Alles over computers en technologie

Vdg op ASUS-moederbord

Geen VDG op het moederbord - Processors, moederborden ... - Linus Tech Tips

Deze box heeft geen software. Gewoon een controller die op je board wordt aangesloten (als je de juiste connector hebt) om met deze software te werken. Het alternatief voor een RGB-header zou zijn om de controller aan te sluiten op de reset-schakelaar en de bedieningsmodus te wijzigen via deze knop op uw case

Het basisinvoer-/uitvoersysteem op een ASUS-moederbord regelt welke apparaten aan boord worden geactiveerd nadat de computer is opgestart. Sommige ASUS-moederborden hebben een optie in het BIOS waarmee gebruikers de ingebouwde audio kunnen in- of uitschakelen. Als de ingebouwde audio is uitgeschakeld, speelt de computer geen geluid af.

Bekijk de nieuwste aanbiedingen van asus-moederborden op AliExpress. Heeft u iets gezien dat uw aandacht trok? Nu kun je het kopen en een geweldige deal krijgen op AliExpress! Blader door een enorme selectie van de beste Asus-moederborden en filter op beste match of prijs om de juiste voor u te vinden! Je kunt ook filteren op items die gratis verzending, snelle levering of gratis retour aanbieden om je zoektocht naar Asus-moederborden te verfijnen!

Ik probeer Wake on LAN in te schakelen op mijn 5 jaar oude Asus-moederbord met geïntegreerde netwerkkaart. Ik probeer deze functie in de bios te vinden en te activeren, maar ik kan niet vinden waar hij is. Ik verwachtte het te vinden onder Geavanceerd-> APM, maar er is niets vergelijkbaars

Asus moederbord beoordelingen | PCMag

De goed gebouwde ROG Maximus XIII Hero Z590 van Asus presteert misschien niet in alle opzichten beter dan zijn voorganger Z490, maar het blijft een geweldig "Rocket Lake"-moederbord dat scherp geprijsd is voor de veeleisende high-end koper van de desktopmarkt. Intel-processors.

U kunt een beschadigd BIOS-bestand herstellen met behulp van de ondersteunings-dvd van het moederbord of een USB-flashstation dat het BIOS-bestand bevat. Het BIOS-bestand op de ondersteunings-dvd van het moederbord is mogelijk ouder dan het BIOS-bestand dat op de officiële ASUS-website is gepubliceerd.

Dus, als je het benodigde Asus Laptop Model Schematic Diagram hebt gevonden, klik dan op de beschikbare downloadknop voor elk bestand. Nadat je hebt geklikt, ga je naar Google Drive, klik nu op het downloadpictogram, het bestand begint te downloaden. Controleer uw downloadmap na een paar ...

ManualsLib heeft meer dan 1972 Asus-moederbordhandleidingen. Klik op een alfabet hieronder om de volledige lijst met patronen te zien die met die letter beginnen

Hoe een ASUS-moederbord te identificeren | Kleine bedrijven - Chrono.com

Het moederbord verbindt de verschillende hardwarecomponenten van de computer, waaronder de processor, RAM en videokaart. Als u contact opneemt met het ASUS Technical Support-team voor reparatie of vervanging, moet u het serienummer en het modelnummer van het moederbord opgeven. Zelfs als je moederbord niet stopt met werken, zal het identificeren ervan je helpen te weten welke upgrade-onderdelen je voor je computer moet kopen. Door meer RAM en verwerkingskracht toe te voegen, krijgt u betere prestaties en een hogere productiviteit voor uw zakelijke projecten.

TXP4-moederbord (REV. 1.01) en socketlay-out, verbindingen, door de gebruiker configureerbare parameters, DRAM-configuratie, jumperconfiguratie, diskettestationconfiguratie.

Allereerst is de vergelijking hier beter met B360-moederborden op budgetniveau, dus we hebben het over een Intel-platform. En aangezien dit een B360-platform is, moeten we niet verwachten dat we ze zullen uitrusten met een ontgrendelde processor, aangezien overklokken beperkt is op deze kaarten, dus geldverspilling als je van plan bent dit te doen.

Om de pinnen aan te sluiten, plaatst u eenvoudig een plastic jumperdop over de twee pinnen, zoals weergegeven. WAARSCHUWING: Moederborden en computercomponenten bevatten zeer delicate chips met geïntegreerde schakelingen (IC). Om het moederbord en andere componenten te beschermen tegen schade veroorzaakt door statische elektriciteit, zijn er bepaalde voorzorgsmaatregelen die u moet nemen tijdens het werken op uw computer.

Asus P4GE-VM moederbord gebruikershandleiding | Manuelzz

1. ASUS-websites ASUS-websites over de hele wereld bieden bijgewerkte informatie over ASUS-hardware- en -softwareproducten. ASUS-websites worden vermeld in ASUS-contactinformatie op pagina viii. 2. Optionele documentatie Uw productverpakking kan optionele documentatie bevatten, zoals garantiefolders.

Als je het hebt gekocht voordat dat specifieke compatibiliteits-BIOS werd uitgebracht, is de kans groot dat het niet werkt, tenzij je het hebt geflitst. Wanneer moederborden de fabriek verlaten, bevatten ze meestal het nieuwste en meest stabiele BIOS. Als het moederbord onlangs is gekocht bij een grote wederverkoper, is de kans groot dat het werd geleverd met een recent BIOS, vooral als het CPU-compatibiliteit toevoegt.

De CMOS-chip op Asus-moederborden regelt de basis I/O-systeem- of BIOS-informatie. Deze informatie omvat de datum en tijd, de hoeveelheid systeem-RAM, de grootte en het type schijven die op het systeem zijn aangesloten en verschillende andere parameters die specifiek zijn voor elk moederbord.

Hallo, Dit forum is mijn referentie voor veel dingen, maar deze keer is mijn vraag specifiek voor het ASUS-moederbord. Kan iemand mij naar een solide forum leiden waar ik vragen kan stellen over mijn ASUS-kaart? Ik heb 2 vragen 1. Selecteer in UEFI XMP 1 of XMP 2 als ik ASUS 'AI Overclocking? (waar is het

Hoe het ASUS-moederbord te overklokken | Jouw zaken

De hoofdconfiguratiepagina van het ASUS-moederbord BIOS verschijnt. Let op de toetsen die zijn gespecificeerd voor navigatie in het weergegeven menu en gebruik vervolgens de toetsen (meestal de pijl- en tabtoetsen) om naar de pagina met de titel "Frequentie / Spanningsregeling" of iets dergelijks te navigeren.

ASUS Aura-software biedt eenvoudig en intuïtief lichtbeheer. Een eenvoudig te ontgrendelen clip voor het verwisselen of beveiligen van uw grafische kaart. Druk op om af te sluiten of druk op de kaart om deze vast te zetten. Als je ooit een pc-behuizing hebt geopend en erin hebt gekeken, of naar een kaal moederbord hebt gekeken, zul je misschien verbaasd zijn over het aantal en de verscheidenheid aan connectoren ...

Vind het asus-moederbord uit een brede selectie interface-/uitbreidingskaarten. Profiteer van geweldige aanbiedingen op eBay!

Welkom bij Motherboard Point, een gebruiksvriendelijk moederbordforum vol technische experts. Word lid van onze vriendelijke community door op de onderstaande knop te klikken - het duurt maar een paar seconden en is helemaal gratis. U kunt vragen stellen over uw moederbord of chatten met de community en anderen helpen.

asus moederbord | Newegg.com

"asus moederbord". Heb je het gevonden? Bewaar deze zoekopdracht.

Asus moederbord handleidingen, gratis downloadbare gebruikershandleidingen en PDF handleidingen en technische specificaties.

: Asus Asus-Motherboard-A7N8X-Vm-Users-Manual-236852 asus-motherboard-a7n8x-vm-users-manual-236852 asus pdf. PDF direct openen: PDF bekijken. Aantal pagina's: 64.

Word geweldig. Asus moederbord aanbiedingen op Alibaba.com. De site biedt een uitgebreide verzameling producten die door geregistreerde leveranciers worden verkocht tegen concurrerende prijzen met gebruiksvriendelijke diensten voor kopers. Koop nu en ervaar het verschil met de hoogste kwaliteit en gemakkelijke leveringsopties.

Amazon.co.uk: moederbord van asus

1-16 van 90 resultaten voor "asus moederbord". ASUS ROG Strix B450-F (AMD AM4-aansluiting voor AMD Ryzen 3e/2e/1e generatie) ATX gaming-moederbord met DDR4 4400 MHz-ondersteuning M.2 AI-ruisonderdrukkende microfoon met USB 3.2 Gen 2 SATA 6 koellichaam Gbit/s en Aura Sync RGB verlichting ...

Deze korte zelfstudie laat zien hoe u uw firmware (BIOS-update) kunt flashen met behulp van een moderne ASUS-kaart. In deze handleiding hebben we een ASUS Crosshair V gebruikt, maar de stappen zijn van toepassing op elke andere kaart met EZ Flash. Merk op dat sommige moderne kaartfabrikanten (zowel MSI als ASRock inbegrepen) ook BIOS toestaan ​​...

Dit moederbord biedt een versnelde grafische poortsleuf (AGP 4X) om AGP grafische kaarten te ondersteunen. Let op de inkepingen op de gouden vingers van de kaart om ervoor te zorgen dat ze in de AGP-sleuf op uw moederbord passen. Hieronder ziet u een voorbeeld van een AGP + 1.5V kaart. A7N266-VM.

asus-stuurprogramma's asus BIOS-handleidingen asus. www.asuscom.de www.asus.co.jp usa.asus.com www.asus.ru france.asus.com www.asus.it download.asus.com.tw www.asus.com.cn www.asus. cz www.asus.com.br. Processorondersteuning Ondersteuning voor asus harde schijf. Naam van de fabrikant

ASUS besteedt zijn moederbord uit aan Cal-Comp ... | TechPowerUp

Cal-Comp heeft momenteel productievestigingen in Thailand, China, Maleisië, Brazilië en Mexico en produceert voornamelijk pc-randapparatuur en componenten zoals printers, externe harde schijven en printplaten (PCB's), evenals communicatieproducten zoals settopboxen. (STB), handsets en Bluetooth ...

Welkom bij MotherboardDB: de beste bron voor informatie over het moederbord. Als dit de eerste keer is dat u deze website bezoekt, kunt u hier een korte 'handleiding' en wat achtergrondinformatie lezen. Of begin gewoon met browsen; dat is ook gaaf. Populaire moederborden: Asrock B450M Steel Legend. Asus Prime A320M-K. Asus Z170 Pro-gaming. Gigabyte GA-A320M-S2H.

Hun componenten worden meestal rechtstreeks op het bord gesoldeerd om ruimte te besparen, wat betekent dat er geen uitbreidingsslots zijn voor upgrades zoals je op desktops ziet. De IBM-personal computer die in 1981 werd uitgebracht, wordt beschouwd als het allereerste computermoederbord (destijds een "planar" genoemd).

Moederbord specificatie tabel. Moederbordindeling en foto's. Wis CMOS-instellingen.

Asus-moederbord - CNET-download

Asus moederbord gratis download - ASUS Smart Gesture (touchpad driver), Asus A7V133 BIOS, SpeedFan en nog veel meer programma's.

Moederbord Asus PRIME H510M-D / CSM INTEL MATX met PCIe 4.0, M.2 32Gbps slot, Intel 1 Gb Ethernet, HDMI, D-Sub. Speciale prijs $ 157,00 Normale prijs $ 183.00.

Ten slotte heeft elk computermoederbord een gezeefdrukte naam van het model en de fabrikant op het moederbord gedrukt. In de onderstaande afbeelding heeft dit moederbord bijvoorbeeld het modelnummer (PSAD2-E) boven de geheugenslots gedrukt. Klik op onderstaande afbeelding voor een grotere weergave van deze afbeelding.

Heb je ASUS gekozen voor je Z490-moederbord? We hebben deze gids gemaakt om door de hele ASUS-reeks te lopen door alle ...

Asus wapent een nieuw moederbord met twee 10 GbE LAN-poorten | pc-speler

Moederbordfabrikanten doen er alles aan om liefhebbers aan te trekken. Overklokfuncties zijn een no-brainer, maar veel high-end kaarten zijn voorzien van geavanceerde LED-verlichting en verschillende eye-candy-elementen, zoals de race-themed mobo's van Biostar.

ASUS-merk het kwam in een HP Pavilion Pentium 4 (niet zeker welk slot) 4 DDR RAM-slots 1 PCI-E x16-slot 3 PCI-slots in oranje / gele kleur. RAM-slots zijn blauw, rood, blauw, rood. De reden dat ik het moet weten, is dat ik geen idee heb hoe ik mijn systeempaneelconnectoren moet configureren, omdat ik het bord in een nieuwe behuizing probeer te installeren.

Secure Boot is vaak standaard ingeschakeld op ASUS-moederborden met UEFI BIOS. Ik wilde een dual-boot setup hebben op mijn nieuwe pc, en dit is niet mogelijk wanneer veilig opstarten is ingeschakeld.

Hier kunt u transparante illustraties, pictogrammen en clipart van Asus HQ verkennen met filterinstellingen zoals grootte, type, kleur enz. Perfectioneer uw project of persoonlijk ontwerp met deze transparante PNG-afbeeldingen van Asus, maak het nog persoonlijker en aantrekkelijker. Alle filters. sorteer op

Asus Commando-moederborden> Downloads Stuurprogramma's, hulpprogramma's ...

Commando Release BIOS 0902 1. Verbeter de USB-compatibiliteit 2. Voeg processormicrocode toe om nieuwe processor te ondersteunen 3. Patchsysteem voltooit POST niet met GV-MVP / RZ2 (tv-tuner) aangesloten en ingeschakeld vóór het moederbord. De omschrijving. LAN-piloten.

Dag. Mijn broer gaf me een koffer met een AMD-processor en een ASUS-moederbord. Helaas kent hij het modelnummer van het moederbord of het processortype niet. Voor zover ik weet als ik naar het moederbord kijk, is model # A7N8X en is de processor een AMD K7 X86, mogelijk Athlon.

ASUS K8V-MX-moederbord "ONBEKENDE PROCESSOR". Er is een processor geïnstalleerd die het BIOS niet kan herkennen. Werk het BIOS van het moederbord bij.

geselecteerde toepassingen. ASUS 5X Protection III: - ASUS SafeSlot Core: versterkt PCIe-slot voorkomt schade - ASUS LANGuard: beschermt tegen LAN-pieken, bliksem en ontladingen van statische elektriciteit! - ASUS Surge Protection: Voedingsontwerp van wereldklasse beschermt circuits - ASUS RVS I/O achterzijde: 3x corrosiebestendigheid voor duurzaamheid!

Asus-dashboard

My Self Spiser Hoe ASUS BoardView-moederbord cum Schematisch online te krijgen / Hoe een .FZ-bestand te openen / Ondersteuning Pro Whatsapp ...

Het lijkt erop dat het moederbord op de een of andere manier de waterkoeling / pomp (Coolermaster nepton 140xl AIC) uitschakelt na het opnieuw opstarten / afsluiten van de computer. De CPU-temperatuur loopt op tot 90 ° C en ik heb een waarschuwing voor oververhitting van de CPU, druk op f1 om naar het bios te gaan. Dat ik cmos opnieuw start en alles werkt prima. Waterkoeling in de bios staat op normaal/standaard.

Nu probeer ik het op andere machines uit te voeren, zoals het ASUS P8P67-moederbord met i5 met Windows 10. Deze machine heeft geen geïntegreerde grafische kaart - alleen een aanvullende Radeon-kaart. Ik had gehoopt (en verwacht) dat ik de Intel GPU zou gebruiken om H264-decodering te versnellen.

Identificeer het moederbordmodel zonder software te gebruiken. De meeste moederborden hebben het model- of serienummer. Asus ASUS PC ProbeII-moederbordbewakingssoftware v.2.64.14 Bewaakt vitale informatie op Asus-moederborden De ASUS PC Probe is een eenvoudig hulpprogramma dat vitale computerinformatie bewaakt, zoals ventilatorrotaties, spanningen en ...

moederbord vdg - Bing

Wat is RGB-fusion-moederbord? RGB Fusion op AORUS-moederborden is al rijk aan kleuren en patronen en is nu geüpgraded met digitale LED-ondersteuning. Met ingebouwde opties en externe digitale LED-strips*, waarbij elke LED digitaal adresseerbaar is, kunnen gebruikers nog meer patronen, stijlen en verlichting ervaren.

Waar vind ik de?% # = /%? Ik ga mijn bios updaten, maar ik kan geen moederbord met revisie 1.x hebben, ik moet versie 2.0 hebben. Dus hoe kan ik deze informatie krijgen? De handleidingen zeggen mij niets.

Asus EEB Power moederbord met dual CPU DDR4 LGA 201 geheugen...

OPMERKING: Als de ATX-voeding wordt onderbroken terwijl het moederbord is ingeschakeld, onthoudt de ononderbroken voeding dat het moederbord moet worden ingeschakeld en start de computer wanneer de voeding naar de voeding is hersteld. 12. Reset-schakelaarkabel (RESET) Deze 2-pins connector wordt aangesloten op de in de behuizing gemonteerde resetschakelaar om uw computer opnieuw op te starten zonder dat u de aan/uit-schakelaar hoeft uit te zetten. van de systeemvoeding.

asus moederbord - Microsoft Community | Forum

Ik heb 2x4 USB-poorten op mijn moederbord en slechts 4 op de achterkant die mijn muis en mijn keaboard herkennen. type off moederbord is ASUS-P5KPL-VM / 1394 / S1. *** Bericht verplaatst door moderator naar de juiste forumcategorie *** Deze thread is gesloten.

Asus heeft de prijslijsten van het moederbord voor de maand maart 2012 vrijgegeven. De prijzen zijn als volgt weergegeven.

ASUS TUF GAMING B550-PLUS AMD B550 (Ryzen AM4) ATX gaming-moederbord met PCIe 4.0, dubbele M.2, 10 DrMOS-stroomfasen, 2,5 Gb Ethernet, HDMI, DisplayPort, SATA 6 Gbps, USB 3.2 Gen 2 Type-A en Type -C en Aura Sync RGB-verlichting ondersteunen $ 202,00.

Hoogwaardig micro-ATX H81-moederbord met hoge stabiliteit en duurzaamheid, met gebruiksvriendelijke afstemmingshulpprogramma UEFI BIOS en ASUS AI Suite 3. Nieuw UEFI BIOS en EZ-modus: gebruiksvriendelijker, gemakkelijker en intuïtiever. 24 van 173 (15 pagina's).

Chipset-koelventilator voor ASUS-moederbord

ASUS ROG Strix B550-F Gaming AMD AM4 Zen 3 Ryzen 5000 & 3e generatie Ryzen ATX gaming-moederbord (PCIe 4.0, 2,5 GB LAN, BIOS Flashback, HDMI 2.1, Gen 2 adresseerbare RGB-header en Aura Sync) . 4,7 van de 5 sterren 1.848.

De kenmerken van de Asus-app zijn als volgt: NETWERKKAART: De gebruiker kan het aantal apparaten controleren dat bedraad of draadloos is aangesloten op de Asus-router. GAME BOOST: De game boost-functie kan worden geactiveerd vanuit de Asus-app zelf, zodat de klant een beter geoptimaliseerde snelheid en bandbreedte op gaming-apparaten kan krijgen.

Vergelijk de nieuwste en best beoordeelde moederborden. Van instapniveau tot high-end, kies de perfecte pc-onderdelen voor je volgende installatie en begin met bouwen.

Показано 59 записей