Alles over computers en technologie

Android 11 mi 9t pro

Xiaomi Android 11 update-tracker: Mi & Redmi-apparaten ontvangen ...

Xiaomi Mi CC 9 Pro is onlangs begonnen met het ontvangen van de bèta-update van Android 11 in China. Opgemerkt moet worden dat de update momenteel alleen bedoeld is voor testers, maar nog steeds beschikbaar is voor iedereen die geïnteresseerd is in het downloaden en flashen van deze update op hun Mi CC Pro.

Andere vereisten om Android 11 op Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro te installeren. Om een ​​Android 11 ROM-versie op de telefoon te kunnen installeren, moeten een ontgrendelde bootloader en compatibel aangepast herstel zijn geïnstalleerd. Dus om het u gemakkelijker te maken, hebben we geschikte handleidingen opgenomen over het ontgrendelen van de bootloader en het installeren van herstel in de onderstaande secties. Bovendien missen aangepaste ROM's meestal Google-apps zoals: Google Play, Google Maps enz. uit de doos. De vereiste post-installatie is dus GApps voor Android 11.

Xiaomi breidt de uitrol van Android 11 nu uit naar de Mi 9T. De vlaggenschipmoordenaar krijgt momenteel de upgrade van het besturingssysteem, maar alleen in de vorm van een wereldwijd model. De OTA biedt echter geen MIUI 12.5, dus eigenaren zullen hier wat langer op moeten wachten. De update weegt ongeveer 2,4 GB.

Xiaomi Android 11 Tracker: hier zijn alle officiële bètaversies en stabiele versies van MIUI om te downloaden en te installeren. Na de komst van de eerste openbare bètaversie van Android 11 in juni, bracht Xiaomi later in de maand vergelijkbare bètaversies in AOSP-stijl uit voor de Mi 10/10 Pro en de Redmi K30 Pro (bijvoorbeeld de Chinese variant van de POCO F2 Pro). Kort daarna begon de Chinese OEM met het uitrollen van op MIUI 12 gebaseerde gesloten bètaversies voor deze telefoons, maar de onderliggende laag van Android was nog steeds gebaseerd op de bètacodebase.

Lijst met Xiaomi Mi- en Redmi-apparaten die worden ondersteund door Android 11

De nieuwste toevoeging aan de Mi 11-serie, de Mi 11 Pro, heeft een gigantisch 6,81-inch quad-curve AMOLED QHD-paneel met een verversingssnelheid van 120 Hz. Het apparaat heeft een 20 MP-configuratie aan de voorkant en een drievoudige achteruitrijcamera van 50 + 8 + 13MP. Mi 11 Pro heeft een vlaggenschipkwaliteit Snapdragon 888 SoC en draait op MIUI 12.5 met Android 11 uit de doos.

We zullen meer apparaten uit de Redmi- en Mi-serie toevoegen zodra we meer informatie hebben. Hoe hebben we deze lijst gemaakt? We hebben alle apparaten vermeld met Android 10 OS met MIUI 11, de meeste gelanceerd met Android 9 Pie of hoger. Daarnaast hebben we ook nog een aantal toestellen toegevoegd, aangezien we er zeker van zijn dat deze toestellen het volgende Android-besturingssysteem zullen krijgen.

Alle firmware op voorraad is alleen geschikt voor je Xiaomi Mi 9T Pro mobiel. Gebruik deze firmware niet op een...

Ik heb MIUI 12.5 Android 11-update 1 maand geleden. Wat ik kan zeggen is dat ik het gevoel heb dat de telefoon sneller is geworden in termen van

Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Firmware-ROM TWRP (raphael)

Xiaomi Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro kan worden gebeld met andere namen zoals M1903F11G, M1903F11A, M1903F11C, M1903F11I. China ROM, Firmware is voor de regio China, er is alleen Engels, Chinees en geen Google-service. Global ROM, de firmware is voor de wereldwijde regio en kan bijna flashen voor Chinese telefoons met ontgrendelde bootloader.

Mi 9T Pro Wereldwijd. Stal. Herstel.

Bestandsnaam: PixelExperience_Plus_raphael-11.0-20210903-2307-OFFICIAL.zip.

Besturingssysteem. Android 11. Model. Xiaomi Mi 9T Pro. Modelidentificatie. Xiaomi Mi 9T Pro. Moederbord. raphaël.

Beste ROM's voor Mi 9T Pro? : Xiaomi

Vraag: Beste ROM's voor Mi 9T Pro? (auto.Xiaomi). ingediend 1 jaar geleden door PremiumLabs_Roman. Dus ik heb net de Black Friday-bal gekocht en een 9T Pro voor mezelf gekocht. Ik las een paar beoordelingen, zei dat het goed was, we zullen zien. Maar ik kan nu al zeggen dat ik MIUI zal haten. Ik kijk naar een paar aangepaste besturingssystemen, maar geen echte beoordelingen.

Deze versie van crDroid is gebaseerd op Android 11 uitgebracht door Google op 8 september 2020. Deze versie van crDroid wordt officieel ondersteund op 111 apparaten van 15 OEM's. Asus.

Met Xiaomi Mi 9T Pro-stuurprogramma's kunt u rooten, de Bootloader-modus ontgrendelen en tools gebruiken zoals SP Flash Tool, Samsung Odin ...

UPDATE (15-05-2020): Xiaomi Mi 9T Pro heeft onlangs een update gekregen voor MIUI 12. We hebben de downloadlinks bijgewerkt met de beste Gcam-poort voor Mi 9T Pro en het perfecte configuratie-XML-bestand. Nu kunt u genieten van de beste cameramodule op uw Raphael-apparaat met MIUI 12.

Xiaomi.eu Multilang MIUI ROM - Bladeren ...

Download de nieuwste versie xiaomi.eu_multi_HMK30SUltra_MI10T_21.9.1_v12-11.zip (4,1 GB) Download de updates.

OxygenOS Open Beta Port voor Raphael alias Mi 9T Pro & K20 Pro Aangedreven door GENOS Kernel Op Android 11 gebaseerd Volledige Snapdragon 865 VendorDebloatedCreditsMichal161 omdat hij me zijn Adil-telefoon heeft laten gebruiken om ...

Update: de nieuwste MIUI 11 is nu geïmplementeerd voor Xiaomi K20 (Mi 9T) en K20 Pro (Mi 9T Pro). OTA-downloadlinks worden hieronder vermeld. Sinds vorige maand hebben we de Android 10 firmware-update voor de Redmi K20 Pro al uitgerold. Er wordt een nieuwe MIUI 11 China Stable ROM-update uitgerold voor de standaard op Android 10 gebaseerde Redmi K20 of Mi 9T. Je kunt deze nu hieronder downloaden.

Показано 19 записей