U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (De Online Babykamer, Grote Baan 31 B1/2, 2235 Hulshout - België, info@deonlinebabykamer.nl, Telefoon: + 32 (0)15 791 236) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Hoe stuur ik mijn artikel retour?

1. stuur een mail naar info@deonlinebabykamer.nl binnen de 14 dagen na ontvangst van je artikel. Vermeld daarin je naam, adres, artikelnaam en het artikelnummer van de producten die je wil retourneren. Geef, indien mogelijk, ook een reden op. Dit laatste is niet verplicht, maar geeft ons wel de mogelijkheid om onze dienstverlening te verbeteren.

2. Download en print het retourlabel.

3. Plaats het eerste deel van het retourlabel in de verpakking. We willen je vriendelijk vragen om het artikel in de oorspronkelijke verpakking en ongeschonden terug te sturen (indien je beroep doet op je herroepingsrecht).

4. Plak het tweede deel van het retourlabel op je pakje.

5. Kies een vervoerder naar keuze, bijvoorbeeld PostNL, en verstuur je pakje.

6. Wanneer jouw retour bij ons toekomst ontvang je na de administratieve verwerking, en indien het product in goede staat is, jouw geld terug. 

Is je artikel defect en wil je beroep doen op de garantievoorwaarden?

Stuur dan zeker een mail naar info@deonlinebabykamer.nl. We helpen je graag een passende oplossing te vinden. 

Herroepingsrecht: hoe zit dat precies?

Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Retourneer je de gehele bestelling, dan krijg je het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de rechtstreekse verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder (dit is enkel een schatting). Je bent bovendien vrij om te kiezen van welke vervoerder je gebruik maakt.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, rekenen wij erop dat het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@deonlinebabykamer.nl. Vervolgens druk je het retourlabel af na downloaden. Dit label is te vinden onderaan deze pagina. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.