Alles over computers en technologie

Schone laptop

Gerelateerde onderwerpen

Hoe de binnenkant van een laptop schoon te maken: 10 stappen (met foto's)

Je denkt er misschien niet zo vaak aan, maar de binnenkant van je laptop wordt na verloop van tijd stoffig en vuil. Als het gaat om de levensduur en prestaties van een laptop, maakt regelmatig schoonmaken het verschil.

Bevochtig je doek met je reiniger en veeg de buitenkant van de pc of laptop schoon. Gebruik indien nodig de magische gum om hardnekkige vlekken te verwijderen. Reinig met uw vochtige doek de volledige lengte van de kabels die op de computer zijn aangesloten; voeding, monitor, USB, wat dan ook.

Het reinigen van het koelsysteem kan helpen bij het oplossen van problemen met oververhitting van de laptop en bijbehorende symptomen, zoals bevriezing of onverwacht afsluiten van uw laptop. Raadpleeg de handleiding van uw laptopfabrikant voor de aanbevolen procedure voor het reinigen van de laptop, maar enkele stappen ...

Het schoonmaken van uw computer is een van die noodzakelijke dingen die u als verantwoordelijke computereigenaar moet doen. Net zoals elke dag je hond uitlaten, moet je ook je computer regelmatig schoonmaken. Door uw computer schoon te houden, werkt deze beter en

Hoe u uw computer kunt opschonen

Krijg tips over het opschonen van het computersysteem, het opschonen van de harde schijf en het versnellen van uw pc-computer. Verwijder tijdelijke bestanden, verwijder caches, controleer op duplicaten en sorteer oude bestanden.

Door uw computer, de onderdelen en randapparatuur schoon te maken, blijft alles in goede staat, voorkomt u de verspreiding van ziektekiemen en zorgt u voor een goede luchtcirculatie. De afbeelding toont een goed voorbeeld van vervuiling in uw computerkast.

Om uw computer / laptop op te schonen, kunt u de computercache wissen, ongewenste toepassingen verwijderen, de prullenbak opschonen, schijfopruiming uitvoeren, verouderde stuurprogramma's bijwerken, registervermeldingen opschonen, enz.

Als algemene regel geldt dat u schoonmaakmiddelen nooit rechtstreeks op uw laptop spuit. Spuit altijd eerst op een microvezeldoek om te voorkomen dat vloeistoffen in het interne materiaal sijpelen en schade veroorzaken. Voordat u begint met een van de reinigings- en desinfectietechnieken ...

Reinig de binnenkant van uw pc

Het schoonmaken van de computer is geen raketwetenschap en vereist geen speciale vaardigheden of gereedschap, maar u moet weten hoe u beschadiging van enkele van de meer gevoelige onderdelen kunt voorkomen. Dit is wat we hier zullen demonstreren. Hoewel hetzelfde principe van toepassing is op laptops en laptops, zijn deze instructies vanwege de moeilijkheid om ze te demonteren niet van toepassing op dit soort computers.

Reinig de buitenkant van de computer, zoals waar de handpalm rust en het touchpad met de microvezeldoek, en doe dit voorzichtig. Gebruik een beetje ontsmettingsalcohol. Koop een toetsenbordbeschermer, dan is het de volgende keer makkelijker om het toetsenbord schoon te maken.

Slimware Cleaner is een van de beste reinigers voor Windows 10 die up-to-date gebruikersinformatie, beoordelingen en aanbevelingen biedt. U kunt ongewenste software en ongewenste bestanden verwijderen die ruimte innemen en uw privacy in gevaar brengen. Scan uw pc met slechts één klik.

Voordat we u onze eenvoudige stappen laten zien om een ​​toetsenbord, monitor of muis schoon te maken, zijn er eerst enkele belangrijke do's en don'ts die u moet weten. Sluit eerst uw laptop of computer af. Koppel indien mogelijk uw toetsenbord, monitor of muis los.

Uw desktop of laptop schoonmaken | Jeff Geerling

De monitor/display (LCD-flatpanels en laptopschermen): Omdat LCD-schermen een speciale antireflectiecoating hebben, mag u NOOIT reinigingsmiddelen op alcohol- of ammoniakbasis op het LCD-scherm gebruiken. Gebruik in plaats daarvan iKlear (of een andere goedgekeurde LCD-reiniger) of ontsmettingsalcohol met een microvezeldoek als uw monitor echt vuil is.

Warmte is de ergste vijand van je computer. Na verloop van tijd kan de ophoping van stof in uw computer de koelingsefficiëntie beïnvloeden, waardoor de levensduur van de componenten van uw computer wordt verkort.

Computertoetsenborden zijn een broedplaats voor ziektekiemen [bron: Wall Street Journal]. In feite beveelt het Center for Disease Control aan dat u uw computertoetsenbord en -muis regelmatig schoonmaakt, evenals andere vaak aangeraakte oppervlakken [bron: CDC]. Terwijl je het toetsenbord en de muis schoonmaakt, pak je de ...

Wat heb je nodig om een ​​laptop schoon te maken? Het schoonmaken van een laptop vereist het gebruik van verschillende gereedschappen en materialen die u kunt kopen bij winkels bij u in de buurt of online winkels zoals Amazon.com.

Hoe het LCD-scherm van een laptop schoon te maken - dummies 2020 - How to dou

Computers. Oplossingen op maat.

Hier is een leuk weetje: je laptop (vooral het toetsenbord dat je de hele dag typt) bevat samen meer ziektekiemen dan je wc-bril. Leuk, niet? We staan ​​er niet bij stil, maar laptops kunnen net zo vuil en besmet zijn met bacteriën als elk ander deel van ons huis - dus waarom maken we ze niet zo vaak schoon? Als je niet weet waar je moet beginnen, bekijk dan deze handige video van Clean My Space, waar hij je laat zien hoe je je laptop brandschoon en kiemvrij kunt maken.

Voor dit soort problemen is extra schoonmaak nodig om ervoor te zorgen dat uw laptop in goede staat blijft. Weten hoe u de elementen van een laptoptoetsenbord moet behandelen met een intensieve grondige reiniging is essentieel om uw laptop tevreden te houden en zo efficiënt mogelijk te laten werken.

De beste manier om een ​​computer schoon te maken. Afhankelijk van uw omgeving moet u uw computer elke zes tot twaalf weken afstoffen. Sommige van de dingen die bijdragen aan meer stof zijn huisdieren in de buurt en constructie.

Download Total PC Cleaner - GRATIS PC Cleaner - Microsoft Store

CCleaner & Clean Master alternatieve reiniger. Houd uw computer schoon en snel met Total PC Cleaner. Hiermee kunt u de cache van uw pc en grote bestanden opschonen. Het heeft alles wat je nodig hebt voor een gratis computerreiniger. Gebruikerscommentaar "Dit is de beste pc-reiniger

In tegenstelling tot papieren handdoeken, reinigen onze zachte microvezeldoeken het gevoelige glas van uw laptop, computer of pc zonder het oppervlak te beschadigen. In tegenstelling tot andere doeken die gewoon vuil over het scherm verspreiden, trekken microvezels vette vingerafdrukken en ongewenst stof aan en verwijderen ze.

Er zijn een heleboel geweldige tools om je telefoon- en laptopschermen schoon te maken, maar je hele apparaat kan baat hebben bij een meer diepgaande computerreiniging. Om ervoor te zorgen dat smartphones, computers en andere apparaten optimaal presteren en zo lang mogelijk meegaan, moet u uw technologie een grondige schoonmaakbeurt geven met betaalbare en toegankelijke tools.

Schoonmaakhulpmiddelen Hulpmiddelen voor het schoonmaken van een laptop zijn gemakkelijk te vinden en niet duur. Een pluisvrije doek en een oude tandenborstel zijn meestal voldoende. Voor sommige reinigingsgebieden kunt u in plaats van de tandenborstel echter perslucht gebruiken of investeren in een computerstofzuiger. 1. Zet je laptop uit. Geef het ongeveer een minuut om het volledig uit te schakelen en koppel het dan los. 2. Maak je scherm schoon. LCD-schermen zijn kwetsbaar.

Houd je laptop en desktop schoon

Wat kunt u doen om zware schoonmaakwerkzaamheden en het vertragen van uw computer of laptop te voorkomen? Als je het gevoel hebt dat je dapper bent en de uitdaging wilt aangaan, gaan we enkele manieren delen om je computer schoon te houden.

Gebruik geen alcohol op uw laptopscherm. Hoewel alcohol in het verleden misschien een goede optie was voor schermen, hebben de meeste nieuwere schermen coatings die ongeschikt zijn voor reinigingsmiddelen op basis van alcohol of ammoniak.

Mogelijk duplicaat: hoe stof van een computer te verwijderen? Ik las net "Can Dust Curious My Computer" door Jason Fitzpatrick, gepubliceerd op 16/10/12. Aan het einde van het artikel stonden gerelateerde links, waaronder "Hoe u uw vuile desktopcomputer grondig schoonmaakt". Heeft iemand toegang tot een "how-to"-artikel over het schoonmaken van vuile laptops? Ik heb liever tips die niet het demonteren van de laptop omvatten.

Hoe schoon je huis ook is, je computers en gadgets kunnen hier en daar een beetje vies worden. Dit is wat je nodig hebt om ze schoon te maken en hoe je dit kunt doen zonder ze pijn te doen.

Beste computer- en laptopreinigingssets beschikbaar op Amazon

Bij het kopen van een laptop is een factor om te overwegen de duurzaamheid. Hoewel de duurzaamheid van een laptop erg belangrijk is voor het merk, is deze meer afhankelijk van onderhoud. Het is raadzaam om uw desktop- of laptopcomputer van tijd tot tijd schoon te maken, met name het scherm en de ventilatoropening.

Het schoonmaken van een laptopscherm is vergelijkbaar met het schoonmaken van flatscreens of lcd-schermen. Laptopschermen zijn echter extreem gevoelig en er zijn speciale reinigingsprocedures vereist. Het niet kennen van de juiste reinigingsverzorging kan krassen en blijvende schade aan uw laptopscherm veroorzaken. U kunt reinigingsoplossingen en speciale doekjes kopen voor het reinigen van laptopschermen. U kunt ook uw eigen reinigingsoplossing maken met een mengsel van alcohol en water.

Reiniging van elektronische apparatuur. Computers, telefoons, monitoren, televisies, printers en audioapparatuur nemen allemaal stof en vuil op. Deze elementen moeten periodiek worden schoongemaakt, zodat er geen stof in de behuizing blijft zitten en verbindingsproblemen veroorzaakt.

Houd voordat u een laptopscherm schoonmaakt, rekening met de exacte manier waarop u een laptopscherm schoonmaakt. Zorg er ook voor dat uw laptop is uitgeschakeld. Je weet ook dat de laptop ook op de ingebouwde batterij werkt om elk incident door batterijen of ...

10 schone laptop-ideeën | schone laptop, schone hacks, opruimen

Leer hoe u een laptopscherm schoonmaakt met deze 7 tips en recepten voor het schoonmaken van computerschermen. Reinig en verwijder vlekken en vuil met deze doe-het-zelf-monitorreinigingstips op computers en telefoons met eenvoudige, alledaagse producten. #laptopschoonmaak #laptop #pc #cleanmonitor #DIYcleaningrecepten.

Leer hoe u een laptopscherm schoonmaakt met deze 7 tips en recepten voor het schoonmaken van computerschermen. Reinig en verwijder vlekken en vuil met deze doe-het-zelf-monitorreinigingstips op computers en telefoons met eenvoudige, alledaagse producten. #laptopschoonmaak #laptop #pc #cleanmonitor #DIYcleaningrecepten.

maar ik dacht bij mezelf, is het gevaarlijk om een ​​stofzuiger te gebruiken om een ​​computer schoon te maken, want misschien kan de stofzuiger bij een bepaalde snelheid een deel van de computer stofzuigen / loskoppelen (kabel, welke heb je)?

Alle computers, of het nu desktops of laptops zijn, bevatten koelsystemen voor hun processors en interne componenten. Computerprocessors verwerken miljoenen berekeningen per seconde, die allemaal elektrische belastingen vereisen om te functioneren. Na een tijdje zal de processor oververhit raken als deze niet goed wordt gekoeld.

Computerreiniging en -onderhoud | nietjes

Redenen om een ​​computerreiniger te gebruiken Regelmatige reiniging van de computer helpt bij het verwijderen van vuil en stof van de ventilator, waardoor deze zou kunnen falen. Het helpt ventilatorstoringen te verminderen, die anders zouden kunnen leiden tot oververhitting en mogelijke oververhitting van kritieke componenten.

Winkel voor de nieuwste laptopreiniger-deals op AliExpress. Heeft u iets gezien dat uw aandacht trok? Nu kun je het kopen en een geweldige deal krijgen op AliExpress! Blader eenvoudig door een enorme selectie van de beste laptopreiniger en filter op beste match of prijs om de juiste voor u te vinden!

Alibaba.com biedt 3.140 reinigingsproducten voor laptops. Een breed scala aan laptopreiniger-opties zijn voor u beschikbaar, zoals functies, gebruik en installaties.

Niet alle laptopreparaties zijn gelijk gemaakt. Dezelfde computerreparatie kan sterk verschillen van model tot model. Dit artikel leidt u door de stappen voor het repareren van een computer om deze koel te houden. Bij sommige laptopmodellen is het heel eenvoudig om de processorventilator te verwijderen en schoon te maken, maar bij andere hebt u een gekwalificeerde technicus nodig om het werk te doen.

Uw Apple-producten schoonmaken - Apple Support | Desktop computers

Wanneer u de buitenkant van uw MacBook, MacBook Pro of MacBook Air schoonmaakt, moet u eerst uw computer uitschakelen en de netadapter loskoppelen. Gebruik vervolgens een vochtige, zachte, pluisvrije doek om de buitenkant van de computer schoon te maken. Voorkom dat er vocht in de openingen komt. Spuit geen vloeistof rechtstreeks op de computer. Gebruik geen spuitbussen, oplosmiddelen, schuurmiddelen of reinigingsmiddelen die waterstofperoxide bevatten die de afwerking kunnen beschadigen.

Verplaats uw computer indien mogelijk naar een goed geventileerde ruimte, of open in ieder geval een raam of deur om koele lucht de kamer binnen te laten. Verwijder de zijpanelen en (indien mogelijk) het voorpaneel uit uw koffer. Gebruik een pluisvrije doek of een bus met perslucht om het stof te reinigen ...

Nu het toetsenbord niet meer in de weg zit, is het tijd om verder te gaan met je andere elektronica die na regelmatig gebruik misschien vies is geworden. We kunnen je helpen alles goed schoon te maken, inclusief je telefoon, tablet, koptelefoon, laptop, desktop, tv, smart ...

(Afbeelding tegoed: Digital Bachat) Hoe computerschermspray schoon te maken. Whoosh - reinigingsset voor laptopschermen. Dit bedrijf beweert dat de krachtige formule je schermoppervlak voor 99,99% volledig vrij houdt van stof, vuil en olie. En de microvezeldoek is superzacht en maakt geen krassen op je schone laptop- en computerscherm.

Reinigingstips voor desktop- en laptopcomputers SpeedyFeed

Het reinigen van uw machine is een van de gemakkelijkste en meest effectieve manieren om computerhardwarefouten te voorkomen en kan helpen voorkomen dat onderdelen zoals uw harde schijf en processor oververhit raken door vuile omstandigheden. Afhankelijk van de omgeving waarin uw pc zich bevindt, verschilt de frequentie waarmee u schoonmaakt. Als u uw werkplek zeer zelden schoonmaakt, is de kans groot dat uw computer grote hoeveelheden vuil, puin en stof aantreft die ...

Nog een te dure computerreparatie. Allereerst werkt dit product maar op één computer - ik zou het niet hebben gekocht als ik dit had geweten, aangezien ik 5 computers heb. Ten tweede corrigeert het registerfouten niet goed. Ik heb het voornamelijk gekocht om registerfouten op te lossen en heb ze nog steeds. Dit product beweerde dat het sommige dingen deed, zoals het verwijderen van ongewenste bestanden en andere dingen die me niet zoveel uitmaakten. Maar ik weet niet zeker of hij iets heeft gedaan.

Als u uw laptop schoonmaakt, wordt het gemakkelijker om de levensduur te verlengen, en ook die van u. Pc-toetsenborden zijn broedplaatsen voor ziektekiemen. Het Center for Disease Management raadt u zelfs aan om uw invoerapparaat en muis regelmatig schoon te maken, evenals andere vaak aangeraakte oppervlakken. Terwijl je het toetsenbord en de muis schoonmaakt, maak je van de gelegenheid gebruik om je laptopscherm op dezelfde manier te wassen. het schoonmaken van uw scherm kan het gemakkelijker en leuker maken om uw werk te doen.

Je laptop kan er nooit genoeg van krijgen met de GreatShield LCD Touchscreen Laptop Cleaning Kit. Het product is een perfecte mix van alles wat nodig is voor het juiste onderhoud van uw computer. Het wordt geleverd met een dubbelzijdige wisser / borstel, reinigingslotion en een speciale doek om af te vegen.

Hoe u uw computer- of laptopscherm gratis kunt schoonmaken

Reinigingsdoekjes voor computerschermen. Hoe maak je een computertoetsenbord schoon Hoe voorkom ik dat mijn toetsenbord vuil wordt? Conclusie. Kun je glasreiniger op computerschermen gebruiken? Welk huishoudelijk product kan ik gebruiken om mijn computerscherm schoon te maken? Kan ik alcoholdoekjes gebruiken om het toetsenbord van mijn laptop schoon te maken?

Of je nu een desktop, laptop of hybride apparaat gebruikt, het is belangrijk om de monitor schoon te houden. Hetzelfde geldt voor LCD- en plasmaschermen. De spatten verdoezelen wat u op het scherm ziet.

De snelste manier om laptopgegevens op te schonen, is door de harde schijf van de laptop volledig opnieuw te formatteren. Als u alleen bepaalde dingen van de harde schijf wilt wissen, is er geen snellere manier dan ze map voor map te selecteren en te verwijderen.

Computer schoonmaken. Van niet-ontvlambare, gebruiksvriendelijke spraydusters en reinigers voor optische lenzen tot doekjes met geïmpregneerde oppervlakken. AF biedt een complete selectie schoonmaakproducten voor computers en laptops, inclusief delicate schermen. Snelle, gemakkelijke en uiterst veilige reinigingsoplossingen voor alle delen van de werkplek.

11 Beste pc-reiniger en -optimalisatie voor Windows 10, 8, 7 [Gratis ...]

Al deze hulpprogramma's voor het opschonen en afstellen van computers voeren verschillende taken uit, zoals het verwijderen van ongewenste bestanden, caches, cookies, browsegeschiedenis, tijdelijke bestanden, het herstellen van ongeldige registervermeldingen, het verwijderen van dubbele inhoud en het beperken van het gebruik van achtergrondgeheugen door ongewenste processen en nog veel meer. Deze gids richt zich op de best betaalde en gratis apps voor het opschonen van pc's die tegenwoordig in de softwarewereld beschikbaar zijn.

Schermreiniger Laptop Computer PC Scherm ... Professionele camerareinigingsset: gebruikt voor vingerafdrukken, vegen en vuil op cameralenzen, microscopen, telescopen, reinigingsvet, brillen en andere optische precisielenzen. Veel gebruikt: onze reinigingsset kan niet alleen vingerafdrukken, vet en vuil op de cameralens, het camerascherm en de optische lens van de camera zeer effectief reinigen. het kan ook andere elektronische apparaten reinigen, zoals computers, laptops, headsets, toetsenborden, mobiele telefoons ...

Ribbit laptop schoonmaakdiensten. Laptops trekken stof, vuil en microscopisch kleine deeltjes aan. Ze zijn bijzonder kwetsbaar bij de ventilatieopeningen, die wervelingen creëren in de lucht rondom uw machine, aangezien hete uitlaatgassen worden verdreven en koelere lucht wordt meegevoerd. Openingen voor cd-spelers en externe poorten kunnen na verloop van tijd ook geblokkeerd raken. Onze laptopreinigingsdiensten zijn een snelle en betaalbare manier om te voorkomen dat uw machine wordt beschadigd door vuil.

Krijg de beste deals voor stofzuigers voor computerreiniging. Koop met Afterpay op in aanmerking komende artikelen. Gratis verzending en retournering van eBay Plus-items voor Plus-leden.

Hoe u uw computer / laptop / pc kunt opschonen en sneller kunt laten werken ...

Volg de eenvoudige en gemakkelijke stappen hieronder om uw computer (laptop of desktop) zo snel mogelijk te laten werken. Stap 1: In stap 1 leert u hoe u uw computer / laptop / pc kunt opschonen met Schijfopruiming, zodat deze sneller werkt.

Spuit nooit alcohol of een andere vloeistof rechtstreeks op het scherm van uw computer of laptop. Gebruik een andere schone microvezeldoek met een kleine hoeveelheid isopropylalcohol 70 of een reinigingsdoekje met alcohol 70. Veeg je hele woord uit en leef haar leven zoals ze dat wil. Als de beelden die je van je ex hebt een nieuwe partner ongemakkelijk maken, gooi ze dan weg. Als je gevoelig wilt zijn voor de gevoelens van je nieuwe partner over foto's met je ex, dan is dat prima.

De nano-reiniger is speciaal samengesteld met gouden nanodeeltjes en is milieuvriendelijk omdat hij antibacteriële eigenschappen heeft. De antistatische eigenschap verwijdert gemakkelijk vingerafdrukken en vermindert ook vuil en stof. Luxor Nano Clean beschermt en reinigt uw technologische gadgets zoals telefoons, laptops, computers, enz.

ProducttitelDraagbare Mini USB Stofzuiger Computer Stoflijm ... Gemiddelde waardering: 0 van de 5 sterren, gebaseerd op 0 beoordelingen. Verkocht en verzonden door Save Money.

Gratis Stock Foto | De vakman werkt in zijn laboratorium aan het repareren en reinigen van ...

Man reinigt een laptop met een speciaal gereedschap van stof. reparatie en onderhoud van draagbare computers en reclamediensten voor pc's voor de reparatie van elektronische apparaten en apparaten.

Ik moest het bier van de toetsenborden van de laptop halen. Ik heb het toetsenbord met de hand gewassen met water en zeep en vervolgens gebaad in isopropylalcohol om het water en ander vuil te verwijderen. Ten slotte plaatste ik het hele toetsenbord in de oven op de laagst mogelijke stand om het drogen te versnellen.

Het is het beste om een ​​pluisvrije microvezeldoek te gebruiken, een "oud T-shirt" of een andere zachte doek kan stof en pluisjes introduceren die de computer zelf kunnen beschadigen. Test bij twijfel eerst een klein deel van het scherm.

Toetsenbordreiniger met gelreiniger, MECO-handstofzuiger Draadloze mini-computerstofzuiger met Li-batterij, krachtige oplaadbare draagbare stofzuiger om stofharen en kruimels te verwijderen.

Top 15 beste computerstofzuigers om te kopen in 2021

Als je laptop of computer aan het opladen is, moet je misschien op zoek naar een ander stopcontact dat misschien wat ver weg is, waardoor opladen onmogelijk is. Met de USB-oplaadfuncties in een computerstofzuiger hoef je je daar echter geen zorgen over te maken.

Показано 65 записей