk lang op een melding om "Alert" of "Silent" weer te geven.

Dus heeft Google Android Auto Update uitgevonden om een ​​spraakgestuurde auto te hebben en veilig te rijden. Bijbehorende voordelen. Volgens Google is dit om allerlei afleiding te voorkomen waar een chauffeur mee te maken krijgt als zijn mobiel met een melding verschijnt. De bestuurder zal zijn telefoon elke keer moeten ontgrendelen, wat natuurlijk

In Android 10 vindt u verschillende opties om meldingen te beheren en te beperken. Met het nieuwe en verbeterde scherm Meldingen kunt u meldingen eenvoudiger beheren en activeren. Hoe meldingen in Android uit te schakelen (elke versie? De nieuwste versie van Android introduceerde waarschuwingen en stille meldingen.

Galaxy S20 Ultra S20 Plus S20 Top 10 problemen Grootste problemen en hoe ze op te lossen.

Android 11 - De manier waarop we naar meldingen kijken veranderen

Met Android 11 heeft de notificatielade een complete revisie ondergaan. Er zijn nu aparte secties voor meldingen die conversatie-apps scheiden van andere apps en er is een sectie voor permanente en stille meldingen. Sectiekoppen hebben de notificatielade overgenomen, waar voorheen:

Drie maanden geleden bracht HMD de Android 10-upgrade naar 2.2 uit. Gebruikers klaagden onmiddellijk over de meldingsbug, maar HMD bleef aandringen op de upgrade en heeft de bug tot nu toe niet verholpen. Toen rolden ze de 2.3-upgrade uit met dezelfde fout en opnieuw geen oplossingen.

Opgelost: ik heb de Samsung S10e (SM-G970U) en ik krijg geen meldingen van Shopify over nieuwe bestellingen op mijn telefoon. Ik heb mijn telefoon gescand om te controleren of meldingen zijn ingeschakeld. Ze zijn allemaal aan. Zelfs gekeken naar de vorige thread met de titel "Android 8 - Geen pushmeldingen meer" om te zien of.

Over focus gesproken, Android 10 maakt het gemakkelijker dan ooit om meldingen te beheren en te voorkomen dat je er gek van wordt. Onderdeel hiervan is het kunnen instellen van meldingen als "stil", wat betekent dat meldingen nog steeds op uw scherm verschijnen, maar aanwezig zullen zijn in een apart, lager gedeelte van uw ...

Android 10-update: wanneer mag je hem verwachten?

De Android 10-update is begonnen met de uitrol naar alle Pixel-telefoons, inclusief de originele Pixel en Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 3a en Pixel 3a XL. Hoe zit het met de andere apparaten? Welke hebben al Android 10 en welke zouden de update op een gegeven moment moeten ontvangen?

Vanaf Android 8 is de 'Niet storen'-bypass mogelijk minder intuïtief, omdat er mogelijk extra stappen nodig zijn om deze succesvol in te stellen. Zorg ervoor dat de optie Systeemvolume overschrijven is ingeschakeld in de app. Als u deze optie selecteert, gaat u naar de pagina 'Niet storen'.

Met Android 10, dat voorheen Android Q was, richt Google zich grotendeels op privacy, waardoor Android-eigenaren meer controle krijgen over welke gegevens ze delen en strengere limieten creëren voor welke informatie apps kunnen opvragen. Het bevat ook kleine maar nuttige wijzigingen in de interface en bedieningselementen.

Beheer meldingen op Android - Android Help, Heb je geprobeerd het waarschuwingsvenster met een indicator te maken? De flag_show_when_locked zou het lukken. Raadpleeg deze thread, je zou moeten ontdekken dat ik aan pushmeldingen heb gewerkt en deze kan implementeren en weergeven in de statusbalk, het probleem waarmee ik wordt geconfronteerd, is dat ik deze wil weergeven, zelfs als de telefoon is vergrendeld, onder het vergrendelscherm waar het is geschreven ("veeg om te ontgrendelen") zag ik.

Mobiele pushmeldingen

U kunt een stille melding naar uw klanten sturen die ze niet zullen zien. U kunt het bijvoorbeeld gebruiken als u wilt controleren of een bepaalde klant uw app nog heeft. Als de stille melding niet meerdere keren wordt verzonden, heeft de client deze waarschijnlijk verwijderd.

@jenae: Ik heb dit geprobeerd, maar de melding duurt ongeveer 1 seconde of minder en ik kan niet uren naar de volumemixer staren terwijl ik wacht tot er iets opduikt. Ik opende de volumemixer toen het geluid

Door pushmeldingen te gebruiken, kunt u gebruikers van tijd tot tijd aan uw app herinneren, waardoor de kans groter wordt dat uw app op hun apparaten blijft staan. Google Cloud Messaging, een afkorting van GCM, is een gratis service die u kunt gebruiken om pushmeldingen naar uw gebruikers te sturen. In deze tutorial leer je hoe je het kunt gebruiken om een ​​Android-app te maken die pushmeldingen kan ontvangen en een eenvoudig server-side Python-script dat deze kan genereren en verzenden.

Als u Android 5.x of hoger gebruikt, kunt u uw telefoon in de prioriteitsmodus zetten. Ergens (afhankelijk van je apparaat) in de geluiden en meldingen is er een optie om het aan te passen. Je kunt het daar alleen instellen op favoriete contacten. Ga vervolgens naar je contacten / personen-app en markeer degene die je wilt laten liggen.

Hoe te stoppen met het ontvangen van stille meldingen op Android

hoe Android stille meldingen uit te schakelen 10.02: 14. Hoe stille meldingen voor afzonderlijke apps op Android in te schakelen. 07:27. Geen meldingen ontvangen?

In de afgelopen jaren blijven meldingen een van de meest verbeterde functies op Android. Zelfs met de recente versie van Android 11 heeft het de meldingssectie vernieuwd om chatmeldingen te scheiden van andere meldingen en ook stille meldingen te scheiden van waarschuwingen.

Veel apps hebben tegenwoordig maar één Android-meldingscategorie. Als een gebruiker een melding van deze app dempt, worden daarom alle toekomstige meldingen ook gedempt. Daarom is het nu belangrijker dan ooit voor ontwikkelaars om meerdere Android-categorieën te gebruiken voor elk type melding dat ze verzenden.

Показана 51 запись