Alles over computers en technologie

Kunnen computerluidsprekers met televisie werken?

Kunnen computerluidsprekers met televisie werken? - (FAQ)

Als u op zoek bent naar een snelle manier om luidsprekers aan uw tv toe te voegen, kunnen computerluidsprekers werken. De computerluidsprekers bieden mogelijk een betere geluidskwaliteit dan de ingebouwde tv-luidsprekers. Je kunt de tv zelf misschien rechtstreeks op de luidsprekers aansluiten, maar meestal heb je wat ...

Pc-luidsprekers worden steeds luider omdat ze geluid van bioscoopkwaliteit kunnen leveren. Als je een klein budget hebt, kun je een goedkoop paar luidsprekers (slechts twee luidsprekers) gebruiken. Hoogstwaarschijnlijk, als je het geluid van het blikje ervaart, zal bijna elke computerluidspreker beter klinken, vooral als dat betekent dat je ze naar voren kunt kijken in plaats van de ingebouwde luidsprekers achter de televisie.

Computerluidsprekers op een tv? (zelf.BudgetAudiophile). Ingezonden 1 jaar geleden door DrkSn. Hallo, ik ben op zoek om wat geld te besparen. Heeft iemand een audio naar RCA-aansluiting gebruikt om computerluidsprekers op een tv aan te sluiten? De converter kost $ 30 en de speakers kosten $ 50. Als u nu mensen heeft of kent die dit hebben gedaan, wat is dan het volume? Mijn tv heeft een koptelefoonaansluiting, maar ik moet de luidsprekers op volle kracht hebben om de bas te horen.

Social login werkt niet in incognito- en privébrowsers. Log in met uw gebruikersnaam of e-mailadres om verder te gaan.

Computerluidsprekers met tv | Tom's Guide-forum

Een update, vanmorgen heb ik de luidsprekers op mijn laptop aangesloten (om er zeker van te zijn dat ze werken) en dat doen ze. Daarna heb ik de laptop via vga op de tv aangesloten en de luidsprekers werken prima als ik via de computer dvd of Netflix op de tv kijk. Maar nog steeds geen geluid uit de speakers via de tv zelf.

Het merk computerluidsprekers dat u voor uw kleine bedrijf zou kopen, is afhankelijk van het type computer dat u gebruikt en wat u nodig heeft voor uw luidsprekers. www.testfreaks.com/pc-speakers/ geeft je een vergelijking om mee te werken.

Uw ontvanger is ontworpen om binnen dit impedantiebereik te werken. Elke impedantie van minder dan 6 ohm activeert het beveiligingscircuit. 3.- De ontvanger wordt gedurende een lange periode op hoge volumeniveaus gebruikt, wat resulteert in een extreme temperatuurstijging. Het verbeteren van de ventilatieomstandigheden rond het apparaat kan het probleem helpen verlichten.

Beide producten werken volgens hetzelfde principe van geluidsrichting, en beide zorgen ervoor dat u geen gedoe meer heeft met voeding, bedrading, extra afstandsbedieningen en zo meer. Verwacht geen wonderen. Deze dingen versterken hun geluid niet, ze leiden het alleen om. Maar er is zeker een verbetering (op basis van mijn informele testen van de TVSoundScoopz heeft ...

De beste computerluidsprekers voor 2021 | PCMag India

Hier vervaagt het onderscheid tussen boekenplankluidspreker en computerluidspreker. Kortom, sommige actieve luidsprekers zijn ontworpen voor high-end audiofiel gebruik, zoals thuisstudio-mastering. Ze hebben geen versterker nodig, maar klinken over het algemeen beter en zijn duurder dan luidsprekers die zijn ontworpen voor gebruik met een computer.

De 3,5 mm microfooningang en hoofdtelefoonuitgang maken hem perfect voor films of games 's avonds laat. En deze speaker is perfect voor je apparaat of tv. Deze luidspreker is ontworpen om geweldig te werken, en hij is ook supergemakkelijk in te stellen, gewoon aansluiten en hij werkt. In tegenstelling tot veel goedkope luidsprekers behoudt het echter de helderheid van het geluid terwijl het volume wordt verhoogd.

Als uw luidsprekers niet werken, kunt u dit als volgt oplossen en weer geluid op uw computer krijgen. U hebt uw pc gestart of uit de slaapstand gehaald. Maar om de een of andere reden is er geen geluid. U wordt niet begroet door de Windows-bel wanneer u zich aanmeldt, of misschien is er geen geluid bij uw

Zelfs als de luidsprekers in het verleden hebben gewerkt, moet u de verbinding controleren, want het is niet ongebruikelijk dat kabels losraken of worden verplaatst. Zorg ervoor dat de voedingskabel wordt aangesloten op de achterkant van de rechterluidspreker of, in sommige gevallen, op de subwoofer. De meeste speakers hebben een kleine LED (lampje) die aangeeft of de speaker aan of uit staat.

Hoe tv te kijken op een computer / pc-scherm: 4 stappen (met afbeeldingen)

- Computerluidsprekers en 1/8 inch vrouwelijke naar RCA vrouwelijke aansluiting (vereist een AV-kabel meegeleverd in een ingangsbron) of mannelijk (niet nodig). Om geluid te krijgen heb je een computerluidspreker nodig (1/8 inch jack of 3,5 mm jack) en een 1/8 inch jack of 3,5 mm jack naar phono jack. Methode 3: TV kijken op een pc-scherm (kwaliteitsverlies).

De garantie is erg belangrijk, zeker wanneer de producten fabricagefouten kunnen hebben. Elektronische artikelen kunnen op elk moment stoppen met werken of defecten hebben. De garantie kan helpen uw geld te beschermen. Een garantie van één tot twee jaar is een aantrekkelijke eigenschap die we vaak zien bij deze producten.

Computerluidsprekers zijn uiterst eenvoudig in te stellen, er zijn geen stuurprogramma's of software nodig om ze te laten werken. Ze werken met spanningen van 110 en 240 V, zodat ze in de Verenigde Staten en in het buitenland met volledige veiligheid kunnen worden gebruikt. U kunt het voordelige paar Audioengine DS1-standaards ophalen voor een nog betere plaatsing van uw luidsprekers.

Bekijk onze selectie van de 10 beste computerluidsprekers in Californië. Vind de beste producten van 2021 met onze koopgidsen, gebaseerd op honderden reviews!

Top 10 computerluidsprekers van 2021 | Videobeoordeling

Of je nu een traditionele desktop-pc gebruikt of een laptop met ingebouwde luidsprekers, je hoeft geen genoegen te nemen met blikkerig, onbevredigend geluid. Elk van deze geavanceerde opties geeft je een mooie geluidskwaliteit en een behoorlijke hoeveelheid bas, zodat je de muziek echt kunt voelen. Ze zijn ook geweldig voor gamers die ten volle willen profiteren van de explosies, en sommige bieden ook de mogelijkheid om een ​​subwoofer toe te voegen.

personal computer luidsprekers, razer leviathan soundbar, edifier e25 luna eclipse, sound blasterx kratos s3, luide computerluidsprekers, innovatief aanmoedigen t12, beste werkplekluidsprekers, beste luidsprekers van betaalbaar computersysteem reddit, meest efficiënte verkoper amazon computerluidsprekers, audioengine hd3 zwart, audioengine a5 vs hd3, audioengine h3, logitech-luidsprekers met sub, audioengine a2, aperion allaire, edifier exclam e10, edifier vs audioengine, actieve boekenplankluidsprekers, mx-like logitech-classificatie, logitech z313-draaitafel, peachtree m25-classificatie ...

Tijdens een testoproep zie je hoe je microfoon, speaker en camera werken. Volg de Test Call Bot-instructies en neem een ​​kort bericht op. Het bericht wordt voor je gelezen. Daarna krijgt u een samenvatting van de testoproep en kunt u naar de instellingen van uw apparaat gaan om wijzigingen aan te brengen.

Ik heb zojuist mijn computer getest met stereoluidsprekers en alleen de linker werkte.

Amazon.com: bluetooth-computerluidsprekers

Archeer-computerluidsprekers, RGB Bluetooth-gamingluidsprekers, 10 W USB-aangedreven laptopluidsprekers, desktop mobiele telefoon, tweekanaals bedrade stereo computergeluidsbalk met kleurrijke lichtverandering. 4,2 van de 5 sterren 362.

Over het algemeen zijn hoogwaardige computerluidsprekers compatibel met alle soorten computers. Sommige worden aangemerkt als compatibel met de nieuwste versies van Windows of andere besturingssystemen. Dat betekent echter niet noodzakelijk dat ze niet werken met oudere versies, hoewel dat soms de ...

Bekijk vanaf daar ons artikel Hoe besturingssystemen werken voor meer informatie over hoe een besturingssysteem op een pc werkt. Bekijk ook HowStuffWorks als je wilt weten hoe specifieke apps en apparaten op je pc werken. Laten we nu eens kijken naar de toekomst van pc's als geheel en hoe pc-makers de uitdagingen van de draagbaarheid van mobiele computers hebben overwonnen.

Computerluidsprekers of multimedialuidsprekers zijn luidsprekers die worden verkocht voor gebruik met computers, hoewel ze over het algemeen ook geschikt zijn voor andere audiotoepassingen, bijvoorbeeld voor een mp3-speler. De meeste van deze luidsprekers hebben een interne versterker en hebben daarom een ​​stroombron nodig, die kan worden gevoed via het lichtnet, vaak via een AC-adapter.

Amazon.ca: Computerluidsprekers: Elektronica

Computerluidsprekers. Selecteer de afdeling waarin u wilt zoeken. Computer Luidsprekers Alle afdelingen Audioboeken Hoorbaar Alexa Vaardigheden Amazon-apparaten Amazon-deals Magazijn Apps en games Automotive Baby Beauty Boeken Muziek Kleding, schoenen en sieraden Dames Heren Meisjes Jongens Baby-elektronica Cadeaubonnen Kruidenier Handgemaakt Gezondheid en verzorging Persoonlijk Huis en keuken Industrieel en wetenschappelijk Kindle-winkel Bagage en Reisuitrusting Luxe schoonheid Films en tv Muziekinstrumenten, toneel en studio Kantoorproducten Terras, gazon en tuin Dierbenodigdheden Prime Video Smart.

Abonneer op onze nieuwsbrief. Wees als eerste op de hoogte van onze beste aanbiedingen! Ontvang de laatste updates van Canada Computers en profiteer als eerste van promoties en speciale evenementen.

Sommige luidsprekers zijn ontworpen om specifiek met computers te werken, terwijl andere kunnen worden aangesloten op elk type audiosysteem. Ongeacht hun ontwerp, het doel van luidsprekers is om audio-uitvoer te produceren die door de luisteraar kan worden gehoord. Luidsprekers zijn transducers die elektromagnetische golven omzetten in geluid

Je mist de middentonen die je in grotere luidsprekers krijgt een beetje, maar voor gesproken woorden heb je misschien de voorkeur aan het helderdere geluid van Vizio. Ik luisterde veel naar muziek op deze soundbar en had niet het gevoel dat het bereik aan geluiden drastisch ontbrak. Gebruik het met een computer. Als je maar één monitor hebt, kun je de soundbar misschien achter op je bureau plaatsen, achter de monitorstandaard.

Mijn speakers of koptelefoon werken niet? [Opgelost] - CCM | Forum

Mijn laptop (gateway) werkte prima totdat ik een koptelefoon inplugde en toen was al mijn geluid helemaal weg. Ik werd gek en dacht erover om mijn geluidskaarten te verwijderen en nieuwe te installeren, maar ik ben niet goed met computers en zou het nog meer verknoeien, dus besloot ik het niet te doen.

Ik heb nu 3 jaar een Inspiron R15 N5110, een paar dagen geleden stopte een van de luidsprekers met werken. wanneer ik een stereo soundcheck doe, speelt de linkerluidspreker (degene die nog werkt) de LEFT EN RIGHT sample-geluiden. dus ik denk dat het misschien in een soort mono-modus is?

Beschrijving 2 x Kartech USB 2.0 mini-computerluidsprekers Multimedia Muziek Desktop stereo Geluidspakket Bevat 2 paar x mini-computerluidsprekers. Eenvoudig aan te sluiten op laptops en andere die zijn uitgerust met USB

U kunt een tv, cd/dvd-speler, audiocassettedeck of videorecorder aansluiten op een Bluetooth-zender die het audiosignaal naar een Bluetooth-ontvanger stuurt, die op zijn beurt wordt aangesloten op een versterker en uw bedrade luidsprekers. In plaats van een Bluetooth-ontvanger die is aangesloten op een externe versterker, kunt u een versterker, een stereosysteem ...

Computerluidsprekers, USB-luidsprekers, Mac- en pc-luidsprekers | Logitech

Logitech-computerluidsprekers leveren een rijk geluid voor muziek, films, games en meer op je pc of Mac.

Computerluidsprekers. Televisie en thuisbioscoop.

Naast het gebruik van ultrageluid dat door de luidspreker wordt gegenereerd voor geheime communicatie, is ultrageluidsonar een andere interessante toepassing; dit wordt gebruikt om te testen of de gebruiker zich (of niet) voor de computer bevindt [door gebruik te maken van de verschillen in gereflecteerd ultrageluid]. Een proefschrift over dit laatste onderwerp is interessanter voor onze vraag hier omdat er een paar duizend werden bemonsterd

We hebben geprobeerd al het materiaal dat nodig is voor een inleidende cursus informatica op te nemen, maar om de prijs voor onze studenten laag te houden, hebben we geprobeerd de inhoud ALLEEN te beperken tot wat nodig is voor een dergelijke cursus. We verwachten dat velen het niet eens zijn met de keuzes die we hebben gemaakt, zowel in wat we hebben opgenomen als (mogelijk nog meer) in wat we niet hebben opgenomen.

Beste 2.1 computerluidsprekers van 2021: bestverkochte geluidssystemen

Deze computerluidsprekers met subwoofer hebben een digitaal signaal en een crossover-processor die egalisatie-effecten produceert. Met een frequentiebereik van 35 Hz tot 20 kHz kan men genieten van helder en rijk digitaal geluid. Omdat ze worden beschouwd als een ongeëvenaard digitaal-naar-analoog systeem, kunnen mensen 's avonds laat genieten van games.

Er zijn gevallen waarin het luidsprekerpictogram in het systeemvak al aangeeft dat het volume al op 100 procent staat, maar de luidsprekeruitgang nog steeds ontbreekt. Dit kan te wijten zijn aan een verminderd volume van de mediaspeler, aangezien er eigenlijk twee verschillende volumeniveaus aan het werk zijn bij het afspelen van een audiobestand, het systeemvak ...

Als de luidsprekerkabel in orde is, maar het kanaal in kwestie nog steeds niet werkt, zit het probleem waarschijnlijk in de ontvanger of versterker zelf. Het kan defect zijn, dus neem contact op met de fabrikant van het product voor garantie- of reparatieopties. Verwissel de luidsprekers van het rechter- en linkerkanaal.

USHONK voor geluid: USHONK USB Mini Speaker Computerluidspreker. Hemelse compatibiliteit: CQRobot Arduino-luidspreker. Plug-and-play: SUPVIN draagbare mini-luidspreker van 3,5 mm. Bevat een mini-stoot: Raspberry Pi draagbare mini-luidspreker Deze schattige draagbare luidspreker is zo klein dat hij in je hand past.

Sonos draadloze luidsprekers gebruiken als computerluidsprekers

Sonos maakt geen computerspeakers, als je computerspeakers wilde, had je computerspeakers moeten kopen. Google "stream wat je hoort". Het kan voor u werken. Verwacht niet dat audio en video synchroon lopen. Je kunt ook een Sonos Connect kopen en de laptop aansluiten op de ingang van de Connect.

Ontdek de nieuwe luidsprekers en computerheadsets om uw dagelijks leven buitengewoon te maken. Koop vandaag nog Logitech-computerluidsprekers.

Wanda Thibodeaux is een freelance schrijver en schrijver gevestigd in Eagan, Minn. Ze is gepubliceerd in gedrukte en webpublicaties en heeft over alles geschreven, van vliegvissen tot ouderschap. Ze werkt momenteel aan haar professionele website Takingdictation.com, die wereldwijd actief is en nieuwe klanten verwelkomt.

Draadloze computerluidsprekers zijn gemakkelijker in te stellen, vooral satellietluidsprekers. Ze kunnen overal worden geplaatst en produceren een geweldig geluid. ze werken met behulp van IF-technologie of middenfrequentie. Sommige gebruiken 900 MHz van. ...

10 beste Yamaha-computerluidsprekers van 2021

Productbetrouwbaarheid: De stevigheid en duurzaamheid van een Yamaha-computerluidspreker zou een indicatie moeten zijn van hoe lang hij voor u zal presteren.

Hoewel je misschien denkt dat het regelen van de audio op je telefoon of tablet voldoende is, kun je overwegen de Sonos Controller aan je computer toe te voegen. Hiermee heb je toegang tot de muziek die je op je computer hebt staan ​​om op Sonos-apparaten in je hele huis af te spelen, ingangsbronnen op luidsprekers te wijzigen, afspeellijsten te maken en meer.

Alibaba.com biedt 8.767 luidsprekerproducten voor computersystemen. Ongeveer 77% hiervan zijn luidsprekers, en 6% zijn thuisbioscoopsystemen. Er is een breed scala aan luidsprekeropties voor computersystemen voor u beschikbaar als intelligente persoonlijke assistenten, toepassingen en functionaliteit.

Vind Computerluidsprekers in Computeraccessoires | Koop nieuwe of gebruikte computeraccessoires lokaal in Toronto (RGT). Vind onderdelen voor pc's, rams, harde schijven, laserprinters, scanners en modems op Kijiji, de nummer 1 lokale advertenties in Canada.

Directionele computerluidsprekers? Krijg toegang tot de 14 beste antwoorden en oplossingen.

Waarom werken mijn computerluidsprekers niet? sorry, ik weet niet veel van computers en luidsprekers, maar ik zal proberen het probleem zo goed mogelijk uit te leggen. Ik kocht een computer (op maat gemaakt) en deze kwam met een mooie set luidsprekers, twee luidsprekers en een basis, als ik ze aansluit, lichten ze op, dus ik weet ...

Speakers die je kunt afspelen vanuit de Spotify-app op je mobiel, tablet of computer, met Spotify Connect. Zie alles. Bluetooth. Meerkamer. Soundbar. Werkt gratis met Spotify. Alexa. Google Assistent.

Super solide bas: geniet van krachtig geluid met de beste dubbele drivers en passieve subwoofer Adaptieve aanraakbediening: Intuïtieve aanraakinterface op de luidspreker waarmee u True Wireless Stereo-muziek kunt bedienen: koppel twee luidsprekers draadloos voor één 2x geluid met extra krachtig linker- en rechterkanaal Spatwaterdicht : Stof- en spatwaterdicht ontwerp (IPX 5) voor maximale prestaties ...

De minst stressvolle manier om uw volgende baan in de Russische taal te vinden, is op SimplyHired. Er wachten meer dan 45 native Russisch sprekende carrières op je om te solliciteren!

Software voor het klonen van spraak voor makers van inhoud | Antwoordapparaat

Werken met Reespecher was een unieke ervaring. Hun aandacht voor detail en toewijding aan dit project stelde ons in staat om op een nieuw niveau opnieuw contact te maken met een van onze verloren verhalende idolen in Puerto Rico, "Manuel Rivera Morales". Het gaf zijn familie en public relations een glimp van wat er zou zijn geweest als hij nog ...

Televisies Wasmachines Laptops Koelvriezers VR-headsets Mobiele telefoons Stofzuigers Helmen. Ontdek Apple-producten. Ruil je oude iPad in en

Bevestig de HDCP-conformiteit. Dit is zodat het de HDCP-beveiligingen kan decoderen die door distributeurs in HD-inhoud zijn ingebouwd om de inhoud tegen piraterij te beschermen. Als je zonder computer tv of films op je monitor wilt streamen. Voor spelers met een relatief nieuwe monitor kan het zo simpel zijn als 30 dollar investeren in een Google Chromecast.

Показано 55 записей