Alles over computers en technologie

Wat is supportassist op mijn Dell pc

Wat is Dell SupportAssist | Dell Technologies Frankrijk

Dell SupportAssist is de eerste geautomatiseerde proactieve en voorspellende supportoplossing voor pc's en tablets. SupportAssist beoordeelt ook de status van uw servers, opslag- en netwerkapparaten om downtime te elimineren voordat deze zelfs maar begint.

Kost Dell SupportAssist geld? SupportAssist is gratis voor alle klanten om te helpen bij het diagnosticeren van hun computers, en degenen die willen upgraden naar het Premium Support-model kunnen dit doen vanaf $ 39 per jaar. Het is momenteel beschikbaar in de VS en Canada op Dell Inspiron, Alienware, Venue en Chromebook

Er zijn ernstige problemen waarvoor deskundig advies en probleemoplossing van de ondersteuningsassistent van de fabrikant nodig zijn, zolang uw laptop onder de garantie valt. Of misschien heeft u de hulp nodig van een technicus/servicecentrum van een derde partij om ernstige problemen op te lossen. Ik ben niet op de hoogte van de effectiviteit van het Dell-supportteam in ...

Details: SupportAssist is ontworpen om officiële Dell software en drivers op uw computer te vinden en te installeren. Het doet dit door op te treden als een kleine webserver die alleen communicatie van de officiële Dell-website mogelijk maakt. Hiermee kunt u bestanden downloaden, installeren en uitvoeren op uw computer.

SupportAssist op Dell-computer verscheen - Windows 10-helpforums

Ik klom op mijn Dell-computer terwijl ik er niet meer was, en plotseling stond er een applicatie op mijn desktop genaamd "SupportAssist" op mijn computer en blijkbaar is deze vandaag gemaakt. Ik heb gescand met malwarebytes en kreeg niets, ook niet met Windows Defender. Ik kan me niet herinneren dat ik vandaag iets heb geïnstalleerd. En ik ging naar het configuratiescherm en het toont niets verdachts. Ik controleerde de eigenschappen en het had "PC Doctor Module". Is het gedaan door Dell of is het een virus? En ik heb iets anders gecontroleerd en er was een SupportAssistAgent die meer dan een maand geleden leek te zijn geïnstalleerd? Ik ben echt bezorgd ...

Gebruikt u een Dell pc of laptop? Dan kunt u dit probleem op elk gewenst moment onder ogen zien. U moet dus weten hoe u kunt oplossen dat Dell Support Assistance niet werkt op Windows 10. We ontvangen veel klachten dat Dell Supportassist Launcher niet werkt of dat Dell Support Assistance niet meer werkt.

Dell SupportAssist is proactieve, voorspellende en geautomatiseerde ondersteunende technologie die een snellere oplossing en rapportage mogelijk maakt. SupportAssist omvat bewaking op afstand, geautomatiseerde verzameling van systeemstatusinformatie, automatische aanmaak van casussen en proactief contact met de technische service van Dell.

De Dell Support-site biedt driver- en BIOS-updates en wordt beheerd met hun Dell SupportAssist-software. Hoe beoordeelt u deze software/dienst? Zijn er door Dell gecertificeerde en gepubliceerde drivers die ik met deze moet installeren? Ik stel deze vraag omdat ik een paar weken geleden een probleem had met een hoog CPU-gebruik in inactieve toestand vanwege een ondersteuningsgerelateerde service op mijn laptop. Ik moest het handmatig uitschakelen.

Dell Support Assist - Microsoft Community | Forum

U kunt Support Assist op beide computers verwijderen. Je hebt het niet nodig en het kan voor problemen zorgen. Als u het in de toekomst wilt gebruiken, zal Dell Downloads and Drivers het opnieuw installeren om uw computer te scannen of u kunt het handmatig installeren. Er zijn problemen gemeld met Support Assist na de recente Windows-update. Ik zou nog even wachten tot de problemen zijn opgelost.

Dell SupportAssist bewaakt continu systeemconfiguratiegegevens en gebruiksinformatie voor uw Dell hardware en software die wordt beheerd door OpenManage Essentials. Hoewel Dell niet van plan is om in het kader van dit programma toegang te krijgen tot persoonlijke informatie, zoals uw persoonlijke bestanden, browsegeschiedenis of cookies, is er geen...

Technician's Assistant: Even ter verduidelijking, wat is het merk en model van uw machine en welk besturingssysteem gebruikt u? Dell Inspiron 15 Windows 10. Technicus-assistent: Heeft u onlangs updates geïnstalleerd?

Dells Support-assistentie? : Dit beeldscherm bevindt zich nu onder aan mijn Dell Desk Top. Als ik erop klik, verschijnt er een vakje. Ik heb de "X" en hij komt terug. Ik merk ook dat mijn scherm niet uitgaat als het na 15 minuten niet wordt gebruikt. Het blijft de hele tijd aan. Wat is dat ??? ...

Dell Support Assistant loopt vast tijdens het laden

Dell Support Assist-software is ongeveer een maand geleden op mijn computer geïnstalleerd. Ik heb een raar narrenachtig gezicht dat op het scherm verschijnt als ik online ben, als ik dubbelklik. Ik heb elke scan geprobeerd die ik kan bedenken om te zien of ik malware of iets dergelijks heb.

SupportAssist is gratis voor alle klanten om te helpen bij het diagnosticeren van hun computers, en degenen die willen upgraden naar het Premium Support-model kunnen dit doen vanaf $ 39 per jaar. Het is momenteel beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada op Dell Inspiron-, Alienware-, Venue- en Chromebook-producten.

Stel gerust alle supportgerelateerde vragen of iets anders met betrekking tot Dell-technologieën en we zullen ons best doen om u te helpen. Houd er rekening mee dat deze subreddit 100% onofficieel is. Raadpleeg het gedeelte 'Algemene ondersteuning' hieronder voor rechtstreeks contact met Dell.

Heeft u problemen met het installeren of bijwerken van Dell SupportAssist? Deze handleiding helpt u bij het verwijderen van de momenteel geïnstalleerde versie, het verwijderen van alle restanten en het installeren van de nieuwste versie. 1) Start uw computer opnieuw op.

SupportAssist op de Dell computer verscheen | Windows 10-forums

Ik had hetzelfde probleem met Quicken 2007 en het begon ongeveer een jaar nadat ik Quicken op mijn nieuwe computer met Windows 10 had geïnstalleerd. Quicken werkte meestal af en toe, maar ik krijg nog steeds het bericht Launcher Failure. Onlangs werd ik het beu om de "SupportAssist" te zien ...

Ik vond 2-3 Dell Assists op mijn computer (de nieuwste w10) en heb ze allemaal verwijderd. De update-plug-in van Dell Update-SupportAssist wordt echter niet verwijderd. Ik heb dat andere Dell-ding. Moet ik alles verwijderen wat ik kan? Wanneer ik naar de Dell Laptop Support-pagina ga, moet ik mijn servicetag invoeren; toen ik dat deed, moest ik de Support Assist-app opnieuw downloaden.

Ik moet Dell SupportAssist versie 1.3.6855.212 verwijderen van een groep machines in mijn netwerk. Ik voer een verwijderingsscript uit met de volgende code en het werkt voor de meeste versies, maar verwijdert deze versie niet.

Dell blijft me vragen het SupportAssist-hulpprogramma uit te voeren om "mijn computer op zijn best te laten werken" of woorden in die zin. Ik heb een Dell desktopcomputer (XPS 8700) en een Dell-laptop (Inspiron 5537). SupportAssist was blijkbaar geïnstalleerd als onderdeel van Windows 10, of was misschien al voor die datum aanwezig (de desktop kwam oorspronkelijk met Windows 7, de laptop met Windows 8; beide werken met Windows 10 sinds gratis versie ...

Download Dell SupportAssist-software voor Windows 10

Ik gebruik Windows 10 op een Dell-laptop. Omdat ik hiervoor de nieuwste stuurprogramma's wilde controleren en downloaden, besloot ik de website van Dell te bezoeken. Toen kwam ik de Dell Support Assist-software tegen, die beschikbaar is als gratis download. OPMERKING: Dell Support Center is twee keer hernoemd naar My Dell en nu naar Dell SupportAssist.

Geen enkele antivirusscanner van VirusTotal meldt iets kwaadaardigs over SupportAssist.exe. Als je aanvullende informatie over het bestand hebt, deel het dan met FreeFixer-gebruikers door een opmerking onderaan deze pagina te plaatsen. Leverancier- en versie-informatie [?]

Nieuwste versie van Dell SupportAssist voor pc: ondersteuning voor Dell-gebruikers. ... netwerkverbinding, de prestaties van hun computer aanpassen of contact opnemen met een lokale Dell-operator.

Dell is ook uitgebreid naar Reddit. Mijn ervaring met de ondersteuning voor sociale media van Dell is echter bitterzoet. Voordat ik me realiseerde dat de garantie op deze laptop was verlopen, heb ik Dell rechtstreeks op Twitter een bericht gestuurd met de vraag: "Hoe download ik de nieuwe Microsoft Edge-browser?" »Ik werd helaas begroet door een bot, die

Dell Client Foundations Flashcards Studiegids | Quizlet

Als het systeem opstart naar Windows, controleer dan Apparaatbeheer voor het USB-invoerapparaat met een witte cirkel en pijl-omlaag, klik met de rechtermuisknop en activeer om de functionaliteit te testen. T/F: Afhankelijk van uw Dell-serviceplan, automatiseert en faciliteert SupportAssist uw betrokkenheid bij de technische ondersteuning van Dell.

Heeft u een probleem waarbij Dell Support Assistance niet werkt? Probeer onze eenvoudige stappen te volgen om dit probleem onmiddellijk op te lossen.

Systeem: Alienware, ALWARE-worm - 1072009, s / n D26S753 Antivirus: Windows Defender, uitgeschakeld. Hallo. Ik heb onlangs geprobeerd mijn Dell Support Assist-programma op mijn computer te openen. Op de een of andere manier liep het niet vast en na een paar minuten wilde het programma niet starten.

Ik weet niet waarom, maar direct nadat ik dit programma heb geïnstalleerd, wordt mijn computer automatisch opnieuw opgestart zonder te stoppen totdat ik het programma volledig heb verwijderd. Dit gebeurt niet met andere programma's.

Dell SupportAssistAgent 1.1 downloaden - SupportAssist.exe

SupportAssist, voorheen bekend als My Dell, biedt systeemupdates, detecteert problemen en stuurt u waarschuwingen op basis van uw apparaat, waardoor het oplossen en voorkomen van problemen eenvoudiger dan ooit wordt. Deze app geeft je toegang tot alles wat je nodig hebt om het giswerk bij het onderhoud van pc's en tablets weg te nemen. SupportAssist biedt persoonlijke assistentie met functies waarmee u problemen kunt oplossen en nieuwe problemen kunt voorkomen. Waarschuwingen en updates: ontvang updates en waarschuwingen om uw systeem up-to-date te houden en efficiënt te laten werken. U kunt SupportAssist eenvoudig configureren om periodiek uw ...

Als u Dell-apparaten gebruikt, waaronder computers en een laptop, kunt u Dell-toepassingen downloaden en installeren om uw Windows-computer te optimaliseren. Een daarvan is het Dell Support Center of Dell SupportAssist. Dus waar is deze software voor?

Dell SupportAssist voor pc is ontworpen als een geautomatiseerde ondersteunende technologie voor Dell-gebruikers. Gebruikers kunnen om snelle oplossingen of zelfs live hulp vragen wanneer ze problemen ondervinden met hun Dell pc's. Machines zoals Dell zijn niet onfeilbaar als het gaat om bugs en fouten. Niet-experts kunnen moeite hebben om zelf een diagnostische test uit te voeren. De software biedt proactieve en voorspellende analyse van de toestand van de computer. Gebruikers kunnen de huidige status van de hardware en software van hun computer controleren via de functies. Het biedt ook updates voor componenten zoals stuurprogramma's en firmware.

Dell gaf ons vorig jaar snelle en nauwkeurige antwoorden op de meeste van onze vragen, maar ze waren een beetje te enthousiast om onze laptops op afstand te bedienen. Ook dit jaar waren we weer onder de indruk van het aantal correcte reacties dat we kregen van Dell-agenten. Communiceren via sociale media en via

Download Dell SupportAssist voor pc - gratis - laatste versie

Op basis van ons analysesysteem hebben we vastgesteld dat deze indicatoren mogelijk valse positieven zijn. Wat is een vals positief? Dit betekent dat een onschadelijk programma ten onrechte als kwaadaardig wordt gemarkeerd vanwege een te grote detectiesignatuur of een algoritme dat in een antivirusprogramma wordt gebruikt.

Dell SupportAssist is de slimme technologie die ervoor zorgt dat uw computer op zijn best blijft werken, volgens de verklaring van Dell. Ongecontroleerde kwetsbaarheid van het zoekpad. Een minder bevoorrechte gebruiker kan misbruik maken van dit beveiligingslek om ervoor te zorgen dat de SupportAssist-binaire bestanden willekeurige DLL's laden, wat resulteert in de geprivilegieerde uitvoering van willekeurige code, aldus het Dell-advies.

SupportAssist van mijn Dell Latitude 3560 heeft een hoge systeemtemperatuur gedetecteerd. Moet ik uit voorzorg iets doen? $ uname -a Linux anjanesh-Latitude-3560 3.13.0-117-generic # 164-Ubuntu SMP vrijdag 7 april 11:05:26 AM UTC 2017 x86_64 x86_64 x86_64 GNU / Linux.

Dell SupportAssist OS Recovery biedt een herstelomgeving die bestaat uit tools voor het diagnosticeren en oplossen van problemen die ...

Dell SupportAssist worstelt met grote beveiligingsproblemen, update nu

Madalina is een Windows-fan sinds ze haar eerste Windows XP-computer in handen kreeg. Ze is geïnteresseerd in alles wat met technologie te maken heeft, met name opkomende technologieën - AI en DNA-computing in ...

Dell SupportAssist downloaden. Kies de meest populaire programma's in Systeemwerkset.

Ik probeer al ongeveer twee weken Dell SupportAssist op mijn computer te openen, omdat ik meldingen krijg dat ik de app moet gebruiken om te controleren of mijn computer is geoptimaliseerd, of iets dergelijks. Voorheen gebruikte ik de app om alles bij te werken dat moest worden bijgewerkt, maar onlangs is de app niet geladen.

Servers en NAS. Dell SupportAssist. Dell SupportAssist. Door 1337Admin.org 25 april 2018 in Servers en NAS.

Dell SupportAssist gratis download - SoftDeluxe

Ontdek de informatie over Dell SupportAssist v1.3, de totale grootte is 2,12 MB. Dit programma is te vinden in de subcategorie System Optimizers van de categorie System Utilities. We raden u aan om versie 1.2 en 1.1 te downloaden en deze uit te voeren op Windows XP / Vista / 7/8 / 8.1 / 10.

Dell raadt alle klanten aan om de Dell SupportAssist-software zo snel mogelijk op hun computer bij te werken, aangezien alle niet-gepatchte versies kwetsbaar zijn voor aanvallen. Als dit beveiligingslek wordt misbruikt, kunnen aanvallers kwaadaardige payloads laden en uitvoeren in de context van SupportAssist-binaire bestanden op niet-gepatchte machines. ... ...

"Het is niet mogelijk om dit beveiligingslek te misbruiken zonder de standaard Windows-instellingen te wijzigen." Met andere woorden, het beveiligingslek kan door een hacker gemakkelijker worden misbruikt als de computer wordt uitgevoerd als een beheerdersaccount, wat het eerste account is dat op een Windows-pc is gemaakt en volledige controle over de machine heeft.

Dell blijft me vragen het SupportAssist-hulpprogramma uit te voeren om "mijn computer op zijn best te laten werken" of woorden in die zin. Ik heb een Dell desktopcomputer (XPS 8700) en een Dell-laptop (Inspiron 5537). SupportAssist was blijkbaar geïnstalleerd als onderdeel van Windows 10, of was misschien al vóór die datum aanwezig (Desktop kwam oorspronkelijk met Windows 7, laptop met Windows 8; beide werken prima met Windows 10 sinds het tijdperk van gratis upgrade).

Er is bevestigd dat Dell-laptops last hebben van ernstige SupportAssist-problemen...

Het is al erg genoeg dat er een tiener voor nodig was om een ​​beveiligingslek te vinden dat opzettelijk leek te zijn, maar de manier waarop Dell het probleem aanpakt, maakt het nog erger. Het zal miljoenen computers hebben getroffen, maar het heeft bijna zes maanden geduurd voordat het bedrijf een fix uitbracht sinds het voor het eerst reageerde op het eerste rapport van Demirkapi.

Ik vond deze Dell-productondersteuningslink nuttig. Al mijn drivers zijn up-to-date. Ik heb de tests gedaan en mijn pc staat bovenaan voor een oude. Het is een werkpaard, dat me $ 125 kostte, een professionele, door Dell opgeknapte machine werd geleverd met Windows 7 Pro. in de fabriek geïnstalleerd, ik heb er 2 gekocht, een voor mezelf en een voor de kleinkinderen. Ik heb nu beide 760's omdat de kinderen de spellen geweldig vonden en vertrokken.

Ik had net hetzelfde probleem met mijn Dell Inspiron Mini. Nadat ik ernaar had gezocht op "Ask Ubuntu", voerde ik de opdracht "top" uit op de opdrachtregel en ontdekte dat een programma met de naam "BOINC" mijn processors de hele tijd op 100% draaide. Ik heb dit programma uitgeschakeld en nu werkt mijn laptop prima.

U kunt natuurlijk ook proberen Dell SupportAssist te verwijderen met het standaard verwijderprogramma op de computer, maar pas op, u kunt veel problemen tegenkomen, zoals Martin of gratschultz2013. Als u Windows 8 / 8.1 hebt, volgt u de onderstaande stappen om Dell SupportAssist te verwijderen: 1. Klik op de knop Start in de linkerbenedenhoek van ...

Trefwoord "Wat is Dell Support Assist Remediation" gevonden ...

Tijdelijke oplossing voor Dell Support Assist-toepassing Microsoft Store-toepassing "Dell SupportAssist voor pc" werkt niet correct op mijn Dell Optiplex 960 met Windows 10 Pro 32 bit (laatste OS-versie en updates geïnstalleerd). Het wordt geïnstalleerd (versie 3.1.30.0) en er wordt aangekondigd dat het kan worden gestart, maar slechts tijdelijk een blauw venster met de.

Hoe groot is het bestand dat ik zal downloaden om deel te nemen aan een schermdeelsessie met mijn ondersteuningsvertegenwoordiger? De bestandsgrootte varieert tussen 329 KB en 580 KB Staan er bestanden of mappen op mijn computer nadat de sessie is beëindigd? Het hulpprogramma Assist On-site verwijdert zichzelf wanneer de sessie wordt beëindigd. aosdel.exe is een klein hulpprogramma verpakt in ibmaos.exe dat wordt uitgepakt en wordt uitgevoerd wanneer de sessie eindigt ...

Dell SupportAssist is de enige supportsoftware die u nodig hebt voor uw Dell pc.

Ik gebruik Dell Command Update versie 2.4 - versie is belangrijk. Deze versie heeft CLI-mogelijkheden. De nieuwere niet. Van daaruit kunt u een BAT-powershell-bestand schrijven om stuurprogramma- en firmware-updates af te handelen. Het script van Mick Pletcher is niet wat ik gebruik, maar het zal voor jou werken. Ik heb batterijstatuscontrole toegevoegd (AC vs ...

Waarom Dell bloatware lanceren in Alien, zoals Dell Support ...

Ik zal je precies vertellen wat er gaat gebeuren. Jij als Dell en de rest van Dell zullen dit probleem negeren en dan zal het onder het tapijt worden geveegd, aangezien deze potentieel gevaarlijke software onze videokaarten zo zwaar belast dat ze crashen. Sinds deze update ons naar de keel geduwd heeft, heeft deze nieuwe malware de videokaarten van twee laptops al oververhit.

De meeste Dell computers hebben standaard één jaar garantie vanaf de aankoopdatum. Tijdens de garantieperiode kunt u het apparaat laten repareren of vervangen als u hardwarestoringen ondervindt.

De software die vooraf op miljoenen Dell pc's is geïnstalleerd, vertoont een kwetsbaarheid die door malware kan worden misbruikt om de controle over een computer over te nemen. Het beveiligingslek heeft betrekking op Dell SupportAssist-software, die ironisch genoeg is ontworpen om de pc te optimaliseren en de firmware up-to-date te houden. Dit geeft hem toegang op hoog niveau tot het hele systeem, wat een tweesnijdend zwaard kan blijken te zijn.

Показано 55 записей